Gode ​​sedativa av nerver og stress
 Dessverre er den moderne verden full av spennende øyeblikk og dessverre de fleste ikke er klassifisert som fin. Den konstante nervøs stress, noe som resulterer i stimulering vi får, stress, depresjon, søvnforstyrrelser, forstyrrelser følge med våre liv og arbeid. Behandlet hagtorn eller andre urter du kan selvfølgelig, det er bare en mindre effekt på dem. I dette tilfellet, ved hjelp kommer god sedativ. Arter dem mye, tabletter spenning, nerver piller, stress, søvnforstyrrelser. Det er potente legemidler eller en "myk". Det hele avhenger av resultatet du ønsker å oppnå. Tabletter fra stress og nerver, inndelingen i grupper


 For å gjøre det lettere å forstå nøyaktig hva du trenger, la oss se på grupper beroligende midler. Det er følgende:
 •  Beroligende midler. De er foreskrevet for søvnforstyrrelser. De har en gunstig effekt på nervesystemet, beroligende og avslappende det. Den største faren i disse tablettene - vanedannende, forårsaker sove uten dem fungerer ikke lenger, så behandle med forsiktighet opptak og drikker bare når det er nødvendig;

 •  Nootropics eller, med andre ord, neyrometabolycheskye stimulerende midler. De brukes til å forbedre hukommelse, oppmerksomhet, forbedring av hjernen. Vanligvis de er harmløse og ikke forårsake avhengighet;

 •  Antidepressiva. De har et bredt spekter av applikasjoner, basert på kampen med depresjon. De forbedrer humøret, redusere tuzhlyvist, angst og apati, redusere stress på nervesystemet som helhet, forbedrer søvnen. Trenger tilvenning fleste ikke føre til, men det er bivirkninger som tretthet, uoppmerksomhet, sløvhet. Det hele avhenger av klassen de tilhører og potens;

 •  Nevroleptika eller antipsykotika. Sterk medisin hvis primære funksjon behandling av psykose (inkludert hallusinasjoner og vrangforestillinger). Ikke vanedannende.


 • Gode ​​sedativa av nerver og stress

   Det bør bemerkes at alle beroligende midler, uavhengig av "sterk" narkotika eller "svake" bør oppnevnes lege for å unngå irreversible konsekvenser i fremtiden - avhengighet, overdose, uønskede bivirkninger.

   Best beroligende for menn eller kvinner


   Det er viktig å vite at medikamentseleksjon er uavhengig av kjønn av pasienten. Leger kommer fra individuelle psykologiske egenskaper og klager, fordi det samme beroligende kan like effektivt behandle både menn og kvinner.

   Liste bevist sedativa


   Til å begynne med "myke" narkotika at selv uten ekspertråd kan ikke være skadelig, men forbedre din mentale helse:
 •  Novopassyt. Gjenoppretter søvn og lindrer stress på det sentrale nervesystemet, bidrar til å bekjempe stress. Den har gode anmeldelser og leger;

 •  Persen. Den viktigste ingrediensen - Valerian rot ekstrakt og humle. Gunstig effekt på søvn hjelper roe ned, fjerner spenning;

 •  Afobazole. Den systematiske adopsjon av disse tablettene har på dag 5 gir en flott effekt gjenopprette funksjonen til søvn og eliminere overdreven spenning.


 • Gode ​​sedativa av nerver og stress


   Fire potente sedativa som følger:


 •  Phenazepam. Den tilhører gruppen av beroligende, hjelper med søvnforstyrrelser;

 •  Ataraks. Kamper som søvnløshet og lindrer angst, beroliger nervesystemet;

 •  Tenoten. En rekke stoffer som er klassifisert som antidepressiva, beroligende midler og nootropics. Det forbedrer hukommelse, oppmerksomhet, lindrer irritabilitet, stress, angst;

 •  Adaptol. Tildele de som deltok hyppig angst, frykt, irritabilitet og de som er vanskelig å kontrollere følelser. Døsighet i å gjøre medisiner tilgjengelig.


 • Gode ​​sedativa av nerver og stress

   Ønsket om å fjerne fra livet ditt ekstra følelser, stress, frykt, sinne og være litt mer avslappet verdig. Mental sykdom er den samme som den samme banale gastritt er til stede i de fleste, men av en eller annen grunn vårt samfunn behandler deres visning noe unormalt. I vestlige land og de amerikanske psykologer, psykoterapeuter, psykiatere, nevrologer og andre spesialister mest etterspurt fagfolk i det medisinske feltet. Det er fordi de beroligende midler eller annen måte tar en stor andel av innbyggerne. Dette er ikke dårlig, men det er viktig å konsultere legen din for å gjøre dumme ting.  
  Symptomene på kalsiummangel i kroppen og hva det kan føre?
   En annen leksjon i biologi vi vet at kalsium - et viktig byggeelement i våre bein. Derfor er det ikke for ingenting at i barndommen våre mødre nesten tvunget oss til å drikke melk, yoghurt, ost spise. Vi har nå modnet og begynte å forstå hvor viktig det er å gi kroppen din med vitaminer og sporstoffer. Skjøre bein og karies tenner - det er ikke alle "sjarmen" som er en mangel på kalsium. På hva er symptomene på denne mangel, kan konsekvensene føre til dette syndromet, og hvordan du kan løse dette problemet, kan du lese dette innlegget.   De viktigste symptomene på kalsiummangel i kroppen og hvilke sykdommer det kan forårsake


   Som nevnt ovenfor - er benskjørhet og tannråte. Men det er ikke alt. Også signaliserer at informere oss om at kroppen mangler dette elementet blir kronisk tretthet, svakhet og verkende ledd som i lavgradig feber. En person som lider av hypokaltsemyyu blir irritabel, ofte utsatt for depresjon, svekket immunsystem, som fører til hyppige forkjølelser og virussykdommer.
   På grunn av mangelen på kalsium, i tillegg til ben lider muskulær og nervesystemet. En person som lider av dette syndromet vises kramper, valne fingre og tær. Hos personer etter fylte tretti kan starte osteoporose (deformasjon, økt risiko for brudd og dårlig bein fusion).
  Symptomene på kalsiummangel i kroppen og hva det kan føre?

   Den dramatiske tap av syn kan også tyde på at kroppen din er mangel på dette sporstoffet. I ignorerer dette symptomet kan starte grå stær. Mangel på kalsium hos barn kan føre til alvorlige forstyrrelser i øyet linsen, noe som ville innebære en rask tap av syn.
   Et annet symptom - er unormal kardyorytm, svikt som fører til hjertesvikt eller hjerteinfarkt.

   Behandling og forebygging hypokaltsemyy


   Naturligvis, eliminerer eventuell manglende tilførsel noe hypokaltsemyya og dette er intet unntak. Men det er én ting som ikke blir gitt, all din kalsiuminntak ikke gi noen positive resultater. Det faktum at kalsium absorberes i kroppen med vitamin D. Dette er det ledsager som gjør det lettere sporstoffet som befinner seg til ben og andre organer. På apoteket, til valg av narkotika behandle hypokaltsemyy, bør du sjekke at medlemskap inkludert vitamin D.
  Symptomene på kalsiummangel i kroppen og hva det kan føre?

   Også, ikke glem om kostholdet ditt. Menyen bør være rik på meieriprodukter, spesielt ost hårte typer. Mange kalsium inneholder kylling og vaktel egg. Spesielt nyttig ville være å knuse skallet pulverisert og ta på tom mage hver morgen i en måned.
   Også på listen over produkter som perfekt sliter med mangel på kalsium inkluderer ulike frokostblandinger (spesielt havre), brokkoli, fisk, laks og sardiner. Om ønskelig kan disse produktene gjøre ganske variert meny. Slik at måten du slå to fluer i ett smekk: Unn deg deilig og hjelpe kroppen din.
   Som du kan se, symptomer som tilsier at du ikke har nok kalsium, veldig konkret, så det første signalet umiddelbart kontakte legen din, og etter løp til apoteket og gjør justeringer i kostholdet ditt. Ha det gøy og ikke bli syk!  
  Alt om kontaktlinser for øynene: hvordan slitasje, skade og nytte vurderinger
   I dag ekstraordinære populære kontaktlinser for å erstatte en vanlig briller for å forbedre synet. Det er overraskende at et slikt løft til denne produksjonen skjedde bare nær slutten av XX århundre, som de er oppfunnet i 1508 av Leonardo da Vinci, og produserte den første "tålelig" prototype tyske forskeren august Müller i slutten av forrige århundre.   La oss se på dette mer produkt, vet at det er en, la oss snakke om farene og fordelene av kontaktlinser, som de fungerer ordentlig, og slitasje.

   Hva er en kontaktlinse, som de fant ut fordeler og ulemper


   Iført solbriller, selv en voksen, enn si et barn vil føle seg vel. Når han går, mye mer action: løping, hopping eller en skarp sving av hodet og kan bli ødelagt på alle våre objektiver. I tillegg er den laterale inspeksjon bart begrenset. Vi må alltid holde disse faktorene i bakhodet, fordi det var - måtte bli brukt.
  Alt om kontaktlinser for øynene: hvordan slitasje, skade og nytte vurderinger

   Utviklerne har tatt med alle ulempene og begynte å selge kontaktlinser som ikke en, men du vil merke at med 100% inspeksjon og la ingenting å skille seg ut, glemmer at du har noen problemer med synet. Det ville virke - at han er ideelt. Men ikke som noe marked produkt, riktignok brukes i oftalmologi har sine egne mangler, ofte ganske betydelig:
 •  For det første prisen. Virkelig høy kvalitet kontaktlinser er glassene, men krever systema erstatninger på grunn av slitasje og elde. Perioden av endringen - forskjellig, avhengig av kvaliteten av ytelse og kan variere fra en uke til flere måneder;

 •  Ikke glem at kroppen oppfatter ethvert fremmedlegeme som er i kontakt med kroppen vår som et fremmedlegeme. Fleksible linser er intet unntak, som de påvirker de viktigste sansene - øynene. Det er derfor mulig allergiske reaksjoner, betennelse og avvisning;

 •  For dem å bry seg, legge til spesialløsninger, være forsiktig med å begrense strømmen av oksygen er nødvendig for våre øyne;


 • Alt om kontaktlinser for øynene: hvordan slitasje, skade og nytte vurderinger


   Harm og fordelene av kontaktlinser anmeldelser


   Hvis du ikke utføre instruksjoner øyelege endre linser i rett tid, har de ikke slitasje renset fra fremmedlegemer, da, selvfølgelig, for å få øye problemer, eller til en annen infeksjonssykdom som hornhinneerosjon, ødem, con ' yunktyvit syndrom "røde øyne". Listen fortsetter, men poenget er at, som med alle stoffet, bør det tas på riktig måte. Som beskrevet ovenfor, kontaktlinse, selv de mest moderne, delvis begrense strømmen av oksygen til øyet som kan forårsake sykdom.
   Til tross iført noen risiko, kvalitet vurderinger på dette produktet representanter at leger som pasienter - positive. Konstant bruk av samsvar med reglene for bruk, vil ikke bare gjenopprette visjon, men hjelper også behandle "false" nærsynthet som oppstår på grunn av belastningen på øyet muskler. I tillegg har vi ofte glemmer brillene, fjerne, alltid sette et sted, det er derfor vi la gaten uten dem eller gå med bil, skjeling, på jakt etter lys, skilt, fotgjengere. Alt dette bidrar til behandlingen. Håp for øye linse kontinuerlig bruk, noe som kan til og med sove - bare ikke tape.
  Alt om kontaktlinser for øynene: hvordan slitasje, skade og nytte vurderinger

   Hvordan bruke linser: en trinnvis beskrivelse av prosedyren


   For å beskytte seg mot de ovennevnte eksempler på sykdommer og trusler øyenprodukter for vane ordentlig bruker kontaktlinser. Dette gjøres på følgende måte:
 •  Vel vaske hendene, tørk dem slik at ingen flere fingre og palmer villi, fiber eller små smuler;

 •  Ta av objektivet og et godt opplyst rom (helst foran et speil), undersøke den for tilstedeværelse av fremmede partikler, og integriteten av strukturen;

 •  Skyll den i antibakteriell løsning, trekker den nedre og øvre kant av Century fingrene på en hånd, ser opp og satt på bunnen av øyeeple;

 •  Lavere og heve øynene et par ganger promorhayte som oppsto på plass.

 •  Ikke glem å ta kontakt linse alltid ga deg en klar visjon - for hennes omsorgsbehov. Etter seg skladyruyte dem i bokser med spesialløsninger, prøv å ikke sovne i dem, noe som gir øynene dine en pause og dootrymaty oksygen selv når utviklerne sier ikke noe dårlig vil skje og selvfølgelig gå gjennom før du kjøper en skikkelig undersøkelse på klinikken.

  Яндекс.Метрика