Tykt blod under svangerskapet

 Tykt blod under svangerskapet dårlig effekt på fosteret. Det hindrer sirkulasjon barn. Hvis dette ikke endres, Kreml må være født i forkant av begrepet.

 Legene vet ikke hvorfor det er et tykt blod under svangerskapet. Og dens behandling er vanligvis foreskrevet aspirin og drikke mahnezyum. Spille sport, være fysisk aktiv, ikke forbudt.
 Også foreskrevet drikke Courant. Se nøye og drikke akkurat i tide for medisin, og da vil alt bli bra. Å overvåke endringer i blodet, må du gi hemostazyohrammu.
 Noen leger fraråder noen medisiner, men bare anbefale å drikke tranebær. Morse eller fortynnet med vann - det spiller ingen rolle. Du trenger også å drikke rikelig med væske, hindrer det tykt blod under svangerskapet.  
Hjelp av hodepine under svangerskapet
 Graviditet - ikke bare under gleden av hans posisjon, men også måneder med angst og ulike bekymringer knyttet til medisinering. Ikke bli syk i 9 måneder er vanskelig, og hodepine, og kan oppleve ganske ganske ofte på grunn av stress tilstanden i kroppen. Hva piller for hodepine under svangerskapet er lov til å ta og når du skal gå til unnsetning?
 Tradisjonelle oppskrifter hodepine
 Den enkleste måten å bli kvitt en hodepine - det sakte drikke to glass med rent vann uten gass. Vann - kilden til liv og sin regelmessig inntak av mennesker er spesielt viktig. Hvis det er mulig, kan du ta en litt varm dusj, etter som det er ønskelig liten løgn på en horisontal flate, gjemt under knærne og nakke ruller kan bare rullet håndklær.
Hjelp av hodepine under svangerskapet
 Det anbefales også å vaske håret, masserer hodebunnen lett. Varmt vann og slappe av blodkar krampe pass.
 Å kvitte seg med hodepine fødselsleger ofte foreskrevet hvile og frisk luft. Du kan også drikke en lys mint te, te med kamille blomster, rose hofter ekstrakt. Du lett massasje på baksiden av hodet. Meget god hodepine hjelp massasje føttene, noe som er ønskelig som gjorde noen hjemmefra. Som en massasje olje kan brukes balsam "stjerne" og etter selve inngrepet føtter skal bruke bomullssokker og en liten løgn ned med varm eller kald kompress på hodet.
 Hvis årsaken til hodepine er trykket, kan du bare justere status til visse drikke og mat. Under redusert trykk tillates kopp sterk te med sukker, og ved høye bør utelukkes fra kostholdet salt, som ofte er årsaken til økt trykk i gravide kvinner.
 Medisiner for hodepine gravid
 De fleste fødselsleger forby bruk av noen medikamenter for behandling av hodepine, spesielt i første halvdel av svangerskapet. Men hva hvis smertene er helt uutholdelig, og folk rettsmidler for hodepine hjalp ikke? I dette tilfellet, kan du drikke 2 tabletter "Nospanum" eller pille "papaverin". Når svangerskapet er også lov til å ta "Paracetamol" og hvis en gravid høyt blodtrykk, kan du drikke en pille "Andypalu." I noen tilfelle kan ikke ta aspirin, som sin aktive ingrediens kan utløse utvikling av defekter i babyen i første halvdel av svangerskapet og forårsake blødninger i andre halvår.
 Før du bruker noen medisiner bør ikke bare lese instruksjonene, men ta kontakt med en ledende graviditet fødselslege-gynekolog.
 Årsakene til hodepine i svangerskapet
 Hodepine i graviditet oppstår ofte på bakgrunn spenningstilstand i kroppen og hormonelle endringer i den. Men noen ganger hodepine er et symptom på en annen sykdom som må behandles først. Dette kan være bihulebetennelse eller bihulebetennelse, hypertensjon eller hypotensjon, trykket som du kan justere selv ved hjelp av en konvensjonell mat, cervical Osteochondrose der gravide kan unngå hodepine gjennom regelmessig mosjon, etc. Det er derfor det anbefales å analysere deres tilstand og type hodepine, hvis mulig, søke hjelp fra en profesjonell, bo i et godt ventilert, stille rom, drikke varm te. Hvis du etter alle disse prosedyrene hodepine ikke er passert, så det kan ta en sjanse til å drikke lov Dr. pille.  
Smerter i brystet og ryggen: Årsaker
 Plutselig var det smerter i brystet og på ryggen er en grunn til bekymring. Dens årsaker kan variere, men i alle fall dette symptomet ikke kan ignoreres. Sjansene er uavhengig finne årsaken til smertene kan ikke, så du bør søke så snart som mulig til en erfaren fagperson som vil diagnostisere og foreskrive et kurs for behandling.

 Mulige årsaker


 Smerter i brystet og ryggen kan skyldes kompresjon av interkostalrom nerver rundt hennes vev. Disse stoffene kan behandles som muskler og leddbånd. Vanligvis er smertene i disse tilfellene veldig sterk, veldig ofte uutholdelig.
 Forutsetningene for en slik tilstand kan være skoliose, ryggvirvel brokk, ryggsmerter, muskelspasmer eller sklei disk thorax ryggraden. En lignende effekt kan også provosere skader av forskjellig opprinnelse, nedsatt immunforsvar, en rekke allergiske reaksjoner, alvorlig stress, emosjonell destabilisering, sykdommer i nervesystemet og så videre.
 Vanligvis blir smerte i brystet og på ryggen i slike tilfeller sterkere når du endrer kroppsstilling, samt nysing, hoste og dyp inspirasjon.
 Det er også en helt annen årsak til slike smerter - ulike sykdommer i sirkulasjonssystemet. I dette tilfellet betyr smerten ikke forandre arten og graden av intensitet med et dypt åndedrag, eller endre kroppsstilling, men er ledsaget av forskjeller i blodtrykk og arytmi. Til hjertesykdom, som er forbundet med denne smerte inkluderer hjerteinfarkt, angina og andre.

 Smerter i brystet og ryggen assistanse spesialist


 For å finne årsaken til smerter i rygg og bryst, konsultere legen din. Kvalifisert nevrolog gjennomføre en grundig undersøkelse av kroppen din vil avgjøre forutsetningene sykdomstilstand og utvikle individuell behandling. Ofte gir dette kurset en integrert tilnærming: tar nødvendige medisiner, fysisk aktivitet eller begrensninger på seg hjelpe attributter (korsetter med ryggvirvel brokk, for eksempel). I noen tilfeller kan behandlingen være oppegående, andre - for ikke å unngå sykehusinnleggelse.  
Hvordan styrke immunforsvaret med influensa?

 Hvis immunsystem ikke er svekket, Er han ikke redd for noen influensa, uansett hva det var. Sørg for å styrke immunforsvaret, slik at det var sterk og kjempet med noen sykdommer og sykdommer. I dag mange selge narkotika som Anaferon, Arbidol.
 Prisene i dem er små, og de trenger å drikke nesten hver dag, og si at du ikke kan kjøpe helse, men det er ikke, i løpende priser, og vi betaler bare for vår helse.
 Oppskrifter av våre forfedre testet for år, og slutter aldri å forbause. De er mye billigere og gir et resultat på ansiktet.
Hvordan styrke immunforsvaret med influensa?

 Her er noen eksempler som brukes av mange mennesker:
 - Mix honning, Cahors og aloe juice, alt resulterende massen helles i en mørk flaske, legg i kjøleskapet i 9 dager, slik at han nastoyavsya. Ta morgen til en skjeen i morgen, på ettermiddagen og kvelden. Månen drikke, ikke drikke en måned, og fortsette å re-avtale.
 - I samme mengde blanding honning, sitron, tørkede aprikoser og nøtter, bland godt og hell i en glasskrukke. Sett i kjøleskapet i en uke. Ta en skje i morgen og kveld.
 Ikke glem å lufte ut rommet, gå utendørs om natten 30 minutter.
 Zahartovuytesya, det hjelper kroppen å tilpasse seg miljøet og føre til mindre sykdom.
 For de som har klart å bli syk med influensa kan hjelpe artikkel om: Hvordan kurere influensa?

 Hvordan styrke immun Video


Hvordan stimulere klitoris

 Forskere har lenge vist at nesten 90% av den kvinnelige befolkning oppleve klitoris orgasme. Derfor riktig effekt til dette viktige kroppen av den kvinnelige kroppen er nøkkelen til suksess for seksuell handling.
 Selvfølgelig får den mannlige medlem en stor rolle i den seksuelle kunst, men ikke glem " dyktige fingre "Hvem, som opptrer på forskjellige erogene soner på kroppen av det motsatte kjønn, bringe dem himmelsk glede.
Hvordan stimulere klitoris

 Det er tre hovedmetoder for stimulering av klitoris:


 Den første metoden er det som gjør folk fingertuppen rask, men samtidig myke bevegelser på hodet av klitoris fra side til side. Denne teknikken er godt egnet for kvinner som har denne delen av kroppen mindre følsom.
 Den andre metoden innebærer bevegelsen av en finger fra hodet av klitoris til sin base, etterfulgt av penetrering av vagina og tilbake. Hele prosessen finner sted i en langsom og rolig tempo. Alle tiltak bør være mulig å minne "arbeid" av penis. På denne måten kvinner får maksimal seksuell opphisselse.
 Den tredje vei eliminerer en del av klitoris, og under påvirkning av dyktige hender blir "nærområdet". Langsgående bevegelser stimulere ytre og indre side av kjønnsleppene og klitoris sted på basen. Hvis man bruker den andre teknikk, og denne metoden er det mulig å levere en rekke forskjellige partner mye følelser.
 Gjennomsnittlig tid som kreves for å opphisse den kvinnelige kroppen gjennom klitoris varierer 15 til 20 minutter.
 Selvfølgelig kan du påvirke klitoris gjennom penis, men det vil ikke bli innført i vagina og kommer i kontakt bare med ytre kjønnsleppene kvinner. I dette tilfellet er det en liten ulempe - eksitasjon partner kan være så sterk at ikke alle er i stand til å inneholde sine følelser og vente på sin valgte orgasme.

 Hvordan stimulere klitoris video


Яндекс.Метрика