Make-up for fotoseanseHvor ofte du ønsker å rope "fryse et øyeblikk! I - herlig! "Og bo i deres pore bedre. Dessverre, mange års utrettelig alltid ta henne, men moderne teknologi og fremskritt innen vitenskapen om skjønnhet la oss se yngre ut. Men det er fortsatt en vei som kan stoppe et kort øyeblikk for alltid, og name it - fotografering. Så aldri gi opp på muligheten for å ta bildet en favoritt, spesielt ikke glipp av sjansen til å ta del i et profesjonelt fotoseanse. For disse bildene hundre prosent kan du alltid muntre opp, være en stor stimulans for vekst tilfredsstillelse i seg selv, og ja, prysichut fundamentalt noen komplekser.
Hvis du alltid har vært, prøve å matche forberedelsene til en fotoseanse med største alvor. I tillegg til posing, er skyting bygget på andre viktige kriterier, høvding blant dem de som er utformet for å fremheve dine sterke sider og skjule feil. Dette inkluderer frisyre, valg av klær, tilbehør, valg av sted for skytingen og riktig sminke. På sistnevnte deretter snakke.
Velge makeup for foto shoots bør begrenses til omfanget av stilen, som holdt skyting. Hvis ikke, vil da mest sannsynlig et resultat av ditt arrangement punning. Det er derfor det er viktig først å forstå, passer makeup den valgte stilen. Gitt at stilen i fotografering ganske mye, i denne artikkelen vil vi ta opp kun de mest populære.

Klassisk makeup for foto shoots

Denne typen Macomb mye kan betraktes som universelle, fordi kategorien "klassiske" får en rekke valg av bilder i forskjellige sjangere. Men, likevel, opprinnelig Macomb klassiker blant stylister anses følgende alternativ: grunnlaget for individuell tone / to lettere å oppnå aristokratisk blekhet. Gjennomtenkt system av bryn. Øyne - pastell skygge, skygge nær huden tone, kan du bruke en tynn linje piler. Hovedfokus er på leppene. De valgte mettet rød, burgunder, mørk lilla eller rød terracotta skygge.
Make-up for fotoseanse

Makeup for en fotoseanse i stil med "vamp"
Denne stilen vil passe deg hvis du ønsker å sette ett av bildene innenfor 20-30-xx år. Forresten, skuespilleren av den tause svart-hvitt-film ga verden en variant av Macomb. Dens viktigste funksjon - dual fokus og intensitet. Dette er fordi svart-hvitt film kan sikkert formidle farger, og skuespilleren ble uttrykksløst ansikt. Å gi ham livet, og plassert en mettet makeup.
Som nevnt ovenfor, den "vamp" aksent alltid doble - øyne og lepper. Tonen i ansiktet, som i klassisk Macomb beste for å gjøre lysere. Som for blush, bør de forlate helt eller bruk en semi-klar struktur. For Macomb øyne passer nesten alle mettede farger som du står overfor. Ja, stilen "vamp" imponerte terracotta, blå, mørk grønn skalaer. For lepper - rød, lilla, burgunder, plomme, terrakotta.
Makeup for en fotoseanse i stil med "skjønnhet"
Dette er en relativt ny trend i sjangeren for profesjonell innspilling og det krever spesielle ferdigheter av makeup artist. "Beauty" - en meget spesiell og vakker stil. Det innebærer etableringen av en sammensetning hvor ansiktet og noen ganger kroppen - en ekte lerret for gjennomføring av interessante ideer. Derfor, i Macomb denne stilen ofte malt ulike mønstre, abstrakte tegninger, som deretter må overlapper med handlingen i hår og klær modeller, og skaper et enkelt bilde.
Til tross for det faktum at "skjønnhet" refererer til en av de mest kompliserte og dyre stiler bør bemerkes, og et resultat av skyting, som er i stand til å overskygge mye av det man har for å realisere før. Med andre ord - er det verdt det.
Makeup for en fotoseanse i stil med "mørk"
Denne stilen er heller ikke enkel gjennomføring, særlig hvis det dreier seg om bruk av make-up og ytterligere strukturer. "Dark" - ambient sjangeren for alle. Det kan gjøre deg til en sexy heks, feminin dyavolytsu eller stygge zombier. På dette punktet du bestemmer. Men i tilfeller der det ikke er noen mulighet til å bruke tjenester makeup artist, nafarbuvatysya deg selv du også. Macomb i denne stilen, omtrent som med sminke i stil med "vamp", men det er ikke tillatt å lage to eller flere aksenter. For eksempel, i tillegg til rike Macomb, kan du sette butafornuyu blod fra øyne, munn, simulere kutt, bruker kontaktlinser med bisarre og grusomme effekter (eye katt demon, etc.), feste hoggtenner, horn, for å si det på en annen måte - sesong med hans bilde tilsvarende helvete .
I tillegg til standard paletter øyesminke, "mørk" og tillater bruk av nyanser av rødt og glans - svart, blå, grønn leppestift.
Make-up for fotoseanse

Makeup for en fotoseanse i stil med "natyurel"
Denne typen Macomb tillate deg å jukse litt av alle som vil se på bilder. De trolig fortelle deg eller ikke malt eller farget litt og sette din naturlige skjønnhet til himmelen. Bare ikke prøv å argumentere med dem. Hvorfor de trenger å vite at makeup "natyurel" noen ganger er enda vanskeligere "skjønnhet".
Det er bare ved første øyekast kan det virke som vanskelig, er det ingenting: pulver nese, øyevipper og sminke gjort. Men nei! "Natyurel" make-up krever tålmodighet og praksis i dette tilfellet. Dens viktigste oppgave - å "gjøre ansikt" i bokstavelig forstand. Kanskje ikke alle vet at på en fotoseanse mange farger falmer, mister metning. Ja, av noen mettede farger bør trekke fra 50-70% metning. Selv om lyse farger falmer, hva vil skje med nenakrashennыm person? Det rett og slett bytte til formatere 2D - vil være flat og uttrykksløs.
I "natyurel" hemmeligheten ligger i anvendelsen av forskjellige farger Toning baser der og "trukket" ansikt. Dermed er det mulig og riktig, fra tuten og etterbehandling andre haken hvis han vanligvis er.  
Hvordan å eliminere smerte i bukspyttkjertelen?

 I dag har gatekjøkken og substandard produkter bukspyttkjertel sykdommer blitt ganske privat arrangement. I slike tilfeller, sørg for å vite de grunnleggende reglene i førstehjelp - ikke bare vil fjerne ubehag og smerter i bukspyttkjertelen, men noen ganger redde pasientens liv.
 Først må du forstå at det er alltid på smerter bukspyttkjertelen (magesekkens region og venstre podrebernaya) Må spesialist råd og hensiktsmessig medisinsk behandling. Noen bare tradisjonelle medisiner ikke hjelpe deg med smerter i bukspyttkjertelen og mulige konsekvenser av dette - pankreatitt, pankreas nekrose. Noen ganger tapt i et fåfengt forsøk på å lindre smerten alene er en viktig faktor for alvorlige sykdommer. En behandling av slike problemer kan koste deg mye tid (uker, måneder) og penger. Dette problem oppstod i denne viktig arbeid som påvirker den gastrointestinale trakt (hormoner glukagon og insulin er nødvendig for mange biokjemiske prosesser, bukspytt enzymer involvert i prosesser av spaltningsproduktene i næringsstoffer).
Hvordan å eliminere smerte i bukspyttkjertelen?

 Årsakene til smerter i bukspyttkjertelen


 •  Dårlige vaner (røyking, alkohol) føre til økt produksjon av bukspyttkjertelen juice, noe som er grunnen til at det er risiko for kreft celle ødeleggelse. I tillegg til kroppens vev forverret blodsirkulasjonen og utvikler anoksi.

 •  Når problemer med biskjoldbruskkjertelen (forhøyet hormon) øker i serum fete typer. På grunn av dette, frembringer bukspyttkjertelen høyere doser tilsvarende enzymer.

 •  Feil kosthold og overspising. Det høye innhold av fett og protein i den brukte retter gi ekstra belastning. Er å glemme kveldene og om natten, slik at det ikke oppstår komplikasjoner.

 •  Aksept av visse typer medisiner (østrogen med antibiotika tetracyklin, kortikosteroider), som også øker produksjonen av fordøyelsesenzymer.

 •  Autoimmun betennelse.

 •  Problemer med galleveier og leveren.

 •  Irreversible forandringer i vevet i bukspyttkjertelen grunn av alder.

 •  Symptomer på problemer med bukspyttkjertelen


   En av de viktigste symptomer er akutt smerte i periumbilical området, noen ganger fascinerende hele magen, noe som gir ryggen og under skulderbladet. Etter å ha spist, er alkohol og liggende stilling forverret. Symptomer inkluderer også en urolig mage (tyngde, hevelse), oppkast (etter som blir lettere), diaré, konstant kvalme og manglende appetitt.
  Hvordan å eliminere smerte i bukspyttkjertelen?

   Hvordan å lindre smerten i bukspyttkjertelen


   Hvis smerte og sporadisk svak, bør du adoptere en diett - to dager ikke spise (drikke alkalisk mineralvann), så spiser bare kokt mat (kylling, grønnsaker, fisk), tar som et hjelpemiddel Fest, Pancreatin eller Mezim , 2 tabletter etter måltider.
  Hvordan å eliminere smerte i bukspyttkjertelen?

   I alvorlige tilfeller, hjelpe fullstendig avvisning av mat varmere med chipped isen på sår mage og alkalisk mineralvann. Spasmolytika som injeksjon fjerne gallegang krampe. Call coach "ambulanse", eksperter vet hva du skal gjøre i dette tilfellet.
   Tabletter smerter i bukspyttkjertelen, vil spesielle prosedyrer oppnevne leger bare tross alt nødvendige tester. Den vanligste behandlingen er på sykehus.
   Husk at vi bryr oss ett. Ikke stram med lignende problemer.

  Яндекс.Метрика