Grunnleggende prinsipper for høydepunkter på mørke hår og fargevalg


Opplyser for mørkt hår - vanskelighetene og hemmeligheter
 Opplyser - belysning hårstrå. Denne prosessen er ganske trygt, så ikke alt er dekket hår, men bare noen få tråder. Effekten oppnås med en fantastisk, glitrende hår, og skaper en illusjon av dynamikk. Opplyser populær ikke bare blant kvinner og menn, som det gir zadornost og frekkhet.
 Det er passende og elegant ser høydepunktene på mørkt hår. Opplyser - er den sikreste metoden i forhold til koloryrovanyem. Derfor blir det brukt til å endre frisyre bilde, lage utsøkt smak. Dette fine grå hår masker og passer for enhver hårlengde.
 På grunn av små kjemiske effekter på strukturen, vil fremheve den mørke håret ikke ødelegge skjønnheten i håret. Men legger nydelig glans forførende og vakker volum tynt hår. Streker - en universell metode for maleriet som er mest populær i skjønnhetssalonger og frisørsalonger. Dette skjer på grunn av det faktum at denne metoden for maleriet er egnet for kvinner i alle aldre, som ansikt, hud tone og lengde frisyrer. Opplyser egnet til enhver anledning og årstid.
 Streaking på mørkt hår antyder mangfold i valg av farge. I dette tilfellet, som vanligvis brukes lyse nyanser. For eksempel kan dette inkludere farger som:. Honning, sand, blonde, bakt melk, champagne, og så videre D. Som et resultat, kan små fargede tråder endre og legge vekt på deres utseende, og samtidig opprettholde naturlighet utseende.
 Å gi den mest passende farge i bildet du kan se forskjellige bilder Lodd hår, for eksempel Internett eller ta kontakt med en master frisør.

 Metoder høydepunkter på mørkt hår


 •  USA fremhever på mørkt hår (Opplyser folie) er ideell til eiere mørkt langt hår. Denne metoden skaper en illusjon av en naturlig glans og brent i solen krøller, så håret er i live og volum. Master frisør plukke opp 03:58 nyanser som passer til den opprinnelige fargen. Fra flere farger håret vakrere og interessant frisyre.

 •  California høydepunkter for mørkt hår innebærer bruk av flere farger. For mørkhårete jenter trenger å plukke 4-6 farger, i dette tilfellet, vil fargene skift, uten kontraster.

 •  Utheving fjær eller cap utført på mørkt hår av middels lengde. Hver tråd forskjøvet strekker seg gjennom hull i hetten og belyst ønsket farge.

 •  Høydepunkter  i kort mørkt hårLengde på 15 cm - frosting hår eller veve for hånd). Master setter lys maling på tuppen av håret ved hjelp av en spesiell børste. Delikat lysrefleksjoner i endene av håret gjøre frisyre volum, lys og frisk.

 •  Mazhykontrast - en måte å fremheve resistente fargestoffer. Denne metoden gjør at du raskt lysere hår og gi dem full av lys fargetone, beholder fargedybde.

 •  Mazhymesh - høydepunkter med maling kremaktig base og legge voks, ingen peryhydrolya. Den maksimale som kan male denne milde - golden hue krøller, avklaring av 3-4 toner. Men mørkt hår mazhymesh være lite merkbar.

 •  Proffene høydepunkter for mørkt hår


   Streaking på mørkt hår har flere fordeler. La dem.
 •  Tar vare på hodebunnen. Streker - et godt valg for dem som lider av allergiske reaksjoner eller har sensitiv hud og farge håret du vil. I dette tilfellet beskytter frisør årsak spesiell krem ​​røttene av håret, noe som hindrer inntrengning komponenter av malingen på huden.

 •  Sparsom effekt. Fargekomponentene ødelegge håret struktur, svekke dem etter maling måtte bruke spesielle behandlinger. Utheving gir ikke slike negative effekter samt kjemikalier bare hårstrå, og det er ikke kritisk.

 •  Effekten av volumet. Enhver type veving har effekten av volumet. Spesielt denne typen maleri er egnet eier av fine hår.

 •  Spare penger. Streaking på mørkebrunt hår har råd til å spare penger og tid. Grown røtter er ikke altfor tydelig, for eksempel, med solid farge, og dermed gjelde for en skjønnhetssalong ha mindre.

 •  Maske grå. Ikke alle kvinner kan bestemme seg for å fullføre maleriet, selv med grått hår. Derfor er veve perfekt i dette tilfellet. Grå hår vil ikke være synlig i det klare tråder og hår vil se naturlig.

 • Opplyser for mørkt hår - vanskelighetene og hemmeligheter

   Forsiktig med mørkt hår melirovaniyi


   Utheving har mange fordeler, men også kan føre til negative resultater, spesielt misbruk av det. Hyppige høydepunkter på mørkt hår anbefales ikke, selv om du ønsker å bare oppdatere hår, som håret mister sin glans, vitalitet, blir sprø, januar, livløs, tørr. Derfor er det viktig å vite når du skal stoppe, selv i mild melirovaniyi.
   Det er viktig å huske på at jo mørkere hår, bør de lysere høydepunkter være, og dermed vil herre frisør må ta den høyeste konsentrasjonen av oksiderende midler som kan føre til negative effekter på håret.
   Den største hindringen for å fremheve fargen er av nyere dato. Så, er malt høydepunkter på mørkt hår anbefales ikke. Du må vente en eller to måneder. Av samme grunn kan du ikke utsette fremhever håret etter en perm, fordi det kan påvirke håret og gi uforutsigbar effekt. Etter å male hennamaling er også forbudt. Alle andre tilfeller bør forklare frisør.  
  Farge håret hjemme
   Hver av kvinnene noensinne har et ønske om å endre sitt image. Hvorfor er det? Og med noe, kommer våren, stemningen endret eller livssituasjon her kan ha en innvirkning alt. Mange vedtatt å endre noe i håret.
   Variasjoner enorm mengde hår, foreta en ny cut, vysvitlytysya Gjør perm, forkledning eller gjøre hårfarging. Det er bare på den siste vi vil fokusere i dag.

   Hva er hårfarge?


   Koloryrovanyem kalle dem delvis hårfarge (for det meste farging tråder) i forskjellige farger (fra to til ti nyanser). Hårfarge teknikk er å sørge for at riktig dele håret inn i soner og matche fargene. Malt kan bare smell eller smell med templer, kan du male de enkelte tråder i ulike farger generelt, en rekke alternativer, som vi har sagt.
   Jenter og kvinner som ikke ønsker å "ødelegge" din naturlige farge er anbefalt å velge lignende farger og male noen få tråder. De som ikke er redd for eksperimentering kan gjøre er å tilby hårfarge med lyse, kontrasterende farger.
   Det er ikke viktig kort hårklipp eller har langt hår, farge endre sitt utseende til det bedre. Nå trenger ikke å tenke hva du skal gjøre frisyre å bringe til ditt image noe nytt farging hår er alltid forfriskende og noen ganger bringer en gnisten til ditt utseende. Å få til dette er enkelt, bare gre håret i motsatt retning og kjapt skifte farge tråder. Enig, det er som en hvilken som helst vakker.

   Hårfarge hjemme
  Farge håret hjemme


   Hvorfor gå til en skjønnhetssalong og bruke penger på noe du kan gjøre selv? Ja, du kan farge håret hjemme gjør det ganske enkelt for alle som noensinne har gjort farge håret ditt selv. Denne prosedyren tar ikke lang tid, og som et resultat vi får en ny image og, selvfølgelig, positive følelser fra det.

   Så, hva du trenger å gjøre farge håret hjemme?


   Først gå til butikken og kjøpe et sett for fargelegging. Noen selges uten hansker, i dette tilfellet, å kjøpe dem separat. Så komme hjem, nøye kjent med instruksjoner for å gradvis lære å lage hårfarging. Da må du ikke holde det borte, som når som helst kunne avklare nyansene. I noen instruksjoner rådes til å teste for allergi, sørg for å gjøre det for å unngå ubehagelige konsekvenser. Nå velger en eller to farger som gjør håret mørkere eller lysere naturlig farge. Det viktigste å vite tiltaket, fordi jakten på eksklusivitet ikke alltid føre til positive resultater.
   Hårfarging er alltid utført på skittent hår. Ikke bekymre deg, trenger du ikke har en uke til å glemme sjampo, bare to eller tre dager. Før maling på kanten av håret på hud bør bruke en krem ​​eller vaselin, da det var lettere å bli kvitt flekker dukket opp ved et uhell. Det er ikke nødvendig å gjøre bare hvis gjennomført farge hårtuppene.
   Deretter dekker skuldrene av gamle ark voksduk eller ikke å ødelegge klær, og bland ingrediensene i henhold til instruksjonene. Separat en seksjon for maling, bør de ikke være bredere enn 05 inches. Gjør det enklere å bare bruke folie bredden bør være 2-3 inches. Hår som ikke vil ta del i maleriet for enkelhets skyld, kan du fikse klemmer.
   Nå maling for hårfarging er brukt til de preparerte tråder og deretter pakket med folie de siste 2-3 lag. Det bør bemerkes at maling utføres alltid i retning av halsen til pannen. Du kan bruke forskjellige farger til tråder i alle kombinasjoner, alt avhenger av fantasien.
   Resultatene er gode farge, hvis malingen på håret vil bo minst 40 minutter, men økningen er for øyeblikket ikke nødvendig, så du kan bare brenne håret. Når malingen vil vaske av hår, sørg for å bruke krydder, noen ganger er det et kit for fargelegging.

  Farge håret hjemme
   Hårfarging lys


   Blonde skjønnheter på den delen av fargestoffer er misunnelsesverdig. De er "på lager" bredeste utvalg av farger, kan du farge håret alt uten store problemer. Vi kan bare gi et lite råd: blonde hårfarge bedre å kunne gjennomføre mørkere toner eller velge lyse farger. Veldig vakkert og naturlig utseende på den lyse rød-kobber hår, grå og brune nyanser. Belle, som utrustet malm hår passer sjokolade kaffe, kobber eller blondt farge.
   I dag er en svært fasjonable "American fargelegging" der håret ser ut som bleket i solen. For å gjøre dette, selvfølgelig, må du velge en maling som er et par nyanser lysere enn den naturlige fargen.

   Mørkt hår coloring
  Farge håret hjemme


   For før mørkt hår positive resultater må koloryrovanyem forberede litt. Tråder, som senere vil bli malt, pre-behov for å endre, ellers alt arbeid vil være forgjeves.
   Svart hårfarge å ta bedre aske-platina nyanser eller rød. Å bli kvitt brun rigor iboende i bildet kan være flere tråder av hvit maling til å male nyanser. Selv om resultatet vil være litt gul nyanse, vil det oppdatere og forynge bildet nedenfor.
   Mørk hårfarge bør ikke være å bruke mye farger. Du kan gjøre farge pyramiden er delt inn i soner hår og male dem forskjellige farger, og tuppene på håret, om ønskelig, kan føre til refleksjoner av forskjellige nyanser.

   Hårfarging og mote


   Gjennomsnittlig farge kan gjøre enhver kvinne, men noen ganger så ønsker å se stilig og skiller seg ut fra mengden. Det er nok å farge håret ved hjelp av sjablonger. Strands langt hår kan farges i lyse farger eller dele dem horisontalt forskjellige nyanser. Veldig interessant, kan du "tegne" cascade cut: hvert trinn for å velge forskjellige farger.
   Dagens mote trend begrense forsøket. Imidlertid bør det være lite å forsikre og bruker raskt smыvayuschuyusya maling. Derfor, i tilfelle feil, kan du raskt bli kvitt utfallet fargelegging.  
  Яндекс.Метрика