Hvordan du rengjør leveren hjemme?
 Vi alle bryr oss om renslighet og rekkefølgen av sine hjem. Men ikke alle bruker "vårrengjøring" i kroppen hans. En forgjeves. Tross alt, noen ganger er et riktig kosthold og trening ikke nok. Stråling av teknologi, dårlig miljø, kunstighet av litt mat - det er ikke alle faktorer som beskytter mot ekstremt vanskelig. Så begynner å lide mage, blodårer, nyrer og lever spesielt, da det er en slags filtrere kroppen vår. Å lære hvordan du riktig og effektivt rense leveren og dermed bringe kroppen i orden - se nedenfor. Farmasøytiske legemidler og folk rettsmidler for leveren rensing


 Å renske var mest vellykket, må du lese og velge ett verktøy som vil tjene som en renser. Snakker av apotekmuligheter, enkel rengjøring for å ta et kurs, leger anbefaler narkotika Gepabene, Эssensyal Forte eller Kars. Disse stoffene har hepaprotektornыmy egenskaper og kan gjenopprette de berørte cellene i leveren giftstoffer. Etter fremstillingen av stoffet myndighet bør bestemme hva slags væske blir brukt i kombinasjon med solsikke eller olivenolje. Hvis du lider av halsbrann, er det best å bruke bete juice. Hvis redusert surhetsgrad i magesekken, den perfekte sitronsaft.
Hvordan du rengjør leveren hjemme?

 Hvordan du rengjør leveren hjemme: utstyr prosedyre


 Når du har bestemt deg for rengjøringsmidler, er det viktig å vurdere teknikken av prosedyren.
 Å velge hvilke dager du trenger å fokusere på månekalenderen. Den mest egnede dag - er fullført. I morgen, våkner, kan drikke et glass vann eller fettfattig yoghurt. Også i morgen skal gjøres klyzmennoe vask tykktarmen. For klyster kan bruke vanlig vann eller kjøttkraft hofter.
 Nå er det viktig å sette leveren varme varmeflaske (fortrinnsvis elektrisk). Liggende i denne stillingen bør kvelden. På dette tidspunktet kan du trygt lese, snakke i telefonen eller sove. Fra tid til annen kan du holde seg borte for lenge.
 Det er viktig for dagen ingenting er som før rengjøring økten, vil du lage en stor byrde på fordøyelsesorganer.
Hvordan du rengjør leveren hjemme?

 Så, etter 7-8 timers oppvarming du trenger å ta kloakk sammensetning. For å forberede en halv kopp med smør og et glass bete juice (hvis du valgte sitronsaft, 5. L.). Ta noen slurker med olje, deretter skylle ned juice. Hvis du ikke føler deg syk, deretter utføre denne handlingen i 5-10 minutter. Rengjøringsmidler for å drikke til enden, eller den terapeutiske effekten av denne fremgangsmåten vil være ubetydelig.
 Når mulig svak svimmelhet og en følelse av kvalme. Etter økten, kan du prøve å rense leveren søvn.
 Som leveren å rense hjemme er ingen big deal, men fortsatt sterkt anbefalt før denne prosedyren, bør du oppsøke lege og kanskje til og med få testet. Ikke behandle data metoder alvorlig, fordi noen ganger ukontrollert initiativ kan føre til uønskede konsekvenser.
Hvordan du rengjør leveren hjemme?
Hva er føflekker på?
 Det er vanskelig å finne en person på hvis kroppen aldri ville ha vært føflekken. Ofte disse søte mørke prikker representerer ikke noe ubehag og fare, noen ganger også gi "smaken" operatøren din. Men hva jeg skal tro, hvis man observerer økt utseende av føflekker? Hva dette kan skyldes, og hvordan du kan forhindre det - les videre. Hvorfor føflekker


 Årsakene til dette fenomenet kan være mange og det meste avhenger av den enkelte kroppen (hudtype, tilstand immunitet). Men det er fortsatt de vanligste faktorene som påvirker den økte forekomsten av føflekker. La oss se på hver av dem separat.
 Arvelighet. Ta en god titt på sine eldre slektninger. Det er sannsynlig at en betydelig mengde av kropps slik pigmentering kan også plassert på samme sted som deg. Så hvis for eksempel en av dine foreldre en stor konsentrasjon av medfødte flekker, er det mest sannsynlig i 27-30 års alder, vil du arve den samme.
 Ultraviolet. Dette ble hørt av mange, men likevel amatør gylden brunfarge blir mindre. Så igjen, husker vi at et langt opphold i direkte sollys utløser økt produksjon av melanin (pigment integrert komponent), og dermed påvirker antall, størrelse og farge. Tid fra kl 11 til 17:00 er ekstremt farlig for soling.
 Skader. Ofte skaden av minst ett mol ikke bare bidrar til å øke i størrelse og endring i farge, men også fører til ny vekst.
Hva er føflekker på?

 Hormonelle endringer eller forstyrrelser. Ungdomsårene, kan graviditet og behandling av hormoner også utløse utseendet og forsvinningen av føflekker.
 Noen forskere forsikringer vekstpotensial og pigmentflekker på røntgen. En svak dose av stråling er ufarlig for kroppen. Men våre kropper er den minste flekk, se hva det blotte øye ikke kan. Men disse punktene har oppstått føflekker, og X-stråler er i stand til å indusere vekst av eventuelle godartede eller ondartede svulster.
Hva er føflekker på?

 Hva hvis det var en mørk føflekk


 Som allerede nevnt, utseendet av føflekker - et fenomen ganske naturlig for alle. Det bør være på vakt hvis en ny føflekk er asymmetrisk form, tilpasset malt eller svært vыpukla. Svulster som er uklare eller ujevne kanter umiddelbart gitt medisinsk onkolog. Det samme gjelder føflekker som skyggen var svart, lilla, rød eller flekkete. Ikke utsette å gå til legen for ikke å provosere utvikling av melanom.
Hva er føflekker på?

 Hvor å forhindre fremkomsten av pigmentering?


 Hvis du ikke tar hensyn til den arvelig faktor, vil det redusere risikoen for nye føflekker bruke solkrem med UV-filtre overholdelse av trygge solingstimer (helst helt avstå fra det), holder hormonene dine er normale, styrke immunsystemet.
 Forhåpentligvis disse tipsene vil hjelpe deg å forstå hva knyttet utseendet på føflekker. I alle minste mistanke ikke utsette besøk til legen, fordi når rettidig behandling kan forebygge ubehagelige konsekvenser.  
Kreft: Hva er denne sykdommen, den farligste formen som er aggressiv kreft?
 Millioner av dødsfall, titalls millioner funksjonshemming, amputasjon, cellegift, en håpløs situasjon, og så videre. Slike ord er egnet for kreft - de farligste sykdommer i vår tid, svøpe 20-21-tallet, selv om den første omtale av det som finnes i egyptiske krøniker 1600 f.Kr. Den mest effektive behandlingen av kreft er laget kun av kjemoterapeutiske metoder, strålebehandling og kirurgi, og fant tidlig svulst blir behandlet godt, uten håndfaste resultater i fremtiden. Kreft, hva er denne sykdommen?


 Vi hører mye om kreft, men kreft hva denne sykdommen egentlig? Kreft eller andre kreftformer - en ondartet svulst, hvis utviklingen er av epitelceller i slimhinner, hud eller indre organer. I medisin, for å skille mellom malign tumor og kreft sammen. For eksempel, en ofte stilte spørsmålet - "lymfom er kreft eller ikke? ". Svaret er - nei. Lymfom - en ondartet svulst, også tilhører gruppen av kreft, karsinom, men i klassisk forstand av russisk medisin, er det ikke.

 De farligste typene av sykdom


 Blant alle kreftformer, kreft - er mest vanlig. Ifølge rapporten fra Verdens helseorganisasjon, FN, er det årsaken til kreft er 7-10 millioner dødsfall per år. Antallet tilfeller av sykdom i henhold til ulike anslagene varierer fra 6,7 ​​millioner til 10.12. Dette er den nest høyeste dødelighet etter kardiovaskulære systemet.
Kreft: Hva er denne sykdommen, den farligste formen som er aggressiv kreft?

 Det er vanskelig å skille ut hvilke som helst av de farligste kreft fordi enhver type kan være dødelig. Hvis du tar statistikken og se på antall dødsfall, kan betraktes som den farligste lungekreft og prostatakreft hos menn og brystkreft hos kvinner, som de er de mest vanlige.

 I lungene, kan prostata og brystkreft påvirke:


 •  Skjeden;

 •  Strupehode;

 •  Lepper;

 •  Magen;

 •  Blæren;

 •  Leveren;

 •  Bukspyttkjertel;

 •  Nyrene;

 •  Prostata;

 •  Colon

 •  Livmorhalsen;

 •  Thyroid;

 •  Eggstokkene;

 •  Hud.


 • Kreft: Hva er denne sykdommen, den farligste formen som er aggressiv kreft?


   Hva er en aggressiv kreft


   Leger ofte gi et navn ikke bare typer sykdom, men også hvordan det går. Snakker av carcinoma, er det preget av graden av frekvensen av celledeling og tumorvekst. Den mest aggressive kreft - en hvis utviklingen har akselerert raskt. I dette tilfellet, i de tidlige stadiene av metastasering er diagnostisert tidlig. Behandling booming sykdommen krever spesiell sverhprofessyonalnoho tilnærming og moderne utstyr, som pasienten er svært lite. De mest aggressive svulster regnes melanom. Hudkreft utdanning er vanskelig å skille fra normale føflekker og ofte de blir diagnostisert for sent.
   Vær oppmerksom på din helse og ved første tegn på noen obskure eller ukjente prosesser, bør du kontakte legen din. I tilfelle av carcinoma bør være svært oppmerksomme på kroppen din, merker selv tilsynelatende ubetydelige detaljer. Ingen andre enn du ikke.  
  Яндекс.Метрика