Hvorfor kan ikke bade i sjøen eller elv under menstruasjon? Tips leger.
 Det skjer ofte at bare under planlagt ferie på sjøen kvinner begynner mensen. Det er i stand til å ødelegge selv den mest optimistiske ferie dame fordi i tillegg til smertefulle opplevelser, er menstruasjon en kontraindikasjon for mange aktiviteter. I dag prøver vi å finne ut om du kan sole deg og bade på en månedlig havet, bassenget eller enhver annen sammenslutning av vann.

 Hvorfor ikke?


 Først av alt, må du vite hva som er årsaken leger anbefaler ikke å svømme eller gjøre det på et minimum.
 •  Estetikk. Blodige fotavtrykk kan være i vannet eller på kroppen ved utløpet av reservoaret. Men som det viste seg, dette er ikke det største problemet.

 •  Sykdommer. Livmorhalsen under menstruasjon åpner og inne kan få bakterier og bakterier med vann. Siden immunforsvaret er svekket i løpet av måneden, da sykdommen kan utvikle seg raskere.

 •  Vagina og livmor. Hva sjø eller elv vann kan lett komme inn i vagina, kjent for alle. Men dette betyr ikke at smitten vil vises. Denne kroppen er ganske vellykket i å bekjempe bakterier gjennom sine mikroflora. Men i livmoren, kan de forårsake alvorlige sykdommer, men mye vanskeligere å komme dit. Men du bør ta noen forholdsregler til ulike Trichomonas, Giardia og klamydia.


 • Hvorfor kan ikke bade i sjøen eller elv under menstruasjon? Tips leger.


   Hva gjør jeg?


 •  Hygieniske prosedyrer. Fantastisk måte ut - tamponger. De pålitelig blokkere inngangen til skjeden og livmoren vil forsvare, absorberer blod og vann. Men de blir nødt til å endre seg etter hvert bad

 •  Prøv å gjøre vann terapi på den tiden da utvalget er ikke så intens

 •  Styrke immunsystem ved å ta ulike vitaminer og frisk frukt og grønnsaker

 •  En mer avansert versjon av beskyttelse - vaginalkopp. Det behøver ikke å endres etter hver hendelse i vann, da den har minst seks timer.


 • Hvorfor kan ikke bade i sjøen eller elv under menstruasjon? Tips leger.


   Snakk om dammer


   Fordi svømming henviser ikke bare salt sjøvann bør være mer snakk om andre vassdrag som kan tjene som en potensiell sted for bading.
 •  Sjø. Bading er ikke forbudt, så lenge vannet var kaldt. Tampongen er fortsatt et sentralt punkt for jenta. Skriv det bør være umiddelbart før bading og deretter umiddelbart få. Men hvis vannet du føler at sterkt hovne tampong, må du straks gå ut og endre det.

 •  River. Hvis vannet i det er ren, er det ikke forbudt å bade. Men prøv ikke å bo i vannet lenger enn tjue minutter.

 •  Innsjø eller tjern. Leger er sterkt anbefalt å bade i disse farvannene i perioden. Det faktum at stående vann mikrober utvikler mye mer intens og kan føre til alvorlige gynekologiske sykdommer, selv om du bruker en tampong.

 •  Pool. I prinsippet er det mulig å bade, men det er mulig at følerne reagerer på mikroskopiske rester av utladning, både urin og zabarvlyat farvann rundt i en ganske bemerkelsesverdig farge. Som et resultat, vil du være svært vanskelig og neppe å bevise at du ikke urinere i vannet.

 •  Bath. Mange bruker denne husholdningen avløp som et middel til smertelindring. Men å sitte i varmt vann ikke kan. Så du bare vil styrke blødning. Hvis du ønsker å ta et bad, prøv å vanne den var varm, ikke varmt og alltid tilsett buljong kamille, som regnes som en naturlig antiseptisk.


 • Hvorfor kan ikke bade i sjøen eller elv under menstruasjon? Tips leger.

   Uansett ikke var en velkommen ferie hvis du planlegger månedlig bortskjemte strandferie, bedre vare på helsen sin i de tidlige dager, og avstå fra langvarig bading og soling. På denne tiden er det bedre å gjøre sightseeing og kjøpe suvenirer, menstruasjon fordi før eller senere vil ende, og du vil være i stand til å nyte svømming uten skade på helse.  
  Årsakene til smerter i brystbenet.
   Ulike sykdommer kan manifestere seg som symptomatisk brystsmerter. Forsøk aldri å diagnostisere sine årsaker - en nøyaktig diagnose og behandling kan kun forskrives av lege. Noen ganger - først etter forrige diagnose og omfattende studie av historien til pasienten.   De viktigste årsakene til smerter i brystet


   Ganske ofte manifestasjon av symptomer kan tyde selv i livstruende sykdom. Derfor, ta kontakt med en spesialist på brennende smerte i brystet umiddelbart. Årsaker til smerter og brenning kan være en sykdom i lunger, hjerte, spiserør og brystskader og så videre. D.

   Klassifisering av brystsmerter


   Å vurdere om tidligere sykdom bør ta hensyn til symptomer:
 •  Hvis du føler en brennende smerte i venstre bryst som sprer seg til hendene eller halsen, kan det være et tegn på akutt hjerteinfarkt eller iskemi. Generelt, pasienter beskrive det som "vonzayuschyesya nåler." Identifisere det kan være rask puls, blekt ansikt og lepper, som smertefulle sjokk, noen ganger til og med tap av bevissthet. Tilfeller når behandlingssvikt kardiolog i denne situasjonen fører til døden.

 •  Brystsmerter kan skyldes lunge sykdommer som pleuritt, bronkitt, tracheitis og lungebetennelse oppstå etter langvarig og alvorlig hoste angrep og plutselige åndedrag. Grunnen til deres utseende kan bli skadet pleural fordi de respiratoriske vev ikke har smertereseptorer. I noen tilfeller, de tidlige stadier av malignitet også ledsaget av økning i åndedrag smerter i brystet. Som en forholdsregel, eksperter anbefaler periodisk gjennomgå X-ray.

 • Årsakene til smerter i brystbenet.

 •  Ofte brystsmerter kan være forårsaket av ulike typer skader og blåmerker. I det siste, for det meste skadet bløtvev, ledsaget av smerter på inspirasjon og mindre hevelse. Når traumer refererer til frakturer - ribbeina eller sternum, som resulterte i betydelig hemmet pust grunn av en kraftig brennende smerte ved innånding.

 •  Brystsmerter kan også utløses spasmer av magesekken - dens karakteristiske trekk er frekvensen av forekomst i forbindelse med måltider. Mest ubehagelig følelse i brystet før måltider eller etter er tegn på magesår. Andre symptomer er halsbrann, kvalme og oppkast. Dersom årsaken til deres opptreden i favør av esophageal sykdom, kan akutte brystsmerter ledsages av svelgeproblemer, forverring av opplevelser når de passerer mat gjennom spiserøret.


 • Årsakene til smerter i brystbenet.


   Brystsmerter hos barn - er grunn til bekymring?


   Siden barn nøyaktig beskrive naturen av smerte, i tilfelle av et barns smerte eller brennende følelse i brystet, bør du alltid undersøkes av en spesialist, som de kan noen ganger indikere en alvorlig patologi, selv om det kanskje ikke alltid være spesielt opptatt av:
 •  Smerter i nedre del av brystet, spesielt etter spising og fysisk aktivitet alene er i stand styhnuty som bevis på spenning membranen som dekker bukhulen.

 •  Hvis voksne familiemedlemmer ofte klager over brystsmerter, kan barnet bare imitere deres atferd.

 •  Intens trening kan også være en årsak til ubehag i brystet, i hvilket tilfelle at barnet tilstrekkelig til fullt ut å slappe av.

 •  Noen ganger utseendet av brystsmerter hos barn er forbundet med rask vekst, når utviklingen av hele kroppen ikke har tid til indre organer. I denne situasjonen er det anbefalt moderat fysisk aktivitet.
 • Hvorfor kan legge øret og hvordan å bekjempe den?
   Vi blir ofte møtt med det faktum at vi plutselig legger en eller begge ørene. Dette skjer når klatring i stor høyde (for eksempel i et fly eller på fottur) eller vice versa, med den raske nedstigningen til jorden som opp. Men det er andre faktorer som kan påvirke øre nese, rennende nese, vann eller sykdom.   I denne artikkelen beskriver vi de vanligste årsakene til øret fylde og måter å håndtere dette ubehagelige fenomenet. Vanligvis smerte dette medfører, men det er ubehagelige følelser.

   Hvorfor kan legge øret?


 •  Når trykket synker. Dette skjer i stor høyde eller dybde. Trykket inne i høre regulerer evstahyeva røret, men i dette tilfellet den ikke har tid til å tilpasse seg endringer i ytre trommel og begynner å legge press på røret, forårsaker en trykkende øret.

 •  Betennelse i øretrompeten (evstahyt). Det kan forekomme som et resultat av kald eller kulde. I dette tilfellet kan både voksne og barn lå øret. For behandling bør alltid konsultere med en lege.

 •  Nedsatt hørsel forbundet med nerveskader. Hovedtrekk: dårlig hørbarhet i støyende omgivelser.

 •  Traumatisk hjerneskade og funksjonsfeil på hjertet.

 •  Ørebetennelse, flyttet som barn. Etter en sykdom å tromme peretyntsi dannet voksninger som som voksne ofte lå ører.

 •  Sulfuric stopperen. Uansett hvor ofte du renser øret med spesielle pinner. Før eller senere svovel forblir i tett floke zib'yutsya som kan trekke ut bare ENT.

 •  Vann. Etter bading og dykking i øregangen kan få vann og legg det. I dette tilfellet bruker å hoppe på ett ben, væsken rant.


 • Hvorfor kan legge øret og hvordan å bekjempe den?


   Behandlinger


   Fighting lagt ørene avhenger av årsakene som førte til sykdom. For eksempel, hvis du merker at du dramatisk har mistet hørselen i flyet, selv om andre fenomen ikke observert, se en lege. Kanskje dette er på grunn av komplikasjoner etter nylig sykdom.
 •  Først av alt, må du finne ut om personen var syke ørebetennelse. Komplikasjoner fra sykdommen kan ikke bli følt i lengre tid, og vil bare avsløre sin lege.

 •  Hvis en person har problemer med hjerte-og nervesystemet, først og fremst for å ta sine medisiner. Pant øret kan skyldes feil på hjertet og hjernen og passere selv når årsaken er fast.

 •  For å oppdage enda mindre hørselstap, noen ganger foreskrevet audyohrammu, indikatorer som bidrar til å identifisere uregelmessigheter i ørene og nerver.


 • Hvorfor kan legge øret og hvordan å bekjempe den?


   Rask bekjempe avslappet øre


   Det finnes situasjoner når du skal se en lege og heller ikke tid eller sted ikke tillater, og la øret hans hindrer normal aktivitet.
 •  Hvis du vet hva som kan skje med deg på et fly eller T-banetur til zakapayte sosudosuzhayuschye nese dråper. Men husk at denne metoden kan brukes for ofte best å rådføre seg med legen din om årsakene til fenomenet.

 •  Hvis lagt ørene kraftig, for eksempel økning i ekspress heis vil være nok til å åpne munnen. Du kan også lukke din munn og nese med hånden og prøver å holde pusten.

 •  I tillegg kan en slik situasjon bidra til å shlatыvanye hurtig spytt eller drikkevann i små slurker.

 •  Når dykking eller dykking kan hjelpe på følgende måte: Hold nesen med fingrene og prøve å presse den gjennom luften. Dette vil ikke bare slå høringen, men også overvinne smerten, som ofte oppstår i slike situasjoner.


 • Hvorfor kan legge øret og hvordan å bekjempe den?

   I alle fall, kan legges ører være et tegn på en mer alvorlig sykdom enn enkel svovelsyre kork. Og hvis det i tillegg til hørselstap du føler smerte, gå til legen din i alle fall ikke bli forsinket.  
  Яндекс.Метрика