Hvordan fjerne fett fra nedre del av magen21. århundre dikterer sine standarder for skjønnhet. Langt borte er de dagene når store volumer er en indikator på helse og velstand, og tiltrekker menn. I dag i mote slank, smart, noen ganger muskuløse kvinnelige magen som ser ikke bare harmonisk og mer sexy, men som det er mye sunnere og mer naturlig enn zaplыvshaya fett figur.
Sammen med de nye tider diktere mote og livsstil har endret seg - i dag de fleste tilfeller betrodd automatisering. Du trenger ikke å vaske klær eller hender i vannregionen, kna deigen for morgen ruller eller hogge ved å koke suppe. Selv grunnleggende bevegelse i rommet i dag hovedsakelig ved hjelp av transport. Under slike omstendigheter, til den åpenbare mangel på bevegelser som brukes være normen i det hele tatt normen for det menneskelige legeme. Dagens kalorier forbrukes fra maten fortært unntatt for stress og Shopping. Så en gang i en jente slanke figur, spesielt nedre del av magen, raskt dekket av lag av fett, som er så vanskelig å fjerne. Og her kommer dissonans fremgang og mote, da den første fratar en person trenger for å fungere, og den andre - gjør oss se etter måter å lade ut overflødig vekt forårsaket av denne nedetid.
Årsaker til fedme
Faktisk, de faktorene som påvirker er ikke en positiv endring i en kvinnes mage, ganske mye. Disse inkluderer kosthold og tvilsomt gjennomsnittlig borger, medley junk food, overflod av raffinerte matvarer og transfett, og ofte galt, men snarere helt fraværende daglig rutine, som heller ikke bidrar til god forbrenning. Ofte årsaken fettlagre, spesielt i nedre del av magen, der posten tall akkumulere insulinceller er metabolske forstyrrelser eller funksjonsfeil på hormonoobrazuyuschyh. Men disse grunnene vi fjerne fra listen, med henvisning til medisinske problemer som krever behandling.
Ofte magen til kvinner som var i utgangspunktet slank, som gir en stabil partner eller ekteskap begynner å stadig vokse til fett. Det vanligvis er psykologiske årsaker til vektøkning - målet er nådd, kan du slappe av. Selv om det ofte et annet alternativ. Før hun giftet hun ofte turer med venner eller det som kalles "på jakt etter eventyr", og endre den sosiale status av bevegelser i hennes liv blir mye mindre - kom rolige familie kveldene ser på TV og rik helg med slektninger. Så er det en familie et barn, og med den unnskyldningen (i stedet for seg selv) "Jeg har hormonelle feil, det gjorde jeg ikke fjerne magen." Hormonelle forstyrrelser og virkelig ha et sted å være, men i et mye mindre antall tilfeller enn dette unnskyldning lyder.
Forutsatt som forårsaker dannelsen av fett på sidene og andre deler av kroppen er to grunnleggende faktum - overspising og mangel på mosjon, er det til dem vi må vende vår oppmerksomhet for å fjerne omfang. Hvordan ber logikk og sunn fornuft, kan overspising bare fjernes ved normalisering av deres daglige kosthold og inaktivitet - bare handling.
Diett for å fjerne fett fra nedre del av magen
Mange kvinner har hørt ordet "diett", umiddelbart trekke bildet i hodet mitt fryktelig spise salat til frokost, lunsj og middag, fettfri yoghurt og usaltet ris. Men til lyd tilnærming redusere det daglige kaloriinntaket er ikke å torturere kroppen din, men heller for å trøste ham normal mat i tilstrekkelige mengder. Dette betyr at det bare trenger å kategorisk utelukke skadelige produkter og begrense forbruket av naturlig det fra de som fremmer avleiring av fett.
Således prosessen med fett fjernes fra kroppen gikk raskere, vil redusere strømmen av fett i det fra utsiden. Bare bli kvitt dem kategorisk umulig - vegetabilske og animalske fettstoffer er uvurderlige elementer som er nødvendige for normal funksjon av menneskekroppen. Man trenger bare erstatte svinekjøtt nakke biff, stekt i vegetabilsk olje, for det samme, men biff grillet. Laks ikke lage mat i en stekepanne, og dampet eller på samme grillen og potetpuré som tidligere var din favoritt siderett, erstatte den med sautert paprika, auberginer og gulrøtter. Salat dressing ingen rømme og yoghurt. Utelukke fra kostholdet pølse, chips, fast food og majones. Helt. Sette en te eller kaffe så lite sukker som om å drikke te med søtsaker - det spiller ingen plasser. Forresten, kan søt godteri og kjeks for te erstatte kandisert eller tørket frukt. Raffinert mel produkter, spesielt med tillegg av gjær, har mye mindre, men bedre å ikke spise i det hele tatt - bare kroppen din vil fortelle deg så mye. Drikk mer vann - vaske det av farlige stoffer og akselerere metabolisme. Bare sørg for at ikke vann ble luftet, og enda mer søt.
I dag, er Internett vrimlet med en rekke oppskrifter på deilige og lav kalori mat - trenger bare å klikke på noen knapper og slå din gjennomsnittlige bordet av skadelig og fett i et sunt og nyttig.
Som du kan se, spise sunt og deilig - det er ekte.
Men, bedre kosthold alene kan redusere vekten din, men ikke gi den ønskede form og elastisitet lettelse. Hvordan å nå dem - les videre.
Øvelser for å fjerne fett fra nedre del av magen
For å fjerne den forhatte fett som hindrer likte passer i kjole eller vises uten skam på stranden, trenger du minst 15 minutter hver dag til å utføre et sett av enkle øvelser som strammer musklene i hele kroppen, gi den en tone og med tiden - et flott utseende.
Øvelse №1. Skråning
Trekk magen mens belaste magemusklene. Strekke skuldrene, la hendene på midjen og lene seg fremover ca 20 ganger. Du kan utvikle en øvelse, noe som gjør 10 tilter i begge retninger. Komplett øvelse 10 hoppe på ett ben. Vanligvis slike hopp bedre føre hver øvelse beskrevet nedenfor.

Øvelse №2. Saks

Denne øvelsen har to typer. Ved første du ligger på gulvet, heve rette ben og gjøre dem standard "saks" som et barn.
Sistnevnte deg fra samme posisjon løft bena i en vinkel på 90 ° til gulvet og senker dem en etter en på gulvet 20 ganger hver. Senk hver etappe 20 ganger på hver side. Ikke glem om hopping.
Øvelse №3. Sittende sykkel

Sitt på en stol med rett rygg, holder hendene på setet. Ikke berøre beina på gulvet, løft beina én etter én til brystet 20 ganger hver. Hold Øvelsen involverte bare magemusklene.

Øvelse №4. På stolen

Sørg for at stolen er sterk nok. Sitte på kanten, holder hendene på setet. Ryggen rett. Prytyahyvayte bøyde ben til brystet, sykling magemusklene. Utføre 20 ganger.
Øvelse №5. Klassisk
Liggende på ryggen, løft føttene på en stol, sofa eller fitness ball, slik at de dannet en "trinn" med rette vinkler. Sette kroppen din ved å arbeide magemusklene. Ved første kan du gå opp så langt som mulig, til slutt løfte vinkel økning.

Øvelse №6. Roll

Ligge på ryggen på gulvet, løft beina opp før de finner seg i rett vinkel i forhold til gulvet. Fryse i den posisjonen i noen sekunder, og fortsett å røre ytterligere ben, løfte bekkenet og sakte svingete hodet.
Øvelse №7.Alpynyst
Akseptere stillingen som om å presse-ups - ansikt til gulvet, bena står på tærne, hender palmer. Dra sakte bena til brystet, deretter sakte snu. Gjøre 20 svinger hver etappe.
Øvelse №8. Med manualer
For ham, trenger du to manualer som veier fra 5 til 2 januar kg. Ligg på gulvet, holder manualer på brystet nivå. Heve bena til 45 grader fra gulvet og deretter sakte heve kroppen mot dem. Arbeid magemusklene. Gjenta maksimalt antall ganger.
Vi må si at før du utfører øvelsen må du forberede kroppen din. Strekk på alle steder hvor det er mulig postrybayte tau eller probizhitsya på plass.
Hvis du regelmessig og uten innrømmelser meg selv til å gjøre disse enkle øvelser, veldig snart vil du bli fjernet fra bunnen av magen volum, la det på plass helt fint, slank midje og stram.  
Bob hårklipp for langt hår (foto)Bob hårklipp er populær i flere tiår, takket være sin allsidighet, glamour kombinert med letthet. Bob hårklipp foretrukket av mange kjendiser, og samtidig opprettholde sin popularitet blant massene.
Historie bob hårklipp
Ifølge historien ble bob hårklipp, som mange andre geniale oppfunnet ved et uhell. Den berømte danseren av det tjuende århundre Irene Castle kutte sine lange lokker, som hindret henne opptre på scenen. Det bare pidstryhla hår, langt hår igjen på en liten lengde. I de samme massene bob haircut brakt Coco Chanel.
Bob hårklipp for langt hår (foto)

Bob hårklipp ikke mister sin relevans for over hundre år. I teknikk Bob gjort noen endringer bønne supplert med originale aksenter. For eksempel, i dag en svært populær bob hårklipp, som i begynnelsen av det tjuende århundre, vet vi ingenting - bob hårklipp for langt hår.
Stor innflytelse på bob frisyren gjort berømt frisør Vidal Sassoon, som opprettet bønne som vi kjenner i dag - den opprinnelige frisyre som ser perfekt med et minimum av innsats brukt.
Bob hårklipp for langt hår (foto)

Bob frisyre i femtiårene var spesielt populær, han trappet representert frisyre med lange tråder ikke under haken og smell.
I sekstitallet endret bob, nå et godt eksempel på bob hårklipp skuespiller Nancy Kwan var at det skapte for Vidal Sassoon ovenfor. Kom mote bob og Sovjetunionen, Sovjetunionen ble det kalt "Cesson."
På syttitallet bob haircut fått nye funksjoner - det har blitt mer avrundet innkjøps krøller og korketrekkere.
Men på åttitallet bob frisyre er rett og pjuskete.
Erstattet den rette lagdelte bob nittitallet.
I dag bob frisyre kan bli funnet i en rekke tolkninger. I alle de ovennevnte typer bønne uvanlig asymmetrisk bob, fillete, utvidet, multi-lagdelt. Bob hårklipp fordel er at det er egnet for nesten alle typer hår og ansiktsform.
Bob hårklipp for langt hår (foto)

Funksjoner bob hårklipp for langt hår
I motsetning til det mange tror at bob haircut - en variant for kort hår, stylister skape gode tolkning bob hårklipp for langt hår og middels lengde. Dermed kan du foretrekker bob haircut selv om din krøllete låser.
Utføre bob frisyre langt hår på denne teknologien. Først på hodet kuttet av såkalt mester kontroll lås, og deretter hver etterfølgende tråd er lengden av denne referanse strand. Avhengig av endelig virkning, kan slutt tråder utføres ved hjelp av en barberhøvel, saks eller sakser konvensjonell fylyrovochnыh. Sluttresultatet avgjør valget av hellingsvinkelen bob hårklipp (på dette problemet er best å konsultere med en erfaren mester).
Bob hårklipp for langt hår (foto)

En populær blant moderne kvinner har uteksaminert bob hårklipp for langt hår. Deretter bob hårklipp er gjort med en liten kaskade, som strekker seg hele lengden på håret, så skape ekstra volum. Metodene for kalibrering vil gjøre håret mer visuelt tett og ditt bilde av elegant og stilig.
Ofte i etableringen av bob hårklipp for langt hår brukte metoden for asymmetri. Da gjelder muligheten til bob hårklipp vinkel. For eksempel, veldig stilig og ser spektakulær bob hårklipp for langt hår med en skarp vinkel.
Like populært alternativ bob hårklipp med smell. Smell i dette tilfellet kan være nesten hvilken som helst form - være rett, skrå, lang og kort, tett og sparsom - det hele avhenger av formen på ditt ansikt og dine personlige preferanser.
Vilkår utvalg bob hårklipp for langt hår
Bob frisyre ser best ut på lange hår eiere ovale og runde ansikt. Hvis ansiktet ditt er oval i form, så er det bedre å velge en jevn og volum frisyrer bob. Hvis ansiktet ditt er rund, så du bedre gi opp bulk bønne, og foretrakk alternativet tråder som kommer til å møte. Dessuten er den nyeste versjonen egnede eiere overfor torget.
Bob hårklipp for langt hår (foto)

Ideell bob haircut de jentene som er for kort hals. Bob hårklipp vil visuelt forlenge den.
Hvis du ønsker å legge til din bob hårklipp enda mer interessant aksent, da ty til ulike metoder for hårfarging. Det går bra med bob hårklipp fargelegging med to eller tre farger. Alternativ koloryrovanyem best egnet til jenter og kvinner som ikke er redd for å eksperimentere og liker å se stilig og ekstravagant.
Alternativer legging bob hårklipp for langt hår
Å inngå en slik hårklipp - en glede, fordi hver gang du får et annet resultat.De vanligste bønne styling muligheter er som følger:
Bob hårklipp for langt hår (foto)

casuals. For å gjøre dette styling du kan hver dag uten å forbruke mye tid. Vask håret forsiktig drenere og bruke mousse. Tørke håret med en hårføner fra røttene, plukke låser tørking. Endene av håret skruen på innsiden. Du får en stilig hårklipp og volum;
med effekten av vått hår. Den mest hensiktsmessige alternativet for spesielle anledninger. Bruk for å rense gel tråder med effekten av vått hår og deretter tørke håret. Det er best å tørke tråder fra røtter ved hjelp av en spesiell dyse-diffuser. Under tørking mnit strander hendene, så du kan lage frisyre mer interessant. Den resulterende effekten er sikkert å bruke lakk.
Яндекс.Метрика