Det er bedre å bli kvitt nervøs spenning og stress - holistisk massasje
 Prototypen av denne teknikken for massasje og gynge kroppen kom til oss fra antikken. Selv da har folk lykkes overvinne depresjon, nød og angst ved hjelp av holistisk massasje. Under denne metoden, er vår sjel og kropp uløselig knyttet til disse følelsene som den mottar. Og hvis du tenker på - er det. Tenk deg for eksempel at en helt annen følelse du føler når du roser eller skjenn. Også i massasje: jo mer tilfredsstillende kroppen vår blir, jo bedre våre følelser og helse. Les mer om hva som er en holistisk massasje teknikk, hvordan du skal utføre og hva er kontraindikasjoner, se nedenfor. Hva er en holistisk massasje?


 Som nevnt ovenfor, dette helbredende massasje, som ofte kalles palsinh (fra Eng Pulsing -. Puls) - var en arv fra våre forfedre, men mer avansert teknologi utviklet av den kjente israelske manualschytsey forberedt på å Browning. Det vesentlige ved denne fremgangsmåte er at den ikke har de vanlige bevegelser og manipulasjoner som vi benyttet for å se på andre typer massasje teknikker. De viktigste bevegelser som ligger til grunn palsynha - er svimlende og svingninger. Rytme ofte valgt i samsvar med den gjennomsnittlige puls av en mann. For eksempel, i hypertensive oscillasjonsfrekvens er mye lavere enn dem som har trykket er høyere enn normalt. Vibrasjonene fra risting går gjennom hele kroppen slags bølger som aktyvyzyruyu sirkulasjons, nervøse og lymfesystemet. Dermed er det en lysning ikke bare våre sinn, men også blod lymfe som er gunstig for alle kropper generelt.
Det er bedre å bli kvitt nervøs spenning og stress - holistisk massasje

 Men ikke glem at dette er en fantastisk massasje og kontraindikasjoner som forbyr gjennomføre denne prosedyren personer med åpenbare psykiske lidelser og pasienter med livmorhals Osteochondrose.

 Hvordan å utføre helhetlig palsinh: Anbefalinger og videoer


 Før økten, er det viktig å være rolig og avslapping, ikke bare pasienten, men også massør. Det gjør ikke vondt å inkludere en lett avslappende musikk og gjøre ti dype åndedrag. Massasje bør starte fra hodet.
 Massør bør portleter hendene til ørene av pasientens lett og jevn bevegelse. Begynner da med en liten amplitude riste på hodet fra side til side. Fra palme ører trenger å bevilge over hodet. Massør bør mentalt forestille seg hvordan hans hender person kaster alle de negative og destruktive følelser. Utføre disse manipulasjoner bør være fra minutter til tre, uten å endre rytme og hastighet svingninger.
 Denne fremgangsmåten gjør det mulig å avlaste stress, fjerne negative tanker og bekymringer.
 Hvis du ønsker å påvirke det kardiovaskulære systemet, bør denne teknikken holistisk massasje utføres med hode og nakke.
Det er bedre å bli kvitt nervøs spenning og stress - holistisk massasje

 Holistisk massasje - en enkel, men samtidig et effektivt verktøy i kampen for ren energi og helse av kroppen vår. Utføre økter kan være hjemme eller utendørs hvor som helst i naturen. Vi ønsker deg alltid være i harmoni med seg selv og verden!
 Som et visuelt hjelpemiddel kan bruke denne videoen:

 Biotatu - en midlertidig henna tatoveringer som pryder kroppen din og ser ikke verre enn tatovering, men søknaden er helt smertefri og varer i flere uker denne tatoveringen. Biotatu betraktet som en moderne type av kropps art og praktisert i mange land i lang tid.
Midlertidig henna - fordeler biotatu

 Den viktigste fordelene biotatu er:
 •  Tatovering henna har absolutt ingen alder grensen og det kan påføres på huden av en hvilken som helst type;

 •  Biotatu er trygge for helse og er laget av naturlige materialer, tatoveringer brukt bærekraftige naturlige fargestoffer - iransk henna, som ikke forårsaker allergi og irritasjon;

 •  Figur henna ikke gi deg noen problemer, han gjorde ikke roztechetsya ikke rozmazhetsya ikke flekker klær;

 •  Holder biotatu 1-2 uker;

 •  Henna tatovering ser veldig attraktivt, slik det gjøres i varme farger;

 •  Med midlertidig tatovering deg hvordan du "øve" før påføring permanent tatoveringer og se hvordan du liker det i det hele tatt eller trenger på kroppen din.

 •  Biotatu - en flott måte å uttrykke og litt endre sitt image som enhver hendelse eller viktige hendelser;

 •  Figur henna hud ser flott ut med alle typer tanning og etter påføring tanning kan utføres;

 •  Kostnaden for en slik tatovering er svært attraktive, det er omtrent 10 ganger mindre enn verdien konstant.

 •  Hva kan gjøres med henna tegninger og bilder?


   Midlertidige henna kan være av hvilken som helst form, størrelse og vise et bilde du liker. Kan gjelde for innholdet i bildet (f.eks planter, dyr, figurer, stjerner, etc.), eller fantastiske eller abstrakte mønstre. I denne metoden ingen grenser.
  Midlertidig henna - fordeler biotatu

   Hvordan biotatu brukt?


 •  Først velger du bildet, som så vil bli brukt på huden. Størrelsen og kompleksiteten som avhenger av kostnadene ved fremgangsmåten. Takk biotatu kan sette et lite bilde fokuserer og stort som gjelder spesielt på stranden.

 •  Når du har valgt et bilde, hud tatovering behandlet antiseptisk.

 •  Contour fremtid tatovering trykt og nøyaktig overført til huden med det deretter brukt henna pasta.

 •  Henna hud er i alderen for omtrent en time, deretter forsiktig vasket av.

 •  Du får klar helt smertefri tatovering som du vil dekorere et par uker.
 •  ymahaye Beauty ofre? Du kan gå i hendene på en plastisk kirurg, men få en foryngende effekt? Det viser seg at du kan.


  Hvordan bli vakker uten plastisk kirurgi?


   I reklame ikke bare kvinner, men nylig menn legger merke til ord som "mesotherapy", "botox" og "Bio-revitalisering." Hva er det?
   Dette subkutan injeksjon og skjønnhets sammen snakker om sikkerheten ved denne metoden og god anti-aldring effekt. Avhengig av de oppgavene som brukes eller at prosedyren. Valg av narkotika individuelt matchet helt.
 •  "Mesoterapi" - denne prosedyren utføres under sagging og porøsitet pigment i huden, rosacea, cellulitt, håravfall, deformasjoner ovalt ansikt.

 •  "Botox" - intens korrigering av rynker i ansiktet.

 •  "Bio-revitalisering" - med dehydrering, aldring av huden, pigmentforstyrrelser.

 •  Så omolodzhuyemosya, men forstår at kurs foryngende injeksjoner bør bare skje i en spesialisert klinikk. Det er nødvendig å sjekke for lisenser, v. Å. Hver metode bør være et eget dokument. Noen kosmetiske prosedyren er kun lov til å gjøre en sertifisert lege spesialist. Legen må sende foruten diplom personlig sertifikat for å bruke bestemte teknikker og lisensiert for nødvendige forberedelser for injeksjon. Valget er ditt.  
   Injeksjon av narkotika "Botox" er den mest populære verktøy for hudforyngelse, blant annet mye brukt. Dette stoffet er brukt i alle områder av medisin, hvor behandling av sykdommer som er nødvendig for å undertrykke uønsket muskelaktivitet. Anti Botox effekt oppnås ved å fremkalle dem midlertidig muskel lammelse, derfor blir mindre uttalt ansiktsuttrykk, musklene slappe av og rynker blir glattet.  Botox "for" og "mot"   Argumenter "for" Botox
   Botox virkelig eliminerer: horisontale rynker pannen, rynker på øyelokkene, vertikale rynker mellom øyenbrynene hevet øyenbrynene, nasolabiale folder ", kråke føtter" rynker spytte på baksiden av nesen og nesen, vertikale rynker over leppene, vertikale og horisontale rynker på halsen, svette føtter, hender og armhulene.


   Argumentet i favør av Botox er smertefri prosedyre, som brukes selv uten bedøvelse. Evnen til å gjøre uten plastisk kirurgi og kirurgi er også en fordel for Botox.


   Botox er også et pluss er det faktum at det eliminerer hodepine ved avslappende muskler. Glatting mezhdubrovya område, som forskere mener er en effektiv kamp mot depresjon. Botox akkumuleres ikke i kroppen, noe som gir garanti for fravær av negative konsekvenser i mange år. Botox er ikke giftig og ikke forårsaker allergiske reaksjoner, kan den brukes der det er nødvendig for barn med cerebral parese.


   Dette refererer til argumenter i favør av Botox, men har denne prosedyren sine ulemper. La dem.   Argumentene "mot" Botox
   Det første argumentet "mot" - det er en ganske stor pris injeksjoner og ikke alle er i stand til å ha råd til det. Videre vil prosedyren ta en, og effekten vil vare i gjennomsnitt fire til seks måneder, noe som betyr at behovet for å bruke på nytt. Den endelige prisen avhenger av klinikken der prosedyren.


   Sekund, etter bruk av botox mulig bivirkninger som kvalme, blåmerker og smerter, hevelse, hodepine, og tap av ansiktsuttrykk.


  Botox "for" og "mot"   For det tredje er Botox vanedannende, og noen mennesker bare faller inn i avhengighet av stoffet.


   Bruk Botox er ikke anbefalt for personer under trettifem år, da det kan føre til den naturlige produksjonen av albumin og hyauloronovoy syre gir et tap av hudens elastisitet. Det er også kontraindikasjoner av Botox, som for eksempel myasthenia gravis og lignende syndromer, en høy grad av nærsynthet, herpesutbrudd og betennelse på injeksjonsstedet, graviditet og amming, trombofili og hemofili.   Alternativet til botox
   Et alternativ til botox kremer og serumer er basert hyaloronovoy syre, som fungerer fylle rynker og glatter dem inne. Kremer som inneholder glykolsyre blir renset gi Løfte effekt og gir liv til hud, muskler tone huden. Fillers muskler basert på essensielle oljer og kollagen gjenopprette epidermis, aktiverer intracellulære metabolismen, snu huden mykhet og styrke. Peptid kremer og masker eliminere rynker og glatte ansikts rynker, forbedrer blodsirkulasjonen og forbedrer hudens celle gjenfødelse.


   Selvfølgelig, dytte eller ikke å rote anti-aldring Botox-injeksjoner, bestemmer alle for seg selv. Før de bestemmer seg for denne prosedyren må veie fordeler og ulemper. Også oppmerksom på at det er bedre å ta kontakt med klinikken til erfarne fagfolk, ikke en skjønnhetssalong.  Яндекс.Метрика