Hvordan å gå ned i vekt i hoftene

 Første ta hensyn til vår mat. Ta mat er nødvendig, men det bør tas på riktig måte, som gjør at kroppen tid til å behandle festen siste måltid før du påfører den nye maten. Det betyr at du trenger å holde en streng tidsplan.
 Alle vet at en levende organisme for normal daglig må bruke effektiviteten av proteiner, fett og karbohydrater. Hvis du bli kvitt din diett minst ett av disse elementene, kroppen din raskt svare på det. På disse effektene kan bli funnet i spesielle bøker.
 For å få full funksjon av menneskekroppen, må du følge frekvensen av overføring av et produkt av disse tre elementene, samt kontanter.
 Karbohydrater Anbefalt bruk om morgenen (På denne tiden de er bedre absorbert). Det maksimale antallet er ulike kornprodukter som frokostblandinger eller beste frokostblandinger.
 Bruk fett nødvendig under lunsj. Men dette betyr ikke at denne perioden bør tas pounds fett, spiser mye kaker. En bolle med suppe er ideell for en sunn kropp.
 Proteiner best bruk om natten eller kvelden når kroppen er i ro periode, så hundre gram kokt kjøtt eller fjærfe for å tilfredsstille den normale kroppen protein.
Hvordan å gå ned i vekt i hoftene

 Gå ned i vekt i hoftene gjennom øvelser
 Til hoftene har alltid vært spenstig, til det beste alternativet oppnå denne effekten, vanlige knebøy og sykkelrotasjonsbevegelse føtter (liggende).
 Svært effektive øvelser i kampen mot overvekt (inkludert lår) er:
 - ups føtter liggende på siden, det vil si til høyre gjøre denne øvelsen for å styrke dine muskler og innsiden av lårene, må du fortsette å bygge på samme linje.
 - Plieux spesielt for lårene vil forsterke den indre overflate av hoftene.
 - stretching innsiden av lårene vil gjøre svært raskt se en slankende effekt på lårene. Med denne øvelsen skal være mulig å strekke musklene og ikke belastningen.
Hvordan å gå ned i vekt i hoftene

 Vi bekjempe stress
 Stressende situasjoner negativt påvirke tilstanden i kroppen, inkludert metabolisme. Seg selv enkel og effektiv metode fjerne alle negative følelser - en sjel søknad under varmt vann som vil slappe av hver eneste celle i kroppen din og vaske alle negative, akkumulert over dagen.
 Den beste tiden for dusjing vurderes umiddelbart etter trening (trening).
Tromboflebitt i underekstremitetene
 Om tromboflebitt i underekstremitetene snakker ofte forbinder ham med vaskulær aterosklerose. Men sykdommen kan også oppstå på personer som aldri har lidd av aterosklerose. Det hele avhenger av strukturen av valvulære årer i beina.

 Årsaker


 Tromboflebitt - en betennelse i veggene i blodårene, som dannet trombe. Det tromboflebitt akutt, subakutt og kronisk. Det suppurative tromboflebitt og ikke purulent og tromboflebitt av overfladiske og dype vener. Årsaker til denne sykdommen er mange:
 •  skade integriteten av veggene i blodårene;

 •  kreft;

 •  betennelse i indre organer;

 •  infeksjonssykdommer;

 •  økt blodlevring;

 •  hormonelle forstyrrelser;

 •  fødsel, gynekologisk kirurgi og alle kirurgi;

 •  bremse venøs blodstrøm.

 •  Symptomer på tromboflebitt


  Tromboflebitt i underekstremitetene
   Starter sykdom er ikke veldig sterke smerter i bena. Huden er rød, er det varmere å ta på, antent. Det er en svak økning i kroppstemperaturen til 375 0C, og til - 38 til 0 ° C. Etter 5-6 dager, kan temperaturen normaliseres. Noen ganger oppstår tromboflebitt i underekstremitetene uten feber. Også sykdom kan være ledsaget av ødem eller hevelse i bena. Huden blir betent striper. Deretter og viser forskjellige seler. Dette er blodpropp. Denne etappen smertene øker. Med ultralyd kan du finne ut den virkelige omfanget av trombose.

   Hvordan å behandle blodpropp?


   Behandling av tromboflebitt kan være konservativ på sykehuset, og kanskje kirurgi.

   Konservativ behandling av tromboflebitt


   Er å eliminere lokal trombotisk fremgangsmåte og fjerning av inflammasjon. Tidlig i sykdomsforløpet, når pasienter er betennelse, krever kompleks aktuell behandling. Ferdig kompresjonsbandasje. Han znebolyuye og kjøler og fjerner hevelser. Den vanligste behandlingen av tromboflebitt foreskrevet NSAIDs som diklofenak-gel salve ketoprofen. Også bruke stearinlys rektal og intramuskulære injeksjoner. Noe som reduserer sannsynligheten for komplikasjoner. For å forebygge sykdomsutvikling ved hjelp av dynamisk kompleks kontroll sin flyt.

   Kirurgisk behandling av tromboflebitt


   Den består av noder disseksjon trombovanyh deres ligation og excision. Umiddelbar sykehusinnleggelse i spesialisert avdeling av vaskulær kirurgi er nødvendig når stigende tromboflebitt trestammer danner store og små saphenous årer når en overgang til dyp venetrombose. I slike tilfeller er uten kirurgi nødvendig.

   Behandling folk rettsmidler


  Tromboflebitt i underekstremitetene
   Hva om konvensjonell medisin ikke hjelper? Selvfølgelig prøve å behandle trombose. Tross alt, de kan ikke bare spare familien budsjett, men er ofte mer effektive. Du kan prøve å gjøre komprimerer av kål. Brev kål speil, innsmurt med honning og anvendt i beina. Ovenfor ristet trenger voksduk og pakk godt. Har disse komprimerer i 30-35 dager. Du kan også prøve å gni føttene med en løsning av eple cider eddik. For å gjøre dette, bland en kopp vann og 15-tallet. l. eddik. Gjenta to ganger om dagen.
   I akutt tromboflebitt ekstremt effektiv behandling med igler. De er plassert over blodpropp - de er lett prokusyat hud og provosere blødning. Men vi må huske på at enhver behandling bør være under medisinsk tilsyn.  
  Hovne lymfeknuter
   Mange av oss har møtt denne ubehagelige sykdommen, som lymphadenitis eller betennelse i lymfeknuter. På grunn av forekomsten av ødem og svelling av de berørte deler av kroppen, populært kalt sykdommen suchim juret. Men uavhengig av lokalisering, vises lymfadenitt ekstremt ubehagelige symptomer og opplevelser. La oss se hvordan å behandle og hva de skal gjøre når hovne lymfeknuter.   Den vitenskapelige tolkning sykdom


  Hovne lymfeknuter
   Hovne lymfeknuter - en naturlig prosess forårsaket av smittsomme forurensning under forkjølelse. Dette er ikke overraskende, da det i disse perifere organer er biologiske filtreringskomponenter som kommer inn i sirkulasjonssystemet i kroppen.
   Reaksjonsmekanismen er enkel: en gang i lymfeknute får patogene komponentene begynner å bli produsert lymfatsytы hvis formål er å eliminere skadelige mikroorganismer. Imidlertid, i visse tilfeller, er konsentrasjonen av fremmedlegemer i blodstrømmen øker slik at hvite blodceller kan ikke danner en beskyttende barriere. Deretter limfatsitov antallet vokser raskt, eksternt gjennom økte noder. Hovne lymfeknuter kan være enten under kjeven, på hodet, lyske og bak øret, armhulen eller nakke. På denne tiden, føler pasienten en skarp smerte og rødhet i de berørte områdene. Dermed kan legene diagnostisere armhulen, kjeve, cervical og lyske lymfadenitt.

   Den forårsaker betennelse i lymfeknuter


   Det er flere grunner som provoserer betennelse i lymfesystemet. Ofte er en slik reaksjon av legemet er et resultat av en kald eller alvorlig viral sykdom. Fordi skille to typer lymfadenitt - spesifikke og ikke-spesifikke, så de underliggende årsakene til infeksjon er forskjellige på sin egen måte.
 •  Når en spesifikk form for sykdom er en kilde til infeksjonssykdommer (syfilis, tuberkulose, AIDS, meslinger, leukemi, reumatoid artritt, mononukleose, etc.

 •  I ikke-spesifikk form for betennelse begynner med inntak av patogener som er farlige for menneskers helse. Det kan være kaldt, sår hals, toksoplasmose, tannkjøttsykdommer, lymfangitt, tromboflebitt, byller, sår, etc ..


 • Hovne lymfeknuter


   Symptomer og behandling av sykdom


   Å diagnostisere kjertel ikke vanskelig fordi sykdommen har en uttalt karakteristiske symptomer:
 •  kløende hud;

 •  utslett i det berørte området;

 •  hevelse og rødhet på nodene;

 •  feber;

 •  ømhet i huden rundt lymfeknute

 •  Behandling av inflammatorisk respons begynner med etableringen av de grunnleggende årsakene til sykdommen som et syndrom er en sekundær tilstand. Vanligvis innebærer behandling antibiotika og anti-inflammatoriske legemidler som St.Madron eller deltason. Hvert legemiddel må være foreskrevet av en lege utnevnt og fordi noen av dem har ubehagelige bivirkninger.
   En annen behandling for lymfeknuter er UHF terapi. Dette blending Warming komprimerer og hrilok strengt forbudt, da det kan føre til reproduksjon av skadelige mikrober og komplikasjoner av betennelse. I verste fall kan infeksjonen komme inn i blodet, og deretter - i den menneskelige hjerne.
   I tillegg samsvar med terapi innebærer sengeleie, inntak av narkotika, vitaminer og drikke væske.  
  Яндекс.Метрика