Kvitte seg med hvite prikker i ansiktet og under øynene
 Hver person på forsiden av noen ganger synes hvite prikker. De ser ut som små kviser, og størrelsen og formen likner hirse. Språket av kosmetologer kalles miliumy og er en form for akne. De som allerede har møtt dette problemet, vet at mye ubehag de bringer, men kan ødelegge utseendet. Derfor mylyumov fleste eiere prøver å kvitte seg med dem selv, prøver å presse. Vanligvis gjør denne prosedyren ikke bringe noen resultater, i tillegg til smerte. Og hvis du prøver å pierce denne hvitpunkt nål, kan du forhåndsinnstille kroppen infeksjon.

 Årsaker


 Naturligvis er det interessant å vite hvor er disse hvite kviser. Årsakene kan være forskjellig:
 •  Økt sebum som tetter talgkjertlene og er deponert i hårsekkene

 •  Svært ofte miliumy vises hos menn og kvinner med fet hud person og i puberteten

 •  Noen skjønnhets mener at de hvite prikker i ansiktet og øyelokkene kan skyldes overdreven eksponering for sollys.


 • Kvitte seg med hvite prikker i ansiktet og under øynene


   Fjern hvite prikker


   Selvfølgelig, kan du prøve å utføre denne prosedyren på egen hånd. Men vanligvis slike eksperimenter fort ende.
   Først miliumy så tett at bare presse dem mislykkes. Dernest, stedet for kosmetiske eksperimenter der er rødhet som er lang nok. Derfor er det best å ta kontakt med skjønnhetssalong.
 •  Mekanisk metode. Det er den mest enkle og effektive. Milium bare pierce spesiell tynn steril nål og deretter presse innholdet.

 •  Laser effekt. Denne metoden anvendes når det område av personen truffet av hvite punkter er omfattende. Ray umiddelbart påvirke hele overflaten av huden og fjerner kviser.

 •  Electrocoagulation. Fremgangsmåten består i det faktum at det hvite punkt prypikayutsya elektroniske pulser ved hjelp av en spesiell nål.

 •  Alle disse metodene er helt smertefri og garantere øyeblikkelige resultater. I tillegg vil du være sikker på at de hvite prikkene ikke dukke opp i fremtiden, selvfølgelig, hvis du følger reglene for hudpleie.


  Kvitte seg med hvite prikker i ansiktet og under øynene


   Forebygging av hvite prikker


   For å håndtere dette problemet, må du følge noen retningslinjer kosmetologer.
 •  Jevnlig rense huden din. Og rengjør huden fra akkumulert per dag av fett og støv bør bare kvalitet makeup som ikke vil føre til at du allergier.

 •  Sommer bør ikke brukes døgnet eller fet kremer, som bare ytterligere zakuporyat talgkjertler. Det er bedre å kjøpe en lett gel eller væske for varme årstiden.

 •  Hver måned gjør lett peeling ansikt og øyelokk spesielle myke midler. Husk det betyr øye og ansikt alle det samme.

 •  En liten endring diett. Hvis du har fet hud og så ikke bli for revet med fet, søt og stekt.


 • Kvitte seg med hvite prikker i ansiktet og under øynene

   I alle fall, uansett sted du tenker klemme på ansiktet hans, før du gjør det, pass. Svarteliste infeksjon i åpen morgen er ganske lett, men kvitte seg med konsekvensene av sine handlinger kan være svært vanskelig. Hvis du har noen uklare situasjonen med personen må kontakte kosmetolog. Dette gjelder særlig for hvite prikker. Intensiv klemme i noen tilfeller føre til små arr og arr i ansiktet.  
  Hjemmelagde masker og skrubber hodebunn
   Til tross for at den moderne kjemiske industrien tilbyr et bredt spekter av ulike verktøy for hår og hodebunn, fortsetter å være svært populære folk rettsmidler. Dette er ikke overraskende, fordi å lage en maske eller skrubb hjemme, vil du være sikker på at alle ingrediensene er naturlige og har ingen skadelige tilsetningsstoffer. I denne artikkelen vil vi fortelle deg noen enkle oppskrifter fra skrap produkter som positivt påvirke tilstanden til hodebunnen og håret.   Scrubs


   I produksjon av kosmetikk hustuft regnes som den mest populære salt. Du kan bruke en vanlig kjøkken, men effekten vil være mye bedre hvis du tar havsalt eller tilsett olje i en forberedt blanding (f.eks tindved).

   Å forbedre hårvekst


   En halv kopp salt bør blandes med lok puré slik at det oppnås en forholdsvis tykk pasta. For å bringe kjøretøyet til konsistens som kreves, gradvis helle varmt vann.
 •  Blandingen skal brukes fremdeles varm, gni forsiktig inn i huden. La på håret i ti minutter, og skyll med vann.

 •  Scrub ikke bare renser hodebunnen av døde celler i huden, men også stimulerer veksten av hårsekkene


 • Hjemmelagde masker og skrubber hodebunn


   For tørt og sprøtt hår


   Et par blader av aloe trenger å hogge og bland med salt. Verktøyet bør ikke være for tykk, men hvis det skjedde, kan du fortynne en liten mengde vann.
 •  Påfør veldig forsiktig for ikke flokete hår og ikke rømt. Legg igjen et middel til hodet bare femten minutter og skyll med sjampo.

 •  Tap


   En håndfull av salt (tallet avhenger av lengden på håret) å helle infusjon av nesle og burdock rot. Sett den resulterende masse på hodet og gni forsiktig inn i huden, og i ti minutter vaske på vanlig måte.

   Nourishing


   Dette alternativet er hårpleie hjemme er godt egnet for sommeren. Det er nødvendig å ta noe frukt som du har og slipe inn grøt. Tilsett salt til dem i et forhold på 2: 1 helle litt vann eller yoghurt og bland godt.
   Metoder må brukes på huden i minst tretti minutter, roterende hode med et håndkle og deretter grundig skyll restene av hår.
 •  For fett hår som grunnlag for å bedre epler med sitronsaft og tørr og svak - kiwi, banan og aprikos.


 • Hjemmelagde masker og skrubber hodebunn


   Oppskrifter hjem masker


   Det finnes mange oppskrifter som brukes av våre bestemødre til å gjøre håret skinnende, sterk og vakker.

   De grunnleggende reglene for matlaging:


 •  Ingrediensene skal være grundig omrørt til en homogen blanding var

 •  Masken bør brukes umiddelbart etter tilberedning

 •  I prosessen med å søke sørg for å ta turen massasje. Dette vil bare styrke hårsekker og gunstig for hudens tilstand

 •  Ikke hold masken lagt lengre tid. Virkningen av dette vil ikke øke, men uønskede bivirkninger kan forekomme.

 •  Ernæring


   Tretti minutter før normal vask håret, pusse sine yoghurt, pakk inn i folie og pakk håndkleet. Hvis håret ditt er svært tørt og sprøtt, kan yoghurt suppleres med en skje honning.
  Hjemmelagde masker og skrubber hodebunn

   Oppstramming


   Bueskyting trenger å presse tre spiseskjeer med juice og gni det inn i røttene. Deretter vikle hodet med et håndkle og vente en stund (eier av tørt hår - time normal - to eller fett - tre).

   Til tilbud og fukting


   Plommen i ett egg trenger å slå ned med en teskje vann og gni. Nesten umiddelbart skylle masken nødvendig, men ikke rent vann og et avkok av kamille eller nesle.
   Som du kan se, er alle disse verktøyene ganske lett å tilberede, men effekten av bruken vil ikke vente på seg, og de fleste av ingrediensene er tilgjengelige i alle butikker og apotek.  
  Hjemmelagde masker for fet hud
   Eiere av fet hud vet hvor vanskelig det er å ta vare på henne, og hvor mye må kjøpe. Hovedårsaken til den økte lysstyrken er for aktive talgkjertler. Mest fet og problem hud hos kvinner og jenter i kroppen som er hormonelle.   Men fet hud, er det noen fordeler. Spesielt på grunn av overflødig talg, er det mye tregere aldring og utsatt for aldersrelaterte endringer, men det betyr ikke at det ikke bør være på rett spor.

   Vilkår daglig omsorg


   Fet hud hos kvinner over tretti år er ganske sjelden. Men hvis en person alltid gir deg en rekke problemer med sin glød og forstørrede porer, kan det være lurt å rådføre seg med en endokrinolog.
 •  Porene er ansett som en av de mest smertefulle problemer. De flagget støv og skitt, på grunn av det sorte prikker er dannet, som senere kan utvikle seg til kviser. Dette i sin tur ytterligere strekninger av gangen.
   Bruk spesielle fasiliteter for vask, for eksempel gels. De må brukes to ganger om dagen, morgen og kveld. Og ved første er det nødvendig å vaske meget varmt vann til utvidede porer, og ved slutten av prosedyren - kulde.

 •  For å bli kvitt betennelsen og irritasjon i ansiktet, bruke vanlig alkohol spesielle tonics og kremer. Hvis ikke, passer den vanlige cologne.

 •  Å kvitte seg med peeling, to eller tre ganger i uken for å gjøre peeling, ved hjelp av spesielle gels bedre med nesle ekstrakt.

 •  Sørg for å spesielle masker for fet hud. De ikke bare vil fjerne overflødig glitter eller skitt fra ansiktet, men også tilfredsstille huden næringsstoffer.


 • Hjemmelagde masker for fet hud

   Viktig! Eiere av fet hud bør glemme lat og alltid vaske av sminke før sengetid. Selv om denne regelen gjelder for enhver og alle kvinner, for de med fet hud, kan dens svikt føre til en katastrofe.

   Oppskrifter hjem masker for fet hud


   Kjøpe dem på apoteket eller butikken kosmetikk, men svært effektive, ifølge gjennomgangen vurderes og masker laget hjemme fra skrap komponenter.
 •  Innstramming og hvithet. Å forberede må du blande en spiseskje med vanlig gjær med tre spiseskjeer med surmelk (kan erstatte whey, yoghurt eller yoghurt uten tilsetningsstoffer). Legge til blandingen en teskje av sitronsaft og noen dråper peroxide. Væske slå skumdannelse og søke på ansiktet for ti minutter. Deretter vaske av henne dott dyppet i vann ved romtemperatur.

 •  Tørket og kostnad. Denne masken er perfekt for fet og problem hud for. Pisk en eggehvite rim og legge til det en teskje av sitronsaft. Bland ingrediensene og søke på ansiktet i femten minutter og vask deretter av med varmt vann.
   Den samme virkning er felles meieriprodukter, yoghurt eller yoghurt. De er brukt til ansiktet uten tilsetningsstoffer.

 •  Den beste maske for fet hud porøs betraktet et verktøy laget av vanlig brød. Massen skal suge i vann eller yoghurt perekypyachenoy og deretter søke på områder med forstørrede porer i tjue minutter. Skyll med kaldt vann.

 •  For rengjøring og ansiktsløftning bruk pisket protein, som legger til to spiseskjeer med blader av sorrel. Masken påføres i ansiktet i femten minutter.


 • Hjemmelagde masker for fet hud

   Nå vet du at ikke bare dyre midler fra butikken kosmetikk kan hjelpe takle defekter fet og problem hud. Våre bestemødre visste altfor mange oppskrifter på kvinnelig skjønnhet som er effektive i dag.  
  Яндекс.Метрика