Korte frisyrer for runde ansikt (foto)Effektiv hårklipp, i stand til å tiltrekke seg beundrende blikk av andre, kan ikke bare uplift sin eier, men også radikalt endre generert bilde. Korte frisyren - den beste måten å endre utseende uten å ty til ekstreme metoder
Jenter som har en rund ansiktsform, ofte misfornøyd med sitt utseende, vurderer lubne kinn og for myk ansiktstrekk noe uanstendig. I dagens verden, millioner av kvinner utarme seg til en streng diett og vыmatыvayuschymy laster bare til kinnene var sunkne groper og ansikt virket mer rov.
La oss starte med det faktum at menn (som vi bare prøve dem) vurdere et rundt ansikt veldig feminin og sensuell. Hvis en person er innrammet kort hår, bildet av en romantisk og øm jente fremkommer i front. Slike jenter med runde ansikter og myke ansiktstrekk fransk samtale "la servitør." Du husker kanskje en lignende prototype kvinner med en leken barnet ser på eksempel på den uforlignelige skuespiller Liza Minnelli.
Historien om korte hårklipp
Kort hår begynte å dukke opp i tidlig XX århundre, var det retro frisyrer som vi kaller dem nå. En hyppig egenskap av en person var en liten smell eller strand, zachesыvaemaya side. Kuldebølge effektivt utfyller bildet av flotte kvinner i tider med "forbud" og strålende blomstring av gjenger i New York.
I Sovjetunionen, hårklipp var hovedsakelig under andre verdenskrig. Det var ingen krefter eller tid til å se på lange fletter og hår beskjæres tillate kvinner å være ryddig og vakker, til tross for de vanskelige tidene. Men krigen er over, og mote gjenstår.
Den første kvinnen i Europa som våget å snarveien var setter trend over hele verden Coco Chanel. Som innrømmet selv Coco, denne frisyre i hennes liv kom ved et uhell når noe namudryl frisør med hår og krøller hadde kuttet kort. Senere, kort hår var hennes kjennetegn og trend, etterfulgt av kvinner verden over.
Definisjon runde ansiktsformer
Hver kvinne vet hvor viktig det er å velge klær og tilbehør som er harmonisk kombinert med helhetlig måte. Sminke, solbriller, hatter gjort valgt av ansiktsform, er det med den samme forsiktighet bør nærmet og valg av frisyre.
Korte frisyrer for runde ansikt (foto)

Mange tror oppriktig at kort hår er absolutt ikke egnet for runde ansikter og kan skade bildet. Derfor trenger en jente med et rundt ansikt ikke bære hestehale og bangs unngår avskjed og glatt hår zachesannыh. Du kan ofte se på som eier av et rundt ansikt bedre jukse eller nachisuvaty hår, skaper ekstra volum i stand til distraherende visning av en myk hake og store kinnben.
Et alternativ for å skape volum uten å bruke konklusjon mye tid og bli kort hårklipp. Før du velger en bestemt type stilig hårklipp, er det nødvendig å bestemme formen på ansiktet ditt.
Å bestemme din ansiktsform trenger du:
Speil av middels størrelse;
Invisible Hair (til helt åpen ansikt);
Klær, ikke skjule sin hals;
God belysning.

Du kan sirkel reflektert på speilet markør eller visuelt inspisere alle deler av ansiktet til hårfestet. Hvis du forlot grov sirkel, greit, du er eier av den runde feminine person.
Pros korte hårklipp for runde ansikter
Korte frisyrer for runde ansikt (foto)


For å velge en modell og forme fremtiden skapelse som er riktig for deg, må du huske noen regler:

Kort hårklipp er i stand til litt forlenge en person visuelt. I denne frisyre bør være vertikale linjer;
Asymmetri korte hårklipp stand til gunstig heve kinnbena og haken. Egnede asymmetrisk smell eller side avskjed stilig. Det er ønskelig å tynne ut smellene å fjerne runde ansikter ekstra beløp;
Curly på et rundt ansikt er ikke ønskelig, men hvis de er essensielle, er det bedre å lage store krøller nærmere hårtuppene.
Valgte modellen vil bli enda mer stilig hvis du supplere det eller fremheve koloryrovanyem. Matche fargen vil ikke bare ta oppmerksomheten bort fra en komplett person, men også visuelt "reset" den virkelige alder noen år. Et unntak er den klassiske bob som gir odnobarvnist fremtidige modeller.

Utvalg av korte hårklipp
Korte frisyrer for runde ansikt (foto)

Når du velger en kort hårklipp for runde ansikter, fortrinnsvis basert på andre ytre kjennetegn av kvinner. For eksempel, hvis din høyde er 178 cm høyere, bedre å foretrekke kort frisyre langt hår, vakkert ansikt innrammet. Men det er ingen grense for perfeksjon, og hvis du er fast bestemt på å lage en snarvei, trenger du bare å bestemme seg for sitt navn.
Først konsultere en god spesialist som vil hjelpe deg å velge den perfekte modellen som passer din runde ansikt. Her er noen korte hårklipp som er svært populært nylig.
Multilayer korte hårklipp
Korte frisyrer for runde ansikt (foto)

Perfekt for enhver runde ansikt. Korte frisyren innebærer gløtt kinnene, faller til svært ønskelig haken. Denne modellen gir friskhet og ungdommelig ansikt, og gir multi-lagdelt låser lekenhet og uovertruffen fleksibilitet. Enhver bris kan gjenopplive jentas ansikt, snu fokus først og fremst på øynene, ikke på kinnbena. Du kan promelyrovat hår, rundt ansikt vil visuelt lenger.
Denne korte frisyre som personer forbli frisk og krever ikke mye tid for sin avgang. I morgen kan du sette litt gel på fuktig hår litt rotete nayizhachyty fingertuppene, med vekt på lagdeling. For et forretningsmøte eller en romantisk middag kan heve litt volum på røttene av håret på ryggen.

Bob for runde ansikter

Korte frisyrer for runde ansikt (foto)

Denne korte frisyren nylig fått enorme popularitet, til tross for at hennes konstant behov for systematisk omsorg. Kort hårklipp er kortere hals, og hår udlynyayuschyesya gradvis i retning til ansikt. Uønsket gjør utheving, fordi håret er allerede for kinnben.
Ideelt denne korte hår krever konstant justering krøller jern. Struktur av skadet hår, truende økende skjørhet av hår over hele lengden. Derfor tilnærming til valg av frisyrer med alvor og klokskap.
Pixi for runde ansikter

Korte frisyrer for runde ansikt (foto)

Oversatt fra engelsk. betyr "fairy", gir et stort volum på kronen og forkorting av håret rundt omkretsen av ansiktet fra øre til haken. Denne frisyren er merkbart ung og forfriskende ansikt. Du kan bruke flere farger på en gang. Men den korte hår krever konstant pleie hjelp legging kjøretøyer.
Ulemper med denne frisyre er at du trenger mye tid for sin vakre styling. Håret bør vaskes ofte å vaske legging arbeid midler. Som et resultat, netto pushatsya hår og ikke ønsker å beholde den nødvendige formen. Du må bruke verktøy ukladan tid.
Alle frisyre vil bidra til å gjøre ansiktet ditt ser enda mer attraktiv. Og uansett hva du velger en kort frisyre, husk at din personlighet er den sterkeste våpen i verden av skjønnhet!  
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)Ofte kan du finne ulike stereotypier som rundt ansikt og tynt hår tekstur er eksisterende straff for jenta på grunn av denne kombinasjonen er nesten umulig å se bra ut. Faktisk kan med forskjellige typer hår være svært raske til å forklare, hvis du kjenner noen hemmeligheter om hvordan du slår ulemper til fordeler.
Tynt hår er veldig vanskelig å ta vare på, de er ofte forvirret, er det vanskelig å forme og opprettholde nødvendig prakt. Men ikke alle jenter vet at tynt hår med riktig hårklipp kan ikke bare skjule et rundt ansikt, men også for å skape en unik stil, i stand til å bli varemerket ditt.
Hvordan du finner ut hvilken type person
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Før du begynner å lete etter en passende frisyre, må du bestemme egenskapene til sitt utseende. Hvis tynt hår alt klart, kan du enkelt vurdere sin struktur og uten assistanse, vil definisjonen av ansiktsform prøve. Som mange moderne kvinner som søker å tilegne seg smertefull tynnhet som sidene i glansede magasiner, ikke kan tolke formen på ansiktet ditt riktig. Så forbered speil og upartisk titt på deg selv.
Fjern de hårnåler eller rim, åpne ører. Du kan sirkle konturene skjerm markør og deretter måle formen person. Mål lengden fra øre til øre og tidlig vekst av hår på pannen til tuppen av haken. Hvis resultatene er omtrent det samme, er du en heldig eier av et rundt ansikt.
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Snakker om fordelene med slike målinger er det trygt å si at sjelden møter folk ansikt form som kan tilskrives bare til én kategori. For eksempel forskjellen mellom en firkant og en rund liten ansiktsform. Vanligvis ser på haken hvis det runde og ikke tydelig merket, snakke om runde type person.
Optimal hårklipp for hele ansiktet
Det antas at for tynt hår er ikke egnet frisyre kort og middels lang, på grunn av uregjerlig hår vil være svært vanskelig å håndtere. Derfor, eieren av tynt hår hårklipp sjelden gjør, og foretrakk å samle håret i hestehale frisyrer eller glatt. Målet å se mer nøye, kvinne med et rundt ansikt fullt av å tilby en virkelig bjørnetjeneste. Rundt ansikt kombinert med glatt hår er ikke den beste måten.
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Hovedideen med noen hårklipp for runde ansikter er en visuell forlengelse av ansiktskonturer, hvor de myke funksjoner vil bli klart oval grensen.Velge en frisyre for rundt ansikt og omgi den fine strukturen i håret er ønskelig å bruke noen regler Hairdressing:
Det anbefales å unngå klipping glatte avrundede former som syndet hårklipp og Side av Cesson. Kalt heve kinnben og hake, tynn ansikt, vil frisyre sette i forgrunnen det faktum at du prøver å skjule;
Rett hår med midtskill av en katastrofe for runde ansikter. Et rundt ansikt vil være pæreformet, særlig hvis håret løs, noe som reduserer panne og separering av bunnen av det runde ansiktet. På grunn av feil visuell effekt hake og nese blitt vesentlig større;
En fantastisk idé for runde ansikter og fin struktur på håret, gjør håret med smell. Det er ønskelig at bang ikke var for tykke. Vi kan konkludere med curl smell til siden. Enhver asymmetri frisyre vil se stilig og original, for eksempel hår hårklipp kan visuelt lage et rundt ansikt oval;
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Litt hjelp forlenge et rundt ansikt hårklipp stort volum på kronen. Du kan nachesat håret på kronen, for å fikse og fjerne lakk smell tilbake, maske den resulterende volum. Helt åpen ovalt ansikt vil bli hevet gjennom krøllene på toppen. Hårklipp kan gjøres i en retro-stil, og legger en bandasje eller rim;
Langt hår er flott for runde ansikter og fint hår. Gradert hårklipp er ideell for fine hårstrå i tillegg bidra til å justere formen på den optimale måten;
Eventuelle asymmetriske hårklipp hjelpe skjule feil runde ansikter, forverre sine grenser, mens de gjemmer seg for myke linjer. Tynt uregjerlig hår ideell for korte hårklipp som kan utvide litt ovalt ansikt. Hvis du skape volum på kronen hårklipp og fjerne mengden av hår ved tinningene, kan du oppnå ideelle proporsjoner. Dersom oppholdet krøller som faller på kinnene, er perfekt ovalt ansikt gitt;
Krølle håret falle ned litt forlenge skjema stand person. Stripete hår og kolorirovat stand til kunstig justere formen på den optimale måten, stjele og avlede kinnene full av myke haken. Du kan tenke deg og velge de mest dristige nyanser av hår.

Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Et lite triks. For å visuelt trekke rundt ansikt, kan du bruke lange øredobber, i stand til å tiltrekke seg sitt syn klare vertikale linjer. Typisk tilbehør laget av kjettinger eller fjær som faller på skuldrene som en kvinne. Ansiktet er attraktiv og håret fjernet fra halsen er helt utfyllende bilde hårklipp.
Frisyrer for runde ansikter servitør
Meget imponerende for tynt hår og rundt ansikt kort hår ser kelner. Mote frisyrer som en gutt gikk tilbake til begynnelsen av forrige århundre, da kvinner begynte å kjempe for deres rett fullverdig medlem av det sosiale fellesskapet. Grooming bør ha en god mengde hår på toppen, glatt hår hårklipp konkluderte bare egnet for slanke personer.
Cos revet eller asymmetrisk smell med hår frisyre gir identitet, understreker skjønnheten i ansiktet. Ikke dårlig, hvis ørene er helt lukket rett hår. Takket frisør på dette frisyre kan oppnå vakre ovalt ansikt. Herskende eliten er ønskelig å øke, uten å bruke en masse penger. Hår klipping kan fukte mousse uten vekting hår og understreker lengden av ansiktet.
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Grooming for fint hår ikke ulikt hårklipp kelner piksler. Det mer hår volum på toppen, og smell kan være lengre. Prinsippet avslutningen av hårklipp samme.
Bob hårklipp for runde ansikter
Bob Hårklipp er en dristig variant hårklipp bob som kan gjøre noen form møte mye mer attraktivt. Bob Hårklipp stor hjelp takle uregjerlig hår tynn. Håret faller frem på haken, særlig skjule overskytende beløp av mennesker. Hvis supplement skrå smell frisyre, ansiktshår virket lage linjer, kjører rundt i som ingen varsel lubne kinn, og personen blir ideelle proporsjoner.
Hårklipp for runde ansikter og fint hår (foto)

Stratifisering frisyre, ujevne kanter, klar asymmetri hår hårklipp skape en stilig bilde kan dekorere noen rundt ansikt. Opplyser store krøller hår hårklipp opprette flere vertikale linjer.
Hvis du bruker en profesjonell balsam og klimaanlegg kan signifikant øke krøller frisyre, hjelpe dem til ikke å henge rundt en hårklipp rundt og lett å gre.
Perfekt matchet hårklipp vil forholde seg til to problemer på en gang - et rundt ansikt og tynt hår. Fantasere og eksperimentere. Åpner deg for nye nye utfordringer!  
Яндекс.Метрика