Hva å drikke fra hodepine under svangerskapet

 Hodepine - en av de vanligste problemene hos gravide kvinner. Årsaker til hodepine i svangerskapet har ennå ikke undersøkt.
 Svært ofte hodepine forekommer i den første og tredje trimester.
 I første trimester av deres kobling med den overordnede restruktureringen av kroppen og økt hormonelle bakgrunn.
 I tredje trimester av hodepine assosiert med tung belastning liket av kvinnen i de siste stadier av svangerskapet.
 Hvordan takle en hodepine, og du kan drikke fra hodepine under svangerskapet?

 Migrene under svangerskapet: Hva å drikke


 De fleste gravide kvinner lider av migrene. For migrene er preget av bankende hodesmerter ledsaget av kvalme og oppkast.

 Hyppige migrene farlig gravide. Derfor, til tross for at narkotika under svangerskapet er det bedre å ikke bruke, migrene slutte å bruke smertestillende.

 Smerter under graviditet hodepine


 Hva smerte medisiner trygt for gravide å drikke fra hodepine under svangerskapet?
 Under graviditet smertestillende ikke kan. Men i spesielle tilfeller, leger anbefaler aksept atsetomynofena og paracetamol.
 Hensikten med disse stoffene, og doseringen kan produsere en lege. Ikke selvmedisinering.
 Smertestillende medikamenter som absolutt ikke kan brukes for gravide:
 Aspirin - effekt på nyrefunksjonen og hjertet av et barn.
 Analgin - har en dårlig effekt på blodet.
 Reserpin kan føre til depresjon hos den nyfødte.

 Hvordan takle en hodepine under svangerskapet


 Vi fant ut at du kan drikke fra hodepine under svangerskapet, men bedre gjøre uten narkotika.
 Hodepine kan prøve å redusere uten medisinering. Analysere hva som forårsaket hodepinen.
 Hvis dette stress, prøv å unngå stressende situasjoner. Ved den minste mulighet prøve å slappe av, rømning. Lytt til musikk, se gode filmer, gå i parken. Prøv å unngå møter med mennesker som forårsaker du irritasjon.
 Pakker i bunnen av nakken og pannen for å redusere hodepine.
 Kalddusj fremmer vasokonstriksjon og bidra til å redusere hodepine.
 Prøv å spise godt og drikk rikelig med vann. Nå vet du hvordan du skal takle en hodepine under svangerskapet.  
Hvordan du kan vinne hodepine under svangerskapet

 Ganske ofte, starter med tidlig i svangerskapet, mange vordende mødre som lider av alvorlig hodepine. I tillegg kan migrene under graviditet være ledsaget av svimmelhet og svakhet. Selv om noen piller og medisiner du tar forbudt, finnes det effektive måter å bekjempe denne ordensforstyrrelser selv i "familien måte."


 Hvorfor hodepine under svangerskapet?


 Hodepine kan forekomme ved tidlig eller sent i svangerskapet på eventuelle vilkår. Årsaker til sykdom kan varieres:

 •  endring i hormonbalansen i kroppen;


 •  tretthet;


 •  Akutte luftveisinfeksjoner, influensa, bihulebetennelse og andre ØNH sykdom;


 •  endring i blodtrykk (hypotensjon eller hypertensjon);


 •  Kronisk migrene;


 •  dehydrering og stress;


 •  mangel på frisk luft og fysisk aktivitet;


 •  diett;


 •  laste på det kardiovaskulære systemet.


 •  I tillegg kan presidenten vondt når været forandrer seg. Det er bevist at gravide kvinner er mer følsomme for endringer i temperatur eller trykk. Uunngåelige endringene i kostholdet kan også påvirke din helse (overdreven kaffedrikking eller røyke før svangerskapet).
  Hvordan du kan vinne hodepine under svangerskapet


   Betyr hodepine


   Behandling av hodepinetabletter eller andre rusmidler er begrenset. Likevel, hvis du bestemmer deg for å ta smertestillende, bør du konsultere legen din og diskutere risikoen for deg og din baby. Det er bedre å foretrekker folk rettsmidler.

   Homeopati

   Homeopatisk som andre legemidler bør oppnevne sakkyndig. Derfor, ta kontakt med en erfaren homeopat som vil foreskrive deg riktig medisinering og snakke i detalj når og hvordan du bruker dem riktig. Ikke forvent øyeblikkelige resultater. Vanligvis, vil effekten bli merkbar etter 3-5 dager. Ofte tildelt Aconitum eller kamille.

   Massasje

   Mange vordende mødre som lider av hodepine, hjelpe manuellterapi, fotsoneterapi, akupunktur. Siden disse metodene påvirker bare de områdene som er ansvarlig for avslapping og stress lettelse (hode, fingertupper og tær, nakke). I tillegg er de helt trygt og smertefritt.

   Urter

   Mange tinkturer (tiger balsam) til alkohol under svangerskapet ta forbudt. Du kan erstatte dem avkok av urter (kamille, sitronmelisse, solhatt, peppermynte, rose) eller grønn te med sitron.

   Aromaterapi

   En av de mest vanlige metodene for bekjempelse av hodepine. Mest alle av disse for å bruke eteriske oljer av peppermynte, lavendel, appelsin, grapefrukt, sitron verbena, ylang-ylang. Oljer for bedre bruk av aromatiske lamper eller dryppe 2-3 dråper på et lommetørkle og inhalerer et par minutter. Ikke glem at noen essensielle oljer er kontraindisert ved graviditet (basilikum, tymyanovoe, zhasminova, rosmarin).
  Hvordan du kan vinne hodepine under svangerskapet


   Forebygging


   Svangerskapet - en spesiell tid for hver kvinne. Fordi du ikke vil at den skal skjule noen uforglemmelig tid sykdom eller sykdom. Bedre å gjøre alt for ikke å lide av hodepine og forebygge sykdom. Prøv å slappe av mer. Unngå ekstra oppgaver på jobben, men heller snakke med sjefen om fleksibel arbeid. Velge mer tid til å sove og hvile. Ikke vær nervøs over ingenting, på alle måter, unngå stressende situasjoner. Drikk rikelig med væske og utelukke fra kostholdet røkt, salt, fet. Mer tur i frisk luft.
   For å unngå hodepine under svangerskapet, mer tid og en fremtidig baby. Husk at det viktigste er - det er din helse og velvære.
  Hvordan du kan vinne hodepine under svangerskapet

  Trykket i svangerskapet

   Å bli en registrert svangerskaps vordende mor passerer en grundig inspeksjon, tar forskjellige tester må veies og måles trykk. Data registrert i bytte kort hver gang du besøker en gynekolog under svangerskapet for å kontrollere. Siden blodtrykket avhenger av tilstanden til mor og foster, samt videreutvikling av svangerskapet.


   Normalt trykk


   I det normale område anses å være en indikator på 80-120 mm Hg, men små variasjoner tillates opp til 15 mmHg avhengig av den kvinnelige organismen. For bedre kontroll må du kjøpe tonometer og om nødvendig å foreta målinger uavhengig hjemme.
   Store fysiologiske endringer som skjer under svangerskapet av 12 uker, så er det viktig å overgi begrepet lege på forhånd for å utforske funksjonene i kroppen.
  Trykket i svangerskapet


   Redusert trykk


   Det krever også en individuell tilnærming - hvis mor før unnfangelsen press ble 110/70 mm Hg, deretter 90/60 mmHg det vil føle seg syk og kan ha noen problemer, inkludert fremtiden for barnet, og dersom graviditeten tonometer pilen peker 90/60 mmHg mens mamma var i perfekt helse, deretter frukt vil også være komfortabel med denne indikatoren. Hvis du føler slapphet og søvnighet var følelsen kortpustet, hodepine, og du begynte å miste bevisstheten - sjekk press sannsynlig å ha droppet det. Dette kan føre til dårlig sirkulasjon og misbruk av fosterutviklingen.
   For å unngå det anbefales å bruke ferske grønnsaker, frukt og bær.
   Øke trykket også hjelper deg varm te eller svak kaffe. Hvis du sitter på en diett og utestengt en bestemt matrett, så nå er det på tide å forlate dette ikke å skade sitt eget barn.
  Trykket i svangerskapet


   Høytrykk


   I prinsippet en liten økning karakteristisk for alle kvinner i posisjon - øker blodvolum 25 liter, henholdsvis økt stress på hjertet, og det må kjøre raskere. Men sterke hopp er lite ønskelig for både mor og barn - blodsirkulasjon, betyr fosteret ikke får nok oksygen og næringsstoffer, og det verste - det kan føre til tidlig placentaløsning. Merk: Forskjellen mellom trykk før og under svangerskapet bør ikke overstige 15 mm Hg.Artikkel.Hvis dette tallet mer - se en lege, kan du har høyt blodtrykk. Det er ledsaget av hjertebank, støy i ørene, alvorlig hodepine, tåkesyn, svetting. For en bedre undersøkelse må du kanskje gå til sykehus. Hvis du tenke led av høyt blodtrykk, du utnevne en rekke medisiner for å stabilisere trykket vil ikke ta skade på fosteret. Dersom tallet er høyere enn normalt blodtrykk skjerm, fjerne fra kostholdet sjokolade, kaffe, sterk te, gi opp stekt, krydret og fet mat, eliminere noen øvelse, ikke vær nervøs. Bedre enn å slappe av, gå i frisk luft, drikke fersk juice, veldig god bruk tranebærjuice, bete juice og avkok av gresskar. 
   For å unngå komplikasjoner, følger alle anbefalingene fra legen din, ta alle tablettene er utformet ikke glipp av noen planlagte undersøkelse og ta vare på deg selv og din baby.
  Trykket i svangerskapet

  Яндекс.Метрика