Hair Mask med sennep
 Russiske skjønnheten har lenge vært kjent for klumpete, tykk og skinnende hår. Dessverre, dårlig miljø og urbane livet rytme påvirker håret er ikke den mest gunstige måten. I stedet for å stramme Kos på våre sinn som et resultat, er noe som en fisk hale, som ikke er hyggelig. Rotere helse svekket og skadet hår, økt vekst vil bidra spesiell maske med aktive ingredienser. Dermed trenger du ikke å bruke mye tid og penger, trenger du bare å vite effektive oppskrifter.

 Hva du trenger for å forberede håret maske?


 I hjertet av nesten alle populære hår masker basert på følgende naturlige ingredienser: blåleire, sitronsaft, egg, smør, honning og sennep. Det er det nyeste produkt og snakke i mer detalj.

 Gå tilbake i tid


 Opptredener i vårt land må vi sennep, først og fremst India. Det var det, ifølge historikere, ble krydder brakt til og raskt fanget på her. Videre russerne er veldig glad i skarp liten (det er verdt å huske pepperrot), og til og med strenge vintre med lave temperaturer sennep fødte veldig stabil. Det er 18-tallet, dette krydderet ble brukt i russisk mat.

 Nyttige egenskaper sennep masker


 Hvorfor sennep pulver ble så vanlig element blant alle effektive masker til hår? Mange jenter har bekreftet at sennep Hair Mask hjelper dem styrke og gir en sunn glød. Men aller viktigst - masken med sennep bidrar til å få langt hår, sterkt akselererende deres vekst. Dette er fordi sennep øker blodtilførselen til hodet, og dermed stimulerer veksten av hårsekkene. Kort sagt, vil en maske med sennep hår passer alle som ønsker å ha en vakker velstelt hår.

 Sennep hår maske - dette betyr ikke alt


 Uansett hvor vakker egenskaper ikke besatt hår maske med sennep, bruk en kosmetisk mirakel anbefalt for alle. Kvinner med sensitiv hodebunn kan være skadelig situasjon: trigger flass og håravfall. Så hvis du har problemer som kløe, peeling, eller en følelse av trykk, ta kontakt med din hudlege og i alle fall ikke bruke sennep maske for håret.

 Hvor kan jeg kjøpe


 Å forberede masken med sennep hjemme trenger du ikke klar krydder krukker med og sennepspulver. Du kan kjøpe på noen lokale apotek.

 ATTENTION


 Til Hair Mask med sennep ikke forårsake flass etter sin søknad skal være grundig vaske håret med varmt vann. Å konsolidere resultatene kan ta balsam - skyll.
 Nå har du sannsynligvis ikke kan vente med å komme ned til virksomheten og begynne å gjøre håret fra kjedelig og svak i skinnende, sunn og sterk. Vel, vil vi ikke motsette din vilje og følgende oppskrifter gi den rimeligste og mest effektive maske oppskrift med sennep.

 Oppskrifter masker for hår basert på sennep:


 •  Clay Hair Mask med sennep pulver. Nødvendige ingredienser: blåleire (1 ts) sitronsaft (1 ts), eggeplomme, smeltet smør, honning (1 ts) sennep pulver (1 teskje). Alle de ovennevnte miks til en jevn røre. Påfør i håret kjemmet ytre bevegelse. Hår, vikle et håndkle og skyll maskere en time. Resultat: Håret vokser mye raskere og mindre fall.

 •  Hair Mask med sennep og tranebærjuice. Nødvendige ingredienser: to plommer, eple cider eddik (1 ts), rømme (1 spiseskje), friske tranebær juice (1 spiseskje) og sennepspulver (1 ss). Denne blandingen og søke på håret, med fokus på røttene av hår og hodebunn. Skyll masken trenger 15-20 minutter varm, men ikke for varmt vann. Resultatet: skinnende, glødende helse av hår.

 •  Oppskrift Sennep maske for hårvekst. Nødvendige ingredienser: å lage masker av dette alternativet bør bare sennep pulver, fortynnet med varmt vann. Den resulterende massen søke på håret. Når du føler en intens svie, Wash. Resultat: håret vil vokse mye raskere.

 •  Hair Mask med sennep pulver og henna. Nødvendige ingredienser: sennepspulver (50 g), en fargeløs henna (50 gram), eggeplomme, honning (2 ss), en dråpe av en hvilken som helst essensiell olje. Først blande henna og sennep, bay kokende vann. La blandingen stå i femten minutter. Deretter legger de øvrige ingrediensene og bland godt. Påfør i fuktig hår, pakk dem med en plastpose først, deretter et håndkle og la masken på i en time. Resultat: Håret blir sterkere.

 •  Hvordan å holde masken med sennep?


  Hair Mask med sennep
   Svaret på dette spørsmålet kan ikke gis. Som du kan se fra de ovennevnte oppskrifter masker med sennep eksponeringstid i hver av dem unike. Den vanligste måten å holde på håret i ca en time. Men i virkeligheten, bare du kan bestemme når det er på tide å virkelig vaske masken. Hvis du plutselig føler en sterk svie eller noe annet ubehag, straks løpe til badet og vaske håret. Mange jenter lider mer spesifikt pålagt tid på å tenke at jo mer røyk maske, jo bedre vil det fungere. Dette er helt meningsløst! Ingenting annet enn irritasjon og brannskader hud formann for denne prosedyren vil bringe. Så enige, ser på den tiden som er angitt i oppskriften, og lytte til sine egne følelser.
   Det er sannsynligvis alt du trenger å vite om sennep maske for håret. Det virker dette populært krydder kan være nyttig ikke bare på kjøkkenet, men også som et kosmetisk produkt. Masker med sennep ikke krever mye tid og penger, men effekten av disse fantastisk. Innen en måned etter vanlig bruk vil du merke at håret ble sterkere og mer strålende. Fremfor alt, følg forholdsreglene når du bruker masker, ikke et middel for å holde håret mer avslappet resept tid og skyll med rent varmt vann. Deretter sunt hår vil være din viktigste dekorasjon og spesielt stolt.  

   Fordelene med hår maske med egg


  Hair Mask med egg
   Hver kvinne drømmer om stabler av vakre, tykke og glansfullt hår. Til å bli eier av denne flotte manke skal regelmessig og riktig omsorg for håret. Det er mange kosmetiske produkter for hår og hodebunn: forskjellige sjampoer, kremer, balsamer, balsam og masker.
   Den enkleste måten for håret alltid maske. De beskytter håret mot de skadelige effektene av miljøet, noe som gjør dem sterkere og sunnere. Takket være fuktighetsgivende og nærende stoffer de inneholder, er håret skinnende og silkeaktig.
   Masker bør brukes på skadet eller syk håret 2-3 ganger i uken for å forebygge - en gang eller to ganger i måneden.
   Husk at håret skal brukes kun nylaget grundig knust til glatt stoff. Jeg holder den på hodet må være strengt spesifisert tid, deretter hår bør skylles grundig med varmt vann.
   En av de mest effektive metodene for gjenvinning og behandling av hår - hår maske med egg. Fordeler egg hår maske er unektelig. Denne masken kan gjøres hjemme og alle dens ingredienser ikke inneholder skadelige tilsetningsstoffer og konsentrater (som ikke er til å lagre varer), og viktigst av alt, kommer det økonomisk forsvarlig.
   I mange oppskrifter på tradisjonell medisin ofte funnet hår maske med egg. Dette er ikke overraskende, som eggeplomme lecithin og inneholder store mengder vitaminer som er nødvendige for hårvekst. I samme egg inneholder nesten alle aminosyrer som bidrar til å forhindre flass og beskytte håret mot ulike skader. Vanligvis hår maske med egg som brukes til å skade fra farge eller perm hår. Hvis du ikke liker lukten av rå egg, må hodet være svært nøye innpakket i plastfolie eller sette på et lokk for svømming - så du vil ikke føle lukten av egg maske.

   Oppskrifter egg hår maske


   Oppskrifter hår maske med egg ofte enkle i struktur og er ikke vanskelig å tilberede. Her er noen av dem :

   Egg-Honey Hair Mask


   Ingredienser:
   2-3 kylling egg
   2 ss honning
   Forberedelse egg-honning hår maske:
   For å forberede dette egg hår maske bør skilles fra plommeprotein (eggeplommer antallet avhenger av lengden på håret) og bland med to spiseskjeer honning. Hvis du har tykk honning, må du smelte, det kan gjøres i et vannbad eller hvis du har en gasskomfyr, bare hold litt skje over brannen. Maskere fordele hele lengden på håret, deretter skjule håret under en plasthette og vikle hodet med et håndkle. Hold det tar omtrent en time, og skyll med varmt vann og en mild sjampo.

   Egg Mask for tørt hår


   Ingredienser:
   1-2 eggeplommer
   3 ss vegetabilsk olje
   3-4 dråper av vitamin E (oljeoppløsning)
   1 ss honning
   1 ts brandy
   Honning inneholder mer enn 60 næringsstoffer som er gunstig for hår og hodebunn. Den inneholdt følgende makro - og mikronæringsstoffer som kalsium, magnesium, jern, fosfor, sink, mangan, svovel og mange andre. Brandy - utmerket stimulerende sirkulasjon og hårvekst.
   Forberedelse egg maske for tørt hår:
   I stedet for vegetabilsk olje kan ta en hvilken som helst annen: oliven, Castor, Burdock olje fra druekjerne eller hvetekim.
   Hair Mask med egg og brandy forberede enkel: Bland alle ingrediensene og påfør jevnt over hele lengden på håret, sette på en plasthette og håndkle oppvarming. Maske hold i ca 40 minutter.

   Masken av egg for fett hår


   Ingredienser:
   2 eggeplommer
   Sitronsaft
   3-5 dråper burdock olje
   Burdock olje er mye brukt for håravfall, flass, som soppdrepende middel og som en katalysator for stoffskiftet i hodebunnen. Sitronsaft vil berike hår vitamin C og redusere fettinnholdet.
   Forberedelse egg maske for fet hår:
   To eggeplommer, bland med saften av en halv sitron ekstrudert, legge til et par dråper burdock olje. Av dette hår maske med egg kan også legge til en rekke essensielle oljer: salvie, eukalyptus, rosmarin, grapefrukt, aprikos.

   Maske for håret med eddik


   Ingredienser:
   2 eggeplommer
   1 ts glyserin
   1 ts eddik
   2 ss vegetabilsk olje
   Denne egg hår maske hår tettheten øker, fordi eddik irriterende hårsekkene og stimulerer deres vekst. Glyserin fukter hodebunnen.
   Forberedelse egg maske med eddik:
   Rett eddik kan erstatte applesauce. Alle komponenter blande og holde strengt 30 minutter fordi eddik, langvarig eksponering for hodebunnen kan føre til irritasjon.

   Egg maske for tørt hår og flisete tupper


   Ingredienser:
   1 eggeplomme
   1 ss majones
   1 ts honning
   2 fedd hvitløk
   Hvitløk er et utmerket ukrepytelem hår, de blir mye sterkere og raskere. Majones, på sin side, gjør håret skinnende og velstelt.
   Forberedelse egg hår maske split:
   Hvitløk knust til en tilstand av slurry og bland med andre komponenter i masken. Majones er best å bruke en hjemmelaget fra eggeplommer, sennep, vegetabilsk olje og eddik, ikke kjøpe. Blandingen skal gni i røtter og spredt jevnt over hele lengden på håret. Hold i ca 40 minutter i folie og varme håndkle hodet. Etter skylling med varmt vann.

   Egg hår maske med majones


   Ingredienser:
   1-2 eggeplommer
   1 ts serum
   1 ss majones (helst hjemme)
   1 ts smør
   1 ts gjær
   2-5 dråper eterisk olje
   Whey - et flott verktøy for vekst og styrke håret, det også rik på biologisk verdifulle proteiner og vitaminer. Gjær er en kilde til B-vitaminer og fremme hår tetthet.
   Utarbeidelse av egg-basert majones maske:
   Alle komponentene i blandingen, sette en plasthette på hodet og innpakket i et håndkle. Hold en time, skyll med varmt vann og en mild sjampo.  
  Яндекс.Метрика