Sager for foten hud: hva du skal se etter?

 Grov hud - selv om mangel på lett utvinnbare, men som raskt kommer punktlig igjen og igjen. Midlene, som vil frata ham en gang for alle, ikke eksisterer, men det er de som vil bidra systematisk omsorg, øker resultatet. For eksempel pollen hud.

 Til tross for ganske rå tittel dette emnet ser ikke illevarslende og absolutt ikke gi en slik destruktiv handling, som er iboende i alle skjære-piercing elementer. Men så diamant for å fjerne grove hud fot godt kan kutte det ned til blødning. Og følelsen av smerte vises bare når det er for sent.


 Hva er sager for huden?


 Et godt alternativ er den elektriske sagen til huden på føttene, som kan brukes når som helst, uten å bruke den forrige metoden for avkobling. Dette har sine fordeler og ulemper. Stopp behandling hastighet er betydelig økt, men det flak av døde dermis kan splitte i forskjellige retninger. Derfor er det ønskelig å gjennomføre en tilsvarende prosedyre i territoriet til badet.
Sager for foten hud: hva du skal se etter?

 Normal sag for å fjerne grov hud - dette er det enkleste alternativet, men ikke den billigste, hvis den er laget av nikkel. Dette materialet er plastisk, fleksibelt og hardt på samme tid, og dessuten uhyre kostbart. Rettferdiggjøre alle kostnader på grunn av sin miljø, naturlighet, holdbarhet og funksjonalitet. I tillegg er det helt trygt, fordi det er ubehag umiddelbart når vil forbli overflødig vann i dermis. Han advarte om at fortsatt bruk kan føre til skader og sprekker.
 Prøver å eliminere oppbygging så som liktorn, hard hud og grove dermis uten hjelpemidler i form av varmt vann og såpe razmyahchayuscheho ikke nødvendig. Resultatet vil ikke, og smertene ville være så sterk at ønske om å fjerne overflødig epithelial lenge borte.


 Hvorfor trenger jeg en krem ​​for sprukne hud hæler?


 Etter å ha brukt noen av variantene av pollen dermis krever mykgjørende og fuktighetsgivende, fôring og håndtering av utsatte områder. Til tross for at slik rengjøring det er behov for, har en spesifikk peeling fortsatt ganske tøff. Døde hudceller rett og slett blitt løsrevet fra sine levende kolleger. Selv løsne selv er myk, men porene er utsatt epitel, og dette er stress som vil bidra til å avlaste hudkrem for sprukne hæler.
Sager for foten hud: hva du skal se etter?

 Rubbing krem ​​før proydetsya så i dem, ubrukelig og ineffektiv. De fleste kremer er rett og slett ikke i stand til å trenge så dypt dermis grov, så de tørker opp og forbli på overflaten, noe som gjør opplevelsen ubehag, lik den mangel på luft, men bare i grad.
 Dermed pollen huden ligner på deres innvirkning på renere som aktiverer luften og gir en sårt tiltrengt frisk hud "pust". Siden denne delen av kroppen er nesten alltid lukket (klesplagg som sokker, strømpebukser, kne høye strømper, strømper og sko på toppen av dem for huset eller på gaten), muligheten til å få luft utenfor det svært nødvendig.
Sager for foten hud: hva du skal se etter?

 Ellers epidermis blir stygg og grov utseende er ubehagelig å ta på, og på toppen av det mulig forekomst og spredning av soppinfeksjoner. Hos mennesker er det ingen kroppsdeler som ikke trenger omsorg. Men det er de som trenger det mye mer enn andre, og fem - et levende eksempel.
Hemoglobin hos gravide kvinner: hvordan å bringe tilbake til normal
 For kvinnelige kroppen graviditet er stressende fordi han må operere for to, så det kan noen ganger å mislykkes. I denne sammenheng må det forventningsfull mor ta vare å støtte meg i form, overvåke deres helse og raskt ta de nødvendige testene, inkludert kontinuerlig overvåke nivået av hemoglobin i blodet fordi nedgangen kan påvirke helsen til fosteret . Frekvensen av blod


 For å innse viktigheten av å spore disse indikatorene, må vi forstå hva som står på spill og hva som er normalt og hva som regnes som et avvik. Hemoglobin - dette er den delen av blodet som er ansvarlig for levering av oksygen til alle celler, organer og vev og i virkeligheten tegner det en livlig rød farge.
Hemoglobin hos gravide kvinner: hvordan å bringe tilbake til normal

 •  Bestemme sin mangel i kroppen er ganske enkelt - ved lave nivåer kan forekomme svimmelhet, svakhet, kortpustethet, blek og tørr hud, hårtap, besvimelse. Så, hvis tiden ikke se en lege anemi kan provosere spontanabort eller for tidlig fødsel, og en sterk toxicosis.

 •  En rimelig spørsmål, hva som bør være normen for å bestemme høy eller du har lavt hemoglobin?

 •  I svangerskapet, kan dens verdi i området 120-160 g / l. Hvis den er lav, bør vi nevne hvilke typer anemi. På mild spørsmålet hvis hemoglobin parametre holdes innen 90-110 g / l. Moderat alvorlig anemi observert i området fra 80 til 90 g / l, og dermed kommer under kraftig ytelse under 80 g / l.

 •  Årsakene til lav hemoglobin under svangerskapet


   Siden frekvensen av hemoglobin i blodet vi har sett, er å finne ut hvilke faktorer som påvirker dets fall. Først av alt, må man huske at under graviditet øker belastningen på hjertet og nesten dobler mengden av blod. Dette følgelig føre til dens fortynning og å redusere konsentrasjonen av røde blodceller, hvorav en del er hemoglobin. For å hindre utslag av anemi, er den vordende mor ønskelig å unngå stress og, selvfølgelig, for å spise.

   Produkter som forbedrer nivået av hemoglobin i blodet


   Ved å velge kosthold gravide kvinner bør behandles svært alvorlig, særlig når trusselen om anemi.
  Hemoglobin hos gravide kvinner: hvordan å bringe tilbake til normal

 •  Det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på produkter som inneholder jern - fjærfe, fisk, lever og kjøtt. Ikke miste av syne epler, gulrøtter og fersk juice fra det, gresskar, granatepler, urter og spinat, bidra til opprettholdelse av høy hemoglobin.

 •  Til jern-mat, annet enn de som er nevnt ovenfor, omfatter ulike typer kjøtt - kylling, fisk, tunge, svinekjøtt og fisk, nyrer og hjerte.

 •  KENO største mengden av jern som finnes i bokhvete og belgfrukter, linser, bønner, erter.

 •  Blant grønnsaker og urter som hjelper heve hemoglobin i blodet, kan skilles gresskar, rødbeter, tomater, spinat, persille, løk og bakte poteter med hud.

 •  Utmerket økning hemoglobingranatepler, epler, aprikoser, plommer, persimmons, bananer og pærer. Tranebær, solbær, blåbær og jordbær inneholder også nok jern til å heve nivået av hemoglobin i blodet.

 •  Med juice anbefales å foret granateple, bete og gulrot, men vi må ikke glemme at det mest verdi de kan bringe bare fersk form, samt å lagre flere vitaminer og mineraler.


 • Hemoglobin hos gravide kvinner: hvordan å bringe tilbake til normal
  Svangerskap med tvillinger, funksjoner, bilder, hvordan å identifisere
   Legg merke til at kvinnen er ikke bare én, men to eller tre barn, alltid uventede og fører til en rekke motstridende følelser. Mest - en panikk, fordi mamma vet særegenheter slik svangerskap, fødsel og fremtidige standarder for barn. Men, som advarte - er armed, bør finne all nødvendig informasjon om multippel graviditet å avansere å forberede seg overraskelser som det kan gi.   Hovedtrekkene og forskjeller


   Hvis du ser på kalenderen tvilling graviditet, ingen grunnleggende forskjeller du ikke vil se. Barn vil utvikle den samme som i den normale modning, men noen vanskeligheter for moren og fosteret for fortsatt.
  Svangerskap med tvillinger, funksjoner, bilder, hvordan å identifisere

 •  Anemi. Siden to barn, er de sannsynligvis til å absorbere jern fra moren. Dette kan føre til en sterk reduksjon i hemoglobin. Derfor mødre ofte foreskrive vitamin økt hastighet til både barnet kan utvikle seg normalt og få nok næringsstoffer.

 •  Den avdøde toxemia (preeklampsi) forekommer i slutten av svangerskapet. Det kan føre til økt press og misdannelser i urinprøven.

 •  Feilaktig plassering av fosteret. For disse legene vil se. Like før fødselen moren kan selv legges inn på sykehus for å se et barn i mors liv. Denne kompleksiteten kan føre til potensielle komplikasjoner under fødsel. Når barna går tilbake i riktig posisjon, vanligvis utføres keisersnitt.

 •  Ujevn utvikling. Selv vanligvis en av ungene vokser raskere, sterkere økende vekt og vokser. Men det skjer også at forskjellen i utviklingen er svært høy. I dette tilfelle moren fore ytterligere medisiner og overført under øket overvåking på sykehus.

 •  Tidlig fødsel. Siden strekking av livmor er en grense, og babyen fremdeles er ikke bare én, kan sammentrekninger begynne mye tidligere periode. Ikke bekymre deg mye på grunn av det. Etter fødsel ikke begynne før barna kommer til ønsket utviklingsnivå. I tillegg ble det funnet at tvillinger eller tvillinger født for tidlig, bedre tilpasset det nye miljøet.


 • Svangerskap med tvillinger, funksjoner, bilder, hvordan å identifisere


   Potensielle trusler


   Det største problemet kan være risiko for spontanabort. Dette gjelder spesielt i andre og tredje trimester. Ved for stor økning livmor tone leger foreskrive spesielle medisiner som slappe henne, og i spesielt vanskelige saker tatt opp til biologiske mor.
   Maternal kan også være i fare. Spesielt gjelder dette for det kardiovaskulære systemet, som vil være under svært tung belastning. Bør ta hensyn til noen tegn til ubehag og umiddelbart søke legehjelp.
  Svangerskap med tvillinger, funksjoner, bilder, hvordan å identifisere

   Anbefalinger


 •  En kvinne som forbereder seg på å føde to barn har mye mer å gå til en gynekolog. I første trimester av høringen må komme hver tiende dag, og senere - en gang i uken. Definere dette tidlig i svangerskapet er vanskelig, om ikke arvelig disposisjon. Så ofte finne det planlagt å ultralyd ved midtveis. Dette er nødvendig på grunn av problemer med graviditet mye mer spesialiserte og kontinuerlig overvåking er avgjørende.

 •  Funksjoner slike slekter som gjør babyer født uten kirurgi kvinne kan bare på deres riktig sted. Vanligvis tvillinger er født i intervaller på en halv time, og tvillingene - ti minutter. Selvfølgelig, disse begrepene er ganske omtrentlig og varierer individuelt. Men legene vanligvis stimulere utslipp av vann selv med et minimum åpning i livmoren for å fremskynde prosessen.
 • Яндекс.Метрика