Bio laminering av hår eller hvordan å lage den perfekte hår
 Skryte en god hårklipp kan ikke alle. Alle kan finne svakhetene i håret kjedelig, tørr, uregjerlig, utskåret. Men styrken på hvert forandre alt til det bedre. Nå er det en fremgangsmåte som Bio Ring av håret. I denne artikkelen beskriver vi i detalj hva det er og hvor effektiv denne metoden er.

 Bio Ring av håret: Prosedyren


 Denne metoden kan forbedre hårstrå og gir sunn glans. Bio Ring av håret basert på applikasjonsspesifikke stoffer av naturlig opprinnelse. Under virkningen av cellulose blir hvert hår, mens den er helt dekket av det som finner glans og vekt.
 Væsken som brukes for fremgangsmåten, klar, svakt klebrig, sevje som minner om squash. Den består av et protein som er ansvarlig for skinne, er beskyttende. Hvis farget håret, ikke film av cellulosematerialet ikke kommer av maling.

 Hvordan håret Bio lamine prosedyre?


 På grunn av konstruksjonen av det flytende stoff som dekker håret, alle uregelmessigheter er usynlig fordi det fyller filmen og gir et friskt utseende. Hvis du har veldig tørt hår eller delt, så denne metoden for utvinning vil gagne frisyre.
 Påfør medisiner kan være i flere lag, med vekten av håret vil vokse. For de som ofte farge håret, vil denne prosedyren være en fin måte å forlenge effekten av å holde fargen mye lenger. Faktisk, under vann først får cellulose belegg, og deretter vaske av selve malingen.

 Resultatet av håret Bio laminering


 Når håret dekselet cellulose, blir håret ikke bare en sunn glød med dem mye lettere å jobbe med. De er mer fleksible og lydig, mye enklere og raskere å gjøre styling, mens det er bedre bevart. For å få en god hårklipp, ikke trenger å bruke mye penger. Takk til stoffet butikken for lengre hår kan danne.
 Også etter hvert sjampo ikke nødvendigvis gjelder balsam eller luft som omfattes narkotika krøller ikke gi dem forvirret., Fra der håret ikke forårsaker ubehag.

 Typer narkotika for hår Bio lamine prosedyre


 Det er ikke bare klar materiale for å dekke håret er farget og narkotika. Sistnevnte er mer enn tjue nyanser. Krever valget for en grunn. Profesjonelle frisører bruker biolaminatu palett uvanlig for toning. Vi kan si alt i ett - maleri og vedlikehold. Velg en mulig brun, sjokolade, beige og selv lilla nyanse.
 Hver prøve uavhengig av nåværende farge naturlige ingredienser som omsorg for håret ditt.

 Hva er hot Bio Ring av håret?


 Hot Bio Ring av håret er litt forskjellig fra den vanlige prosedyren for laminering. Når et stoff er satt på en lås, det umiddelbart "bør strykes" spesielle Curlers, hvis temperaturen kan reguleres. Heat skaper forholdene som stoffet er lik, fyller et hvert hår skade og forseglet, og skaper en slags beskyttende film.
 Ingenting negativt, er denne type prosedyre ikke. Håret er ikke skadet på noen måte, er en lamineringsprosessen akselereres ved anvendelse av varme. Stoffet, som brukes, har noen form for skadelige stoffer som kan deplete håret mer eller skade dem på noen måte. Alle komponenter av naturlig opprinnelse.

 Hvordan lage Bio lamine håret hjemme?


 Denne fremgangsmåte for å forbedre tilstanden til håret kan oppleves ikke bare en kostbar salong. Du kan lage Bio lamine håret hjemme, mens tiltrekke støtte utenfra. Bio laminering av hår brukes bare på bestemte legemidler. Men med dem kan være et problem. Først, er det nødvendig å velge riktig, og for det andre må du betale for dette stoffet ganske stor mengde, fordi god kvalitet verktøy koster hhv.
 Men før du går Bio laminering, ta kontakt med en spesialist så mye som du trenger. Kanskje du bør endre kostholdet, inkludere mat som vil være en kilde til vitaminer. Prøv å finne problemet "sykdom" på håret ditt. Hvis du er sikker på, men kommer til å gjøre Bio Ring av håret for første gang, så gjør det for starten på en god frisør. Vil du vite hva du skal gjøre, og du kan gjenta Bio lamine håret hjemme.

 Hva som er nødvendig for Bio Ring av håret?


 I butikkene kan du kjøpe et spesielt sett for Bio Ring av håret. Produsenter er forskjellige, så bør du nøye undersøke emballasjen. Når du har bestemt deg for valg og ervervet midlene ble bare utføre inngrepet. For å gjøre dette trenger du: nøytral korreksjon, ampulle med hromoэnerhetycheskym kompleks og aktivator. Å tenke og ikke å meditere, lese manualen, bør det spesifiseres proporsjoner og rekkefølgen av blandingsstoffer. Hvis du kan ta kontakt med en spesialist, vil det i stor grad forenkle oppgaven med laminering.
 Det er best å oppsøke en spesialist for å gå over hvordan å gjøre sitt eget hår Bio laminering. Ellers kan du ikke oppnå ønsket effekt.

 Hva de sier om byolamynyrovanyy hår?


 Bio Ring av håret før og etter bruk - dette er to helt forskjellige tilstand hår. For å se dette, må du bruke denne tjenesten, og deretter forstå effektiviteten av prosedyren vil komme av seg selv. Som allerede nevnt, det viktigste som bringer laminering - det skinne. Nå håret kan sees ikke bare i å annonsere en sjampo, kan også du bli eier av skinnende krøller.
 I tillegg har hver håret er beskyttet fra filmnegativ ytre miljø. Frisyre mer stabil, og du er mer trygg. Foreløpig denne effekten kan bare Bio Ring av håret, som gjennomgår bare positive. Tross alt, legemidler som brukes, er det ingen skadelige syntetiske stoffer (hvis det er et kvalitetsprodukt). Kun naturlige ingredienser som bidrar til å styrke krøllene og gi dem mer makt.
Bio laminering av hår eller hvordan å lage den perfekte hår

Bio laminering av hår eller hvordan å lage den perfekte hår

 Så svaret på spørsmålet om skadelig Bio Ring av håret, er det opplagt.
Brennesle er bra for håret
 Husk hvor kjent fra barndommen eventyr Andersen nydelig Eliza vevde 12 skjorter av brennesle for andre svaner og spredt onde spell hekse stemor? Forresten, kan fra stilkene av nesler virkelig vri sterk tråd i antikken det behandlet selv som fiber plante laget av det en utmerket stoff og mest respekterte nesler som sterk og nyttig medisinplante.
 Flere ganger i historien Andersen sier at prinsesse Eliza var usedvanlig vakkert hår. Som Nettles hjalp henne håret i et eventyr ikke si, men hvilken nytte nesle for hårvekst er ubestridelig, og det gir en svært gunstig effekt på dem, selv våre bestemødre visste.
 Oppskrifter fra brennesle og beholdt den gamle, tid-testet måte å forbedre tilstanden til håret. Vi kaller det "oppskrift for skjønnhet hår av Princess Eliza."

 Oppskrift nesle infusjon skjønnhet hår av Princess Eliza


 Først må du forberede infusjon av nesle for hår. Ta fire. ss tørket nesle (tilgjengelig over disk, men bedre forberede det selv), hell en liter kokende vann, dekk med et lokk eller tallerken retter Hvis nesler brygget i en glasskrukke. Etter en halv time, tilsett en teskje honning ekstrakt og oppløse i varmt infusjon. Dekk til og la det trekke i en halv time.
 Hell over i en bolle med varmt vann og oppløses i det anstrengte infusjon av nesle blader. Vask infusjon, gjør lett massasje av hodebunnen. Og hell i en liten kopp vann fra bollen og gjøre skylle håret nesle. Gjenta flere ganger. Håndkle tørt hår er ikke nødvendig, bare mildt bedre våt dem og la det tørke selv. Håret bør ikke gjelde. Når håret er tørt, vil de få glans og silkiness.

 Hvor nyttig nesler hår?


 Naturligvis kommer spørsmålet hvor nyttig nesle hår? Den helbredende egenskaper av brennesle på grunn av rikt innhold vi trenger mikronæringsstoffer - mangan, kalium, jern, kalsium, jod, natrium, kobber, silisium, krom. Den overgår sitron i innhold av askorbinsyre, inneholder karoten, vitamin C, karoten, vitamin som denne uvurderlige skatten helse, er det ikke rart et ordtak som nesle erstatter syv leger. Det er ikke overraskende at infusjonen og avkok av brennesle hår så gunstig for deres tilstand.

 Fordelene med brennesle for hår:


 •  stopper hårtap,

 •  behandler flass,

 •  øker hårvekst,

 •  gjør håret glattere.

 •  Hvordan søke buljong nesle for hårtap behandling


  Brennesle er bra for håret
   Anmeldelser av nesle buljong fordel, som mange på internett, som beviser sin effektivitet selv under sterk hårtap. Hair Treatment nesler styrker perfekt hårrøttene og gjenoppretter sine pærer. Hvis håret ditt, hvis det er mulig, er det best å bruke friske unge nesler høstes før den blomstrer. Søke nesler trenger nær hjemmet - hvis det går av folk tett, i skogen eller enger er mye sjeldnere. Ikke vær la frykten stoppe dem brenne hendene hennes brennende hår. Først samle brennesle trenger hansker, og for det andre, trekker inspirasjon våre sommerfugler - påfugl øyne og elveblest. De legger sine egg på brennesle er deres husenychky trygt spise det før svingen inn puppe og deretter inn i en ekstremt vakre skjønnheter. Og denne skjønnheten gir dem brennesler!
   I ung nesle blader glass trenger 500 mg av vann. Hell vann i pannen, legg i brann, kok opp og slås av øyeblikkelig. Etter 30 minutter, sil og fortynne buljong nesle håret med vann. Legg til ytterligere 500 mg av varmt vann, skyll håret avkok flere ganger. Gjenta prosedyren må være innen 10 dager. Denne oppskriften vil hjelpe å bli kvitt flass.

   Hvordan lage en maske for håret med brennesle


   Utmerket styrker hår maske håret med brennesle. Gjøre det slik at du kan. Svezhesobrannuyu nesle (3 ss) satt i en juicer eller blender. Den resulterende juice umiddelbart gni hårrøttene, og deretter sette en dusjhette eller polyэtylevoy pakke, vikle hodet med et håndkle og la stå i en time. Skyll deretter hodet og håret rent varmt vann. Styrking hår Nettles sikkert bedre enn å bruke spesiell sjampo eller dyre ferdige kosmetikk som inneholder konserveringsmidler, stabilisatorer, fargestoffer og andre kjemiske forbindelser.
   Hvis blender eller juicer på hånden der, kan du hoppe over brennesle gjennom en kjøttkvern, og deretter presse den i to eller tre lag med cheesecloth. Forresten, kan fersk juice brukes innen tre dager hvis butikken den i kjøleskapet.
   En annen liten hemmelighet av skjønnhet: morgen fortynnet juice nesle i myk (kokt og bosatte) vann og skylle ansiktet hennes. Huden blir silkemyk og smidig. Det er nyttig å ta et bad med brennesle ekstrakt eller juice.
   Maske for fet hår er nyttig å lage salt. I dette tilfellet, tilberedt med fersk brennesle juice, plassere en teskje havsalt eller vanlig, rør, gni håret, gjør en lett massasje, hode wrap, vask etter en halv time.
   Om vinteren, når det er ingen mulighet til å bruke unge og friske nesler, redning nesle skjær hår med vodka. For sin forberedelse samle mai nesle og razmetyte det i en mørk glassflaske til toppen, og hell vodka og satt i et mørkt sted. En måned infusjon belastning og sette den i flasken zavynchyvayuscheysya eller slipt glasskork. Det er best å holde den i kjøleskapet.
   Hair Treatment nesle skjær slik at du kan bruke hele året, og legger til vann for å skylle håret eller fortynnet med varmt vann (forhold 1: 4) for masker og gni utover bevegelse i skallet områder av hodet. Det er bare nødvendig å vurdere at vodka infusjon er mer egnet for sjampo, skyll og tørt hår nesler gjøre det bedre i vinter av tørkede planter, brygget med varmt vann.

   Hvordan brygge nesle hår med andre planter


   Å forberede blandingen for å skylle håret med andre medisinske planter, ta en spiseskje med urter nesle, plantain, burdock, Hypericum og mynte og bland dem. Spørsmålet er hvordan brygge nesle hår med andre planter, slik som å bevare sine helbredende egenskaper? Det beste alternativet, og det riktige svaret i dette tilfellet er vannbad. Blandingen av urter, legg i en kjele, dekk den med kaldt vann og legg i en bolle med varmt vann eller en stor gryte på en gasskomfyr. Ved første tegn på koking, slå av varmen og avkjøl buljong. Lang brennesle kjøttkraft koke er ikke nødvendig, da dette kan ødelegge vitaminer og svekke sine helbredende egenskaper.
   Nesle hårtap virkelig effektiv hvis gjort skylling prosedyrer og lage masker regelmessig og i lang tid. Et år etter konstant bruk decoctions eller infusjoner av nesle (en eller to ganger i uken), kan du forvente endringer i tilstanden til hårsekkene, og fordelene av nesle for hårvekst vil bli sett et halvt år.  
  Яндекс.Метрика