Hair Styling hjemme - oppskrifter Beauty
 Noen selvrespekt kvinne må ha et ryddig utseende. Dermed, på et møte ufrivillig ta hensyn til ansikt, øyne og hår. Og hvis øyne og ansikt er veldig klare - nok slik at de er rene og smilende, men her er hår er mer komplisert. Enig i at noen ikke legge nezachesani skjønnhet, hår bedervet. Derfor er det viktig håret hjemme, bokstavelig talt hver morgen. Alternativene ukladok vekt, og de er svært forskjellige når det kommer til lange, medium eller kort hår. Fordi hver type bør fokusere litt mer.

 Alternativer ukladok for langt hår


 Hver eier av langt hår, bør vite hvordan du gjør håret styling hjemme for å supplere din perfekt bilde av en vakker og feminin jente. Det synes dette er ikke vanskelig, og du personlig ser det som kjent med disse valgene.
 №1. Hårføner. I dag er det ikke bare et flott verktøy som gjør at du raskt tørke håret og noe stort fordi det tillater deg å gi håret en bestemt styling. For eksempel kan du bruke en hårføner med tanke på perm. Ta en runde hårbørste og bruke den til å lede endene av håret ned, og deretter danne en bølge (vrilåsene å gre og tørt hår tørketrommel). Deretter bruker du en børste du kan pent kjemmet hår og slappe av eller rett og slett dele rygger av de luksuriøse krøller. Det er verdt å merke seg at langt hår styling hus i hovedsak utført tørketrommel, da dette er den mest enkle og effektive måten.
 №2. Curler. For tiden er det mange typer og former for penger, men likevel bør curling velge i henhold til type og tykkelse på håret. Så, hvis du ønsker å skape en lys hår, bruk en stor krølltang - skru dem til endene av håret til røttene. I sin tur, liten krølltang, kan skape effekten av en perm - skru dem på litt fuktig hår og tørt hår tørketrommel.
 №3. "Nachis." Kanskje dette er høyst uvanlig, men likevel utrolig trendy hår styling hus som utfører elementære. Begynn med nakken og sakte shuschayte hår fra røttene. Og sørg for å låse lakken. Ikke glem at nachesane så håret om natten bør vaskes med sjampo, eller i morgen vil du ikke være i stand til å gre dem.

 Alternativer ukladok for mellomlangt hår


 Du tviler på om det er mulig for medium hår styling hjemme, spesielt hvis du er eier av låser, som krever konstant pleie. Det er mange måter å holde håret ditt i god stand, uavhengig av deres form og tekstur.
 №1. Curls - den vanligste håret hjemme, noe som er ganske enkel og fin. Har du krøllete hår av natur, så konklusjonen er ganske nok du bare vaske, bruke leave-in balsam, mousse add (for å legge til volum) og lavt strømforbruk hårføner for å tørke. Og for å legge skinner, kan du sette på en spesiell hår serum. Hvis du har rett hår, kan du bruke varme valser. Vent bare 15 minutter, deretter fjerne curlers og jevnt distribuere krøller. Styling lakk.
 №2. "Hestehale". Fortsatt ikke sikker på hvordan du gjør håret styling hjemme, så ta hensyn til et forslag som er svært enkel i utførelse. For å legge til volum, påfør i tørt hår mousse, foran dele dem inn i to like deler, og la noen få tråder som rammer inn ansiktet kontur. Resten av håret, må du velge en hestehale (like under toppen av hodet) og hårspray teksturayzer avsluttet. Den resulterende hale sikker viskelær.
 №3. "Direct-Man". Dette frisyre er ideell for klippe håret i en asymmetrisk kantete eller firkantet. Først av alt, bør du vaske håret, og deretter sette dem ved hjelp av hårføner - likeretter. Mer oppmerksomhet til side tråder. Og for å gjøre håret ditt virkelig blitt glatt, bruk en kam med turmalin og deretter bruke spray for glans.
Hair Styling hjemme - oppskrifter Beauty

 Alternativer ukladok kort hår


 De fleste kvinner har en tendens til å tro at kort hår er absolutt ikke mulig å vise fantasi, så enhver frisyre vil se ensformig og kjedelig. Men det er ikke slik! Sjekk ut noen av alternativene, og du vil innse at styling kort håret hjemme er ganske variert og interessant.
 •  "Alvorlighetsgraden og raffinement" - perfekt kveld konklusjon som: Påfør i vått hår, beroligende gel og gre håret til den ene siden. Tørk dem og rette noen uregjerlige tråder, bruker jern.

 •  "Sports" styling. Til håret hjemme så merkbart, først gjelde i fuktig hår spray eller skum og bare huske litt rygger rundt hodet området, noe som gir en strukturert hår og riktig form. Men for å gjøre håret enda mer dristig og uvanlig, du kan la noen retninger av glatt front, men baksiden av hodet håret til å reise opp.

 •  "Bølgete bob." Kanskje den mest moderne og populære alternativet for kort hår. For en slik konklusjon må du teksturayzer som bare skal brukes i vått hår fra kronen til hårtuppene. Etter det, bør du tørke håret ved hjelp av en kam og curling runde med stor diameter (tips krølle bare). Hvis bølgene var hyppig, kan du bruke voks til litt løsne dem.

 •  "Volume". For å legge til volum, påfør i fuktig hår spray eller mousse og tørr hårføner. For høyere volum - bruk en børste eller kam runde (under tørking podkruchyvayte tråder).

 •  Hvis du trenger daglig håret hjemme, ikke ta det som hardt arbeid, men tvert imot, tenk på prosessen med letthet og bare tenke på hvor nøye ordnet håret vil gjøre deg mer attraktiv.  
  Brondirovanie håret hjemme
   Brunette, blond eller brunette - hvilke av disse kvinnene mer sexy, mer vellykkede, mer intelligente, mer økonomisk? Svaret er ingen som vet. Kvinner har en annen hårfarge seg imellom er hemmelig for en svært lang krigsårene. Det er en nådeløs krig for første plass i menneskenes hjerter. Og i krig som i krig, for all del gå ned, så hvorfor kvinner liker å endre fargen på ditt eget hår. Ofte endrer ikke bare fargen på håret, og samme skjebne slår et hundre åtti grader. Trenger slike drastiske endringer når du kan gjøre en moteriktig i år brondirovanie hår.

   Den opprinnelige tvist mellom brunette og blonde brunette


   Brondirovanie hår - hva er det? Nevne den nye teknologien for hårfarging skjedde spille på ordene «brune» og «blonde». Men dette er ikke en ny skygge, gjennomsnittlig mellom blondiner og brunette, og helt ukjent måte å farge og fremhever mange hårfarger. Som et resultat av denne uvanlige farging effekt oppnås forbløffende naturlig. En sunn glans visuelle volum, dyp og fyldig farge - klare fordeler i forsvar innovasjon. For de som fortsatt er i tvil om rimeligheten av den måten å svare at teknologien brondyrovanyya hår har blitt utrolig populær over hele verden. Mange kjente kvinner er brondynkamy. Jennifer Aniston, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Gisele Bundchen, Cameron Diaz - dette er bare noen stjernenavnene som har skapt sin egen unike måte fordi besluttet å brondirovanie hår bilde av en skjønnhet med skinnende hår på forsiden av glossy magasiner - det viktigste argumentet i favør av en ny metode for farging hår. 

   Hva du trenger å vite for å brondyrovanyya hår


  Brondirovanie håret hjemme
   På denne måten farge i år - Brond kan gå med hvilken som helst farge. Den mest egnet for deg overløp farger kan oppnås ved å sende en multippel prosedyre fargestoffer i forskjellige farger: sjokolade, brun, kaffe, brun, gylden beige med lyse toner av blonde. Selv om det kan være flere andre alternativer, men ikke glem at brondirovanie hår - er å skape en visuell naturlig hår. Brondirovanie mørkt hår mer hardt arbeid, men det mørke Hanks samme effekten er fantastisk: røttene er mørk og krøller ser ut som om brent. Brondirovanie på blonde hår er en endring i håret mørkere tone. Men kan ikke følge moten alle. Hos kvinner med krøllete eller uregjerlig hår klippet veldig kort, ikke klarer å se skjønnheten av denne transfusjons farger farging. På mellomlang og lang rett hår effekt naturlige brenn tråder vil mest perfekte, så gjør brondirovanie hår bør tenke bare eiere er ikke veldig kort hår. Og viktigst, er denne fremgangsmåten tidkrevende og noen få timer, koster penger, slik at det er nødvendig å forhåndsfremstille på håret for å oppnå den ønskede virkning. Bare tenk på hvor dyrt salon prosedyrer vil se ut på sprø, split hår. Umiddelbart behov for å kurere håret, ta et kurs hjem næringsstoffer og fuktighetsgivende masker, avskåret skjemmende flisete tupper og besluttsomt bly bli som Hollywood-skjønnheter. 

  Brondirovanie håret hjemme
   Brondirovanie håret hjemme - bare!


   Det er ingen kontraindikasjoner å gjøre en lignende maleri hjemme, hvis du er trygg på sine ferdigheter og evner. Teknologi brondyrovanyya hår populært beskrevet på en rekke nettsteder og kvinners glossy magasiner. Bare "ja" for brondirovanie håret hjemme, fordi du finne uttrykks naturlige hårfarge og meget godt spare familien budsjett, men det er viktig. Først må du kjøpe noen pakker med farger med nyanser nær hverandre. Håret ditt kan inneholde oppdaterte flere farger, men hver farge må flytte sømløst til et annet, kontrast grader ødelegge alt. Derfor bør butikken nøye gjennom hele serien og kjøpe blyzkoraspolozhennыe nyanser. Brondirovanie hår kan ha flere områder:
   - En lettere siden av base farge håret;
   - Den mørke siden av base farge håret;
   - På ulike måter.
   Det er enkelt og trygt brondirovanie håret hjemme - det tredje alternativet når fargen ikke endrer seg dramatisk. I dette tilfellet, en mørkere nyanse valgte primær- og andre primære nyanse lysere. Husk at hvis håret allerede hadde malt fargen ikke kan komme ut en som ble definert i paletten av hårfarger.
   Det bør fokusere på følgende: brondirovanie håret hjemme vil se ut som en perfekt og profesjonell ytelse, hvis du vet hvordan utheving og farging hår. Hvis en slik opplevelse du ikke gjør det, trenger du ikke vet hvordan du skal falle tråder (region smell, side, occipital, parietal), vil det være en smart eksperiment.

   Stadier brondyrovanyya håret hjemme:


  Brondirovanie håret hjemme
   - Den grunnleggende tone brukes på hårrøttene og noen tråder;
   - Ved hjelp av folie er å fremheve to klassiske farger - fra røtter mørkere farge på tuppen av håret - en lysere farge;
   - I prosessen med å fremheve noen tråder forblir intakt;
   - Lateral rygger laget letteste (for ekstra brent hår);
   - Fjernet folien er påført maling på farget område uten hår system bare tilfeldig;
   - Evalueres nøye resultater og gjort små justeringer for å unngå opplagte brå endringer.
   Brondirovanie håret ut ideelt hvis bare fulgt den grunnleggende regelen er: slutten av den letteste hår og røtter på samme mørk farge, men ikke vice versa. Ikke glem om det, og alt du får er flott!  
  Яндекс.Метрика