Hva skylle hårfarge fra huden
 Hårfarging kan dramatisk endre bildet for en kort tid. Kanskje det er for disse pengene, så kvinner som farging og regelmessig ty til det.
 Men denne prosedyren ofte etterlater et svært ubehagelige konsekvenser i form av flekker på pannen, nakken, hender og andre kroppsdeler. Ikke vite hva skylle hårfarge fra huden, kvinner brukte alle mulige midler og umulig ikke alltid oppnå det ønskede resultatet.
 Her er en liste over verktøy som hjelper vaske bort maling fra huden.
 1. Spesial for fjerning av maling fra huden. Slike midler, det er så mange: fløte Diskon Remover, betyr for fjerning av maling Hair Lys Remover, Igora Color Remover, Utopik Cleaner og andre.
 2. Means "Lock". Denne væsken brukes for kaldt perm hår og solgt i butikker husholdningskjemikalier. Å bli kvitt flekker trenger å fukte det betyr en bomullsdott og gni huden.
 3. Neglelakkfjerner. Påfør middelet på en bomullsdott og gni skitten hud. Vær oppmerksom på at dette produktet kan forårsake irritasjon.
 4. Alkohol. Dip bomull pads med alkohol, blot ønsket område, deretter forsiktig gni. Alkohol, samt neglelakkfjerner, kan forårsake irritasjon.
 5. Tannkrem. Påfør litt lim på huden og gni forsiktig med fingrene, og deretter fjerne restene av bomull pads eller skyll med vann. Denne prosedyren kan gjentas flere ganger inntil huden blir ren.
 6. vaselin. I tilfelle av vaselin Prinsippet er det samme som for tannkrem. Imidlertid er tiden for fjerning av flekker trenger mer.
 7. Baking soda. Våre mødre og bestemødre ofte brukt natron til å fjerne flekker av ulike slag. Og jeg må si, det betyr veldig effektivt. Å fjerne hårfarge fra huden, ta en teskje natron og fortynne det med vann for å mate tilstanden (tar bokstavelig talt noen få dråper). Med bomull pads, bruke lim på huden og gni forsiktig.
 8. babyolje. Påfør smør på et stykke gasbind eller bomull plate, tørker den ønskede hud og la over natten for større effektivitet. I morgen, skyll med varmt vann og olje. Dette verktøyet kan brukes et ubegrenset antall ganger.
 9. Varm vegetabilsk olje. Det må varmes i vannbad og satt på stedet i lang tid, samt babyolje.
 10. Facial Lotion med lavt alkoholinnhold. I motsetning til ren alkohol lotion vil ikke irritere huden, men effektiviteten blir lavere.
 11. Sitronsaft. Med det perfekt fjerner eventuelle flekker ikke bare spor av maling på huden. Men ikke glem at sitronsaft er ganske aggressiv, slik at huden kan vises rødt.
 For å håndtere dette problemet, og ikke irritere huden, er det best å smøre huden intenst flekker vanlig babyen krem ​​i områder der forurensning er mest sannsynlig. I dette tilfellet, må du sørge for at kremen ikke fikk håret, ellers dette området vil slå ikke helt lyse.  
 Hver jente ønsker å være lyse og tiltrekke seg oppmerksomheten til andre. Men ikke alle kan bestemme for dramatisk endrer sitt utseende. Dette kan forhindre en rekke årsaker. Hvis du ikke jobber i det kreative feltet, så mest sannsynlig har du på jobb er visse krav til utseende, og din ultra lyse hår kan føre til fordømmelse fra andre, og du vil ikke føle deg komfortabel i deres nærvær.
Farget kritt hår: hvordan du bruker dem?

 Hvis du studerer, mye mer, på din skole har regler om utseendet av studenter. I tillegg er mange jenter er bare redd for å ødelegge håret motstandsdyktig maling for hårfarging. Hva gjør du hvis du ønsker å skille seg ut på bakgrunn av en behagelig rundt, og det skader ikke håret ditt?

 Legge lyse farger


 Legg til min bilde av lyse farger vil hjelpe fargestifter hår. Du kan fullt ut uttrykke sin fantasi. Det er mange måter å variere håret. Du kan male med farget kritt bare tips eller utheve enkelte tråder. Du kan også bruke mer enn én farge, en palett av forskjellige farger. Det avgjørende er at håret harmoni med alle sine synspunkter.
 Den største fordelen med denne metoden for maleriet er at disse kritt er enkel å bruke, og du når som helst kan fjerne dem uten et spor på håret ved ganske enkelt å vaske hodet. Og du kan være forskjellig hver dag.

 Kanskje den eneste ulempen med kritt - de kan være litt pidsushuvaty hår. Så ikke bruk dem veldig ofte. Ellers håret er tørt og vil sektys.

 La oss innse


 Hva er det - fargestifter hår? Dette er en vanlig tørr myke pasteller. Det er også brukt kunstnere til å lage malerier. Pastell er et pigment og et bindemiddel. Det er lett å påføre på håret og fine skygge. Det er også olje pastell. Men det er ikke så lyssterk på grunn av det faktum at dårlige maling hårstrå og uskarpe utseende. Oljepasteller er også vanskelig å vaske av. Så når du velger farge past bør lese nøye instruksjonene, slik at du ikke får i en vanskelig posisjon.
Farget kritt hår: hvordan du bruker dem?

 Hvis Fargestifter er i dine hender, oppstår spørsmålet hvordan du bruker dem?


 Først må du forberede:
 •  Vask og tørk hodet;

 •  legge gulvet i rommet der du vil bli malt, som kritt og bulk materiale kan forurense alt;

 •  unødvendig slitasje gamle kappe og hansker;

 •  nøye kjemmet hår.

 •  Etter at alle forberedelser er fullført, er du klar for direkte maleri. Her er noen nyanser til representanter for ulike fargekategorier.

   Funksjoner farge


   For eksempel bør pastell blondiner brukes til å tørke håret, da fargen er mer levende. Hvis fukte håret før maling, vil fargen bli på håret selv etter flere forsøk på å vaske av, som fargepigment bedre absorbert inn i strukturen av blondt hår.
  Farget kritt hår: hvordan du bruker dem?

   Vakker talskvinne mørkere hår, for mettede farger bør definitivt suge tråder. Og deretter sette pastell. Krøller vil være mer uttrykksfulle. Etter hendelsen, kan kritt skal vaskes på en gang.
   Hvis du har rødt hår, må du eksperimentere. Siden håret av noen pastellfarger kan se lysere tørre tråder. Mens metning for andre - må vått hår.

   Hva om håret?


   Slik at du er forberedt for farging håret ditt. Nå må du bestemme hva frisyre du vil gjøre. Det finnes mange alternativer.
 •  Du kan rett og slett oppløse håret og male bare tuppene.

 •  Du kan velge individuelle strenger. Til bedre kritt lå på hårstrået vri hvert trenger en tourniquet og male det på begge sider hele veien.

 •  Etter at du er ferdig med å tegne pasteller og litt tørket hår, må farget håret Stram krølltang eller gange justering generelt utsatt for termisk handling. Så du vil ta opp ekstra fargepigment i håret og det vil holde lenger.

 •  Den siste etappen - du strø håret lakk til all denne skjønnheten var sent på kvelden og ikke smuldrer.

 •  Generelt, fargestifter gi deg muligheten til å sette noen av din egen fantasi. Du kan lage en ponni, og lyse strengene er hennes vakre dekorasjonen. Eller vanlig flette håret hennes og bruke kritt for å gjøre det mer originalt. Selv langt hår vil se ekstraordinære. Det viktigste - ikke vær redd for å eksperimentere!
   Men hvis du ennå ikke er klar til å endre for lyst på hodet ditt, kan du bruke pastellfarger av én farge. Du kan gjøre gradient er en myk overgang fra lys til mørkere toner. Det blir flott også.
  Farget kritt hår: hvordan du bruker dem?

   For de modige kvinner som ikke er redd for å overraske, kan jeg foreslå en lys tråder som ikke består av samme farge, og flere farger for å matche fargene. Alternativt, på hver streng for å kombinere to eller flere antall kritt. Slike frisyrer nøyaktig ingen vil.
   Farget kritt - er det beste middel for hårfarge som du er fullt ut i stand til å eksperimentere med sitt utseende. De er veldig enkle å følge. Og hver gang du vil forbløffe andre nye frisyre.

   Hvor kan man kjøpe farget pastell?


   Det kan kjøpes i enhver butikk som selger en rekke kunstneriske medier. Men vær forsiktig - ikke kjøpe olje pastell. Det vaskes bort med dårlig hår. Dessuten kan disse kritt kjøpes på spesialitet butikker kosmetikk og hårpleie eller bestille via Internett. Prisen kan variere 100-800 USD, avhengig av antallet av farger i settet og produsentene.
  Farget kritt hår: hvordan du bruker dem?

   Når du har gjort en skvett på festen på grunn av håret, kritt bedre vaske bort samme kveld. Ellers går til sengs, Paint du dem alle sengetøy og klær. Men hvis noe skjedde, det kan raskt vidipraty etter en vask med en vanlig vaskepulver.
   Fra frisyrer fargestifter fjernet også veldig enkelt - de er lett vaskes av gangen. Først trenger du en god kam håret kam noe å gre restene av kritt. Deretter shampoo. Hvis det plutselig ikke helt vasket kritt må igjen såpe under rennende vann hår kam kam alle tråder. Gjelde deretter en fuktighetsgivende maske for å gjenopprette strukturen av krøller.
   Ikke bli revet med farget kritt for ofte, så det kan overdry hår.

   Likevel, selv om noen ganger la deg være lyse og uforglemmelig. Bringe liv litt lyse farger. Overraskelse alt og være annerledes!  
  Яндекс.Метрика