Fluor - et grunnstoff, i normale omstendigheter, blek gul gass med stikkende lukt som ligner både lukt av klor og ozon. Bare en milliondel av fluor i vår luft nok til mannen følte hans nærvær. Men i et fritt fluorid som ikke finnes i naturen, men er bare i form av forbindelser.
 Naturlige kilder av fluor er vann, luft og noen matvarer. Rike fluorider svart og grønn te, persille, sjømat (fisk, tang, reker).
Fluor er viktig for tennene dine

 Fluor er nødvendig for normal løpet av mange prosesser i kroppen. Spesielt viktig er dens rolle som et bygningselement for ben og tannemaljen. Det faktum at fluor danner en oppløselig forbindelse, fluorapatitt, som i betydelig grad styrker tannemaljen.
 I tillegg, fluorider hemme veksten av mikroorganismer direkte i munnen hulrom, normalisere forbrenningen nødvendig i tennene, reduserer hastigheten for dannelse av syrer som ødelegger tennene. Derfor over hele verden for karies forebygging ved hjelp fluor i små doser.
 I dental hardt vev fluor fungerer på to måter - den generelle og lokale.
 Generelt (systemisk virkning) oppstår når fluorid inn i hardt vev av tennene til deres utbrudd. Imidlertid, på hvert sted mottak av fluorid i kroppen fra naturlige kilder er tilstrekkelig. I slike tilfeller bruker flere kilder: mineralvann inneholder sporstoffet fluor og fluoridated ftoryrovanno-iodized bordsalttabletter fluor dråper.
 Lokal påvirkning av fluor på tann varer livet ut. Når tennene brøt ut, er det viktig at de ikke blir ødelagt. Karies - er et resultat av de skadelige effektene av plakk mikroorganismer. Med tilstrekkelig inntak av karbohydrater og dårlig munnhygiene dental plakk bakterier produserer syre som skader de harde vev av tannen. Derfor er det viktig å grundig fjerne plakk børste. Å beskytte tennene fra forfall bistå fluortannkrem. For disse pastaer brukt uorganiske og organiske ulike pedagogiske fluor (natrium fluorid, natriumfosfat monoftor, amynoftorydы).
 Fyll mangel på fluor brukt narkotika tillate fluor ifølge behov tannlege tabletter for resorpsjon av natriumfluorid løsning å skylle og applikasjoner, fluor lakk og geleer. Alle disse funksjonene har en lokal effekt.
 Husk at fluor i optimale mengder bare ha en positiv forebyggende effekt, men i overkant doser kan forårsake skade. Det er derfor viktig at fluortilskudd ble anbefalt tannlege. Deretter tennene er friske og ikke skadet enten karies eller fluorose.  
 Mange te elskere lurer på virkningen på de helbredende egenskapene til drikke tilsetningsstoffer i det melk, sukker eller sitron.
 La oss prøve å forstå.
 Det er kjent at te med sukker positiv innflytelse på overanstrengelse og stress. Det anbefales å drikke på mangel av B-vitaminer
Te med melk, sukker eller sitron

 Også sukker i en liten mengde muliggjør bedre avdekke smaken av te. Følg figuren din kan erstatte sukker med honning eller rosiner.
 Kulturen i te med melk innpodet britene, som fortsatt massivt alle europeere begynte å drikke te, som hadde kolonier med rike teplantasjer.
 Te med melk er svært nyttig. Den skiller seg fra en enkel te infusjon dypere ekstraksjon, noe som skyldes melk. Det styrker nervesystemet, legger vitalitet, anbefales ved sykdommer i de fleste indre organer.
 Melk mykgjør effekten av teobromin, koffein og andre purine alkaloider som finnes i nytraktet te, og han fremmer opptaket av melk. Fra melk som svart og grønn te, som en blanding, litt på å øke mengden av en teskje av tørkede blader.
 Melk koke ikke er ønskelig, er det bedre bare å varme den til en temperatur på 40 til 60 ° C.
 Te med en skive sitron har en forsterkende og stimulerende egenskaper, og avkjølt god tørstedrikk.
 Sitronsaft lysner mørke fargen på te, men påvirker ikke sin styrke.
 Ifølge berømte historiker gastronomiske preferanser V.V.Pohlebkyn, "den 80-tallet noen i verden kom ideen om å kombinere te og sitron i en tallerken-drink".
 Og hvis du drikker te med melk kom opp med den britiske, deretter te med sitron - oppskrift for russiske kjøpmenn.
 Den mest nyttige te fylt med bringebær blader, rips, mynte, oregano og lignende urter som er gunstig og helse.  

 Kunstige negler hjemme


 Hvert år kvinner betale sin skjønnhet mer oppmerksomhet. Vakre velstelte hender er en nødvendig del av bildet av moderne dame. Noen kvinner er sympatisører manikyr på dine naturlige negler, men de som velger neglen blir mer og mer. Tidligere denne tjenesten ble utført bare i skjønnhetssalonger, men nå er det bare naturlig for skjønn: ring master og bygge negler hjemme. I store byer, sparer denne tjenesten tid, tar hensyn til de individuelle egenskapene til hver kunde, den foreløpig tidsramme og hans ønsker, fordi attraktiviteten av denne tjenesten vokser hver dag.
 Å ha vakre hender - drømmen for alle moderne kvinne. Pryd av hender kan være godt vedlikeholdt, ryddig og vakre negler. Spiker vil endre bildene på negler avhengig av ditt humør og antrekk. Dessverre kan ikke alle kvinner skryte av vakre naturlige negler, men negler hjemme kommer til unnsetning skjønn og bringer dem til standard manikyr salongen.
Kunstige negler hjemme

 Hvis du tenker på hvordan du kan øke neglene hjemme, må du velge hvordan bygningen og finne en god mester.

 Metoder negler hjemme


 •  med gel

 •  akryl utvidelser

 •  hjelp pussa

 •  hjelp Biogel.

 •  Nail Gel spiker lengden øker og endrer form. Den spesielle sammensetningen av gel har et naturlig utseende og er svært holdbar. Denne veiviseren skaper skjema ateryalu spiker valgfri klient, kan de bli formet blad, oval eller formet stylet.
   Spiker gel er ansett pålitelig hjem og på samme tid, relativt billig. Negler trenger korreksjon etter hver to til tre uker. Noen ganger enda mindre. Materialet som brukes i byggingen av spiker gel ikke lukker porene i kåte plater som lar neglene puste, og dermed redusere skadene så mye som mulig fra slike en manikyr.

   Spiker gel hjemme:


   - Å starte forming plate - grunnlaget for manikyr. Disse mester setter gel plate.
   - Det neste trinnet i å forbedre gel negler - forsterke grunnlaget for neglene. Master benytter en UV-lampe. Umiddel negler bør holdes under lampen inntil inntil de er sterke og solide.
   - Master legger ytterligere ønskede formen negler og polerer dem, forbereder for anvendelsen av den valgte design.
   Veldig populært akvarium motiv. Denne type design dukket opp nylig. Det passer for negler uansett lengde. Bilde dette design er ikke konveks og under gel som under dekke eller skall. Akvarium utforming så oppkalt etter sin likhet til akvariet, som er skjult bak vegger hele verden og i gel negler kan romme en rekke mønstre og design. Tørkede blomster, farget sand, folie, strass tilføre volum, men neglen er glatt. Aquarium Design er ganske holdbar tror at når iført ryddig, kan korreksjon være nødvendig bare seks uker. Dessuten kan den øverste akvariet design kan lett påføres lakk, ikke spiker skjønnhet ikke lide. Hvis forsiktig fjerne lakk, vil den tidligere syn volum figur fortsette.
   Et klassisk design for spiker hjemme er fransk.
   Medhold design er fra en time til uendelig.
   Kunstige negler ved hjelp av gel er den beste måten å gjøre neglene vakker og godt vedlikeholdt. Du kan alltid velge en design som du liker best.
  Kunstige negler hjemme

   Kunstige negler ved hjelp av akryl


   Vi vet at ideen kom fra spiker tannleger når Hollywood-stjernen en gang klaget over at brøt spiker og kan ikke fortsette skytingen. Som svar, tenkte hennes tannlege, hvorfor ikke fikse neglene i samme materiale som det styrker tennene av sine pasienter. Så første spikeren bygget opp ved hjelp av dental akryl. Det antas at akryl kapasitet sto på opprinnelsen til manikyr så kjent fasjonable dag. Ved hjelp av akryl maling og pastaer skapt kunstverk, men for hverdagen spiker på denne måten er uønsket.
   Angående metoder akryl negler i hjemmet, er det samme som for spiker gel, med unntak av en UV-lampe.
   Akryl negler hjemme
   - Utarbeidelse av negler for å øke ytelsen. Overflaten av spiker mens omhyggelig polert.
   - Konsolidering grunnlaget for neglene. Masters bruke tips eller en form, som deretter dekkes med et lag av akryl sammensetning.
   - Gjennomføring av designregistrering ved hjelp av akryl maling, pulver, pasta. Bildet fryser i luften over tid, som i negledesign master er lenger.
   - Dannelse lengde og kanten av neglen.
   I akryl negler er supportere, men ifølge de fleste kvinner, en manikyr upraktisk.

   Spiker tipsy


   Denne typen spiker innebærer bruk pussa - biter av negler i form.
   Prosessen starter økende samt de to foregående, er å forberede seg til spiker.
   Den neste fasen av negleplaten er fast klar spiker. Neste negler gitt ønsket form og lengde.
   Da mesteren utfører ønsket negledesign. Vanligvis, de fleste artister bare dekke tips farget lakk, som i stor grad forenkler design i forhold til akvariet, for eksempel. Men spiker pussa hjemme er den billigste.

   Kunstige negler bruker Biogel


   Søknad Biogel mens bygge negler er en tre-fase-metoden, der, neglene er sterkere og mer holdbar. Biogel har høye antiseptiske egenskaper som gir klienten og master høy sikkerhet. Biogel har også helse funksjoner og gir næring til negleplaten med vitaminer og mineraler, og dermed gjenopprette den. Ved utførelse akvarium spiker design kan brukes Biogel, så vel som vanlige gel.

   Hva du trenger å spikre hjem:


 •  gels

 •  byohely

 •  UV lampe

 •  kamera for foto shoots ferdig arbeid

 •  støvsuger som samler støv i oppbyggingen

 •  apparater for profesjonell manikyr og pedikyr.

 •  Materiale som bruker en mester i å bygge Nagler må være av høy kvalitet, avhenger resultatet av hans arbeid, og følgelig antall kunder.

   Hva du bør vurdere når du velger en mester i spiker


   Velge mester spiker hjemme, ikke prøv å velge den billigste, velge kvaliteten på sitt arbeid, bli kjent med sitt arbeid med kunder, bildegalleri av hans arbeid.  
  Яндекс.Метрика