Bruken av alginat masker hjemme
 Hva er de eneste teknologier og prestasjoner åpner moderne kosmetikk til kvinnelig skjønnhet og ungdom holdt så lenge som mulig. Inntil nylig, mange var uvitende om at det er et meget effektivt verktøy som kan betydelig forynge og næring til huden - Alginat Mask. Grunnlag av slike masker er alger. Mer spesifikt salt av alginsyre, som er rike undervannsanlegg. Den spesielle attraksjonen av denne metoden for omsorg som du ikke vil finne ham alternativ, siden plantene på overflaten av planeten vår er rett og slett ingenting å tilby i retur, at de ikke inneholder disse syrer og salter. Alginat maske hjemme: en beskrivelse av søknadsprosessen


 Ikke nødvendigvis nedlatende skjønnhet til råd alhynatnuyu ansiktsmaske. Alt dette kan gjøres mens i innfødte vegger, fordi pengene dine på salg.
 Før du påfører alhynatnoy blanding må Skyll ansiktet. Vanligvis pakker, som selges alginat maske fuktighetsgivende anti-rynke og andre defekter, kan gjøre ikke én, men to prosedyrene, så helle hele innholdet i en container er ikke nødvendig, siden mange forbli ubrukt.
Bruken av alginat masker hjemme

 Pulveret har en behagelig lukt og blå. Følg deretter detaljerte instruksjoner:
 •  Standard pakke vekt '40 Manual sier å helle det helt, men hva om vi alle ikke bruker? Sipto nøyaktig halv - 20 gram;

 •  Blandet med 65 ml vann. Å måle mengden - bruk målebegeret. Dette er viktig fordi hvis blandingen blir vassen drive det vil spre seg, og effekten er mindre merkbar, hvis ikke Dolly, fordi det blir veldig tykk - det er nesten umulig å pålegge;

 •  Nå, ta en slikkepott, raskt blande pulveret med vann og umiddelbart gni ansiktet og halsen. Merk: Maske stivner veldig raskt, så ikke gjør rassusolyvayte og stadig;

 •  Innen 10 minutter har masken tørke ut og bli rezynoobraznoy. Skyte mulig umiddelbart etter tørking det eller vente på en annen 5-7 minutter.

 • Bruken av alginat masker hjemme

   Resultatet er en fantastisk effekt. Rynker glattes, huden godt hydrert. Dette er tilfelle når produktet er synlig i noen få minutter etter påføring.

   Alginat ansikts: anmeldelser


   Hvis du trenger raske resultater passer denne type masker som mulig. Skjønnhetssalong tilbyr et bredt utvalg av produkter - for tørr, fet, normal hud, rynker, fuktighetsgivende, nærende og andre. Best respons av alginat masker er at mange besøkende velger ikke deres første gang, og tid. Det samme gjelder for blandinger for hjemmebruk. Antagelig er effekten litt dårligere enn når det refereres til en skjønnhetssalong, men blant de ulike typer kosmetiske pulver, blandinger, kremer og væsker dette alternativet kommer til lederskap.
  Bruken av alginat masker hjemme

   For langsiktige effekten bør jevnlig gjøre inngrepet. Eksperter anbefaler et sett med 10-15 masker på huden i lang tid holdt frisk og ryddig utseende. Den spesielle effekten oppnås ved å kombinere med andre kosmetiske vitamin komplekser. Elsk deg selv og være søt!

   Og for å lære mer om hvordan du gjør dette, foreslår vi å se video:  Hvordan å behandle forslått finger på hånden
   Blåmerker vanligvis kalt lukket bløtvev skader fra eksponering stump gjenstand. Vanligvis skadestedet dannet et blåmerke, men noen ganger denne skaden kan ha noen alvorlige konsekvenser.
   Å begynne å helbrede kvestet tommelen på hånden i første omgang for å avgjøre om det er et brudd blåmerke. Et sikkert tegn på brudd er plutselige sterke smerter i de skadede fingre, endrer sin form eller tykkelse, unormal mobilitet eller, tvert imot, begrenset drift. Hvis det er flere tegn til brudd, bør umiddelbart ta kontakt med kirurgen.
   Private kvestet fingeren på hånden vil manifestere seg ved smerter og hevelse. Hvis slaget falt på neglene - snart hematom dannet under neglen, spiker selv etter som skifter farge.
  Hvordan å behandle forslått finger på hånden
   Å behandle forslått finger på hånden, den første tingen å erstatte en finger under rennende kaldt vann. Du kan også sette på skadde fingeren og sette gasbind bandasje blåmerke i en beholder med is. Kulde reduserer smerte og blåmerker løse raskt.
   Neste handling bør være behandling av jod negleplaten. Når du treffer en spiker ofte danne sprekker hvor smitte kan oppstå. Behandler jod vil tillate deg å spare og klør for å beskytte seg mot smitte. Det er lurt å gjøre det samme jod netto innvirkning på området - slik at du kan unngå hevelse.
   Hvis du raskt vil helbrede kvestet finger på hånden, kan du prøve å bruke og hjem behandlinger. Våre bestemødre mente at den beste måten å behandle blåmerker - poteter. Pålagt det berørte området med gasbind dynket i kashtsi av kokte skrell og mos poteter. Med denne komprimere raskt spre blødning og redusere smerte. Noen ganger er den beste effekten i mush poteter legge natron eller honning.
  Hvordan å behandle forslått finger på hånden
   Hvis kokte poteter før, kom ned og potet enkel rengjøring. Ren rå potet, sette en finger til pasienten skall - innenriks ren side. Ochystok festet gjennom bandasje eller gips. Komprimer ikke ta av ca tre timer, hvis det er nødvendig, kan du endre det. Dette enkle verktøyet raskt lindre sår ushyblennom fingre og blåmerker vil ikke blomstre regnbue.
   Slakting finger på hånden behandlet raskt hvis tid til å iverksette tiltak og forebygge konsekvensene av skade.  
  Kontakten foten forstuing
   Hvis føttene er ingen store, tunge, tykke støvler, kan foten forstuing skje til hver person. Mislykket tråkket på en stein for høy hæl, ubehagelig wedgies, kutte trening (f.eks, sprang, hopp) og følte smerter i beinet, det er ubehag når han går. Svært ofte disse skadene er idrettsutøvere - for dem i det hele tatt "vanlige ting". Strekk kan være knapt merkbare, men kan være ganske sterk, er det umulig selv å stå på benet.
   Graden av strekking
   Podvernuly opp, uforvarende tråkket på en stein? Snarere, i lett stretch ankelen allerede har. Symptomer på mild spenning, er ømhet i leddene fraværende, er det en svak hevelse. Til tross for fraværet av ubehagelige inntrykk bør gis til den skadde benet - koblingene på en gang heller svak og kan skade dem igjen, bare denne gangen mye mer alvorlig.
   Med en gjennomsnittlig alvorlighetsgrad strekker følte meg ganske sterk og skarp smerte i leddet, gå eller stå umulig, og hevelse ledsaget av mild hyperemia (rødhet). Med disse uønskede symptomer flytte, bør søke kvalifisert lege.
   Tung grad av strekk klikk preget på tidspunktet for skade. Man får følelsen av at knoklene sprakk - en skarp, uutholdelige smerter i leddene, kraftig hevelse, rødhet på stedet av skader. Folk i dette tilfellet kan ikke engang stå opp på den skadde benet og foten av omrøring i leddet kan ikke bli vurdert. Feilkoblinger kan vokse sammen behandling feil form og defekt felles. Som et resultat av dette selv - felles er utsatt for stadige skader sedvanlig forvridning, og bringer vesentlig ulempe.
   Vær oppmerksom! Smerte og hevelse kan skje umiddelbart, men etter 2-3 timer. Derfor nøye "lytte" til din helse, er det viktig å iverksette tiltak raskt til behandling. I alvorlige grader av stretching kan starte en inflammatorisk prosess som kan behandles bare på et sykehus under konstant oppsyn av en lege.
   Hvis symptomene strekker foten ganske eksplisitte og selv personer uten spesiell medisinsk utdanning vil sette minst en foreløpig diagnose, er det ikke nødvendig å medisinere seg selv. Bare med mild stretching kan gjøre en kald komprimere til stedet hevelse og fikse bandasje, i alle andre tilfeller, er ingen medisinsk behandling er nødvendig.
   Hva gjør du når strekke foten - første skritt
   - Prøv ikke å byrden skadet benet - bør umiddelbart kommer hjem eller til sykehuset;
   - Hvis du er hjemme, deretter legge til felles ledelse - det lindrer smerte og redusere hevelse;
   - Det er nødvendig å pålegge en stram bandasje montering;
   - For å redusere hevelsen bør ligge med benet holdes høyt (over hjertet).
   Må se en lege - strekk moderat og alvorlig trenger en x-ray for å utelukke en sprekk, brudd. I tillegg kan et fullstendig brudd oppstå forbindelse fots - i dette tilfellet, vil trenge kirurgi.
   Behandling av forstuinger fot
   Det er mange måter fra tradisjonell medisin for å behandle forstuinger. Men de bør behandles med forsiktighet! For eksempel, råder den skadde sted å sette en kompress av hvitløk eller løk - er kontraindisert! For det første kan disse pakkene forårsake brannskader på huden, og for det andre, øker disse grønnsakene blodsirkulasjonen, noe som er skadelig for den skadede felles, og en tredje, ingen hvitløk eller løk gir ikke smertestillende effekt.
   Ganske ofte anbefalt å bruke til å pakke inn leire føtter til pasienten - legene ikke forby, men ser ikke en stor fordel. Selv hvit leire anses terapeutisk påvirker bare huden - ingen bånd ikke zrostutsya eller betennelse ikke trekke seg.
   De mest fornuftige anbefalinger om tradisjonell medisin:
   1. Brygge en kopp kokende vann, tørkede hyllebær blomster (100 gram), la stå i 20 minutter, sil og lage en kompress.
   2. Hvis det er rødhet og hevelse - gjelder for den skadde felles brev kål.
   3. Du kan lage en enkel Honning massasje (!) - Det "tegne det" hevelse, lindrer smerte.
   Å redusere smerte bør ta lett smerte, ibuprofen, paracetamol, aspirin. Sørg for å følge resten - ben, selv etter ileggelse av feste bandasjer bør ikke ta del i bevegelsen. På mellomlang og alvorlig strekk lege kan kaste i 2-3 uker.
   Etter primærbehandling bør gjennomgå fysisk rehabilitering, massasje oppvarming og gjenopprette elastisitet leddbånd og styrke felles. Den komplette forsvinningen av symptomer som strekker på ingen måte være uavhengig utvikle felles - det vil føre til store smerter og ikke fremskynde helbredelsesprosessen. Selv etter alle medisinske prosedyrer ikke kan umiddelbart lastet skadet benet - tilbringe med en stokk eller en krykke, gradvis flytte vekten fra fot til sunn skadet.  
  Яндекс.Метрика