Det beste middel for solbrenthet
 Sannsynligvis de fleste av oss vil av dem som foretrekker stranden i stedet for kule milde solseil. Vi alle drømmer om en vakker og jevn brunfarge som vil fungere på den første bevis på at du ikke hadde kastet bort ferie. Men hva gjør når vi var litt "for langt" fra soleksponering og huden vår var fryktelig ovn og ligne en saftig moden tomat? På de første trinnene i solen brenner og de mest effektive middel for problemet du lære av denne publikasjonen. Årsakene solbrenthet, de første symptomene og nasjonale råd for smertelindring


 Uansett hvor mye vi ikke ble advart at stranden skal være mer enn to timer - gjør vi ikke lytter og skritt på samme rake. Noen forverres også situasjonen ved soling uten påføring av beskyttende krem ​​eller lotion med UV-filtre. Ikke glem at dette soling er farlig ikke bare brannskader, men også risikoen for pigmentering og vekst av svulster. Imidlertid kan de negative effektene være lang prat, la oss gå videre til saken.
 Når du begynte å føle seg liten kribling og varmefølelse på huden din, bør du umiddelbart ta en kald dusj. Bare skyll uten bruk av en rekke gels, såper og gni svamp - slik at du får mer for å skade huden.
Det beste middel for solbrenthet

 Når du er ferdig vannbehandling, Spread berørte områder eller krem ​​brus løsning - det er litt redusere betennelse og redusere kløe. Også et godt middel til førstehjelp for solen brenner finne eple cider eddik. Men vær forberedt på det faktum at den første følelsen ikke ville være veldig hyggelig som mulig kribling.
 Prøv så mye som mulig for å drikke rent vann - det vil gi ekstra fuktighet og akselerere prosessen med vev gjenfødelse. For første gang etter at brann, bedre ekskludert fra kostholdet krydret og salt mat, tørker salt i kroppen og skarpe krydder stimulere nerve reseptorer som øker smerte.
 Går i fine klær plass med lin eller bomull. Syntetisk gjør huden puste.
Det beste middel for solbrenthet

 Apotek kremer og andre rettsmidler for solbrenthet


 Til gjenopprettingsprosessen ble mye raskere anbefale å besøke apoteket og kjøpe et effektivt middel for brannskader.
 Den mest kjente - det Panthenol. Utenfor dette stoffet er en ballong, når den klikkes, som presset lett krem ​​luktfri. Strukturen av skummet er pantotensyre, parafin og andre spesielle smertestillende midler som forbedrer heling og redusere ubehag.
 Listen over fantastiske kremer for brannskader fra solen kan legge gel-krem med aloe vera, som har antiseptisk og smertestillende egenskaper.
 Det er ingen skade i apotek kjøpe noen antihistamin som kan blokkere overdreven produksjon av nevrotransmittere, og dermed redusere kløe og smerte av brenne.
Det beste middel for solbrenthet

 Hvis du følger alle anbefalingene i denne artikkelen, og deretter annenhver dag vil føle stor lettelse, og effekten av solbrenthet vil være raskere. La alt du vil bli bra!  
De tidligste tegn på graviditet begynte
 I livet til nesten hver jente kommer veldig spennende tid, etter som livet endrer radikalt annerledes måte. Og det handler ikke om den skjebnesvangre møtet eller ekteskap, men det er også viktig at vi snakker om graviditet. Den følelsen at du blir mor gjør deg lykkeligst i verden. Men hvordan å forstå kroppen som når ditt hjerte ble født et nytt liv? Faktisk er det en rekke av tegn som sier om graviditeten, selv ved svært tidlig stadium. Hva er disse symptomene og hvordan de trenger å møtes, lese nedenfor. På hvilket grunnlag bestemmes tidlig i svangerskapet


 Inntil neste måned kan være fortsatt god tid og mange jenter å utsette starten uvitende som er "interessant" posisjon. Og alt fordi de ikke har noe kunnskap om symptomer under graviditeten.
 Den første av de vanligste tegnene er svak svimmelhet eller kvalme. Spesielt disse følelsene blir forsterket i morgen etter å ha våknet.
 Det bør være på vakt hvis du fikk en litt sår magen. Svak trevlet smerte - det er meget hyppig i løpet av implantasjon av et befruktet egg og feste på veggen av uterus. Så snart du begynte å føle seg som - kan du trygt kjøpe test for å bekrefte resultatet.
De tidligste tegn på graviditet begynte

 Også i begynnelsen av svangerskapet preget av slimhinnene klar utflod luktfri, masse som litt. Hvis du blir mistenksom hvit tung utslipp fra den sure lukten, vet du at du sannsynligvis vil trost. Denne soppsykdommer har ingen virkning på fosteret, men i hovedsak gir kvinnen ubehagelig. Spotting snakke om hva du trenger for å vise legen umiddelbart, da dette kan være en graviditet utenfor livmoren.
 Hevelse av brystene - er en integrert funksjon i svangerskapet begynte. Du kan føle litt sårhet og svak utflod fra svak lukt av melk (colostrum).
 Du vil hotitysya mer søvn. Selvfølgelig, i de senere årene har mange lider av kronisk utmattelsessyndrom, men når gravid jente innser at kroppen hennes er noe galt. Vilter craving for søvn, våkner vanskelig - er dette de første klokkene som du snart vil bli en mor.
De tidligste tegn på graviditet begynte

 Den viktigste tegn på graviditet - morgenkvalme


 Det er vanskelig å finne en kvinne som ville ha følt i de tidlige stadiene av sin stilling "sjarm" toksisitet.
 Det viktigste symptomet på dette syndromet - kaster opp. Oftest det skjer i morgen eller i lukten av et produkt (ofte reagerer på gravide kvinner og røkt søt lukt).
 En skarp endring i smak og kulinariske preferanser. Den ble oppfunnet av en masse vitser, men gravid på dette punktet er ikke moret. Ønsket om å prøve noe som ikke er standard, for eksempel såpe eller kritt, som en manifestasjon av toksisitet.
De tidligste tegn på graviditet begynte

 Som du kan se, disse tegnene på graviditet tidlig i ganske bestemt. Men vi anbefaler likevel å gjøre 100% sikker test eller oppsøke gynekolog. Jo før du blir registrert, jo bedre for deg og ditt ufødte baby.  
Hvordan å behandle Mr yatkovu anspore raske folk rettsmidler?
 Vulgær definisjon av hælspore og vitenskapelig plantarnyy fasciitt - en sykdom som viktigste symptomet er smerter i hælen. Dette uttrykket er knyttet degenerative prosesser i membraner av bindevev (fascia). Fascia - skall for våre muskler. Skade på konseptet, spesielt i områdene i muskel-skjelettsystemet, forårsaker smerte og progressive, om ikke å engasjere seg i behandlingen. I dagens verden sykdommen har blitt mye omtalt, som hæl smerter har blitt en konstant følgesvenn av mange mennesker, spesielt kvinner, som foretrekker sko med høye hæler og menn er overvektige (fot tåler ikke vekt).

 Hæl smerter: behandling og lege


 Leger stress som kan bli kvitt sykdommen, men bør ikke først og fremst til selvmedisinering, og kommer til legen, gjennomgå en rekke undersøkelser og får profesjonell behandling, basert på et utvalg: medisiner, fysioterapi og fysioterapi.
Hvordan å behandle Mr yatkovu anspore raske folk rettsmidler?

 Før du går til dette rådet, og rettidig behandlinger starte uavhengig utføre enkle handlinger lindre smerter i hælen:
 •  Daglig gain varm fotbad, legge salt (iodized eller terapeutisk), brus og vanlig såpe. Vi anbefaler bading i morgen og kveld;

 •  Bedtime Påfør en varmepute føtter - det kan fylles med vann, varm sand eller være i vanlig stoff pose med varmt salt inne på kjøkkenet;

 •  Pass på å massere ved hjelp av spesielle salver basert Voltaren diklofenak og deretter bruke sokker.

 •  De fleste avvise behandling for hælspore er ikke nødvendig. Helt bli kvitt sykdommen på grunn av sin usannsynlig, men for tiden å forbedre og lindre smerte mulig.
  Hvordan å behandle Mr yatkovu anspore raske folk rettsmidler?

   Tradisjonelle metoder for behandling av hælspore


   Det er viktig at du forstår alle de følgende behandlinger for hælspore hjemme ikke erstatte profesjonell medisinsk behandling og tjene som flere måter å bli kvitt smertene.
   Det er to gode ressurser:
 •  Tincturation akasie, fylle ett av tre deler av hvite blomster med utvannet alkohol eller vodka. Gi et lite stativ, blandingen ble varmet opp og gni foten helt. Etter bruk er det tilrådelig å holde føttene varme i timevis. Dette vil bidra til å forbedre sirkulasjonen og redusere smerte;

 •  Gjennomsnittlig såpe gni på et lite rivjern, fortynne noen spiseskjeer med vodka eller alkohol og satt i brann. Når såpe smeltet og litt avkjølt, legger hælen, noe som gjør et omslag om natten.

 •  Erfarne leger anbefaler å unngå noen råd knyttet til bruk av eddik komprimerer. Ingen signifikant fordel med denne tilnærmingen vil bringe tradisjonell medisin, men en høy risiko for å brenne huden på føttene og med behandling av brannskader. Unngå aktive fysiske aktiviteter på en syk hæl.
  Hvordan å behandle Mr yatkovu anspore raske folk rettsmidler?

   Forebygging av hælspore


   Det spiller ingen rolle om du har sykdommen i øyeblikket eller ikke å unngå det eller hastighet utvinning må ta følgende anbefalinger:
 •  Ikke overstress foten. Bindevev under harde fysiske anstrengelser kan miste fleksibilitet og pause, forårsaker store smerter og betennelser;

 •  Unngå iført ubehagelig sko med lave hæler velger pins er komfortable å gå i;

 •  Bruke ortopediske sko til underlaget hvis flate føtter lider;

 •  Ved første tegn på sykdom gå til legen og begynne å bruke tips fra artikkelen: ta salt bad, rubbing hæl salve og holde den varm.

 •  Husk at ingen bedre enn deg selv vil ikke være i stand til å ta vare på egen helse. Ikke spille roulette, ta kontakt med fagfolk ikke bruke folks tvilsomme metoder for behandling av hæl spurs bruker eddikblandinger og fysisk aktivitet til fots, som bevist ganske effektive standard medisinsk behandling for smerter i foten hans.

   Å forstå problemet bedre ennå, tilbyr å se videoen:  Яндекс.Метрика