Hvordan du fjerner pluggen fra øret
 Svovelsyre kork tidvis dannet i ørene, er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Støy og hum hørselstap som følger dette problemet kan alvorlig skade menneskeliv. For å fjerne pluggen fra ørene, kan du oppsøke lege eller gjøre det selv.
 Årsaker til ørevoks
 Strukturen av klebrige, leirelignende masse som fyller øret unntatt svovel omfatter flere komponenter. Dette gjørme og støvpartikler som samler seg på veggene i øret, døde celler i overhuden og talgkjertler i huden.
 Fungerende som en beskyttende barriere hindrer inntrengning av ørevoks inni øret virus, bakterier og sopp kolonier. I normal tilstand av overskytende sekresjon avledet fra passasje uten innsats, mens begå tygge bevegelser, men i tilfelle utilbørlig hygiene ørene eller inflammatoriske sykdommer i mellomøret, er svovel så mye at naturlig rengjøringsprosedyrer ikke hjelper. Svovel bygger seg opp i øret spressovыvayas i tett voskopodobnuyu propp som hindrer hørbar.
 Bli kvitt kork
 Hvis ikke akkumulert mye sekret, fjerne svovelsyre kork i øret enkleste med konvensjonell bomullspinne som er lett fuktet med vann. Ikke forsøk å gå inn i øregangen er veldig langt unna - så du risikerer svovel presse dypere eller skade trommehinnen responsive. Lys roterende bevegelser samle masse, som kan komme og trekke det ut av midtgangen.
 En annen effektiv måte å gjenopprette tapt hørsel - skyll godt øre sprøyte. Det er best å bruke for sprøyten Janet spesielt designet for rengjøring av alle typer hulrom. I fravær av et slikt instrument, kan du gjøre den vanlige enkelt enhet. Prosedyren gjøres best på badet eller på bassenget, for å hindre sprut og helle vann. Vask av øret, ikke dypt inn tuppen inn i øret ditt - i tillegg til fysiske skader, risikerer det imponerende stort trykk i midtgangen, kan skade delikat membran.
 Nedtoningen plugger fremmer løsning av hydrogenperoksid, grave i øret at du vil ha to eller tre ganger om dagen. Under handlingen av peroxide, svovel myknet og trakk ut lett på hånden.
 Den farmasøytiske industrien tilbyr et bredt utvalg av spesielle løselig narkotika, den mest effektive A-tserum og rep-Wachs.
 Hvis pluggen er for stor eller dyp nok i øret, ikke prøv å fjerne det selv. Legen vil gjøre det for deg er ikke bare rask, men også veldig effektiv.  
Implantasjon av egget - skilt
 Fødselen av et nytt liv - en av de største underverker of the Earth. Og jo mer vi lærer om hvordan det er oppe og går, jo mer mystisk blir det. Mysteriet med unnfangelsen er fortsatt et mysterium, til tross for at vi vet hvordan det er.
 I dag snakker vi om en av de mest mystiske og vakre øyeblikk i livet til en kvinne som bestemte seg for å bli gravid. On-starten - implantasjon av et befruktet egg i livmoren.
 Når skjer det? Etter unnfangelsen var som sperm zaplidnyt egg, begynner det å bli kalt frukt egg, og det gjenstår å være en lang vei. Innen noen få dager er det en meget farlig tilstand, fordi han fortsatt trenger å komme til livmorveggen og feste til den. Dette punktet er svært dramatisk, da graviditeten inntraff, og tilsynelatende ennå ikke kommet, fordi på denne tiden i livmoren for å fjerne det befruktede egget kan ikke gi det til å trenge gjennom murene. På denne tiden kvinnen ikke kan innse at drama som skjer i kroppen hennes. Men ikke fortvil hvis implantasjon mirakel vil skje. Livmor - veldig flink organ. Det søker å fjerne skadet, defekte frukt egg.
 Men selv i disse to eller tre dager det befruktede egget er "live" sine liv. Det begynner å produsere spesielle stoffer for å undertrykke forsvarsmekanismer av den vordende mor. Etter alle kvinnelige egget - et fremmedlegeme. Hormonet progesteron roer muskler i livmoren, reduserer deres reaksjon på tilstedeværelse av et fremmedlegeme. Det gir en mulighet plodnomu egg å feste seg til livmorveggen. Forresten, betyr egget implantasjon ikke skje umiddelbart. Prosessen med implantering skjer før det tjuende uke av svangerskapet, så lenge fullstendig dannet og vil arbeide placenta.
 Tegn på implantasjon av et befruktet egg
 Så, er det mulig å forstå og ikke gå glipp av denne spennende tid for implantasjon av et befruktet egg?
 Den første og mest nøyaktig indikasjon, basert på hvor alle graviditetstester - en kraftig økning i hormonet hCG. Hankjønn, festet til veggen av uterus begynner å påvirke hans intensiv produksjon. Selv graviditet kan nøyaktig bestemme ni dager på HCG blodprøve.
 Men de som venter på denne fantastiske øyeblikk vet hva jeg ønsker å vite om det så snart som mulig. Slike skilt finnes, men de kan være forårsaket av en gestational sac og ikke dem. Ikke alle kvinner kan legge merke til dem. Likevel, vi liste det.
 Det mest slående trekk kan være en liten blødning. Legg merke til at de ikke kan være større. De er ikke alle mødre, i tillegg ofte gå ubemerket hen. Over tid de er på fjerde til syvende dagen etter samleie.
 Også noen kvinner sier at de observerte trekke smerter i magen. Noen føler en metallisk smak i munnen og kvalme slakk.
 Noen attributt til tretthet, svakhet og svimmelhet, halvt bevisstløs tilstand. Psykologisk, kan dette skje i obrazlyvosti og overdreven nervøsitet, oppstemthet.
 Også, i samme øyeblikk innledningsvis, kan noen kvinner føler smerte pokalыvayuschuyu.
 Men vi må forstå at alle disse funksjonene er svært unøyaktig og kan være forårsaket av ulike sykdommer. Så hvis du forventer en etterlengtet graviditet, så vær tålmodig og når forsinkelsen menstruasjon, ta en graviditetstest. Og hvis han verdsatte de to bandene vil da være sikker på å returnere blodprøve for HCG, og hvis resultatet er positivt, deretter referere til fødepoliklinikken. Snart denne fantastiske øyeblikk du kan se på ultralyd.  
Bryllup frisyrer for langt hår
 Langt hår - reell formue. Ikke hver jente de er gitt av naturen, og ikke alle vil være i stand til å ta vare på dem. De krever også omsorg og riktig holdning til sitt utseende. Men det er på et slikt hår ut de fleste fasjonable, vakre og unike frisyrer. Det frisyrer og hårklipp ikke, vi er vant til. Flettene, Tails, krøller, krøller, bjelker - i utgangspunktet er det et privilegium langt hår. Og kvelden frisyrer for hvor det er nødvendig å gå til frisøren, forårsake bare glede.

 Wedding frisyrer


 Hvis du kommer til resepsjonen, fest, feiring eller en viktig begivenhet for deg, er det ofte et spørsmål om hvordan man best kan konkludere hår. Faktisk, i hvert tilfelle har sine egne nyanser, og ser på slike hendelser must på 100%. For å unngå feil og velge den moderne modellen, kan du stole på motetrender som er motedesignere og stylister. Her er kvelden frisyrer for langt hår  faktiske 2012.

 Mote kveld frisyrer for langt hår


 Stylister ikke begrense valget av jenter. Mote for farge, bare aksentuerer hårlengde populær trend. På bildet, kveld frisyrer for langt hår nedenfor er bare eksempler på de viktigste områdene av moderne mote. De kan, og bør skiftes. En endelig valget avhenger av din vilje og evne eller profesjonell frisør.

 Bryllup frisyrer for langt hår - fletter


 Gi bildet en mild, delikat femininitet. Spit - en klassiker. De er aldri ut av stilen, men moderne stylister opprette én-mesterverk. Nye måter veving, tegning ut noen tråder gjør dem svært populære blant representanter i alle aldre. Kvelds frisyrer som god Kos er det faktum at de godt kan brukes i hverdagen, uten å risikere look "out of place". Meget interessante alternativer for ulike Kos ramme hodet. Også, disse ser flott kvelds frisyrer med tilbehør som blomster, bånd eller perler.
Bryllup frisyrer for langt hår

 Bryllup frisyrer for langt hår bunter


 En streng, klassisk versjon. De er basert - satt sammen hår, som senere skapte noe frodig og vakker. Det er ikke bare opprør hale. Stylister, kommer opp med nye varianter av frisyrer, gjøre ham vakre design. Grunnlaget de ofte bruker former som en gang hadde vært populært, men for en stund du glemme dem. Dette gresk stil, og spansk, og aristokratiske, stilen av det 20. århundre. På grunn av dette, plukke rett antrekk og frisyre, kan du skape et unikt bilde.
Bryllup frisyrer for langt hår

 Bryllup frisyrer for langt hår, langt hår


 Det er alltid veldig feminin. Oppløst, slo fint hår gjør en kvinne sexy og attraktiv. Men slikt hår mer passende for uformell begivenhet der ingen har visst kleskode. I dette tilfelle benytte alle mulige midler for å gi håret de ønskede form og størrelse. Hårføner Curlers, diffusorer, rettetang, styling - kurset er sannsynligvis fordi håret bør lagre bildet i løpet av ferien. En lang hår har muligheten til å miste formen, spesielt hvis du var for regn eller sterk vind slapped.
Bryllup frisyrer for langt hår

 Hvis du har valgt en vanskelig kveld frisyre, er det bedre å gjøre det i kabinen. Professional vil understreke hver curl, noe som er vanskelig å gjøre selv. Men det er modeller av frisyrer som du kan håndtere på egen hånd. De er ideelle for anledninger når du bare ønsker å se vakre og elegante styling er ikke nødvendig. Hvis du bestemmer deg for å gå inn i et vakkert hår hjemme, bilder av kvelds frisyrer med langt hår hjelp til å velge en modell, velge tilbehør.

 Bryllup frisyrer for langt hår hjemme


 Enkelt hale


 Enkelt hale vil bli et helt annet utseende hvis tyggegummi holder ham vikle et hårstrå, og forsiktig feste det så det var ikke synlig tips. Hår kan dekorere dekorative blomster, vakre bånd, binde den på en node og forlate løse tråder til langt hår.
 Den opprinnelige frisyre kan opprettes nachesav hår på toppen og bunnen av feste. Det er ikke vanskelig. En tilstrekkelig mengde hår bør tas opp godt nachesat og litt fikse hårspray. Når du senker håret ned, gi dem den nødvendige avrundet form børste slik at toppen og samle seg i lav hestehale. Dette frisyre kan ikke dekorere, og en tyggegummi skjold rokk.
Bryllup frisyrer for langt hår

 Spit


 Nå populære flettene rammer ansiktet. For å oppnå dette resultatet, er det nødvendig å begynne å veve fransk pigtail fra midten av pannen. Dette kan gjøres bare på den ene siden og symmetrisk. Bottom zaplitayutsya i normal hår flette. Du kan legge igjen lenge, men du kan plukke opp en god gjeng.
Bryllup frisyrer for langt hår

 Spytte "Fishtail" ser mer elegant enn enkel. Hvis du supplere med bånd eller annet tilbehør, vil det se utsøkt med ethvert antrekk.

 Bunch


 For de jentene som liker en ponni. På kronen bør gjøre en enkel hestehale. Løfte det opp og fikse nachesat mye hårspray. Deretter slippe ned og børste for å gi den ønskede formen, grer toppen. Tuppene på håret for å bringe sammen og bøyd, stille sikret på halen. En nær tyggegummi rokk.
 Dette frisyre vil se bra ut med en bøyle eller bånd rundt hodet.
 Kvelds frisyrer for dlnnыe håret hjemme er bedre oppnås hvis tidligere satt hele lengden av skum eller andre midler for hår styling. I dette tilfellet, vil de ikke fly bort og pushitsya.

 Bryllup frisyrer for langt hår med smell


 Det kan utfylle et festlig bilde, men det må være i orden. Ujevne, otrosshaya smell ødelegge inntrykk. Derfor, hvis du ikke er sikker, bedre drepe hennes vakre pin.
 Bryllup frisyrer for langt hår med smell imponerende utseende med en bøyle. Og en haug, og spytte kan du legge dette tilbehøret og bangs vakker utgivelse.  
Яндекс.Метрика