Ubehag i magen etter å ha spist, hva du skal gjøre?
 yskomfort i magen etter å ha spist. Før vi liste opp årsaker ubehag, er det verdt å merke seg at ubehag er enhver følelse som ikke kan kalles behagelig. Et annet navn ubehag i magen - det er dårlig. Men dette er ikke bare en diagnose, som mange tror, ​​det er dårlig. Hvorfor er det der? Ofte er dette på grunn av funksjonelle lidelser. De mest populære organiske lidelser anses å være magesår, gallestein, kronisk pankreatitt. Ubehag i magen ofte forårsaket av underernæring eller medisiner.
 Funksjonell dyspepsi kan være av tre typer: fermentering, fett og putrefactive. De forårsaker alvorlig ubehag i magen. Dermed fett fordøyelsesbesvær forbundet med overdrevent inntak av fett og gjæring - med langvarig bruk av karbohydrater.
Ubehag i magen etter å ha spist, hva du skal gjøre?

 Ubehag i magen


 Det er mer av et symptom enn en sykdom, i tillegg er han sjelden alene. Men han er den viktigste. Dermed pasientene merke tyngde i magen, skarp smerte umiddelbart etter å ha spist. Hvis du er de første symptomene, bør du umiddelbart ta kontakt med legen din for å sikre at det har identifisert en differensialdiagnose. Med hjelp av en lege kan avgjøre hva som bidro til utviklingen av økologisk dyspepsi. Hvis det oppdages sykdommen, bestemmer det at det er organisk dyspepsi. Bare da er tildelt individuell behandling. Først må pasienten justere diett, gi opp mange matvarer og følger en spesiell diett.

 Ubehag i tarmen


 Irritabel tarm-syndrom - dette kalles ubehag i tarmen. Han, som dyspepsi er en sykdom som er avhengig av organiske lidelser. Ofte oppstår sykdommen i de som har hatt mye stress eller nevroser. Noen ganger det er forårsaket av forgiftning. Leger er ikke så lett å identifisere sykdommer, siden det er så mange sykdommer, som er kjennetegnet ved de samme symptomene. De vanligste symptomene på IBS, oppblåsthet og diaré, noen ganger - migrene og depresjon, angst og kvalme.
Ubehag i magen etter å ha spist, hva du skal gjøre?

 Å kurere denne sykdommen kan være, spesielt hvis spore deres kosthold. I tillegg bør legen forskrive individuell behandling. Pasienten er ikke i stand til å fastslå diagnosen, føler ubehag i magen eller tarmene. Derfor bør du straks søke gastroenterolog. Da legen vil bestemme din sykdom og foreskrive bestemte behandlinger.  
Lunar etter en måned - eller bekymre?
 Den mest vanlige feil i menstruasjonssyklusen er utseendet av menstruasjon etter menstruasjon. Varianter av forekomsten av slike problemer kan gis. Vi vet alle at menstruasjonssyklusen reflekterer helsen til hele organismen. Så hvis du har noen problemer med det, bedre lyd profesjonell umiddelbart. Menstruasjonssyklusen


 I en kvinnes kropp er i endring hver måned, iført en reproduktiv funksjon. Dette er menstruasjonssyklusen - intervallet fra begynnelsen av en menstruasjonsperiode til begynnelsen av den neste. For normal sykluslengde er ansett å være 21-35 dager. Blodig utflod vises tre til sju dager. På varighet og forløp av menstruasjonssyklusen påvirker hormoner, stress, generell helse, sunn søvn, mat og til og med miljøet. Derfor svikt ofte indikere brudd og forsømmelse er ikke verdt det.

 Hva er metrorrhagia?


 Metrorrhagia - netsyklychnыe blødning fra skjeden. Faktisk metrorrhagia - dette kalles etter måneders periode. Blødning kan forekomme samtidig umiddelbart etter menstruasjon, en uke eller 10 dager, men et besøk til gynekolog bør ikke bli forsinket.

 Grunner måned etter måned


Lunar etter en måned - eller bekymre?
 Forekomst atsyklychnыh måned kan påvirkes av mange faktorer:
 •  nervøs stress, følelser, stress;

 •  betennelse i livmor, vagina og eggstokker;

 •  hormonelle forstyrrelser;

 •  kreft i bekkenorganer;

 •  aborter;

 •  svangerskap utenfor livmoren;

 •  hyperplasia;

 •  skjoldbrusk sykdom, etc.

 •  At metrorrhagia kan forekomme fra noen fysisk eller psykisk sjokk. Det bør også bemerkes at lignende svikt i menstruasjon kan oppstå på grunn av utbruddet av overgangsalder, når kvinner slutter fertil år. Eller når menstruasjonssyklusen hos ungdom bare bli bedre. Det bør bemerkes at de piker en normal syklus umiddelbart satt sjelden. Tilnærmet normal syklus dannet for 10-12 måneder. I løpet av denne tiden kan gå månedlig eller sjeldnere enn de burde. Grunnen til dette - tilpasning av bekken organer for å fungere skikkelig.

   Hvordan finne grunner måned etter måned?


  Lunar etter en måned - eller bekymre?
   Hvis vi lærer å lytte til kroppen din og til å oppfatte en eller annen markering, kan vi identifisere oss med hva vi avtale:
 •  grønn tykk, purulent utflod blandet med slim ofte ledsaget av purulent cervicitis;

 •  lyse rødt stoff som er utgitt etter menstruasjon eller samleie kan være en manifestasjon endotservitsita;

 •  tildeling grå eller grønn, med en skarp lukt av fisk - dysbiosis skjeden;

 •  kremovataya eller gulaktig masse, svært lik yoghurt, ledsaget av hvit blomst på sex lepper med en sur lukt - urogenitale candidainfeksjon;

 •  brunaktig, blodig væske er egnet til å bety en patologi i livmoren;

 •  grønt eller gult utladning, med bobler er egnet til å indikere tilstedeværelse av infeksjoner som overføres seksuelt.

 •  Selvfølgelig, hvis du startet atsyklychnыe måned med noen ubehagelig lukt, mens feber, smerter eller andre faresignaler vises, er det bedre å oppsøke en gynekolog. Han bestemme nøyaktig årsaken til dette og foreskrive riktig og rettidig behandling.  
  Nyttige egenskaper av kaffe
   Nyttige egenskaper av kaffe kjent siden antikken. Drikken som gir vitalitet og mental klarhet, anbefales som en kur for sine pasienter berømte arabiske lege Avicenna. Sammensetningen av kaffe er en rekke mineraler og antioksidanter, så nødvendig for kroppen vår.
   Hva er effekten av kaffe på kroppen?


   Oppkvikket Cup kaffe drikkes i morgen, spesielt hvis det er en kopp kaffe Melitta, energigivende hele dagen. Det akselererer alle prosesser i den menneskelige kroppen. Tallrike studier har vist at kaffebønner inneholder kalium og vitamin P, og den siste kopp kaffe inneholder opp til 20% av det daglige behovet. Hva er virkningen på kroppen er i stand til å gi en enkelt kopp kaffe?

 •  Det stimulerer hjernen. Etter drinker effektiv arbeider korttidshukommelsen, blir det lettere å konsentrere seg. I tillegg, 1-2 kopper kaffe om dagen kan lindre hodepine eller migrene.

 •  Fremmer mage-tarmkanalen. Fordi kaffe har evnen til å akselerere alle prosesser i kroppen, det hjelper fordøyelsen. Det anbefales derfor å drikke økologisk kaffe for folk som lider fullstendighet - på grunn av sine evner til å akselerere metabolismen av kaffe er en fin måte zhyroszhyhayuschye. Det viktigste - ikke overdriv!

 •  Aktiverer hjertet. Utvidelse av blodårene og hjertemuskelen stimulering fører til akselerert sirkulasjon. Denne kort liten økt press. Imidlertid er det positive aspektet at slike "øvelser for hjertet" - en utmerket forebygging av hjerteinfarkt.

 •  Det skal bemerkes at den positive effekten av å gi bare organiske kaffe. Instant drikker inneholder vanligvis bare kaffe ekstrakt og en rekke dufter og smakstilsetninger. Slik at kaffe har dratt kroppen bør være nøye nærmet hans valg.
  Nyttige egenskaper av kaffe

   Hvordan velge en god kaffe?


   Velge en kaffe, må du vite at jo høyere innhold av kaffebønner kaffe, jo bedre kvalitet, jo rikere vil pahuchishe og drikke. Elite kaffe, for eksempel kaffe, produsert av Melitta forskjellig fløyelsaktig, syrlig smak, de er gode for helse og forfriskende.
   Fordelene med kaffe er avhengig av kvaliteten av kaffebønner. Det er tre viktigste varianter av kaffe, hver med forskjellig saturation smak, smak og koffein innhold:
 •  Arabica - smaken er mild, aromatisk, med litt koffein

 •  Coffea liberica - en skarp, bitter smak og en distinkt

 •  Robusta - litt bitter smak, høyt innhold av koffein

 •  Den vanligste og verdsatt gourmet Arabica variasjon. Den har en myk, men litt bitter smak og har litt surt. På grunnlag av Arabica kaffedrikker laget som espresso, cappuccino, USA, latte, mocca og mange andre. Kaffe: 100% Arabica - flavored, har en fløyelsaktig, uforglemmelig smak og fortjent vunnet kjærlighet til verden. Elite kaffe, som for eksempel kaffe selskap Melitta er laget av ren Arabica.
  Nyttige egenskaper av kaffe

   Coffea liberica og Robusta er billigere anses ikke å være elite og har en lav smak. Disse variantene er vanligvis brukt som tilsetning til kaffe Arabica å forbedre smaken drink eller gi den en bitter "smaken". Bitterhet av robusta kan redusere sublymyrovanyem fordi produksjon av pulverkaffe brukes oftere denne typen.
   Det finnes grader av roasting kaffe og ja, skandinavisk steking gir drikken en lett duft og "klassisk" smak, og American - gjør en mer markert smak. Neste i alvorlighetsgrad er fransk, noe som gir bitterhet, og i den sterkeste - Italiensk - kaffesmaken vagt minner om brent karamell. Jo sterkere kaffebønner er stekt, jo mørkere de vil.
   Graden av roasting bønner avhenger av kaffe som de er brukt. Den perfekte espresso oppnås ved steking bønner i italiensk og fransk, for en brus stekt korn hovedsakelig amerikanske. Ikke å gå tapt i en rekke karakterer, stole på din smak, og ikke å skade helse, se etter påvist produsenter av kaffe. Start med Melitta kaffe og du vil snart bli en sann kjenner av drikken - sensuell, duftende, fristende.
  Nyttige egenskaper av kaffe


   Se også:

 •  Nyttige og skadelige egenskaper økologisk kaffe

 •  Hvordan koke kaffe

 •  Kosmetikk med kaffe

 •  Hvordan å lage mat økologisk kaffe huset

 •  Pakk med honning og kaffe
 • Яндекс.Метрика