For tiden er det mange måter å fjerne overflødig fett fra problemområder. En av dem er hoften. Graden av popularitet, det tar sted i nærheten av magen høyeste plass i "problemet". Men fremgangen ikke stå stille og allerede i dag oppfunnet en rekke forskjellige måter hvordan du fjerner alt overskudd av problemområder.

Hvordan fjerne fett fra Laszok


 Innhold:

 •  Diett

 •  Sport

 •  Kopping massasje

 •  Envelopment

 •  Fettsuging


 •  Metodene er mange, hver god på sin egen måte. Det er lojal og billig som har råd til noen, men de krever viljestyrke. Er kostbare og smertefull, men i tillegg til kontanter utgifter ikke trenger flittig trening viljestyrke. Og dessuten penger i det hele tatt i dette tilfellet ingenting.

   Diett


   Den mest populære måten å bli kvitt overflødig fett på lårene er, selvfølgelig, kosthold. Det krever ikke noe økonomisk investering, men om effektiviteten obihne mange andre metoder. Diet kan være hvilken som helst. I dag er internett og diverse litteratur fylt med en rekke dietter og noen ganger vanskelig å velge noe verdt og riktig modus av livet som vi fører. Men i virkeligheten effekten av alle dietter alene. Og knapt noen vil bli overrasket over å høre at dette vekttapet. Ja, fordi noen diett innebærer å redusere antall kalorier som forbrukes, og derfor må reduseres og vekt. Ikke det faktum at det første vil være hofte. Mest sannsynlig (som skjer i de fleste kvinner), vil det være bryst. Og det vil påvirke henne spesielt. Men hip vil ikke gå bort, og kroppen får for dem.
   Når du velger en diett bør du ikke bry spesielt siden av noen av dens beskrivelse og hensikten er den samme. Enda bedre når du velger å stole på sin balanse. Fordi helse bør beskyttes. Hvem trenger velskapt ben, men undergravd helse?!
   Du kan begrense enkle kutt daglige kalorier og dermed utvikle seg til en diett. Kanskje den mest vellykkede måten, som du er vertinne seg selv.

   Sport


   En annen, like effektiv og populær måte sporten er. Ja, vi alle elsket og ønsket sport. Du trenger ikke å unngå det, fordi hvis du ikke idretten belastningen vil redusere hofter og hjelpe overflødig fett forvandlet til vakre og muskel lettelse? Men her må vi være forsiktig, siden overdreven vekt Unyttig sporten kan bare være å bare kontraindisert.
   Et annet triks er å forfalske en økning lårene. Så hvis du kommer til treningsstudio eller delta i noen styrketrening hjemme, sikkert, vil det være en liten økning i hoftene gjennom musklene, men i virkeligheten vil det være mindre fett. Det hele resulterer i muskel. Like det eller ikke, men ser fin og muskel kvinne og mann. Hvis de er selvfølgelig litt.
  Hvordan fjerne fett fra Laszok

   Siden trening kan foretrekker aerobic. Formålet er å dirigere forbrenning av fettceller så her trenger du ikke forvente et stort svik og oppblåste muskler i bena, som mange tror. Mange treningssentre tilbyr et stort antall programmer som hjelper brenne overflødig fett ikke bare på lårene, og uansett hvor han er.
   For å spare, som du kan gjøre hjemme. På internett, i butikker et stort utvalg av treningsprogrammer med erfarne og velkjente (russiske og Hollywood) trenere. På dette punktet kan du velge hva ditt hjerte ønsker og aktivt engasjert i figuren.

   Kopping massasje


   Fjern overflødig vekt på hofter hjelp cupping massasje. Det kan gjøres hjemme alene eller i spesielle butikker master, som tilbyr denne type tjeneste. Hvis du gjør det hjemme på egen hånd, uten hjelp, kan effekten oppnås liten eller ingen mer, som i dette tilfellet, kontrollerer du dine egne problemområder og tid til å gjøre dem. Og nivået av smerte, fordi noen ganger, noen steder kan være frustrerende.
   For denne type massasje trenger du banker (silikon eller ikke du bestemmer) og kjøling krem ​​zhiroszhihaniya. Massasje anbefales inntil rødhet i huden på lårene. Det burde "brenne". I dette tilfellet er alt du gjør som effektive. Men mye å brenne lår vil ikke, som en kjølende krem ​​vil ha en hyggelig chille humper. Rødhet langt opphold vil ikke. Men det er bedre å gjøre dette massasje på kvelden.

   Envelopment


   En annen tilsvarende metode er å vikle. Den er spesielt rettet mot å redusere lårene på grunn av sin sammensetning og virkning. Wraps kan være annerledes. Den mest populære er wrap med leire og alger med tillegg av ulike essensielle oljer og andre hjelpe tilsetningsstoffer.
   Hvor og hvordan du skal utføre denne prosedyren er også opp til deg og bare deg. Men i dette tilfellet, kan hytte prosedyrer være hyggelig. Dyrt mye, det sier seg selv, men mindre plagsom. På dette punktet er det nødvendig å sette prioriteringer for deg selv. Jeg trenger å prioritere riktig!
  Hvordan fjerne fett fra Laszok

   Hvis du gjør eier, i tillegg til klut (tilgjengelig mat), denne "magiske mix" som selges overalt og varm odeyalka ikke trenger. Før du påfører blandingen på hoftene, må du gå gjennom skrubbe det og bare går videre til hoved. Det renser huden din og forsterke effekten. Etter, gå obmotuyemosya film og varm under dyna. Etter en halv time, må du vaske bort at det var ingen irritasjon og andre problemer.

   Fettsuging


   Den dyreste, men krever ikke at du i prinsippet er ingen innsats fettsuging. Det er god kirurg vil gjøre for deg. Selvfølgelig, før du bestemmer deg for å ha denne prosedyren, må du strengt anbefalt å veie alle de "fordeler og ulemper" og deretter gå for rådgivning. Klinikken må også velge nøye. Det er ønskelig å samle inn mer reelle vurderinger om en bestemt klinikk.
   Denne metoden krever mer i tillegg penger og muligens en lang periode postreabylytatsyonnoho. Det hele avhenger av dyktighet av kirurgen og de spesifikke karakteristikkene av kroppen din. Men operasjonen er ikke garantert at etter bestått testene du tilbake til gamle form. Selv om det er en fordel målrettet måte. Hvis du ønsker å gå ned i vekt i hoftene, med hjelp av kirurgi du ned i vekt er i hoftene. Da må du følge en diett, fordi det vanligvis vil alt gå tilbake til det normale.
   Og her er vi tilbake til begynnelsen. Av dietter. Compliance rasjonell balansert kosthold trenger bare å gå ned i vekt. Og ikke bare i hoftene. Dette er den beste, kostnadseffektiv og ikke måten å gå ned i vekt og lagre resultatet av livet!
  Hovent ansikt: hva du skal gjøre

   Enig, det er veldig frustrerende å våkne opp og så i speilet, ser hovent ansikt? Og hvis du har dermed også til å gå på jobb eller kjøre på andre viktige saker. Hva er grunnen og hvordan bli kvitt hevelse i ansiktet?

   Før du tar fatt på avgjørende tiltak er nødvendig for å forstå hvilke faktorer som forårsaket en slik forverring. Den viktigste årsaken hevelse ansikt er problemet med å fjerne væske fra kroppen. Dette igjen er på grunn av feil behandling dag (middag før du sovner, mangel på søvn, tretthet), dårlig kosthold (diett, spise "på rømmen", mangel på vitaminer) eller sykdom (dårlig ytelse av indre organer, allergisk reaksjon) .
   Hvis du ser på din diett og daglig rutine, mosjon, og hevelse fortsette å delta, bør du ringe sykehuset. Etter den nødvendige tester og diagnostikk lege vil fortelle deg hva du skal gjøre hvis et hovent ansikt.
  Hovent ansikt: hva du skal gjøre

   Hvis du vet årsaken til sykdommen, bør du gjøre dem til å forbedre sin livskvalitet. Du kan bruke noen enkle tips:

 •  Grense hermetisert, stekt og røkt mat;


 •  spise mer vannmelon, epler, gulrøtter og sitrus;


 •  Hold styr på det daglige inntaket av salt;


 •  det siste måltidet bør være tre til fire timer før sengetid.


 •  Et godt middel for hevelse på ansiktsmaske. De fleste av dem forbereder seg hjemme fra naturlige produkter, og bringer maksimal nytte for kroppen din.
  Hovent ansikt: hva du skal gjøre


   Hvordan bli kvitt hevelse i ansiktet hjemme •  Maske av poteter. Kok potetene i sine jakker, og ikke rengjøring av huden, mos med en gaffel. Den varme massen satt 15 minutter i ansiktet. Denne metoden er best, fordi den bidrar til å kvitte seg med svellet ansikt.


 •  Te Mask. Du trenger en avkjølt sterkt brygget svart (grønn) te. Dyppet i te gasbind til ansikt.


 •  Maske med persille. Dette anlegget er viden kjent som et utmerket verktøy decongestants. Du kan legge pulverisert form en maske med poteter, for å forsterke effekten. Eller bland mashed persillerot med en sterk brygg av svart te

 •  og satt på ansiktet i 15 minutter.

 •  Masken av agurk. Grind revet agurk og sette den resulterende lim på ansiktet, skyll med varmt vann etter 15 minutter.


 • Hovent ansikt: hva du skal gjøre


   Hvordan bli kvitt hevelse i ansiktet med urter


   Å kjøpe dette på apotek kamille-te, bjørk knopper, salvie. Brygge og hoppe gjennom gasbind infusjon. Når den kjøles ned, suge den i en tykk klut og legge til ansiktet.
   Du kan også vaske avkok (eller fryse og tørk dem isbiter ansikt) disse urter og planter - mynte, timian, lind blomst, kamille.
   Hvis du ikke er en fan av folk rettsmidler, apotek eller kosmetiske spesialitet butikker tilbyr et bredt utvalg av kremer for å lindre hevelse i ansiktet og øynene. De øker utstrømningen av fluid gjenopprette blodsirkulasjonen, øker fasthet og elastisitet av huden. Du kan også kjøpe spesielle masker på en tekstilbase.
   Husk at ikke alle hevelse forårsaket av en allergisk reaksjon (spesielt for allergikere). Du trenger ikke å få rett med kits noen antihistamin agenten. Hvis du ikke har røde øyne, utslett på kroppen, svie, kløe, litt mindre - pustevansker, er det ikke en allergi.
   Hvis, til tross for alle oppskrifter og metoder, fortsetter hevelse å hjemsøke deg i løpet av dagen, er dette alvorlig grunn til å melde seg for en konsultasjon med en lege. Velsigne deg!  
  Яндекс.Метрика