Hva kan gjøres med aloe, ansiktsbehandlinger og hår med aloe juice
 Vitamin C, B, A, E, aminosyrer, et sett av mineraler og andre næringsstoffer - det er hva aloe juice eller ansiktshår. Den brukes i mange kremer, sjampoer, søt, ulike balsamer og salver. Selvfølgelig vet skjønnhetsindustrien hva du skal legge til sine produkter og gir virkelig god effekt. La oss se mer og mer spesifikt, hva kan gjøres med aloe og hvordan. Påfør aloe ansikts


 Hvis du har problem hud - aloe juice fantastisk lege, spesielt effektiv for behandling av akne, psoriasis, eksem. Ideell aloe maske for sensitiv hud utsatt for allergisk utslett. Det finnes også spesielle hår maske, men de trengte å bruke den rette tilnærmingen.

 Hvordan lage en maske med aloe etterlater håret?


 Å presse ut det maksimale antallet plantestoffer som er nyttige for håret vårt, følger alt akkurat som det fremgår nedenfor:
 •  Agave bladene er kuttet fra undersiden og i midten av den største og "kjøttfulle";

 •  Skyll med vann og obsushit papirhåndkle;

 •  Nå, pakk dem inn i papir (tykt, som papp) og sende det i 2 uker i kjøleskapet;

 •  Noen bladene blir svart, så de må fjernes, og de resterende presse saften og press den gjennom gasbind;

 •  2-3 ganger i uken ryddig og myke bevegelser balsam gnidd inn i hodebunnen. Skyll ikke er nødvendig, det må bli absorbert.


 • Hva kan gjøres med aloe, ansiktsbehandlinger og hår med aloe juice


   Hvordan lage en maske med aloe vera for akne?


   Dette anlegget - en flott naturlig middel for pesky kviser. Det hjelper alltid hvis riktig forberede infusjon:
 •  Bryt eggene, separere protein. Bland dem med 2 ss presset resept topp juice og 1 ts frisk sitronsaft;

 •  God bland alt. Anvende den oppnådde væske på forsiden, vente til blandingen er absorbert inn i huden. Vask ansiktet med varmt vann.

 •  Følge denne prosedyren hver dag i 7-14 dager. Det er egnet for fet hud, innsnevring porene og besitter tørking person.


  Hva kan gjøres med aloe, ansiktsbehandlinger og hår med aloe juice


   Hvordan lage en maske med aloe Eye?


   For å unngå rynker som er så ofte berørte mange kvinner ikke trenger å kjøpe dyre kremer, fordi absolutt de samme sporstoffer og mer finnes i bladene av aloe.
 •  Klem saften fra bladene til 14 dager, etter tidligere kommer til å få kuttet bladene fra kjøleskapet og bli kvitt formørket;

 •  Fremgangsmåten er enkel - bruke saften på huden rundt øynene før du går til sengs. Etter denne vaske er nødvendig. Følg disse trinnene kontinuerlig i 20 dager, deretter foreta en pause for en uke.

 •  Så etter et par måneder får du en fin effekt, hevder at gi dyrt krem.
  Hva kan gjøres med aloe, ansiktsbehandlinger og hår med aloe juice

   Hvis du har tørr hud i ansiktet, er det ikke anbefalt å bruke bare én juice anlegget. Bland det med honning, glyserin og varmt vann i like proporsjoner og bare da gjelde.
   Merk: I alle fall ikke prøve væske fra bladene til å smake, ikke spise inne. Ellers kanskje forgiftning, diaré.

   Aloe - en fantastisk kombinasjon av komponenter. Som om den som skapte det opprinnelig visste hva til hud og hår av kvinner, som dekker hele spekteret av essensielle næringsstoffer og vitaminer. Bruk tipsene fra denne artikkelen, og du vil ikke angre. Hvis ingen agave hjem - gå til apoteket, hvor du forteller en god krem ​​komponert av mer enn 90% av saften av medisinplanter.  
  Botox: Hva er det og hva kan ikke være etter inngrepet
   Vi ønsker alle å være vakker og holde seg ung så lenge som mulig. Men naturen er så utgjort at kroppene våre, dessverre, lagt fadingprosessene. Til tross for avansert utvikling innen medisin, forskere har ikke vært i stand til å finne en formel for den elixir av evig ungdom. Men ikke å bekymre deg, så er det forskjellige metoder kan ikke helt stoppe tid, men i det minste trygt utsette sin manifestasjon.   En av de mest populære, er Botox terapi, som har som mål ikke bare å forholde seg til dype rynker og senile stygge spor, men også betydelig endre utseendet til det bedre, skaper effekten av ungdom. Les mer om hva som er prosedyren Botox-injeksjoner og eksisterende tabuer og bivirkninger etter det - se nedenfor.
  Botox: Hva er det og hva kan ikke være etter inngrepet

   Hva er Botox?


   Botoksnыy kosmetisk gjennombrudd ble gjort nylig, noen ti år siden. Essensen av denne metoden er at Botox - en samling av protein forbindelser som kan blokkere visse ansiktsmusklene hvis arbeid forårsaker rynker. Det vil si, når du skriver inn dette stoffet muskelen er avslappet og glattet over huden hennes. Dessuten er fordelen med denne fremgangsmåten at virkningene kan ses nesten på den andre eller tredje dag, og lagres i 4-6 måneder. En person forynget, mens ikke å miste den naturlige utseende. Visuelt pasient "yngre" i 5-7 år.
   Av seg selv, Botox injeksjoner er nesten ingen smerte. Etter to eller tre timer pasienten kan gå trygt hjem. Men før du bestemmer deg på denne metoden for kampen for skjønnhet bør bli testet for allergier, fordi proteiner kan forårsake allergiske reaksjoner, som ikke er den beste måten påvirke din helse og utseende.
  Botox: Hva er det og hva kan ikke være etter inngrepet

   Hva om ikke å gjøre før og etter botox-injeksjoner


   Tre dager før gjennomføringen av denne prosedyren bør forlate antibiotika, blodfortynnende og alkohol.
   En uke før det utelukke fra din livsstil dreven trening og massasje.
   Ved å følge fremgangsmåten i 4-7 timer i alle fall ikke kan ta en horisontal stilling, slik at medikamentet kan bli skikkelig fordeles under huden. Dessuten er det ikke tilrådelig å bøye og ikke utføre svært brå bevegelser som hopping.
   I de første to eller tre uker begrense overdreven fysisk aktivitet. Også på denne tiden helt utelukke alkohol og koffein drikke (te, kaffe, energi).
   Tidligere konsultert en lege, avbryte alle antibiotika.
   I noe tilfelle ikke røre om en måned, og ikke massere de områder av huden der Botox-injeksjoner ble gjort. Vmyvayemosya veldig nøye med et håndkle til å forsiktig berøre ansiktet hans.
  Botox: Hva er det og hva kan ikke være etter inngrepet

   Dette er de mest grunnleggende anbefalinger om Botox prosedyrer. Følge dem, kan du øke tiden effekten av stoffet og unngå ubehagelige bivirkninger som kan oppstå i form av irritasjon, depresjoner og forskyvning løsning Botox. La din skjønnhet bringer deg lykke og gleder andre misunnelige onde fiender!  
  Tykk - eller bra?
   I noen stammer som fortsatt lykkelig gjenstår på scenen for første utviklingen, er disse to begreper som "tykk" og "vakker" behandlet som identiske, merket med ett ord. Vi lever i en sivilisert verden, begrepet skjønnhet, estetikk, selvfølgelig, andre.   Hva tror du, hvis yrke er stadig i en form begreper som "ører", "valser", "livline"? Dette er en plastisk kirurg. Dessverre, den beryktede "ører" før eller senere nesten alle av oss vises på lårene, "ruller" - på baksiden, og "livsnerven" legene kaller er ikke den mest attraktive "redundans" i midjen. La oss snakke om hvordan du kan bli kvitt denne første "skjønnhet". Forresten, det er ikke bare estetikk: de stedene der blodtilførsel av fett, og dermed begrenset tilførsel av vev. Dette, igjen, det innvirkning på menneskers helse.
   Moderne metoder for å bli kvitt overflødig vekt for å bringe kroppen, mange i dag. Og flere av dem, jo ​​hardere en person navigere strømmen reklame - noen ganger åpenlyst påtrengende - og de ulike forslagene. Som en "navigator" på en tur til denne informasjonen "sjø" vi invitert politimesteren lege av plastisk kirurgi klinikker "Beauty Doctor", PhD Alexander Dudnik.
  Tykk - eller bra?

   Tidsinnstilt bombe tikker


   - Alexander Pavlovitsj, er det nå en metode for å fjerne overflødig fett, det blir sagt, en gang for alle? Pasienten går ikke hvert år eller to til sykehuset for en annen operasjon.
   - For å være ærlig, er svaret nei. Naturen har sine egne lover. Og bekjempe dem ubrukelig. Gå ned i vekt gjennom trening og kosthold - som mulig. Men det vil ikke hjelpe deg bli kvitt de såkalte fett feller, kroppene våre bare "regnværsdag" legger en strømforsyning. Og stadig fylles det. Og menneskeheten, som om det ikke brukes riktig moderne vitenskapelige og teknologiske bragdene, men begrenset i sine evner.
   - Som det viser seg - situasjonen håpløs?
   - (Smiler) Vel, ikke så pessimistisk! Jeg kan fortelle deg om de mest effektive metodene for å bli kvitt overflødig fett. Og, enda viktigere, den sikreste.
   - Sikkert - et ikke-kirurgiske metoder for deg? I dag er denne mye skriving
   - Og her, forresten, en av de viktigste moderne feil. Fra den og begynne. Utenfor XXI århundre, men mange er fortsatt skeptisk og noen ganger skremmende ordet "transaksjon". Og så fanger øyet av potensielle pasienter Advertising: fjerne lokal fett enkel og smertefri, ikke-kirurgisk måte. Det er fristende? Du satser! Men husk en gang kjente synske som kurert "alt på TV. For mye støy var, det er bare effekten
   Og noen form for kosmetisk inngrep for å fjerne fett, det samme ultralyd kryolypolyz, jeg vil kalle meg venter på å skje. Og her er grunnen. Fettcellene kan bli ødelagt ved slike fremgangsmåter. Men da de scoret, deretter kastes, for å trekke seg fra kroppen? Dessverre, det er ingen annen måte: det er "søppel" våre fattige - ofte eldre - kroppen er tvunget til å fjerne bare naturlig gjennom lymfesystemet kanaler eller gjennom blod.
   - Hvorfor er det truet?
   - Det er enkelt: det er en ekstra byrde på indre organer. I lever, nyrer. Og deretter, husker, mens de døde fettceller er alle på denne måten, noen av de uunngåelige fett avsettes på veggene i blodkarene. Så mye kolesterol plakk og åreforkalkning.
   - Jeg håper dette er ikke bare en teori? Praksis sjekket?
   - Og igjen. Nok til å få testet og bestå en test for å kontrollere kolesterolet ikke-kirurgisk fettsuging prosedyre før og etter det. Resultatene si for seg selv.
  Tykk - eller bra?

   Tenk for deg selv, bestemme selv


   - Alexander Paul synes å oppgaven "skremme" utføres. Kanskje er det tid for noe "stor og lys"? Det er absolutt et alternativ til disse metodene, som du nettopp har snakket?
   - Tro meg, det er ikke redsel. Mest konvensjonelle utdanningsprogram. Og det alternativet vi har funnet i vår klinikk. Praksis viser at fjerning av fjerning av underhudsfett vev eller aspirasjon (sug) og mer fysiologisk, og effekten er mye høyere.
   - Så, fortsatt drift
   - De er forskjellige. For eksempel lar laser fettsuging fettcellene blir løst i en spesiell løsning, da det suges gjennom enheten. Et positivt resultat (noen ganger bokstavelig): pasienten er ute av døde celler, men vi har unngått utseendet av ødem, hematom. Dermed opprettholder vi vev og la henne fortsette å selvstendig utføre fysiologiske funksjoner.
   - I begynnelsen av vår samtale, sa du at kroppen i alle fall vil igjen samle liv lager. Så, er ny overskudd fett uunngåelig?
   - Mye avhenger av pasienten. For eksempel, i vår klinikk eneste personen garantert maksimal sikker drift, med de mest moderne medisiner og teknologi, med "sletannoy" faste mannskapet av leger (veldig viktig). Men hvor lenge å holde effektiviteten - det er pasienten bestemme. Tilbake til vanlig tett middag? Ikke begrens deg til antall kaker? Mindre flytte flere "venner" av sofaen? Er det fortsatt lyst til å prøve meg pomolodevshemu, slank igjen - og forbli slik så lenge som mulig? Tenk for deg selv, bestemme selv
  Tykk - eller bra?
  Яндекс.Метрика