Som øret vaske hjemme?
 Svovel samlet inne i øret passasje, mannen leverer ikke noe ubehag, det kan ikke påvises visuelt. Men over tid, helt lukker den kanalen, og personen begynner å høre dårlig. Vi appellerer til legen bare når vi mister delvis høre når vi pine alvorlig hodepine og øre når du trenger å vaske med spesielle løsninger på kontoret otolaryngologist. Folk som jobber i konstant støy og støv er utsatt for dannelsen av øreplugger. Forsinket medisinsk behandling fører ofte en person til en hypertensiv krise, otitt varierende alvorlighetsgrad.
 Hva hvis det var trafikkork i ørene
Som øret vaske hjemme?
 Mange anser problemet med utseendet på lunger i ørene følsomme og derfor ikke behandlet i tide til eksperter. Svovel kan fjernes normalt øre pinne, som det bygger seg opp inne i kanalen. Hvis starten utpakking uten minimumskunnskaper, folk risikere sin helse, spesielt, kan han si farvel hørsel, tilfeldigvis treffer trommehinnen.
 Årsaken til trafikk kan være permanent opphold i støy, støv i arbeid, spesielt i kroppen, genetisk predisposisjon, anatomi av øret og mangel på hygiene ører. For å se kork, må du trekke ned lapp og dyp titt inni øret på grunn av kø, er passasjen helt eller delvis "fylt" svovelsyre tyktflytende gul væske.
 Hvis pluggene dannes kontinuerlig, kan du ta kontakt med legen din om saker som øret vask hjemme, skal vises i klinikken for å "renske" sjeldnere. Vanligvis legen spyler proppen med en sprøyte og rikelig med vann. Men hjemme, kan du bli kvitt svovel selv. Til dette trenger du en hjelper som er enig sprøyte gjennom et sår øre helle 3-4 dråper 3% hydrogen peroxide. Når væsken inne begynte å koke, begynner svovelet å oppløse - renseprosessen har passert det første trinn. Du må holde en slik posisjon i et par minutter, så ta en holdning som sitter i en stol i 5-10 minutter. Deretter må du bøye ned og syke øret med en bomullspinne promakyvat lekker til oppsigelse.
 Til pinna var helt ren og tørr, ta noen pinner av bomull og tørk innsiden dypere, men ikke overdriv, slår ellers delikat membran! Når korken kom ut etter prosedyrene ovenfor, kan du prøve å myke det enda mer. For å gjøre dette for en halv time i øret begravet struktur peroksid og solsikke eller olivenolje (1/1) og deretter vasket med vann. Mellom rengjøring prosedyrer bør være tidsperioden på to dager, eller du kan få betennelse i slimhinnen, som vokser i mellomørebetennelse.
 Fremgangsmåten for skylling av øret med vann
Som øret vaske hjemme?
 Legene tror fortsatt at en korrekt og sikker vaske øret bare rikelig med vann. Hjemme, også denne fremgangsmåten kan utføres jevnt til kroppen. For å starte, ta en 20 ml sprøyte, fyll den i vann ved romtemperatur, tilt hodet til siden og starter over vasken for å helle vann inn i øret. Gradvis prosedyre, ikke gjør en svært kraftig stråle av vann, så vann og svovel rozm'yakshyt og slipp kanal. Det er viktig å vite i hvilken retning de skal vippe hodet. Ikke feil hvis venstre øre vaske ut, deretter hodet tilt bør utføres i samme retning. Vann vil forbli delvis i kanalen og i en del vil strømme ut. Tilbring prosedyren 3-4 ganger, hvis du ser at en stor plugg og første gang ikke kan være.
 Hvis du har en assistent som presser sprøyten, kan du trekke ut til siden og ned øreflippen, noe som gir mer plass inne i væsken. Svovel kan komme og være moste deler kan umiddelbart gå hardt cap. Se denne og for deres trivsel. Hvis ryktene kom tilbake til det normale, og kobler deretter er ikke mer. Til tross for at vannet ikke er etsende væsker, er det delvis skadet kanaler ikke å få ørebetennelse, prøv å fullstendig tørke øret spinner eller bomullspinner. I friluft kan ikke gå noen timer.
 Hvordan fjerne øre propp babyen
Som øret vaske hjemme?
 Barnet var ikke å snakke om problemene med lunger, så foreldre må kontrolleres i otolaryngology en hver 3. måned og kontinuerlig overvåke renheten av ørene. Et barn under skolealder kan si at det er noe i øret forhindrer at han hører dårlig.
 Ikke eksperimentere med helsen til barnet, fordi øret - tynt holdt verktøyet så snart planlegge et besøk til legen. Til svovel akkumulert i øregangen, tilbringe daglige øvelser for ørene, nipper øreflippen ned og ta dem fra hverandre, og ikke glem om hygiene: Vask hendene etter gate, ansikt og ører. Dine handlinger bør begrenses til det som er nødvendig for å myke opp korken. For barnet er det beste alternativet er å bruke vaselin brukes til bomullspinner, de nøye smurt indre overflaten. Prosedyren kan gjøres om natten og i morgen ørene vasket i rent vann og renses med en bomullspinne.
 Hydrogenperoksyd effektivt oppløser kork, men babyen det må fortynnes med kokende vann i et forhold på 1/3 til ikke å brenne innsiden av ørene og innpode en dråpe for forebygging.  
Hvordan bli kvitt cellulitter på liashko?
 Hver selvrespekt jente og kvinne sliter med appelsinhud på lår og rumpe. Cellulitter er ikke avhengig av alder og kroppsbygning, kan det se ut til å skli ballerinaer være helt fraværende i pyshnoteloy fruer. Cellulite - den interne restruktureringen av kroppen, er det - galt blodstrøm og lymfesirkulasjonen, dette ubalansert kosthold og hurtigvalg (vekttap, er mangelen på bevegelse og stress på samme muskelgruppe Fra de mange grunnene til huden vår begynner å lide, og, fremfor alt. , underhudsfett laget der brutt blodsirkulasjon og forverrede ernæring på cellenivå.
 På årsakene til cellulitt
 Hva er det som forverres blodstrøm, hudceller dårlig tilførsel av oksygen og raskere aldring? Et slikt fenomen som cellulitt, må nærmet grundig. De ting metabolske prosesser som ikke fungerer fullt ut på grunn av flere grunner, de viktigste er: dårlige vaner (røyking, drikking), tilstedeværelse av fett i mat i store mengder, overspising, mangel på mosjon, kronisk stress. Først huden reagerer på forandringer i kroppen, blir det blek fordi blodstrømmen ikke er vasket hver celle, er det slapphet i form av appelsinskall.
 For å forstå hvordan du skal bli kvitt cellulitter på liashko må tett tilnærming til dette problemet og finne ut årsaken til hans sykdom, som regnes som en kosmetisk feil, men i virkeligheten - et avvik i underhudsfett.
Hvordan bli kvitt cellulitter på liashko?
 Fysisk aktivitet
 Som et resultat av trening hjerteaktiviteten øker, hvorfor blodet sirkulerer gjennom kroppen raskt, så etter et år med økt mosjon din skorpe vil være over. I tillegg til dette gåing og jogging, jo mer liv, desto mindre være alders vektøkning, og den vakre og grasiøs grasiøs vil kroppen din. I tilfelle av trening er viktig ikke å hvile på laurbærene og alltid jobbe med seg selv. Den har en beroligende effekt på nervesystemet, kan holde seg i form lenge, muskuløs ramme forbedrer og forlenger ungdom.
Hvordan bli kvitt cellulitter på liashko?
 Et balansert kosthold
 Det er ikke alltid det nyttig deilig. Sett et mål å bli kvitt cellulitter, som, merkelig nok, de fleste av de øker karbohydrat matvarer og fet mat. Matvarer som inneholder soya sammensetning, kjemiske elementer, vokst med tillegg av plantevernmidler alene er ikke nyttig, er det et sett med vekter, mister huden sin elastisitet og blir slapp. Mindre stekte poteter, pølse, fast food, sukkerholdig brus, pasta, søtsaker og stivelsesholdige matvarer, mer protein, rå grønnsaker, frukt, magre meieriprodukter og naturlige juice! Hvis denne dietten vil komme inn i livet ditt som en av de daglige regler cellulitter deg ut av veien. Og husk at menyen bør varieres til mobilnettet sammensetning er stadig fylt med mineraler og vitaminer.
Hvordan bli kvitt cellulitter på liashko?
 Massasje og kontrasterende prosedyrer
 Det styrker blodkar herding og vannbehandling. Til kapillærer utvidet, må vi stå 4-5 minutter under en varm dusj, og deretter til hudceller bitte, gjør vannet kjøligere. Etter denne prosedyren lårene er rosa, forbedrer blodsirkulasjonen, hud porene effektivt kastet ut giftstoffer, og strukturen i huden er fløyelsaktig å ta på. Ulike massasje med varmende kremer, vakuum, får honning hjelpe kvinner kvitt cellulitter, men det er en ledsagende prosedyrer hovedsak kombinert med riktig ernæring og regelmessig mosjon. Lindrer også muskelspenninger og huden foryngende bad, bading, som kan kombineres med vann behandlinger: hydromassasje og vannaerobic.
Hvordan bli kvitt cellulitter på liashko?
 Moderne kosmetikk
 Skjønnhetssalonger tilbyr bruk av ulike anti-cellulitt kremer som har kortsiktige effekter. Opprinnelig krem ​​myker problemområdet, jevner ut huden og øker blodtilførselen til dette området. Hvis så gjør krem ​​wraps, kan effekten oppnås for 10 økter, vel, er dette måten når du ønsker å bringe kroppen tilbake til det normale før strandsesongen. En tilsvarende effekt oppstår når normal hud fett med olivenolje.
 En integrert tilnærming
 Å kjempe mot appelsinskall gitt positive resultater, bør problemet kommer fullt forberedt og begynne å eliminere første årsak, ikke effekt. Endre kostholdet - få en slank figur, legge til et par klasser i uken på treningsstudio eller i gymsalen - Riktig form, og med den kan du inkludere en rekke spesielle hendelser (massasje, svømmebasseng, wraps, bad). Til musklene i lår og rumpe ble alltid strammet, bør du utføre daglig poluprysedanyy 100 og så mange angrep og tilbake flere tilnærminger for å sikre en konstant strøm til problemområder. Treningssenteret kan gjøre den enkelte program, som vil hjelpe erfarne fagfolk til å bli kvitt ekstra pounds og sikre normal blodsirkulasjon til bikinilinjen, rumpe og lår.  
Яндекс.Метрика