Hårklipp for ungdom gutter (foto)Frisyre spiller en betydelig rolle i etableringen av vår image. En god hårklipp valgt kan ikke bare gunstig å understreke verdighet av våre folk og strukturen i håret, men også for å uttrykke vår indre verden, vår individualitet.
Særlig når det gjelder ungdom. Det var i tenårene, mer enn noensinne, en viktig mulighet til å uttrykke seg, og hår er viktig.
Når, hvis ikke nå eksperimenterer med hans utseende? Stå på bakgrunn av jevnaldrende? For å vise verden din individualitet og kreativitet? Finn din unike stil og karakter?
Så må velge en frisyre for ungdoms ta hensyn til mange faktorer: dens natur og fordeler og, selvfølgelig, type ansikt og hår struktur.
Oppgaven er ikke lett, men sikkert opplevd stylist vil hjelpe deg og gutten din håndtere det som "utmerket".
Vi tilbyr deg alternativene frisyrer for gutter som passer til ulike smaker.
Korte hårklipp for tenåringer gutter
Og la oss starte vår gjennomgang av de mest populære frisyrer for tenåringer korte hårklipp. Denne korte hårklipp ofte foreldre velger for sine barn, fordi disse frisyrer, etter deres mening, den mest presise og krever minst oppmerksomhet og omsorg.
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

Men hvis du ønsker å se sin sønn med kort hår, ikke tvinge den til å gjøre den vanlige klassiske direkte snarvei av disse meningsmålingene gjør ungdom i sovjettiden. Det kan gjøres på vanlig snarvei andel kreativitet.
Ja, du kan invitere en fyr å lage en populær frisyre som en "cap" som passer nesten alle typer ansikt. Spesielt fordi det er så mange typer denne allsidige frisyrer, inkludert din sønn trolig velge et egnet alternativ for seg selv. Dette kan være ganske nøyaktig rund lue med flytende linjer og frisyre med elementer av cascade, og cap forlatt tråder på toppen og kort beskåret hår på hodet.
En annen flott kort frisyre for gutter - et "pinnsvin". Dette frisyre krever ingen spesiell omsorg og er perfekt for aktive gutter. Her er bare å velge en hårklipp, må du ta hensyn til formen på ansiktet, formen på hodet gutt v,. Å. Så kort frisyre sterkt understreke eksisterende mangler.
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

Det er mange andre korte hårklipp som er glad for å være iført din voksen gutt og ikke krever spesiell omsorg, det "piksler" forkortet "Bob" eller "filten".
Medium frisyrer for tenåringer gutter
Hvis vokst sønn ønsker henne håret til mellomlangt hår, han sannsynligvis passe disse stilige trendy hårklipp for tenåringer som "Cesson" eller "bean".
I dag er slike en frisyre populære særlig moderne å bære lange smell vыchesannыmy fra baksiden og kommer til pannen.
Ser bra ut på håret av middels lengde og en mote trend som en kaskade. Dessuten, denne frisyre kan du eksperimentere med hår på ulike måter de konkluderer.
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

Like populær blant tenåringer og allsidig frisyre bob, som er egnet for klatring, og rett hår. Eventuelt kan det være slitt med rette og skrå avskjed med, og utfylle skrå smell eller lange tråder.
Lange hårklipp for tenåringer gutter

Kanskje din sønn ønsker ikke bare lange låser og langt hår. I praksis i dag flere og flere tenåringer ønsker å ha langt hår.
I dette tilfellet, bør du ta hensyn til den lagdelte og utvidet skjæring utføres på grunnlag av hår, så lenge bob eller firemannsrom.
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

I trend også asymmetriske hårklipp langt hår og revet med lange tråder.
Men å velge en frisyre for en tenåring, og det er verdt å vurdere arten og omfanget av interesser.
Hårklipp for gutter idrettsutøvere
Derfor, for en gutt sportstype, foruten aktivt involvert i idrett, trolig den mest egnede idretts korte frisyrer og hårklipp i militær stil.
Disse sportslige korte hårklipp primært omfatte: boksing, napivboks, lekeplass, tennis, pinnsvin, filten, og svært kort hår - maskinen "på 0".
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

Disse frisyrer ha et blikk rundt vil forstå prioriteten på sportslige interesser gutt. Og sportens beste med frisyrer.

Hårklipp for Boys romantikere

Men guttene kreativ, romantisk og ekstraordinære sannsynligvis vil like hårklipp med smell skrå eller direkte, Voyage, dobbel eller hraduyrovannoe torget.

Hårklipp for gutter fashionistas

Hårklipp for ungdom gutter (foto)

De unge mennene som følger moten, selvfølgelig, setter pris på stil og originalitet av hårklipp, som preppy, «underkuttet», Rocca barokk asymmetrisk kanadisk. Men alle disse frisyrer krever jevnlig vedlikehold av sin eier og daglig styling, og ved hjelp av en rekke kosmetiske produkter for å feste og legge volum.
Hårklipp for Boys intellektuelle
Gutta kulturelle, intellektuelle sørge for å være spesielt oppmerksom på den korte bob haircut beskrevet ovenfor "cap" og frisyrer med smell rett, glatt og stilig bob frisyre med en klar avskjed. Den viktigste forutsetning for slike hårklipp - renslighet og håret velstelt utseende.
Hårklipp for Teens representanter subkulturer
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

Spesiell oppmerksomhet bør rettes frisyrer representanter subkulturer. Hvis din sønn tilhører en av dem, være forberedt for bygging på sin head dreadlocks, hår stil grunge, Iroquois, barbert mønstre på templene, blå eller røde tråder og asymmetri.
Valget av frisyrer i dette tilfellet avhenger av hva slags subkultur å inkludere tenår opprører.
For eksempel, goterne vanligvis farge håret en dyp sort farge og gjøre hårklipp kaskade type aggressive spisse ender, og hippier generelt foretrekker uformelig regrown hår.
Hårklipp for ungdom gutter (foto)

I alle fall i håret - det er ditt valg modnet sønn. Du kan bare gi råd, men om de vil dra nytte av det - er et annet spørsmål. Respektere hans mening, og i fremtiden vil han respektere din.  
 Ubehag av å strekke var, dessverre, kjent for mange kvinner og også unge jenter. Årsakene som påvirket fremveksten av strekke huden, eller som de kalles, striae, er det flere: under svangerskapet, når huden er strukket over på magen under hurtig vekttap, huden siger ned, danner stygge, og noen ganger skumle og folder strekkmerker.
Hvordan bruke mumie tabletter av strekking og mer

 Noen ganger også så, som ikke strekke huden var årsaken til problemer som mangel av kollagen. Utseendet av strekkmerker - noe virkelig ubehagelig, ofte de oppstår på brystet, hofter, midje og mage. På steder er det ganske vanskelig å skjule, spesielt i strandsesongen, når vi ønsker å flaunt en vakker bikini, ikke gjemmer seg under skjørt og sjal.
 Som bare betyr og metoder for disponering tilbyr moderne medisin, men det er nesten hver kvinne som har lenge kjempet med ekle grooves, bekrefter at de eksisterende prosedyrene faktisk ganske mye. Kremer og salver, kosmetiske behandlinger og kirurgiske teknikker, hva er det, alt koster penger og innsats, men resultatet, dessverre, går mye å være ønsket.
 Og alt dette skjer så lenge kvinnen ikke er å oppdage rikdommen mirakel produkt - en mumie. Slik uvanlig navn for en fjell harpiks som består av en blanding av naturlige organiske og uorganiske elementer som partikler av planter, dyr avføring, og tusenvis mer biologisk aktive elementer.
Hvordan bruke mumie tabletter av strekking og mer

 Til denne "naturlige spiskammer" gitt reell handling er nødvendig å vite hvordan du bruker en mumie i tabletter eller kapsler med stretching enn det kan hjelpe i det hele tatt, hvor det er et slikt mirakel kur.
 I vår region mumie forsyning fra fjellene i Asia, og den vanligste av dem gull mumien har Altai opprinnelse. For konsistens ligner det en svart eller mørk brun tykk masse, hvor den bitre smaken og ganske ubehagelig bestemt lukt.
 Det viser seg at de helbredende egenskapene til dette stoffet har lenge vært brukt i medisin, og utvalget av sin gunstige effekt er så bred at selv uforståelig, slik som "elixir av helse og skjønnhet" kunne ikke vite. Bare i vårt område mumie lite kjent, men de lander i Asia, India og Tibet, det er aktivt brukt i orientalsk medisin.

 Hvordan kurere strekkmerker ved hjelp av en mumie?


 Fordi testmaterialet har et utrolig bredt spekter av nyttige sporstoffer, mineraler og andre komponenter, er det brukt i ulike felt av medisin og kosmetikk, styrke immunforsvar, sårheling, og spesielt utbredt mumie var i traumatologi, akselererer prosessen med vev gjenfødelse.
 Shilajit er nesten uvurderlig verktøy i behandling av overfladisk vev betennelse, arrdannelse eller lindre forbedrer kroppens metabolisme.

 Faktisk, de to siste er særlig relevante egenskaper som er så aktivt fremme helbredelse og misfarging hatet strekkmerker. Og selv om helt bli kvitt dem svikter, kan du i stor grad pryumenshyte størrelse, lysstyrke og alvorlighetsgraden av sporene, det finnes tilfeller der bruker mumie kvinner ble kvitt strekkmerker på 1-1,5 cm brede!
 Nå som du forstår hva en mumie, er det viktig å forholde seg til hva som er bedre å kjøpe og hvordan du skal bruke den. Mest til stede Altai mumie kan finnes i form av små plater, kapsler eller tabletter.
Hvordan bruke mumie tabletter av strekking og mer

 Selvfølgelig, er salg et stort utvalg av kosmetiske produkter som kremer eller gels som beskriver dens viktigste aktive komponenten, en mumie. Selvfølgelig, til slike former for emballasje bruke praktisk, men problemet er at de er lite sannsynlig å nå deg noen positive resultater.
 Poenget er at de virkelig høy kvalitet salver og kremer strekkmerker vil være ganske kort holdbarhet, og hvis han selv er ofte et middel for kontakt med luft, vil det ikke passe over en uke! Butikkene er krydde tube der holdbarheten kan være for 6 eller 12 måneder.
 Bare betyr kokt hjemme med tillegg av mumien, virkelig kan redde deg fra stretching, og oppskriften er ganske enkel: mamma å blande med vanlig babyen krem.

 Å produsere disse hjemmelagde kremer bedre bruk mumien i kapsler, som det er allerede pre-dosert og det er mye lettere å oppløse. Hvis denne arten ikke er funnet, kan du bruke vanlige mumie tabletter, som først må knuse, og deretter oppløst i vann og bland med fløte. I stedet kan barn bruke fuktighetskrem eller nærende kroppskrem, som du vanligvis bruker.

 Hvordan lage krem ​​av strekkmerker?


 Detaljert krem ​​oppskrift bruker mumie neste. Du vil trenge:
 •  2.3 g rent mumie;

 •  . 1 ts ss varmt vann;

 •  babyen krem.

 •  Å forberede kremen er bedre å bruke ikke-metallbeholder der du og være forberedt på å blande ingrediensene. Klar mumie bland med 1 ts av varmt vann og vente til den er helt oppløst og omgjort til en homogen masse.
   Forresten, hvis mumien er virkelig sant, så det bør oppløses fullstendig, uten et spor.

   Nå må du legge den resulterende lys-brun masse delen av krem, som du trenger for en søknad til kroppen. Alt blandes godt og sende blandingen stå på et kjølig sted i 10-15 minutter. Klar krem ​​massasje bevegelser må gjelde for de deler av kroppen der det er en strekk. Den beste effekten kan oppnås hvis satt krem ​​på ren hud og dampet, ideelt sett etter at en varm dusj og skrubb.
   Sannsynligvis mange interessant for ren lukt mumie, fordi han er ganske dårlig for en stund og bli avholdt etter inngrepet. For disse formålene er beste naturlige eteriske oljer som du kan legge 2-3 dråper til det klargjorte krem.
   Best egnet for slike formål mynte, roseolje, og alle typer sitrusoljer, som også bidrar til kampen mot cellulitter.
   Det er også viktig å vite at det er noen oljer som bare forsterker dårlig lukt mumie, dette inkluderer kaffe og lavendelolje.

   Hvor mange vil trenge tid for å bli kvitt strekkmerker, vanskelig å si. Men ofte er den første synlige resultater kan oppnås gjennom 1,5-2 ukers daglig bruk av kremer, kan den fullstendig forsvinning oppstå i 3-4 måneder. Til effekt skjedde raskere, bedre å gjøre disse prosedyrene, to ganger om dagen, og forårsaket ingen krem ​​skyll i 3-4 timer.  
  Яндекс.Метрика