Hvem har den lengste håret i verden
 Vakkert, langt hår har alltid ansett og fortsatt betraktet som en symbol på feminin skjønnhet og helseindikatorer.
 Men på grunn av hurtigheten i dag sine krav og holde tempoet hele dagen for å besøke flere steder og veldig annerledes situasjon, bør en kvinne alltid se på høyeste nivå, og har vakkert hår. Derfor er moderne kvinner i økende grad velger snarveien. For kort hår er lettere å ta vare på og gjøre dem hjemme.

 Langt hår - et symbol på skjønnhet og femininitet


 Men fortsatt menn og kvinner forpliktet til langt hår flyter over skuldrene og samlet seg i den vakre hår, intrikat flettet inn i vakre fletter, som er så populært! I antikkens eier og lange tykke fletter mye enklere å gifte seg. Hair snakker om femininitet og styrke, kanskje fordi så sterkt kritisert alle jenter og unge kvinner etter revolusjonen av forrige århundre, da i mote cut hår og iført en rekke korte hårklipp.
 Antall som ønsker å ha langt hår i disse dager er ikke avtagende, men heller øke. Men i moderne skjønn har mulighet til å vokse håret mye raskere med slike prosedyrer som hair extensions, men kan ikke erstatte naturlige skjønnhet, naturlig langt hår vet ikke noe lik. Mange kvinner omsorg for håret ditt, og ikke klippe dem ennå, og for å bli berømt.

 Eierne av langt hår i Book of Records


Hvem har den lengste håret i verden
 Utrolig men sant. Den lengste håret i verden, oppført i Guinness Book of Records, er ikke kvinner og menn! Dette bosatt i Vietnam Tran Van Gan, der om lag sytti år. Det er engasjert i alternativ medisin og gratis behandler alle som kommer til huset hans. I løpet av denne tiden har han håret ble lengre enn seks meter. Morsomt at den lengste håret i verden av menn utsatt for vasking siste seks år siden! For enkelhets skyld av deres eier trekker håret på hodet som en turban, eller pakket rundt ham. Håret er så splutalysya som ligner følte. Men til tross for alle ulempene, er den berømte vietnamesisk ikke til å klippe det. Kanskje han ser dette som noe gitt til ham ovenfra. Som du vet, den gjennomsnittlige personen håret slutte å vokse, og nådde en lengde på ca en meter.

 Den lengste hår på kvinner


 Den lengste håret i verden hos kvinner inntil nylig skrøt polsk bonde som vidroschuvala hår hele sitt liv, og hun levde 52 år. Når målingen ble gjort, i 1780, lengden på håret hennes var 365 centimeter.
 Den moderne rekordholderen langt hår hos kvinner
Hvem har den lengste håret i verden
 bosatt i Kina Xie Qiuping (Ksye Kyupynh). Hun ville ikke klippe håret hennes for trettisyv år. Lengden av hennes hår 567 centimeter. Dette er uten tvil den lengste håret i verden.
 Russisk jente skjønnhet lang flette av hår Tatiana skrevet vidrostyla til 270 centimeter. Sist trimmet håret hennes i en alder av ni. Tatiana vaske håret en gang i måneden, dette er hun fire timer. Og for å tørke håret, om en dag. I gre slik skjønnhet tar minst en time. Tatiana sa at som et barn hennes klippe håret ikke tillate foreldre, de ønsket jenta var en lang flette. Nå, når eieren av den lengste hår av mer enn førti år, min mann og barn er imot Tatiana kutte henne hennes skjønnhet. Hun selv har fascinert hårpleie og er ikke til å klippe det.
 Hvis du ser på bilder av den lengste håret i verden, kan spesiell interesse ikke føre dreadlocks amerikanske Ashe Manderы - eier av hår lengde 260 cm, som mer enn tjue år. Å vaske håret er det nødvendig å ta en flaske sjampo og balsam i ett vasking, bruker mye tid og krefter, så Ashe gjør det en gang i måneden.
 Russisk modell Ruslana Korsjunova, som hyller fra Tyskland, hadde vakre lange hår, som rammet mange reklamebyråer. Det ble skutt for Vogue magazine, designer Vera vekter, Nina Ricci og andre. Dessverre, langhåret vakkert liv klippe kort da hun var bare tjue år gammel. Hun hoppet fra balkongen av bygningen på Manhattan.

 Secrets akselerert hårvekst


 Du kan bidra til akselerert vekst som hår? Eksperter sier at vanlig hår hjelper dem å vokse raskere. For å gjøre dette, først av alt, forsiktig gre før du vasker dem. Men gjør det forsiktig, ved hjelp av en kam laget av naturlige materialer. Gre håret stimulerer blodsirkulasjonen og fremmer distribusjon sekresjon av talgkjertlene rundt håret. Men du må huske på at vått hår kam ikke kan.
 Hårete babes rådes til å trimme håret til en centimeter i måneden, hvis hårtuppene lett pisket. Det er nyttig å bli brukt i hodebunnen maske med burdock og ricinusoljer, vitamin A og E.
 Hold deg håret riktig ta vare på dem, og du kan også ha den lengste håret i verden!  
Spytte på medium hår
 Kvinners hår uansett lengde med stor tiltrekningskraft bare fra det faktum at de prøver hele tiden vertinne med dem for å skape vakre og fasjonable frisyrer. Til overraskelse for alle: det tjueførste århundre har blitt spesielt fasjonable frisyre, har vært kjent i tusenvis av år. Dette er de spiddene, blir stadig mer populært i mange dagligdagse frisyrer for unge og unge jenter, med tilgjengelig uansett lengde fletter håret alltid komme ut annerledes og originalt. Selv små feil som pyntebånd håret inkluderer alltid en "og måtte være". Ikke bare unge jenter kan ha råd til de intrikate mønstre på hodet, laget av hans eget hår. Kvinner som var i stand til å gjøre en karriere og klarte å klippe det lange håret hans og elegante å ta vare på dem er ikke vidnimav verdifull tid er nå preparert og stilige frisyrer for middels hår, fletter interesserer dem muligheter til å se både forretnings-og feminin. 

 Spytte på medium hår passer og elev og lærer


Spytte på medium hår

Spytte på medium hår
 Faktisk, i vårt demokrati, er det ingen strenge regler som må være kvinnelige hårfrisyrer. Kvinner selv må føle at de bør se på den riktige innstillingen, så ikke bli overrasket hvis klasserommet lærer og elev møtes, og deres hoder vil dekorere like bra for middels hår fletter. Bare ung fashionista har råd til å legge til ulike dekorasjoner i form av stående pins og bånd, og læreren vil skinne perfekt lagt skrå. Å veve fletter for medium hår som ofte uregjerlig og krøllete var ikke en vanskelig ting, sørg for å pre-behandle håret med en spesiell spray som vil hjelpe rakne selv de streng krøllete hår. På slutten av din flette design, gjelder lakk for bedre fiksering å kle for dagen ikke rastrepalas. Læreren, som er godt preparerte og svært fasjonable frisyre som fletter, kan oppnå den vanskeligste publikum oppmerksomhet. 

 Neat spytte på middels hår - business versjon


Spytte på medium hår

Spytte på medium hår

Spytte på medium hår

 Dette rådet vil være nyttig for alle som ønsker å lage fletter håret av middels lengde. Motetrender straks brøt ut i alle forretningssentre og kontorer. Til din profesjonelle rykte ikke er skadet, er det lurt å tenke og eksperimentere mange ganger i fritiden før noen morgen i en hast før arbeidsdagen og perezapletat veve hår som hardnakket ikke vil være avsluttet nøyaktig slik du en gang så i et moteblad. Bilder Kos for medium hår egentlig ser veldig attraktiv, men prøv å anslå de kreftene i en slik transformasjon. Ikke bare ferdighetene du trenger, men en reell vurdering av håret ditt. De mest omfangsrike lokker ser ideell for medium hår, men dette kan skje hvis du er eier av en veldig tykt hår.
 For håret ditt alltid bør bry seg: periodiske behandlinger mot hårtap, ikke utsette dem for hyppig tørking hårføner med veldig varmt modus, har riktig kam, hår ikke altfor zazhymayuschymy skade tannkjøtt og pins. Disse enkle trinnene vil hjelpe håret ser sunt alltid, strålende - bare med spytte krøller på den mest kreative medium hår vil se veldig stilig og hensiktsmessig i enhver situasjon. Dedikere neste søndag for en kjær nøye gjennom de ulike alternativene veving kosychok og prøve å skape det samme i ditt eget hode.

 Holiday spytte på medium hår


Spytte på medium hår
 Til enhver seremoni ønske å se den beste. Slik er naturen av kvinner at kvinner er alltid prøver å bevise at de er "all den søtere og mer vakker." Utrolig feminine boho flettene ut på medium hår, ha
Spytte på medium hår
 annet navn - bohemske fletter. Det er ingen overdrivelse å si at hvis de hellige har ganske vanlige sko er ikke ny, og smykker består av bare øredobber enkle reglene, men du dekorert utrolig boho-spytte, oppmerksomheten ikke bare fra menn sikret.
 Mystisk image skapt av dyktige samspill av hår, være sikker på å ønske å løse mange menn, men det er lite sannsynlig at de vil innse at dronningen av ballen kan være så enkelt - bare å lære å veve fancy fletter. Men du aldri kvinner perehytryte, de hele tiden og følge nøye med eieren av myk, romantisk, fantastisk feminin boho-Kos, som er så interessant ramme ansiktet. Det er bare disse flettene blitt en reell stilig tilbehør.

 Bryllup spytte på medium hår


Spytte på medium hår

Spytte på medium hår

Spytte på medium hår

 For den viktigste dagen i livet til enhver kvinne forbereder på forhånd. Noen ganger er dette lenge, men likevel spennende forberedelse til ekteskap inkluderer nødvendigvis øving og bryllup frisyrer. Sannsynligvis ingen alternativ vil bli avvist bruden før hun finner bare bildet av bruden som ønsker å holde i mange år til minne kjære til sitt folk. Ikke bare unike kjoler, men også de beste frisyrer bør være alle bruder. Derfor franske fletter på middels hår verdig den beste ferien image, ideelt i dette tilfellet.
 Bruden skal ikke være redd for å se for ung med fletter, uskyldig jente image aldri går ut av stilen, så spytter på gjennomsnittlig bryllup hår veldig ofte brukt av profesjonelle stylister. Noen ganger tyr de til svært små tilpasninger når håret er forvandlet foran øynene våre. For et tradisjonelt bryllup frisyre, som alltid har vært ansett for å være korrekt langt hår, gjør ikke nødvendigvis dyrt forlengelse. Ganske bruke overhead naturlig hår, plukket opp av ditt eget hår struktur og farge. Denne transformasjonen kombinert med en luksuriøs diadem eller alltid fasjonable dekorasjoner i form av blomster vil skape en minneverdig bilde av bruden. Det mest utrolige improvisasjon er bare mulig i stand hender master tillit bedre i byen din. Meld deg på til ham lenge før bryllupet dato for å rådføre seg med ham om noen spytter, og i de siste timene før bryllupet du med ham bare for å holde seg til pre-unnfanget plan.  
Яндекс.Метрика