For hvor mange år kan bruke tamponger?
 Jente spørsmål om valg av personlig hygiene har alltid vært viktig. Spesielt når det kommer til intim hygiene på samme dag. Og noen jente oppvekst, opplever normale pads designet for bruk tamponger. Ja, lokker alt det ukjente oss. Men om det er hensiktsmessig å gjøre det? I så fall kan ved hvilken alder bruke tamponger, og at de bør være klar over hver jente? Detaljer om disse problemene er uthevet nedenfor. Fordeler og ulemper med tamponger jenter


 Selvfølgelig den viktigste fordelen med disse produktene er kompakt og usynlighet. Selv i hennes tilstand kan hun trygt bære en badedrakt og gå soling. I tillegg, tamponger, i motsetning pakninger gi større sikkerhet for at blodet ikke kommer til å bære. De er godt absorbere menstruasjons utslipp, mens ikke levere noe ubehag. Men ikke glem om noen ulemper, blant annet:
 •  Innføringen av applikatoren i vagina krever noen ferdighet og renhet av hendene. Hvis du skriver inn feil jente vil føle ubehag press og selv smerte. Virgin kan utilsiktet gjøre defloration (jomfru jomfruhinnen pause).

 •  Tamponger bør skiftes hver fjerde time. På reklame slagord pakninger "spent og glemmer" kan ikke stole, som overdreven eksponering av hygiene i skjeden kan føre til opphopning av bakterier, og dermed forårsaker toksisk sjokksyndrom, som er svært farlig for helsen.

 • For hvor mange år kan bruke tamponger?

 •  Feilaktig valgte formatet kan godt føre til strekking av vaginal inngang og utseende av mikrosprekker.

 •  Med tamponger ikke kan sove. Årsaken er den samme: å bli erstattet hver 4. time. Vi tror du vil neppe heve en alarm for å utføre denne prosedyren.

 •  Bruken av dette verktøyet hygiene uønskede sykdommer slik som gjær infeksjon og inflammasjon av bakterielle vaginale infeksjoner.

 •  Menorahhyya (tunge menstruasjon) er også en kontraindikasjon.


 • For hvor mange år kan bruke tamponger?


   På hvilken alder jenter kan bruke tamponger?


   Dermed tilfeller der uskyldige jenter blir fratatt jomfrudom seg med plugging - ikke fiction, men frekvens på ca 1 til 1000 så for det kan ikke overleve.
   En annen ting, hvis en tenåringsjente velge selv feil format av disse produktene ikke bare skade intakt jomfruhinne, men også skade skjedeveggen. Derfor er konklusjonen: begynne å bruke tamponger kan være første menstruasjon, men for tenåringer er bedre å velge tamponger mini størrelse (i sjeldne tilfeller, standard). Likevel før anvendelsen av denne type hygiene bør besøke gynekolog. Legen vil ikke bare gi deg råd i mer detalj, men også gjøre en vurdering for tenningen og underlivsinfeksjoner.
  For hvor mange år kan bruke tamponger?

   Vi håper at denne publikasjonen vil bidra til å forstå hva bruker tamponger kan være av hvilken som helst alder, viktigst følge riktig teknikk for administrasjon og hygiene. Nøye oppmerksomhet på dette spørsmålet vil hjelpe deg å unngå mange problemer i den kvinnelige delen. Ha det gøy og lykke til!  
  Hvordan lage riktig form øyenbryneneEn av hemmelighetene til kvinnelig skjønnhet og sjarm - øyenbryn. Deres riktig form kan endre ansiktsuttrykk, gir det kvaliteter mykhet Do avslørt mening. Plukk opp og gjøre den perfekte øyenbryn formen er vanskelig, men din innsats vil bli kronet med en upåklagelig utseende.
  Hva er riktig form øyenbrynene
  I østlige land anses korrekte og vakre øyenbryn som var koblet til broen. Noen kvinner selv tonet hennes trompet og andre stoffer. I Egypt var helt forskjellige mote - øyenbryn blyant podkrashyvalys vыschypыvalys og svart. Den samme tradisjon ble observert i Japan. Lignende konklusjoner kan trekkes, se på filmen "Memoirs of a Geisha". Historikere hevder at skikken tweeze øyenbrynene med pinsett kommer til oss er av japanske kvinner.
  Mote på formen på øyenbrynene jevnlig endret i forrige århundre: vyschypuvaly de å få tynne strenger, deretter til venstre til naturlig forstørret. Nylig spredning av såkalt bevinget skjema. Populære bruker et interessant prosjekt som "Kjendiser uten øyenbryn": fotografier av kjente mennesker som øyenbrynene fjernes ved hjelp av bilderedigeringsprogram. Det er mulig at i fremtiden vil det bli en moderne trend, og vi alle gå uten øyenbryn.
  Hvordan velge den formen øyenbrynene
  Hvis du vil ha en perfekt form øyenbrynene bør vurdere flere faktorer. Først av alt, denne type person. Hvis skjemaet er valgt riktig, du endre det til det bedre, og hvis du klarer - ikke engang hjelpe en harmonisk funksjoner. Så hvis du passer øyenbrynene med et lite brudd, gjerne gjøre sine ting, selv om de er ute av moten.
  Å lage den perfekte øyenbryn form, ta en nærmere titt i speilet. Prøv å trekke den ønskede formen kosmetisk blyant, bare så du kan se om du passer det valgte alternativet. Det er også viktig å ta hensyn til andelen av øyenbryn for en bestemt person. Det bør fokusere på størrelsen av leppene - de bør ikke være bredere, ellers vil møte komiske virkning.
  Ideelle form øyenbrynene
  Den høyre øyenbryn - et nivå symmetrisk bue, formen som må være i harmoni med øyne, nese og ansikt.
  Unngå øyenbrynene konvergerende på broen. På kvinnenes ansikt ser det veldig dårlig, og selv menn ikke alltid. Derfor bør all overflødig hår skal fjernes. Formen på øyenbrynene skal være jevne, naturlige kurver klart definerte, uten hår stikker av sin linje. I nesen forbli øyenbrynene i et bredest mulig måte. Deres bredde er uforandret til toppen av kneet. Nærmere templer øyenbrynene smalere. Som et resultat, må deres form matche linjebuer plassert nedenfor. Det er strengt forbudt å krenke den.
  Når du oppretter en perfekt øyenbryn form og bestemt person må anses obligatorisk. Dette vil bidra til å visuelt skjule manglene. Hvis et rundt ansikt, bør øyenbrynene heves for dette området i den lavere middel fjerne mer hår. Rett form øyenbrynene lage en kort lang ansikt. Øyenbrynene bør ikke gå på de ytre øyekrok. Hvis personen torget, velger du et øyenbryn endene er bøyd. Visuelt utvide smal panne på trekantet ansikt lyser bøy i endene av øyenbrynene. Korreksjon bør starte fra de indre hjørnene av øynene. For lav panne virket høyere, lavere kurveøyenbrynene. Avstanden mellom øyenbrynene på broen bør økes til om plantet øyne, litt utvide sin linje utenfor. Omvendt, bør avstanden mellom øyenbrynene være mindre hvis øynene mye plantet.
  Riktig form av øyenbryn kosmetolog
  Hvis du er redd for å gjøre en feil eller etter selvkorrigering skjemaøyenbrynene tenner deg langt fra ideelt, gå til ekspertene. Noen kvinner rådes til å foreta en korreksjon i primær kosmetolog. Etter det vil du bare støtte øyenbrynene, med fokus på den omtrentlige form og uten å bryte linjen. I skjønnhetssalongen tilbyr lengde og form øyenbrynene vurderer hvilken type utseende og spesielle ønsker.
  Hvis flytende øyenbrynene, blek eller for tynn, kan du male som vil vare i ca en måned. En annen måte å lage den perfekte form øyenbrynene - permanent makeup. Takket være ham, vil korreksjonen være mer stabil. Dette make-up varer fra seks måneder til tre år.
  Vesenet øyenbrynene
  Tweeze øyenbrynene skal være korrekt. Til å begynne med rene pinsett og arbeidsområde med alkohol. Husk at du ikke kan fjerne den øverste delen av øyenbrynene, med forbehold om korrigering bare forlengelse vekst. Du kan ikke kutte barbere øyenbrynene eller blad. Ta tak i pinsett håret ved roten og Trekk kraftig i retning av vekst. Start med nesen og hodet til templet. Ta vare å unngå asymmetri. Å lindre smerte kan smøre huden med isbiter, og etter inngrepet antiseptisk.
  Slem øyenbrynene kan legges ved hjelp av hår gele, mousse, geler. Hvis de er sjeldne, de legger volum og farge hjelp øyenbryn blyant. Det er ingen hår pent prorysuyte og bland med fingeren eller en pensel, så lenge det var naturlig. Eyebrow Pencil velges individuelt for hver kvinne. Dette kan være butt eller skarp, enkle eller mekanisk blyant. Eksperter anbefaler å bruke en skarp, det er lettere å gjøre justeringer. Øyenbryn er farget i henhold til fargen på håret, henholdsvis, og en blyant i sitt valgte farge. Svart er egnet for mørkt hår, aske og beige - til lys, etc.
  I tillegg til vanlig korreksjon, øyenbryn krever daglig omsorg. Hvis du utvikler dette nyttig vane, vil det ikke ta deg mye tid. Å styrke håret daglig massasje med en børste, og legger en dråpe lakserolje, og vitaminene A, D, E. Brow trenger å massere børste først, deretter langefinger, flytter fra nesen til templene. Massasje vil øke og styrke sine øyenbryn.
  Det anbefales å gjøre komprimerer: mandelolje eller repeynomu legge noen dråper av vitamin A og E. Fukt blandingen i to bomull pads og feste til øyenbrynene i tjue minutter. Følg fremgangsmåtene i en dag, bare tretti pakker, deretter pause i to til tre måneder. Anbefalt våt panne avkok av urter: kamille, brennesle, salvie og calendula. Det er alle enkle regler for omsorg.
  Uavhengig av metode for korrigering av bryn du velger, husk at moten i dag støtter den naturlige formen på øyenbrynene som for den enkelte kvinne. Derfor er det den riktige avgjørelsen - til å følge sine egne ideer om den ideelle formen på øyenbrynene.  
  Яндекс.Метрика