Når Tim yachko grodde barn?
 De første månedene av livet barnet på grunn av konstant uro foreldrene eller barnet all right? Ikke han trenger medisinsk hjelp? Av spesiell bekymring mammaer og pappaer forårsake fjærer - utsatte områder i kraniet, bestående av bløtvev alvorlig.
 På grunn av den høye elastisitet av disse stedene, kan skalle babyen krympe, passerer gjennom fødselskanalen. Etter en stund, når de myke områdene okosteneyut, formann erverve permanent, iboende form. Bare det å vite tiden, da forvokst fontanel hos barn kan ikke bare unngå unødvendige følelser, men også følge nøye med utviklingen av babyen.
 Funksjoner fontanel
 Totalt antall fontanels hodet til barnet er seks. Fem av dem - fire timelig og ett på baksiden, stengt umiddelbart etter fødselen eller i løpet av de første ukene av livet. Frontal, den største, vil være stengt for mye lenger, utføre en rekke livsviktige funksjoner i livet til den nyfødte:
 1. Transformasjon av Hjerne bein, slik at barnet hjernen til å aktivt utvikle og øke i volum i de første ukene av livet.
 2. Beskytte hjernen fra støt hvis droppet eller slo hodet. Mykt vev membran rodnychkovoy utfører i rollen som støtdemper.
 3. Termoregulering kroppen. På grunn av den manglende evne for barnet til å opprettholde sin egen kroppstemperaturen blir barnet overoppheting. I prosessen med å lage et bidrag og uerfarne foreldre, ofte kutayuchy baby. Åpen plass mellom bein bidrar til å kjøle hjernehinnene naturlig, som i det banale overopphetet og på grunn av høy temperatur. I sistnevnte tilfelle, er det på grunn av denne egenskapen fontanel, unngikk hypertermiske anfall.
 4. Tilstedeværelsen av et åpent vindu på barnas hode forenkler diagnostiske tiltak. Det er på grunn av denne hud nyfødt oppførsel ultralyd hjernen, får muligheten til å oppdage tidlig medfødt patologi utvikling.
 Anatomiske detaljer og timing nedleggelse
Når Tim yachko grodde barn?
 Stor fontanel ligger nesten helt øverst, på et sted hvor du kobler to frontal og to parietalbena. Land hardt vev på dette sted har utseende av tenner, så overgrodde myk øya er lettere og sikrere. Dimensjoner utdanning variere litt avhengig av de individuelle egenskapene til barnet, men den gjennomsnittlige myk området er rombe med sider om 25 cm.
 Tradisjonelt har fontanelle hos spedbarn grodd til 12-18 måneder av livet baby. Imidlertid er denne prosessen svært individuell og frister kan variere i begge retninger.
 Folk rykter og enda noen barneleger si at denne prosessen er raskere hos gutter, men i praksis tidspunktet for lukking fjærer nesten avhengig av kjønn på babyen, og fra hans andre fysiske parametre.
 Det er også antatt at under veksten av barnet Font bare kan reduseres. Enhver økning i størrelsen av de myke områder blir sett på som et signal av skjulte patologier og defekter av babyen. Det er ikke - intensiv utvikling og en økning i volumet av hjernen kan føre til en midlertidig forlengelse fontanel området. Hvis en annen gutt føles normal, bør tilsvarende hendelser ikke føre til angst hos voksne.
 Hva gjør skalering?
 Avhengig av størrelsen og endre tonen av de myke vinduer kan bedømme prosesser i kroppen til barnet:
 1. inntrekkjedenes fjærer. Hvis dette skjer umiddelbart etter fødselen, er det sannsynlig, perenoshennosty liten baby. I dette tilfellet, alt tilbake til normalt i løpet av noen dager eller timer. Hvis dette skjer i eldre baby, kan det signalisere en generell dehydrering eller mangel på næringsstoffer som følge av underernæring.
 2. utstikket fontanel. Hvis svulmende fontanel mens roper eller høyt rop - ikke fortvil. Når barnet roe ned, en bule på hodet vekk. Angst bør slå Hvis fremspring eller synlig puls i ro. Dette kan være et tegn på økt intrakranielt trykk eller andre alvorlige sykdommer.
 3. Tidlig lukkefjærene. Ofte Fontanelle hos spedbarn er stengt etter et par måneder etter fødselen. Dette kan forekomme dersom størrelsen av de myke deler av lite eller overskytende kalsium og vitaminer i legemet fører til tidlig formsømmer. I noen tilfeller kan dette føre til økt press i skallen, og derfor krever regelmessig oppfølging fra fastlege. Så nuggets å bremse prosessen, er det anbefalt å utelukke fra kostholdet til vitamin D, som fremmer bein herding.
 4. Når lukkefjærene. I alvorlige tilfeller kan det være et tegn på rakitt eller progressiv manifestasjon av hydrocephalus syndrom. Imidlertid kan mangel på sollys, naturlig for høsten og vinteren barn også flytte timing forsinkelse fontanel. I dette tilfellet vil legen anbefale babyen tar også vitamin D eller skriv en diett av matvarer rike på kalsium.
 Myk som en pute, til en fjær tankene babyen trenger samme omsorg som resten av barnets kropp. Ikke vær redd eller jern kam denne huden. Ingen mors hender eller kam vil ikke skade barnet.
 Hast føles myk under hendene på en mystisk pulserende vindu, etter noen måneder av barnets hode vil få sin vanlige utseende.  
Hva er en fistel? Symptomer, foto, fistel behandling

 Fistel - en kanal som dannes i vev eller organer resulterende sår prosesser. Fistula er to opprinnelse. Noen er resultatet av operasjoner med sikte på fjerning av innhold relevante myndigheter og andre - som et resultat av patologiske prosesser i kroppen.

 Lære om hva fistel og hva er dens årsaker, bør du være kjent med følgende elementer:

 •  hvis en person blir møtt med kronisk periodontitt, kan fistler starter fra roten av tannen, passerer gjennom tannkjøttet og kjeven;


 •  hvis det var en kropp betennelse, vanligvis helbrede dens implikasjoner for lang. Og hvis betennelsen ikke har blitt fullstendig eliminert, kan dype vev begynne å råtne. Resultatet er en nagende fistel;


 •  ofte er det et problem med festering postoperative sømmer;


 •  med skuddsår i tilfeller hvor det var umulig å trekke en kule eller fragment, kan det være fester, stayuschee slutt føre fistel.


 • Hva er en fistel? Symptomer, foto, fistel behandling


   Symptomer


   Ulike fistel har sine symptomer som skiller en art fra et annet problem. Tegn på fistel i endetarm er:

 •  et lite hull i nærheten av anus, der som regel står gjødsel. I denne forbindelse, pasienter har behov for å bære pads, samt gjør flere ganger om dagen sjel;


 •  smerte rundt anus. De har som regel en gnagende natur. Den kraftigste øyeblikkene har avføring. Bare roe ned litt tid etter det.


 •  Når vi snakker om bronkial fistler under symptomene vanligvis bety spesifikk endobronchitis, gir inntrykk av fistler.
   I så fall, når du lider fistel, som rammet Desna, symptomer inkluderer:

 •  tannpine som begynner å vokse på en touch;


 •  tilstedeværelsen av purulent sekret som kommer fra kanalen fistel;


 •  mobile tenner.


 • Hva er en fistel? Symptomer, foto, fistel behandling


   Eksamen


   Aktiviteter knyttet til diagnosen, vanligvis ikke skape store problemer. Tatt i betraktning de klager fra pasienter, sykehistorie, type fistel og mengden gjødsel som skiller seg ut fra det.
   Ifølge leger, kvalitativ forskning bidra til å avklare diagnosen prosedyre som kan påvise nivåer av saltsyre. Denne utmerkede diagnostikk påviser eller omvendt, fravær av fistel i maven.
   Når vi snakker om urin fistler, gir deres tilstedeværelse typiske urinsyre salter.


   Kurative og forebyggende tiltak


   Vanligvis fistler er gjenstand for kirurgiske inngrep. Mange puss, som ble dannet som et resultat av transaksjoner, elimineres ved å fjerne ligaturer. I dette tilfelle kommer hjelp klemmen stopper blodet.
   I avvikling av brann tenning, må du bli kvitt den epiteliale ark fistel. Hvis medfødt fistel, fjernet de Dr. utelukkende gjennom kirurgi, tilbringer prosedyren i løpet av de første dagene av livet. Ellers kan barnet bare dø i de første dagene etter hans fødsel. Derfor, ifølge eksperter, selv nagende fistel nesten ingen kanaler er stengt.
  Hva er en fistel? Symptomer, foto, fistel behandling

   Spesielt problematisk når det gjelder behandlingen anses hubovydnыe fistel som drift rettet mot å bli kvitt dem, er radikal. Denne søm hull penis etter å mobilisere sine vegger.
   Forebygging av fistler som anskaffes snarere enn medfødt bør omfatte forebygging av infeksjoner. Det er nødvendig for å løse problemet kirurgisk strengt holder seg til reglene for asepsis.
   Som for medfødt fistel, er det ingen forebyggende tiltak vil ikke hjelpe fordi sykdommen vises i de første tre månedene av svangerskapet.
   Hvis du vet at du blir møtt med fistula har eller er mistenkt, kontakt en lege i tide til å hjelpe.
  Leveren rensing med olivenolje
   Leveren er et viktig menneskeorganer. Ett av hennes oppgaver er å utføre funksjonen av en filter fjerning fra kroppen av skadelige stoffer. Og, som en hvilken som helst filter blir tett leveren, men å erstatte det vil ikke fungere. Så rent leveren er viktig. Mange rådet til å rense leveren med olivenolje. Hvorfor dem? Olivenolje er rik på enumettede fettsyrer, som er gunstig for fordøyelsesorganer, galleblære og lever.

   Hvor skal jeg begynne?


   Det første du må gjøre er å gå til legen for en konsultasjon, og om nødvendig bli undersøkt. Mens rengjøringsprosedyre er mye brukt blant befolkningen, men den har en rekke begrensninger og kontraindikasjoner.
   Gravide og ammende mødre - du bare gjør det kan ikke i alle fall.
   Hvis det ikke er noen kontraindikasjoner, så kan du begynne å forberede kroppen. Før du rengjør leveren med olivenolje, trenger du en uke til å sitte på en diett ville være den beste grønnsaker forbruk av matvarer rike på fiber. Det er nødvendig for tarmtømming. Hver morgen bør begynne med en rensende klyster. Disse prosedyrene utføres i henhold til månekalenderen, når månen går på å øke. I tillegg må du varme opp kroppen innvendig og utvendig. Daglig mosjon og ta et varmt bad hver kveld.

   Får ren lever olivenolje i morgen


   Du trenger en lik mengde olivenolje og ferskpresset sitronsaft til 05 liter. Oljen skal være i toppklasse, han har etiketten inskripsjonen - Extra Virgin. Hvert kvarter, bør du drikke 2 ss olje og drikke det med 2 ss av juice. I intervallet mellom dosene bør sitte eller ligge. Hvis du har følelsen av oppkast, kan du skylle munnen med utvannet sitronsaft eller sitron lukt brød, appelsinskall. Bør drikke juice og olje.
   Rengjøring vil begynne avhengig biorhythms. I den aktive fasen av leveren vil begynne å gå gjennom skudd - en annen form for slim og små steiner. Etter tømming av tarm gjøres best over en rensende klyster.
   Etter denne prosedyren, bør de første dagene ikke bruke tunge og fet mat. Det bør være minst to dager for å sitte på en diett og administreres på vanlig diett gradvis.

   Hvor ofte bør jeg rense leveren med olivenolje?


   I denne utgaven en bedre du svarer legen din. Han kan bestemme hvor ofte du renser leveren med olivenolje. Å hindre morgen på tom mage kan ta en spiseskje olivenolje. Dessuten, og i renhold og forebygging av oljen bør være ved romtemperatur. Men det viktigste råd - ikke tette opp leveren din, følger en sunn livsstil, ikke misbruke alkohol og narkotika.
   av Elena Naumova
   Spesielt for området "World Women"  
  Яндекс.Метрика