Reddik - Spring kilde til vitaminer
 Reddiker - en av de første fjær grønnsaker, som har en skarp smak og behagelig søthet på grunn av det høye innhold i sennepsolje, og som gir en unik smak. Men få vet at reddik har mange gode egenskaper og kan til og med å bli kvitt noen kroniske sykdommer. Et fiberinnhold i det er det samme som i kål, tomater og rødbeter. Nyttige egenskaper av reddik


Reddik - Spring kilde til vitaminer
 Det viser seg at reddik inneholder mengder av vitaminer: C, PP, fosfor, magnesium, jern, kalsium, kalium, natrium og med nikotinsyre. Komplekset av vitaminer hjelper rene choleretic måter, fjerner overflødig fuktighet fra kroppen, øker appetitten og fremmer myk tarm rensing. Regelmessig bruk av tidlige grønnsaker vil hjelpe deg i kampen mot overvekt og diabetes. I tillegg har reddik antibakterielle egenskaper og øker immunitet. Om våren, når kroppen vår er svekket og utsatt for forverring av ulike virussykdommer, reddiker, sammen med friske urter og grønnsaker er en stor forebyggende tiltak av ARI. En pektin, som den inneholder, fremmer utskillelsen av radionuklider i gjeldende miljø betydning.

 Hva som er den beste krem ​​eller røtter?


 Nyttige egenskaper av reddik topper og inneholder minst vitaminer og essensielle oljer. I hendene på en god vertinne denne unge våren greener vil være et flott tillegg til salater, markere en grønn suppe eller suppe. Hvis din fantasi, og med topper av reddiker er en stor, og viktigst av alt - nyttig komponent av dine retter.
Reddik - Spring kilde til vitaminer


 For vakre damer


Reddik - Spring kilde til vitaminer
 Jeg var virkelig lurer på om reddik har mange nyttige funksjoner, hvordan det kan brukes til å forbedre ansiktshuden. Grave på internett, fant jeg en god en og testet oppskrift nærende maske for den som vil være din "tryllestav" på våren. Det bidrar til metning av huden med vitaminer og mineraler, forbedrer hudfarge, gir næring og forynger. Vi er bare blande finrevet pepperrot 2, 1 teskje honning og fem dråper olivenolje. Alt dette satt på ansiktet og holde i 5 minutter, og skyll med vann. Du kan se resultatene etter det første programmet av denne helbredende masker. Også reddiker brukes til å fjerne hematomer. For å gjøre dette, kan du bruke saften av reddik, som er blandet med samme mengde vodka og gjøre lotion til verkebyll. Min bestemor fortalte meg at når de spirer reddik osvetlyaly. De tok litt frukt, halvert og tørket ansiktet. Snart fregner blir mindre synlig. Samlet, kanskje du kan hjelpe bli kvitt reddik noen små problemer. 

 Alt er bra i moderasjon


 Reddiker er sikkert nyttig grønnsak, men vi må ikke glemme at den inneholder en mikro - makro, som i store mengder kan gi skader på mennesker som lider av mage-tarm sykdommer, og de som har problemer med det kardiovaskulære systemet og galleblæren. Det kan også føre til oppblåsthet og mageirritasjon. Men i små mengder - en eller to ganger i uken - dette grønnsak er ufarlig.  
Barley i øyet
 Bygg er en sykdom av århundret, der håret pære lyser vippene. Det sveller, rød og pus skjema inne. Hvis det er betennelse av kjertelen meybomyevoy partikler som dannes inne i bygg. Bildet bygg i tankene når betennelse i hårsekkene. Årsaker


 Årsaker til bygg i øyet kan være forskjellig fra forkjølelse og svak immunitet, og endte alvorlige brudd på indre organer. Men i de fleste tilfeller de viktigste agenter for en infeksjon - bakteriell Staphylococcus aureus. Man kan få noe, og nesten alle daglig utsatt for sykdommen, men sterk immunitet for å unngå sykdommen. Derfor er det viktig å kontinuerlig overvåke helse og forebygges vitaminer.
Barley i øyet

 Infeksjon med S. aureus-følsomme mennesker med diabetes og sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Gode ​​nyheter er at bygg på øyet lett kureres med et barn om tidspunktet for hans diagnose. Det er ikke smittsomt, så ingen trenger å organisere karantene.

 Symptomer


 Symptomene er åpenbare, slik at du kan ofte diagnostisere sykdommen i dannelsen av ødem og purulent utflod.

 Hvordan vet du at du er syk:


 •  øyelokk begynner å klø;

 •  det er en sterk følsomhet overfor lys;

 •  lett rødhet;

 •  sykdomsfølelse;

 •  svak feber opp til 375 grader.

 •  Hvis du legger merke til disse skiltene i deg selv eller et barn, kan bygg i øyet behandles uten å vente på hans "modne". Hvis du ignorerer svekkelse av helsen, er det bare en dag øyelokk opuhne, rød, og det vil bringe mye ulempe og ubehag.
   Etter ca 2-3 dager i et hjørne dannet av hevelse eksplisitt purulent abscess, som snart bryter og innholdet rømme. I dette tilfellet må det umiddelbart fjerne og skyll med vann.
  Barley i øyet

   Behandling


   Først av alt finne ut selv den viktigste regelen - i alle fall ikke demontere koke! Ikke punkter, klemt og ikke røre hendene! Dette kan føre til mer alvorlige konsekvenser opp til retinal skade, blindhet, infeksjon i hjernehinnene og død. Men ikke få panikk, det er ikke så ille hvis du vet hvordan du raskt og riktig behandle sykdommen.
   Enhver inflammasjon termisk effekt kontra, siden det kan utløse ytterligere betennelse i det omgivende vev og utvikling av komplikasjoner. Ikke pålegge oppvarmingen packs - fuktighet og pasientens alder økt så, og hvis satt på hennes pack lukket, vil det føre til betennelse i bindevev abscess.
  Barley i øyet

   Å kurere bygg i øyet, bruker antibakterielle dråper, for eksempel, Tyatryozalyn. Begrave flere ganger om dagen, og om natten nedre øyelokk lå salve i øyet av bygg (tetracyklin, Hydrokartyzon). Behandling av disse stoffene i å oppdage de første tegnene vil hjelpe å bli kvitt bygg før det åpenbart manifestasjon.
  Barley i øyet

   Som en av årsakene til sykdommen er svak immunitet, nødvendigvis ta restorative vitaminer, spise frukt og sitrusfrukter, spise økologiske meieriprodukter.
   Under behandlingen, må du ikke bruke sminke og ikke bruker kontaktlinser. Det er også anbefalt å behandle huden rundt øynene og hevelse veldig enkel løsning av alkohol, strålende grønn eller skjær av calendula.  
  Hvordan måle basal temperatur
   Enhver kvinne, en ansvarlig holdning til deres helse, burde vite slikt som basal temperatur. Denne indikator kan bestemme hvor kroppen forekommende hormonelle svingninger i forbindelse med menstruasjonssyklusen og beregne eggløsningsperioden. Det er viktig for par som ønsker å bli gravid en baby. På hvordan å måle basal temperatur, vi beskriver i denne artikkelen.   Hva er prosedyren


   Hovedformålet med slik manipulasjon er å få litt informasjon om kroppen og de prosesser som skjer i den. Så du kan få følgende informasjon:
 •  informasjon om oocytmodningen og utbruddet av eggløsning;

 •  bestemme mulig tid av svangerskap;

 •  data om hvor godt kroppen produserer hormoner i ulike faser av menstruasjonssyklusen;

 •  om begynnelsen av menstruasjonen;

 •  informasjon om ulike gynekologiske sykdommer, hvis noen.


 • Hvordan måle basal temperatur


   Hvordan måle basal temperatur


   Det er grunnleggende reglene i denne prosedyren:
 •  Å bygge en klar og riktig planlegge endringer, begynne å gjøre tilsvarende effekt på den første dagen i menstruasjonssyklusen.

 •  Temperaturmålinger er mulig på flere måter: i munnen, vagina eller rektum i. Mange leger er enige om at det er det siste alternativet er mest foretrukket fordi det gir den minste feil.

 •  Som for tiden, bør lengden måle basal kroppstemperatur i munnen være ca 5 minutter i vagina og anus - ca 3 minutter.

 •  Husk at å velge en vei, i fremtiden bør de bare bruke. Konstant endring av arena for dette manipulasjon vil resultere i unøyaktige resultater.

 •  I tillegg kan vi også fjerne seg fra den tid som måler temperaturen alltid til samme tid. Det er lurt å velge en morgen perioden rett etter oppvåkning.

 •  Det er mulig å bruke et termometer, kan det være så kvikksølv og elektronikk, men den første typen er fortsatt bedre.

 •  Alle resultater tabulates umiddelbart. Ikke glem å gjøre notater om faktorer som kan påvirke den generelle helse: Stress, ulike kulde og sykdom, inntak av alkohol eller narkotika, tretthet, mosjon, etc.


 • Hvordan måle basal temperatur


   Fordeler og ulemper med metoden


   De viktigste fordelene med å skaffe informasjon på kroppen ved å måle basal kroppstemperatur er:
 •  fravær av helserisiko og bivirkninger;

 •  økonomi, fordi det nesten ikke krever noen kontanter utgifter;

 •  evnen til å beregne den optimale tid for svangerskap;

 •  mulighet til ikke å bruke prevensjon, er det viktig for paret.

 •  I tillegg til de positive aspekter ved fremgangsmåten er også negativ:
 •  bør avstå fra seksuell aktivitet under den fruktbare fase, eller bruk betyr beskyttelse mot graviditet;

 •  skal kontinuerlig overvåke forsvarlig gjennomføring av grafikk målinger;

 •  denne metoden kan bare brukes av kvinner som menstruerer som jevnt;

 •  på basal temperaturen påvirkes av mange forhold rundt;

 •  i tilfelle av genital veisinfeksjoner forskjellige tall kan være upålitelig;

 •  hvis paret bruker denne metoden bare beskytter mot graviditet, risikoen for overføring av seksuelt overførbare sykdommer.

 •  metoden for måling av basal kroppstemperatur forhindrer befruktning bare 80% av tilfellene.


 • Hvordan måle basal temperatur
  Яндекс.Метрика