Type veve hår (foto)Teknologien innebærer selektiv belysning høydepunkter noen hårstrå. Takket være denne enkle metode kan oppnå god visuell effekt på håret. Avhengig av graden av flekker, er det flere typer av fargemarkering.
Fordeler veve hår
Denne metoden for farging hår har fortrinn. I motsetning til den monokromatisk farge hår veve skaper et ensartet virkning overgang fra en tone til en annen. Dette håret ser mer levende, lyse, oppdatert.
Type veve hår (foto)

Opplyser lenger å opprettholde helsen til krøller, gjør det fordi du trenger mindre enn vanlig maling. Selv etter 1-2 måneder spiret røtter er ikke så merkbar. Men generelt, refererer det til eierne av langt hår, kort er regrown etter utheving røtter synlig umiddelbart.
En annen fordel med denne teknikken maleri - ingen aldersgrense. Opplyser stor som svært unge jenter og eldre kvinner. Han kan gjøre hva han ønsker å gjøre håret skinnende og bilde - lyse.
Foruten å fremheve mindre skadelig prosedyre, siden ikke alle de fargede tråder. Derfor, restaurering av håret vil du trenge mindre tid og krefter.
De viktigste typer hår veve
Type veve hår (foto)

Opplyser kan være naturlig eller grafikk. Den første typen er preget av lys, ujevn, nærmest naturlig hår dekning som hjelper friske opp frisyren, gi håret mer volum. Når grafisk fremhever, derimot, brukte kontraster og avklart tråder spesifikt tildelt. I den naturlige fargeeffekt melirovaniyi diskret, med et bilde han ytterligere understreket.
Blant de varianter av den første typen fremhever spesielt populært blant kvinner nyter det californiske utheving (også kjent som amerikansk). Barber forsøker å skape effekten, hvis håret ditt er litt bleket i solen. Du trenger å lette mange tråder, og malingen påføres tilfeldig, lage fargerike refleksjoner og graderinger. Lag en veve er vanskelig, men etter at håret ditt vil se helt naturlig, harmonisk kombinert med lys sminke og brun hud.
Type veve hår (foto)

California fremhever i dag er veldig populært, spesielt blant kjendiser. Den er ideell for kvinner med mørkt langt hår. Å ha denne typen maleriet selv, vil du bli overrasket naturlige skjønnhet, nydelige volum på håret ditt. Håret vil alltid se annerledes ut, slik at du kan skape mer krenkelser.
Som allerede nevnt, har utheving mild virkning på håret, praktisk talt ødelegge deres struktur. Og bruker sparsom teknikk kan helt beskytte håret mot de skadelige effektene av kjemiske fargestoffer. Disse inkluderer teknikker "Mazhimesh" og "Balyyazh." Den første kan bare brukes for lyse hår. Denne vevnad er fremstilt under tilsetning av voks farger i stedet for den vanlige ammoniakk. Som et resultat farging teknikk "Mazhimesh" håret begynner å kaste honning hvete eller nyanser. Teknologi "Balyyazh" tar sikte på å tenne hårtuppene. Beste tingen å gjøre er å veve kort hår.
Type veve hår (foto)

En annen type veving - Magi Kontrast - basert belysning individuelle tråder ved hjelp av resistente fargestoffer. Han satte pris på eieren vil sette pris på det lange mørke håret. Hårstrå nøye tent, slik at lang tid å holde sin farge.
Utheving kalt Srazy farger bidra til å skape din personlighet. Frisør snur de enkelte tråder i lyse farger, de ser veldig stilig, klinke andres synspunkter. Med håret du ikke vil stå ubemerket. I tillegg er denne typen vev er egnet for en hvilken som helst hårfarge.
Type veve hår (foto)

Med en lys veve hår malt en del, de enkelte tråder som opplyst. Du oppnå effekten av brenn tråder eller bli en lys blond. Mange kvinner foretrekker mørke (revers) høydepunkter. Dermed håret lysere først og deretter malt i en mørk farge, som bidrar til å skape naturlige nyanser. Med basale arter høydepunkter kan oppdatere regrown hårrøttene.
Hvis du er redd for å rote opp håret ditt, kan du prøve en delvis utheving, litt lysere osvizhyvshy hårstrå. Også originalen er melyrovanaya smell eller et par tråder arrangert i front. Eiere av kort hår kan prøve å skape en kontrast til tuppen av håret.
Hårfarge, inkludert deres høydepunkter er en reell belastning for dine krøller. Hvis håret ikke gir korrekt, komplett omsorg, de raskt svekkes og bli tynnere begynne å splitte ender. Husk å bruke masker for hår behandling og gjenvinning. Vel å returnere skjønnhets krøller hårklipp hot saks.
Type veve hår (foto)

Før du gjør høydepunkter, er det verdt å vurdere at kjemikalier for maling bestående av reduksjonsmidler, antioksidanter, annerledes aggressiv effekt på hårets struktur. Klaret meste av trådene blir tørt og sprøtt. Og jo mer du veve, jo mer påvirket dine krøller. Husk at farget låser krever nøye omsorg, så prøv å beskytte dem mot skadelige UV-stråler og kald luft.
Hvis du bestemmer deg for å gjøre høydepunkter, ferdigmalte hår, vent i minst fem dager å endelig gjøre skade på din låser. Det anbefales å bruke en maling merkevare og nivået på motstanden. Erfarne frisører anbefaler ikke lysere hår som ble farget ved hjelp av naturlige fargestoffer (henna, Basma). Anbefales ikke melyrovat hår når tidligere de ble utsatt for kjemisk permanent eller er i svært dårlig forfatning. Ta deres behandling og bare da gjøre høydepunkter.

Prosedyre veve hår

Samlet veve hår - ikke en veldig komplisert prosedyre, det viktigste - å velge de trådene som trenger å lette opp, og for å bestemme tykkelsen.
Type veve hår (foto)

For den enkleste metoden for å fremheve trenger du en spesiell gummihette med hull. Gjennom dem med en krok få ut enkelte tråder som trenger å lette opp. For å skape en naturlig tilnærmingene kan ordnes i et rutemønster. Ettersom dette ikke fremhever krever spesielle ferdigheter, kan det lett gjøres hjemme uten å gå til frisøren. Vel det ser høydepunkter langt hår.
Profesjonelle stylister ofte brukt for å fremheve folie. Dette gjør det enkelt å styre belysning prosess og skal fordele melyrovanыe strenger, selv om de skulle bli malt i forskjellige farger. Etter farging de zamatыvayutsya et ark med folie. Dette krever imidlertid at teknikken stor dyktighet frisør, hår opplyst etter ikke mer enn 20 minutter, så maling rygger og piske dem i folie trenger svært raskt. Oppgaven er komplisert, hvis en gang bør avklare mange tråder.
Det er en annen teknologi som fremhever når flere tynne tråder mens dekket, zamatыvayutsya et enkelt ark med folie. Denne metoden bidrar til å understreke avskjed av håret hennes. Noen ganger utheving er gjort uten bruk av folie. For eksempel i California melirovaniyi individuelle tilnærmingene er delt ved hjelp av bomullsdotter. Dette gjør at du kan lage noen gjenskinn eller litt lysere tynne tråder.
Type veve hår (foto)

I noen tilfeller er fremgangsmåten å fremheve i en sirkel ved hjelp av den spesielle plate. Til lysere hår på denne måten, må du samle dem på toppen og sakte trekker gjennom hullet individuelle strenger. De bør bli spredt ut på kanten av platen og lettere. Denne prosedyren er svært lik veve å bruke gummi Hattene, gjennom denne mellomlangt hår for å skape uvanlige effekter.
Uansett hvilken type veve du velger, ikke glem å se etter sine krøller. Så håret ditt vil alltid se feilfri i beundring av gutter.  
Hvordan vaske nesen med bihulebetennelse
 Bihulebetennelse - en ekkel og veldig farlig sykdom som kan følge av influensa, forkjølelse eller allergi. Bihulebetennelse kan forårsake patologiske mikroorganismer Penetrasjon av karies øvre tennene.
 Bihulebetennelse - en betennelse i kjeve bihulene. Han er ledsaget av hodepine, rennende nese med tykt grønt slim utgivelsen. Smerter i hodet vokser i kveld og verre når du bøyer eller snu hodet.
 Det er akutt og kronisk bihulebetennelse skjema. I den akutte formen av pasientens kroppstemperaturen stiger til 38 grader nese pusting er komplisert og det er smerter i nesevinger.
 Kronisk bihulebetennelse er forskjellige konstant nesetetthet, hodepine, men feberen ble observert. Veldig truende komplikasjon av kronisk bihulebetennelse er hjernehinnebetennelse.
 Behandling av bihulebetennelse
 Behandling av bihulebetennelse kan gjøres enten konservativ eller kirurgisk.
 Hensikten med konservativ behandling - redusere hevelse overkjevens bihulene slik at slim for å skille, så holdt antibiotikabehandling. Også når konservativ behandling ved hjelp av oppvarming og vask.
 Som kirurgiske teknikker, er punktering utført overkjevens bihulene for deres vask og administrasjon av antibakterielle midler.
 Kirurgi frustrerende noen fordi folk prøver å unngå det på noen måte.
 Det er populære behandlinger for bihulebetennelse og grunnleggende prosedyren - en nasal lavage med ulike løsninger.
 Hvordan vaske nesen med bihulebetennelse?
 1. En oppløsning av havsalt - er den mest brukte løsning anvendes for bihulebetennelse. For å gjøre det, må du ta to teskjeer havsalt kjøpt på apoteket, og oppløst i en liter varmt kokt vann.
 2. En løsning av kaliumpermanganat - det skal være rosa.
 3. ganske sterk te (grønn eller sort) blir også brukt til vasking av nesen.
 4. furatsillina også effektive i bihulebetennelse.
 Skyll nesen med bihulebetennelse?
 Skylle nesen - det er ikke slik en ufarlig prosedyre, som vanlig å tro, fordi hvis ikke riktig drive sin tilgjengelig bortsett bihulebetennelse også otitt (betennelse i mellomøret). Så før du gjør nasal vask, sørg for at du gjør rett.
 Hold nasal vask kan bare brukes hvis den permeabilitet er begge neseborene hvis denne tilstanden ikke er observert, er det bedre å utsette vask.
 Å vaske nesen, hell du løsningen for vask i et bredt kopp eller skål og vekselvis trekke løsning inn i neseborene, slik at det gikk gjennom nesegangene, deretter vыsmarkyvaete det. Du kan gjøre samtidig spyling begge neseborene.
 Flushing gir en fin effekt når det kombineres med andre prosedyrer - antibiotikabehandling og oppvarming.  
Яндекс.Метрика