Hvordan ikke å få vekt under svangerskapet
 En av de viktigste frykt for kvinner, er forventningsfull mor overvektig, fordi hvis den overskrider normen vanskeligere å sette seg selv i den gamle form etter fødselen. Men det er flere faktorer som bidrar til å få vekt "i rute", og blant dem - rett rutine og balansert ernæring. Årsaker Ekstra Kilo


 Noen ganger i første trimester gravid dramatisk kan gå ned i vekt på grunn av endringer i smakspreferanser, toksisitet og den lille størrelsen av fosteret. Men den andre fasen, når livmoren og det ufødte barnet begynner å vokse, vekten kan dramatisk øke. Det er flere faktorer som bidrar til en økning uønskede pounds:
 •  Hvis vekten var stor nok for graviditet, øker sannsynligheten for fedme øker dramatisk.

 •  Paradoksalt nok, kvinnens alder påvirker også økningen i kroppen, fordi årene kroppen utsatt for intense hormonelle endringer.

 •  Mer miste - ta på. Som nevnt tidligere, i de første ukene av svangerskapet er evnen til å raskt gå ned i vekt. Men vi må ikke miste av syne at senere kroppen kompenserer for tap og økningen overstiger normen.

 •  Overdreven appetitt er en av de viktigste årsakene til vektøkning - å holde seg innenfor det projiserte utfallet bør begrense mengden mat og mosjon, snarere enn å forklare dette ved å si at vi bør spise "for to".


 • Hvordan ikke å få vekt under svangerskapet


   Hvor farlig unormal vekt kvote under svangerskapet


   Gitt de fysiologiske egenskapene til hver enkelt kvinne eller kvinner, svingninger ekstra pounds meste holdt innen 12-13 kg. De fleste leger har konkludert med at ved utgangen av første trimester har du sjansen til å få en kilo eller to, lenger unna - ikke mer enn en kilo i uken, siden tretti. De siste månedene har økningen kan beregnes ved en enkel formel: 22 g per 10 cm høyde. For eksempel, på 170 cm høyde kvote bør være ca 374 gram.
   Hvis du finner ut at du begynner å få vekt som avviker fra det normale, ring din gynekolog fordi det kan være nervøs med noen konsekvenser.
  Hvordan ikke å få vekt under svangerskapet

 •  Økt hevelse, som kompliserer svangerskap.

 •  Også, som et resultat produseres en større mengde av fettvevet, noe som påvirker den økende belastningen på ryggraden og kan også fremkalle virvel brokk.

 •  Med fedme vises og åreknuter, truende trombose og ekstra hevelse i bena.

 •  Blant annet øker veldig intens vektøkning arbeidsbelastningen på hjertet og fordøyelsessystemet, noe som kan ha negative konsekvenser i fremtiden.

 •  Hvordan ikke å få for mye vekt under svangerskapet?


   Først av alt, må du etablere streng kontroll makt - for å inkludere i kosten bare sunt og sunt måltid, og dermed gjør det balansert og komplett. Moderat trening er kontraindisert bare når trusselen om abort, i alle andre tilfeller, fitness, daglig morgen trening eller svømming i bassenget ikke skader fosteret, men vil hjelpe deg å ikke gå opp i vekt, og samtidig opprettholde formen.
  Hvordan ikke å få vekt under svangerskapet
  Hvordan bli kvitt hevelse under graviditet
   Under graviditet, kvinner ofte står overfor problemer med oppbevaring av væske i kroppen, som fører til opphopning i visse deler av kroppen. Fortrinnsvis er svellingen tilbøyelig lem blodstrømmen gjennom komplisert. Hevelse forekommer hovedsakelig i de senere stadier og, avhengig av intensitet, se en lege for å finne årsaken til deres dannelse og avhjelpe problemet.   De viktigste årsakene til ødem under graviditet


   Omtrent fire måneder gravid det er sannsynligheten for lem ødem i den vordende mor. I svært sjeldne tilfeller er det en manifestasjon av patologiske forandringer, som kan ytterligere fare for barnet.
   For det meste, på grunn av organismer under endringer i de grunnleggende prosesser i livet, kan ødem vises på grunn av feilfunksjon av nyrene, det kardiovaskulære system, overskytende vann i kroppen og overdreven fysisk aktivitet.
  Hvordan bli kvitt hevelse under graviditet

   Hevelse i bena under graviditet


   Gravide kvinner ofte lider av hevelse i føttene, fordi kroppen akkumulerer natrium, hvorfra fluid beholdes i kroppen.
   I de fleste tilfeller, utseendet på ødem klager mottatt fra kvinner i løpet av dagen og natten, som ikke overraskende - den horisontale posisjonen under søvn fremmer væskefordeling i hele kroppen, så i morgen hevelsen er nesten umerkelig. Etter en lang tur eller finne oppreist fuktighet synker til nedre ekstremiteter, forårsaker dermed hevelse i området i ankler og føtter. Samlet, med en liten separat tilfeller, ingen grunn til bekymring, men hvis du er så mye økt blodtrykk, bør du se en spesialist, ellers er det en sjanse for alvorlig svangerskapsforgiftning.
  Hvordan bli kvitt hevelse under graviditet

   Hindre ødem og dens behandling


 •  Bli kvitt problemet med hevelse av lemmer tilsynelatende svært enkle - bare ikke drikker for mye væske. Men som det viser seg, i så fall bare den intense kroppen vil hope seg opp i sine vev. Så bør gravide ta hensyn til riktig valg av drikke - I tilfelle av hevelsen er bedre å ta seg fri fra juice, brus, te, erstatte deres vanlig drikkevann.

 •  Viktig rolle i å forebygge ødem spiller en balansert kosthold, som bør utelukkes stekt og krydret mat, røkt og saltet og kaffe som drikke som fremmer retardasjon av vann i kroppen.

 •  Stor betydning må også fullstendig hvile, og at svangerskapet bør ikke være mindre enn 10 timer i natt og et par timer i løpet av dagen. Gravid svært viktig å kontrollere lasten på beina og, hvis mulig, prøv å ligge minst en halv time, hvis hevelsen begynte å dukke opp.


 • Hvordan bli kvitt hevelse under graviditet

   Andre måter å kvitte seg med beinet hevelse bør bemerkes bad med havsalt, fotmassasje og dosering frisk luft. Noen ganger kan det være nødvendig å bruke grønn te med en diuretisk virkning, og vitaminer som styrker blodkar og dermed forbedre blodsirkulasjonen. I alle fall, ikke glem at før bruk av et kjøretøy bør alltid konsultere med en lege - fordi du er nå ansvarlig for en annen mann, og la en liten stund.  
  Den andre graviditet og dets funksjoner
   Selvfølgelig er hver graviditet ledsaget av følelser om hvordan det skjer og hvordan man skal ta vare på det ufødte barnet. Men noen ganger, zavahitnivshy andre gang, hun lurer ofte hva som bør være forberedt på, og det vil være noen grunnleggende forskjeller først. Selvfølgelig, ikke glem at på grunn av de fysiologiske egenskaper, mulige nyanser, men generelt er det fellestrekk at du bør forvente.   Funksjoner lekkasjer andre graviditet


   Ofte tolerert det andre svangerskapet mye enklere i forhold til den første.
 •  Du har allerede mentalt forberedt på hva som venter fremover, og kroppen din er allerede kjent med denne situasjonen, og det kan lett tilpasse seg vanlige endringer.

 •  Mest sannsynlig, endre matvaner - for eksempel hvis under første graviditet du tiltrukket av salt, i dette en du ikke kan leve uten den sure. I den andre graviditet morgenkvalme kan forekomme i mindre grad, om ikke helt fraværende.

 •  Men en av de utfordrende andre graviditet forskjeller er intensiteten av de første tegn på åreknuter. Derfor, hvis det daglige liv som du ikke kjenner problemet var, men nå bør betale mer oppmerksomhet til føttene - nekte overdreven trening, trene deg opp til å bære en spesiell komprimering undertøy og prøv å ikke bruke for mye tid på sine føtter.


 • Den andre graviditet og dets funksjoner


   Den tidligere - jo lettere


   Hvis du blir gravid igjen kort tid etter den første fødselen, i sin ungdom, den andre modusen, vil barnet være like opplevelser med det første svangerskapet. Men etter fylte 35 kan oppleve noen problemer med graviditet.
   Du må vurdere det faktum at i løpet av årene begynner å vise ulike typer sykdommer som kan ta mer akutt form for graviditet i løpet av andre. Det bør derfor i tillegg ta vare på helsen sin - å passere flere tester, oftere gå å ta kontakt med gynekolog og andre spesialister. Selv om du føler at altfor mange forskrifter, anbefaler vi at du fortsatt gjøre dem alle - for oppgivelse av noen av dem kan påvirke helsen til det ufødte barnet og moren.
  Den andre graviditet og dets funksjoner

   Hvordan man skal håndtere barns sjalusi?


   Selvfølgelig, dette problemet møtt av alle kvinner som tør å andre svangerskap - det eldste barnet, uavhengig av alder, kan ikke finne ut hvorfor denne gangen er det betalt mindre oppmerksomhet enn ryddig mors mage? Dette skyldes det faktum at det å være i rampelyset har sett førstefødte i størrelsesorden regler. Derfor må vi være spesielt oppmerksom på de forberedende samtaler med sitt første barn, forklare ham at han hadde utseendet bror eller søster vil elske ham ikke mindre. Selvfølgelig, må du ta hensyn til den spesielle naturen av barnet og hans alderskategori for å uttrykke dette med de riktige ordene.
  Den andre graviditet og dets funksjoner

   Myter og virkelighet andre graviditet


   Det er en feilaktig oppfatning av at det andre svangerskapet kan gå raskere. Det er ikke så påvirket av ulike faktorer som kan begynne etter fødselen eller innen fristen, enten det er det første barnet eller ikke. Men sammenstøt kan ende tidligere enn under første graviditet, så ikke frata en tur til sykehuset ved første tegn på arbeidskraft.
   Vær også oppmerksom på at i andre svangerskap livmoren synker lavere enn den første, så blæren og korsryggen vil ha en tung belastning. For å løse dette problemet ved å bruke støttebandasjer.  
  Яндекс.Метрика