Valg av farge i hårfarge
 All rettferdig sex noen ganger du ønsker å eksperimentere med sitt utseende. Det er nok til å endre frisyre eller farge. Men selvseleksjon kan føre til feil resultater fra hva jenta. Selvfølgelig, bedre å slå til en god frisør som vil plukke opp fargen og kutt, men mange foretrekker å gjøre det selv og male huset. Du trenger å vite på hvilket grunnlag er valgt hårfarge avhengig av hud og øyne. Tradisjonelt, de plukke den type utseende, noe som er fire.

 Bestem din type


 •  Winter. Slike jenter er vanligvis blek hud. Hun tans sakte, og deretter overtar oliven hue. Vanligvis den naturlige fargen på håret mørk blond og meget sjeldne. Øyne i "vinter" jenter ofte mørk, men sjeldnere og lys.
 •  Gå til de radikale eksperimenter med farge for jenter med en slik blek hud er ikke nødvendig. Deres skjønnhet ligger i kontrasten og rødlige farger gir deg prostovatosty.

 •  Følg kalde toner. Kvinner over førti godt egnet aske.


 •  Våren. Denne typen jenter har også lys hud med en svak gyllen skjær. Hår også fra halm til lys blond. Å endre sitt utseende for å hjelpe male varme toner av gull, alle fargene i hvete til honning.

  Valg av farge i hårfarge

 •  Maleri i svart bare byrde utseendet og gjøre smertefull person. Alternativt kan du male de enkelte tråder mer mettede farger.

 •  Selv for å fremheve plukke varme farger. For eksempel, vil sølv tråder i gyllent hår ser helt smakløst.


 •  Sommer. Tilhører denne type kvinner vanligvis har rosa hud, men lyser ikke. De er vanligvis brune eller popelyaste hår og lyse øyne. Til farging å velge kalde dempede toner, for eksempel aske eller sølv.
 •  Hvis vi virkelig ønsker å være en malm, ser kjølige toner av farge.


 •  Høst. Slike kvinner vanligvis litt mørk hud og gylne. Ofte er det fregner lagret selv om vinteren. Brune øyne, muligens med en grønnaktig skjær, og håret kan være blond, rød eller svart, men med golden shimmer.
 •  For å oppdatere sitt image kan lett bruke hele paletten av nyanser av rød maling og enda noen lyse gulrot tråder. • Valg av farge i hårfarge


   Tradisjonell feil


   Uansett anbefalingene savner en fargeendring frisyrer vil alltid være. Valg av ønsket skygge under huden kan være komplisert ved det faktum at hun er opptatt av å ligne en kjendis og ikke bryr seg om fargen eller gå i person til henne.

   Her er noen tips som kan hjelpe deg til ikke å fjerne seg fra den rette veien:


 •  Hvis du har fregner eller på noen måte krastes i platina blonde eller brunette brenning. Dette kan gjøres bare svært unge jenter med perfekt hud. Denne kombinasjonen av hårfarge og hud for å vise alle feilene som er til stede i ansiktet.

 •  Noen ligger til huden overflatefartøyer og rødhet i ansiktet med eller uten, gjør du unngå rødlige nyanser (som Burgund eller mahogni).

 •  For fersken hud anbefaler ikke bruk av kalde tone farger. Complexion deretter blitt mye blekere.


 • Valg av farge i hårfarge

   Velge en farge hudfarge er ganske enkel, men det er nødvendig å objektivt vurdere sin egen utseende og logikken. Ellers dramatisk endring av image slå inn en ekte katastrofe.  
   Å utføre henna hjemme bruker ikke vanlig henna brukes for hårfarging, og et spesielt pulver, tilgjengelig i skjønnhet butikker. Dette pulveret har en spesiell produksjonsteknologi, og behovet for å holde den i samsvar med visse betingelser.
   Tatovering kan brukes som en blanding basert på naturlig henna pulver og det inkluderer i sitt medlemskap en rekke farger. Slike pulver tillate deg å gjøre fargede tatoveringer som holder ut et par måneder. Men tatoveringer med naturlig henna er mindre holdbare og gå gjennom to eller tre uker.
  Henna tatovering hjemme - enkel og vakker!

   Hvis tatoveringen er gjort av profesjonelle kunstnere, vil kvaliteten på ytelsen være høyere. Men du kan kjøre den og bygge sine egne.
   Ved søknad tatoveringen i hjemmet skal være fullført følgende trinn:
 •  ved hjelp av alkohol og skrubbe huden, designet for å utføre tatoveringer rengjort og avfettet;

 •  fremstilling av en løsning for trykking, bestående av en del henna og fire deler vann med noen dråper eukalyptusolje;

 •  gjennomføring av tatoveringen.

 •  Du kan utføre bildet ved hjelp av en sjablong. Men hvis master er i stand til å trekke godt, kan bildet bli utført på kroppen uten maler. Også brukt en metode hvor kroppen av en markør eller blyant tidligere påført kontur tegning. Da denne kretsen omkranset med henna. Å utføre tatoveringer brukt sprøyte, som ikke er en spesiell nål eller kjegle av henna klar løsning (du kan kjøpe i en butikk eller handle kosmetikk med indiske varer).
  Henna tatovering hjemme - enkel og vakker!

   Når du gjør henna hjemme bør betraktes som en eiendom av henna så fort absorbert. Alle unødvendige falske slag når du søker mønster bør umiddelbart fjerne med en bomullspinne, uten å vente til de er tørre.
   Når tatoveringen brukt, anbefales det å konsolidere dryss hårspray. For å gjøre bildet mer levende og mettet tørke det mulig å bruke en infrarød lampe eller tørket i solen.
  Henna tatovering hjemme - enkel og vakker!

   Å forbli tatoveringer på kroppen så lenge som mulig, anbefales det ikke å fukte to dager med vann. Dersom det er vanskelig å utføre, i det minste ikke å bruke såpe på området for tatoveringen.
   Selv etter fullstendig tørking og feste tatoveringer ikke bruker verktøy som gir huden mekaniske effekter, for eksempel kratt.
   Etter å ha tegnet figuren, for bedre absorpsjon av henna i huden, er det nødvendig å jevne behandlingen løsning laget av to århundrer. skjeer av sitronsaft og en spiseskje sukker.
  Henna tatovering hjemme - enkel og vakker!

   Før bading tatoveringer for beskyttelse kan smøre olje.  
  Velge den beste krem ​​for fet hud
   Glans, som vises bare et par timer etter påføring sminke, forstørrede porer og akne dannelse av periodisk indikerer at du har fet hud. Selv om denne typen er mye mindre utsatt for aldring, men det vil måtte betale for de stadige utfordringer i form av utslett og irritasjon. For å bli kvitt dem, må du velge riktig krem.   De viktigste feilen kvinner mente at det meste av den oppfatning at denne type kategorisk kontra fuktighet. Men i virkeligheten er det ikke. Når hun begynner å mangel på fuktighet, prøver den å fylle opp sine reserver ved å produsere mer talg. I dag skal vi vise deg hvordan du velger riktig makeup for denne typen og bruke den.

   Å gjøre det riktige valget


 •  Prøv å kjøpe fond med lys tekstur, som fet hud lider av overflødig sminke.

 •  Parallelt bedre å bruke en fuktighetskrem.

 •  Ta hensyn til instruksjonene på etiketten. Se der salisylsyre og benzen. Disse to komponentene er ikke bare trange porer, men også avlaste irritasjon. Vel, hvis en del er koffein, en naturlig måte å begrense porene.

 •  Hvis du har akne, se etter kremer, som inkluderer retinol og svovel.

 •  Det er viktig å kjøpe en rekke verktøy for vinter og sommer. I kaldt vær krem ​​bør ha en tettere tekstur, og om sommeren er det bedre å velge for lette væsker og sera.

 •  Hvis du bruker i ansiktet ditt vises mer kviser, endre til en lighter.


 • Velge den beste krem ​​for fet hud


   Typer krem ​​for fet hud


 •  Fuktighetskrem. For dagtid bruk verktøy med en lett konsistens som vil sette mot huden din med fuktighet. Men for en natt kan kjøpe en tykk krem ​​som ikke bare vil gi næring til huden, men også rense det.

 •  Anti. Selv om fet hud aldre mye senere, det betyr ikke at ved første tegn på aldring bør ikke stole kun på ressursene i organismen. Sammensetningen av anti-aldring krem ​​for fet hud solkrem skal inneholde elementer som vil nøytralisere virkningen av ultrafiolett stråling.

 •  Dessverre, alle disse verktøyene er veldig tykk, så det er best å kjøpe en gel eller serum.
 •  AHA kremer. De inneholder melkesyre. Dette makeup er ideell for fet hud fordi deres sammensetning inkluderer komponenter som ikke bare gir næring til huden med fuktighet, men også bidra til å rense porene i støv og skitt.

 •  Hjem rettsmidler. Som produkter fra produsenter, hjemmelaget krem ​​positivt påvirke huden. For eksempel kan du sette på ansiktet agurk eller tomat mye eller vanlig yoghurt.


 • Velge den beste krem ​​for fet hud


   Beste tilbud fra produsenter


   Tar hensyn til kommentarene fra kvinner, skapte vi en liste over legemidler som anses mest effektive for fet hud.
 •  Niveya Visage. Sammensetningen av kosmetikk omfatter komponenter som effektivt regulerer fuktighet og fjerne ekstra glans.

 •  Eye of Vichy. Denne kremen er ikke bare matten, men oppdaterer huden på grunn av termisk vann, som er en del av den. Og evnen til å absorbere overflødig olje produsert av talgkjertlene matte ansiktet hele dagen.

 •  BB Cream Harnyer. Det er godt plassert på huden og jevner ut fargen. I tillegg verktøyet effektivt strammer porene uten tilstopping dem.

 •  Syberyka relativt ny japansk merkenavn som har gjort seg fortjent ros av kvinner. Den består av japanske Sophora ekstrakt som hindrer kviser og irritasjoner.


 • Velge den beste krem ​​for fet hud

   Velge en kosmetikk butikk stor nok, så ikke vær redd for å endre pleieprodukter for fet hud, avhengig av sesong og personlige preferanser og ditt ansikt vil definitivt ta deg sunn og jevn farge uten glans.  
  Яндекс.Метрика