Vilkår for omsorg for sensitiv hud
 Noen jenter elsker en person svært utsatt for ytre påvirkninger, enten sol, vind, krem ​​eller feil mat. Nesten umiddelbart det rødhet, kløe og svie. Så, sensitiv hud omsorg for henne og være veldig forsiktig. Det ser ut til sensitiv hud - det er ikke en egen type og tilstand av dermis, som endres under påvirkning av ulike faktorer. Prøv å forstå hva som kan forårsake dette.

 Vanlige årsaker


 Dermed er det flere faktorer som kan gjøre huden din absolutt alle typer er veldig følsom.

 Redusert immunitet


 Ofte, huden blir sårbare fordi foreldre som barn er veldig glad i antibakterielle midler. Selvfølgelig må hygiene følges, men prøver veldig hardt med en desinfiserende såpe, kremer og geleer er ikke verdt det. Gradvis immunsystem vil ødelegge seg selv, uten bakterier.
Vilkår for omsorg for sensitiv hud

 Kronisk eksponering for stress


 Hormoner som produseres i Hyppig nervøs spenning, hindre opptaket av vitaminer og mineraler, og gradvis huden blir utsatt for ytre faktorer.

 Hormoner


 Når en kvinne eller annen grunn skiftende hormoner, talgkjertler avbrutt og forstyrret balanse av fett og fuktighet i dermis. Grunnen til dette kan tjene som en graviditet rate av hormonelle legemidler.

 Sminke


 Hvis du velger feil pleieprodukter, kan huden bli veldig følsom på grunn av tørking eller eksponering for anti-aging komponenter.

 Levekår


 En person som stadig flyttet fra sted til sted og gjennomgå hyppige temperaturendringer, før eller senere møte problemet med sensitiv hud, samt for å beskytte det ytre skallet kroppen er å kaste alle sine ressurser, og de til slutt oppbrukt.


Vilkår for omsorg for sensitiv hud


 Vilkår for omsorg


 Men hva om problemet eksisterer? Den eneste riktige svaret - å ta vare på sensitiv hud og sanke kremer, lotion og geleer.

 Her er noen anbefalinger for daglige behandlinger:


 •  I morgen, selvfølgelig, vask med varmt vann uten såpe, deretter bruker en lett fuktighetskrem med essensielle oljer og solkrem elementer.

 •  På kvelden er det nødvendig å vaske av sminke melk eller gel. Det er bedre om disse midlene er hypoallergene og designet spesielt for sensitiv hud. Skyll med varmt anbefalt og ikke hardt vann. Følgelig vil vanlig vann fra springen gjør. Det må være kokt eller forsvare en time.

 •  Etter vask ansiktet tørke tonic uten alkohol

 •  Etter noen minutter, påfør spesiell nattkrem. Sitt medlemskap må inkludere calendula olje eller kamille. Det er best å alltid bruke en makeup som sin stadig endring kan gi irritasjon.


 • Vilkår for omsorg for sensitiv hud


   Anbefalinger og don'ts


   For sensitiv hud var i god stand, bør du ikke bare påvirke hennes spesiell sminke, men følge råd fra leger som, bedømme etter vurderinger, bidra til å bringe personen i god stand.

   Hva gjør jeg?


 •  Se diett. Vi må helt eliminere eller minimere skarpe mat, alkohol, kaffe og brus

 •  Prøv ikke å være nervøs og unngå stressende situasjoner

 •  Høydepunkt søvn i ca åtte timer i døgnet.

 •  Forbud


 •  Absolutt ikke kan bruke skrubb og peeling, som bare ytterligere ødelegge den allerede tynne beskyttende lag

 •  Tonics på alkohol og lotion

 •  Det er ikke anbefalt å kombinere flere kosmetiske produkter

 •  Begrense eksponering for sterkt sollys, kulde eller vind.

 •  Ved å følge disse anbefalingene, vil du ikke være vanskelig å unngå de problemene som oppstår med sensitiv hud.  
  CARE Eye
   Uansett hvor nøye du sett på ansiktet, for å gi den virkelige alderen kan hud rundt øynene. Øyelokkene er utsatt for enormt stress i løpet av dagen, og huden på dem så tynn og delikat som krever forsiktighet siden tjuefem år. Ved å følge enkle retningslinjene og bruke de riktige kosmetikk og folk rettsmidler, kan du ikke bare unngå utseendet av fine rynker i ansiktet, men fjerne poser og fjerne svarte øyne. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du skal ta vare på huden rundt øynene.   Fjerne makeup


   Det er verdt å minne om at alle hjelp av sminke som fremhever skjønnheten av dagen, om natten er det nødvendig å vaske.
 •  Fett melk eller smør, bruker bare hvis du bruker vannfast mascara og tonalkoyu. Ellers er det bedre å bruke kremer

 •  Unngå flavored midler

 •  Etter å ha fjernet makeup må vaske med vanlig rent vann igjen for å vaske bort rester av produktet

 •  Her skjønnhet


   Hver kvinne vet å male. Men det anbefales ikke å myse og ikke lage et skjevt ansikt i øyenfarge. For å gjøre dette, kjøpe en spesiell pensel skygger, som de som er i settet, vanligvis ikke veldig behagelig.
  CARE Eye

   Vi velger krem


   Eye nødvendigvis trenger å kjøpe en egen krem, som vanlig dagtid for tung og feit. Bruken kan føre til for tidlig rynker eller forårsake hevelse.
 •  Krem eller Eye Gel kan gnis, slik som de strekke. Bruke sminke bør lett. Ved bunnen av det ytre hjørnet av den indre og den øverste - tvert imot.

 •  Bruk ikke kremen for nær vippene, slik at den ikke truffet i øyet.

 •  Strukturen i kosmetikk for huden rundt øynene bør inkludere vitamin A og E, kollagen og sol elementer.

 •  Gjøre øvelser


   I praksis, massasje og øvelser for øynene er veldig god effekt på huden. Betale noen få minutter av enkle øvelser du lengter etter å holde ungdom og skjønnhet.
 •  Sitt rett og holde hodet rett

 •  Ikke snu bygningen, se første til høyre og venstre, og deretter opp og ned.

 •  Lage sirkulære bevegelser øyne fra venstre til høyre og vice versa

 •  Se på nesen, og åpne øynene vidt (prøv det ikke rynke pannen) da. Sakte telle til ti og lavere se ned.

 •  Tett dekke øyelokkene, og deretter raskt og vidt åpent, sender en titt på fjerne objekter og erstatte.


 • CARE Eye


   Folk rettsmidler


   Det finnes mange oppskrifter som parallell bruke spesielle gels, masker og kremer for huden rundt øynene, for å holde den i god stand.
 •  Å fjerne mørke ringer satt på hvert øye sirkel på rå skrelte poteter i tjue minutter. Fra dette grønnsak kan være forberedt maske podribnyvshy den og legge finhakket persille.

 •  Bli kvitt poser av kamille skjær hjelper. En spiseskje med tørkede planter kokt vann og insisterer ti minutter. Deretter bør væsken våt gasbind eller vattpinne og gjelder for øynene.

 •  Hjelpe glatte fine linjer vanlig hvitt brød. Hans kjøtt bør suge inn litt varmet vegetabilsk eller smør og den resulterende slurry satt på øyelokkene i tyve minutter, og skyll med vann.


 • CARE Eye

   Selv oppmerksomhet Eye betaler en svært liten prosentandel av kvinner under tretti, hun trenger vår konstant pleie. Som du kan se, er det begrenset til en ganske enkel prosedyre som ikke tar bort mye tid, og skjønnhet og ungdom vil bli med deg i årene som kommer.  
  For hvor mange år kan barbere beina?
   Uavhengig av alder, ønsker hver jente å bli stelt og vakker. Alt må være perfekt hvis ikke, så i hvert fall ryddig klær, hår, manikyr, sminke og særlig de stedene der naturen har tildelt oss unødvendig vegetasjon. Med armhulene og bikinilinjen - klart en gang begynne å vokse hår, er det nødvendig å bli kvitt dem. Men hva med de vegetasjons føtter, som i likhet med det er ikke klart, men hindrer tillit? Det handler om hvilken alder kan barbere beina og hvordan best å gjøre dette - se nedenfor.   Kan jeg barbere beina med en meget ung alder


   Svaret på dette spørsmålet er ganske tvetydig, så avhengig av mange faktorer. For eksempel kan en jente begynner puberteten i 11 år, og den andre vil føle disse endringene bare 13-14 år. Også viktig farge og hudtype, håret tekstur. Juvenile hormon justering, vanligvis jenter hår på beina knapt synlige, er ansett for å være mer lo. Men under påvirkning av hormoner, hårsekker gjennomgå degenerasjon: håret er hardere, mørkere og sterkere (dessverre, annet enn de på hodet). Derfor, det optimale tidspunktet for de første barbering beina - det kommer av det første menstruasjon, som skal symbolisere modning kroppen.
   Selvfølgelig, i noen tilfeller, utenfor kontroll av hormonelle endringer i jenter kan oppleve ganske mørkt og tett vegetasjon på beina, jo mer vil indikere hvilken type arvelighet eller øst. I denne situasjonen, jenta må, i samråd med moren for å avgjøre om å starte sin voksen følgende prosedyre.

  For hvor mange år kan barbere beina?

   Hvis håret på bena visuelt umerkelig, og deretter føre denne trenden bør ikke, som ved barbering, slik som hormoner, endrer strukturen av håret pære. Etter å ha prøvd alle barbere beina du setter pris på deg selv for regelmessig og hyppig prosedyre, så det er best å trekke dette punktet senere.

   Hvordan barbere beina for første gang


   Uerfarenhet og mangel på kunnskap på dette viktige ferdigheter kan føre til irritasjon og til og med skade. Derfor, hvis du først barbere ennå å anbefale å lese disse tipsene til slutt.
  For hvor mange år kan barbere beina?

 •  Barbermaskinen bør ikke være kjedelig og rustne. Du må heller ikke bruke maskiner sovjetisk stil variabel barberhøvel, som en høy sannsynlighet kutt.

 •  Voksing bør gjøres bare i våte forhold, ved hjelp av såpevann. Tørr barbering definitivt føre til irritasjon og betennelse. Før fremgangsmåten vil være av betydning proskrabyrovat føtter.

 •  Ingen grunn til å holde maskinen i samme område to ganger, da dette manipulasjon også utløse utseendet på rød hud på poeng av irritasjon.

 •  Etter inngrepet, ikke glem å bruke en beroligende balsam for barbering. Det kan ikke bare lindrer brenning og tørrhet, men også for å hindre innvokste hår.


 • For hvor mange år kan barbere beina?

   Egentlig dette all visdom. Vi håper at denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre den riktige avgjørelsen - du trenger å barbere leggene. Spesielle problemer gjør ikke verdt det, fordi før eller senere alle jentene er å snu til denne prosedyren. Husk bare å følge disse anbefalingene og forsiktighet, da bena vil være perfekt. Ha det gøy og være hyggelig!  
  Яндекс.Метрика