På hvilket grunnlag kan bestemme kjønn på babyen uten ultralyd
 Med utviklingen av moderne medisin for å vite kjønnet på barnet er ikke vanskelig. Den enkleste måten - å gjøre en ultralyd. Men noen svært forskjellige meninger om medisinsk forskning. Det antas at ultralyd kan være skadelig for fosteret, og å nekte det. Men hvis du virkelig ønsker å vite kjønnet på det ufødte barnet, kan det gjøres uten ultralyd, ved hjelp av nasjonale tegn og råd medisin. Selvfølgelig gjør en absolutt garanti ikke, men sannheten i slike tegn er der fortsatt.
På hvilket grunnlag kan bestemme kjønn på babyen uten ultralyd

 Tradisjonelle metoder


 •  Mammas mage. Dette skiltet er like gammel som verden, og forskerne fortsatt ikke kan gi en fornuftig forklaring magen form avhengig av gulvet baby. Så hvis magen trekkes fremover og er ikke synlig fra baksiden, så mest sannsynlig vil du ha en gutt. Men når magen vokser i bredden og kan se å være bak kvinnen, datter vente.
   Symmetrien av buken er også viktig. Ofte er det flere konveks på den ene siden. Ifølge en bule observasjoner ting lover bursdag gutt på venstre - en jente.
   Det er et annet tilsvarende tegn, som er basert på fargen og kvaliteten av båndet i midten av buken. Hvis den består av hår, en gutt, og hvis pigmentert - en jente. Bare denne omen er noen vitenskapelig forklaring: hormoner. Men i dette tilfellet garantere nøyaktigheten ingen kan.

 •  Brystene kan bidra til å bestemme kjønn på barnet. De som klekket gutten, avrundet brystene og hovne helt i begynnelsen av svangerskapet. For jenter skjer det mye senere, på slutten av semesteret.
   Color brystvorte kan også foreslå i hvilken farge klær å forberede barnet. Areola blir lysere hvis en gutt eller raskt og sterkt mørknet når du bærer en jente.

 • På hvilket grunnlag kan bestemme kjønn på babyen uten ultralyd

 •  Ønsket om visse matvarer. Gravid mamma jente vil gjerne fest på frukt, søtsaker og meieriprodukter. Men for de som er sannsynlig venter for gutten å være blant de mest populære retter av kjøtt og fisk.

 •  Følelser. Det er kjent at gravide ikke kan kalles balansert. Men hvis hun er for slem og svært utsatt for humørsvingninger, så vil det være en jente. Men rolig påfyll antyder maskuline. Selv ufødte gutten, som en ekte mann styrer sine følelser og min mor.

 •  Utseende. Det var en gang du vet at min mor, som forbereder seg på å føde en jente, varierer utenfor den negative siden under graviditet. Våre forfedre forklares med det faktum at hennes datter "tar" Mamma skjønnhet. Det kan være hevelse og selv pigmentflekker i ansiktet, som vil bli avholdt etter levering.


 • På hvilket grunnlag kan bestemme kjønn på babyen uten ultralyd


   Tips orientalsk medisin


   Den gamle kinesiske oppfunnet en spesiell bord som kan bidra til å finne ut hvem som er født gjennom mors alder og måneden unnfangelsen. I den venstre vertikale kolonne velge alder og i en horisontal linje - en måned. Brevet i skjæringspunktet og ville bety kjønn på babyen.
   Ironisk nok er denne metoden ganske nøyaktig. Forskjellene kan være bare hvis unnfangelsen hadde på grensen mellom måneder eller mor kan ikke si nøyaktig når det skjedde.
   Japanerne håpet kjønnet på babyen på denne måten, men ikke bare ta hensyn til alderen til mor, men faren.  
  Hårklipp for kort hår (foto)De som en gang elsket snarveien vil aldri endre det, føler sine fordeler. Og de er ikke så lite. Først - følgende hårklipp krever mye mindre vedlikehold. Hvis masteren er god - du trenger bare vaske håret og riste på hodet.
  Sekund, bob hår gir makeløs følelse av letthet og frihet. Han følte det - vet hva det handler om.
  I den tredje - beskjæres hår besitteren gjøre dem yngre enn sine år.
  Til slutt, ikke kreative frisyrer for kort hår ikke fusjonere med den grå mengden.
  Det eneste valg må det nødvendigvis tar hensyn til hårets struktur type og ansikt. Deretter en ny kort hårklipp hår ikke bare bringe i bildet litt frisk bølge, men godt fremheve din verdighet. Eller, kanskje, skjule feil.
  Hårklipp for kort hår for rundt ansikt

  Korte hårklippe er best egnet for lubne skjønnheter. Tross alt, kan de være lett visuelt forlenge og smalt ansikt. Best takle denne oppgaven lagvis bob, volum på toppen. Legge volum til toppen og med falle på kinnene tråder - effekten vil bli enda bedre: ansiktet vil se virkelig er.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Perfekt eiere runde ansikter og ulike asymmetrisk korte hårklipp hår, spesielt siden de nå virkelig aktuell som alltid. Bedre gjøre asymmetri med revet ender, ringer på kinnet, og skrå smell, som visuelt utvider rundt ansikt.
  Hårklipp for kort hår for ovale ansikter
  I utgangspunktet, for en jente med en klassisk ovalt ansikt, kan du bruke alle kort frisyre. Så hennes valg helt an på hvilket bilde hun ønsker å skape.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Ja, romantiske og feminine naturer svært populært i dag egnet for å klippe kort hår med myke krøller og smell pent ramme ansiktet. Denne frisyren hår lønnsomt understreke sin vakre form. Men vi må ta hensyn til det viktigste: hår må ikke dekke kinnben og de viktigste volum krøller bedre posisjon ved munningen, forlater kinnene åpen.
  Fet og stilig husk å ta hensyn til den populære lagdelte korte hårklipp hår. Med håret du ikke vil stå ubemerket! As, imidlertid, og en moteriktig frisyre, gir lange smell lang ansikt og kort nakke. Spesielt er dette elegant frisyre hvis håret helt glatt pull og konkludere smell fremover og litt til siden.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Perfekt for kort hår av alle typer og relevant i dag gripende frisyre. Forresten, antar de mange forskjellige varianter konklusjon. Så hver dag du kan se etter en frisk, litt endring av stilling eller avskjed med vekt på individuelle tråder ved hjelp klemmer - gel eller voks.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Hvis noe langstrakt oval ansikt - du kan visuelt forkorte det, bare skiftende mot avskjed. Og sjarmen og elegansen til en kort frisyre vil legge flere tråder til de profilerte kinn og lange rette smell.

  Hårklipp for kort hår for å fullføre ansikt

  Korte frisyren - en ekte frelse for lubben jenter, fordi denne frisyre perfekt skjule fullstendighet person.
  For eksempel kan du lage myke bølger på kort hår, noe som gir ansiktet feminine eller lage en snarvei flerlags som kan bidra til å balansere formen på ansiktet. Et ansikt som så mye slankere, bør håret klippes like under haken.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Visuelt forlenge din ansiktsform og gjøre den mer harmonisk, bedre å velge en frisyre der volumet på toppen enn på sidene.
  Og eierne direkte glatt hår anbefaler å holde seg på asymmetrisk variant korte frisyren "Bob". Mest bra i dette tilfellet A-bob hårklipp, forlenger visuelt ansiktet.
  Hårklipp for kort hår med cholkoyu
  Cholka - en spesiell element i enhver frisyre. Denne tilsynelatende lite og ubetydelig detalj er i stand til å radikalt endre selve håret, og du skapte bildet. Valgt som du ønsker lang eller kort, symmetrisk eller skjev, rett eller er "på siden", gradert eller forhøyet, smeller i stand til å justere formen på ansiktet og visuelt dele den opp i asymmetrisk sone.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Så kan kutte av cholkoyu som buer myke grove ansiktet.
  Korte frisyren med en litt profilert cholky i stand til å skape effekten av tykke krøller selv på sjeldne hår.
  Tykk lang cholka - flott for dem med rundt ansikt og høy panne, og på et ovalt ansikt ser fin skrå smell eller smell bue.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Ugagn og morsom måte å legge en svært kort cholka.
  En spesiell chic korte hårklipp vil gjøre en fillete smell. Dette elementet elegant disorderliness også vil se mye yngre.
  Nå vurdere alternativer for korte hårklipp avhengig av hårtype.
  Hårklipp for kort fint hår
  Selvfølgelig ser kort frisyre perfekt på tykk tett pels. De holder formen godt og kan skape den perfekte snarvei. Men dette betyr ikke at innehavere av tynt hår ikke kan bære snarvei.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Så, først av alt, bør eiere av fine hår anbefaler populært i dag snarvei firkantet og universell snarvei, som i flere tiår på rad miste sine posisjoner kjent og elsket av mange "stjerner" - bob hårklipp. Videre kan du velge en velkjent klassisk kort bob og hans moderne kreative muligheter, ved hjelp av asymmetri, laget fra forskjellige vinkler, og hraduyuvan lang fillete cholok.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Nyere Tynning Hår og frisyrer trinn alternativer som bidrar til å skape den nødvendige mengden.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Som for hårlengde, i dette tilfellet er det bedre å ikke gjøre Ultra hårklipp til håret ikke ser altfor glatt eller for pjuskete. Det er bedre å velge hårklipp fra bunnen av øret til haken. Ser bra ut på slike hår hårklipp med en åpen hals og flyter på pannen cholkoyu.
  Hårklipp for kort krøllete hår
  Klart, valg av frisyre - en kreativ prosess, spesielt når det kommer og krøllete hår. Ironisk nok er mange innehavere av krøllete hår prøver å rette sine krøllete hår, blant annet ved hjelp av strykejern. Samtidig er det mange ulike alternativer for korte hårklipp som vil fremheve skjønnheten i krøllete hår - fra den klassiske bob som krøller takket vil se veldig søt og feminin, servitøren "eller short cut" en gutt ". Her flette smell og ble uteksaminert strand bidra til å skape en magisk, leken bilde. Godt valg og kort hår med lang krøllete låser, kan du enkelt simulere ved hjelp av skum og curlers, og faller på kinnben, myke låser om nødvendig kan redusere deres forlegenhet.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  For små krøller anbefaler å velge en frisyre med en kort hals og en langt hår på kinnene. Og litt krøllete hår vil se bra hårklipp som en stige eller kaskade.
  Korte hårklippe for eldre kvinner
  Den franske si: "Jo eldre kvinnen er, jo kortere bør bli av håret hennes." Og med den uttalelsen vanskelig å være uenig, fordi, blant annet korte frisyrer perfekt nygifte!
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Faktisk, langt hår vakre damer på maksimalt 30 år. Men kvinner 40 - det er bedre å avstå fra for mye hår. Men korte hårklipp vil være svært nyttig. De reduserer alder og mulige mangler av individer skjule hjelp. I tillegg til visuelt å øke mengden av hår som også vil være meget nyttig i denne alderen.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  I tillegg til ovennevnte, kort hår ser mer sterk, sunn og velstelt enn langt hår. Så legge dem mye enklere. Så fordelene er åpenbare. Som for formen hårklipp, er det ofte foretrukket av Mrs. solid bob hårklipp. Med eller uten smell - det er et individuelt valg. As, imidlertid, og modifisering av frisyrer.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Ultra-kort hårklipp hår
  Til slutt, vurdere nærmere Ultra hårklipp. I dag, disse moderne frisyrer og velger hederlig virksomhet dame, og svært unge jenter.
  Hårklipp for kort hår (foto)

  Men å velge en kort "pinnsvin" eller "servitør" må forstås at en slik fet frisyre passer ikke hver dame. Først for en slik frisyre bør være perfekt ovalt ansikt, og for det andre - den perfekte hodeform, fordi denne frisyren er i stand til å "avsløre" både fordeler og ulemper. Men hvis du er sikker i din utseende - ikke engang nøle, vil ultrakorotkaya hårklipp gjør du lyst, stilig og ikke forlate ubemerket.
  Til slutt, ikke vær redd for å eksperimentere. Korte frisyren raskt endret til din smak, så vær dristig, prøve på forskjellige bilder, og feminine bølger eller krøller og teksturerte rygger og lett uaktsomhet grunge stil og retro motiver, og deretter kan du endre din måte, og når som du ønsker.  
  Яндекс.Метрика