Hvordan man skal håndtere søvnløshet
 Husk, som en gutt, hvis du ikke er dekket for en lang tid, skremme deg onde Baba-Yahoyu som er i ferd med å komme og ta ingensteds? Mange år har gått, du vokste opp, men den onde Baba Yaga kom på nightfall og stjele din drøm, og hun heter nå - Insomnia. Er det mulig å håndtere søvnløshet? Ikke bare mulig, men nødvendig!

 Årsaker til søvnløshet


 Lykkelig er den mann som ikke ønsker å forholde seg til søvnløshet som sovner umiddelbart ha nådd sengen! Disse heldige, dessverre, det er ikke ofte. Årsaker til søvnforstyrrelser, innstilt. Oftest er det stress, økt angst, overstimulering, depresjon. Søvnløshet kan føre til mangel på mosjon eller endre sin tradisjonelle levemåte, for eksempel skiftarbeid. Søvnforstyrrelser fremmer rikelig mat før sengetid, drikke sterk te, kaffe, matvarer som inneholder koffein. Det har blitt bevist at folk som er overvektige, er mer utsatt for søvnløshet. Søvn - en veldig "skjør" tilstand, det kan lett brekke eventuelle variasjoner i helsestatus, uvanlig situasjon, komfortabel seng, endre tidssoner.

 Typer av Insomnia


 Eksperter identifisere tre typer søvnløshet: episodisk, kortsiktig og kronisk. Episodisk søvnløshet varer ikke mer enn 7 dager, og er forårsaket av følelser, både negative og positive. Spesielt for å håndtere denne type søvnløshet er ikke nødvendig.
 Kortsiktige søvnløshet varer opptil tre uker. Grunnene til at det kan være et hvilket som helst emosjonell uro eller være forbundet med forverring av somatiske sykdommer (hypertensjon, artritt, etc.).
 Søvnløshet anses kronisk hvis varer mer enn tre uker, og forårsaket av repetitive stressfaktorer (ugunstig situasjon i familien, på jobb) eller etablert livsstil.

 Hva gjør søvnløshet


 Symptomer på søvnløshet inkluderer: manglende evne til raskt å sovne, hyppig oppvåkning om natten, opp tidlig, tretthet etter å ha våknet, søvnighet på dagtid.
 Å håndtere søvnløshet bør, som det negativt påvirker helse, reduserer immunitet årsaker til kroniske sykdommer ødeleggende effekt på nervesystemet.

 Måter å bekjempe søvnløshet


 Ved første er det nødvendig å prøve å håndtere søvnløshet enkleste måtene:

 Prøver å bevege seg mer i løpet av dagen.

 Skriv inn i kostholdet ditt en tilstrekkelig mengde av frisk frukt og grønnsaker.

 Spis minst tre timer før sengetid.

 Vandre på kvelden.

 Ta et varmt bad før du går til sengs med havsalt, urter eller eteriske oljer.

 Drikk et glass varm melk med honning.

 Gå til sengs på samme tid.

 Hvis disse metodene bevise ineffektiv, kan du prøve å håndtere søvnløshet bruke urte decoctions, tinkturer eller homøopatiske midler. Noen godt hjelp meditasjon, yoga, autotrenynhy.
 Å bekjempe søvnløshet på flere måter. Det er generelt en resept. Det er viktig å tro at du har klart å takle dette problemet.
 av Olga Bogdanova
 Spesielt for området "World Women"  
Hvor raskt edru hjemme

Hvis du ønsker å lede en person i orden for en kort periode på 20-25 minutter, kan du begrense deg verktøy som har funksjonen til å heve tonen av nervesystemet. Dette kan være en prosess med vasking snø eller is vann, kjølig dusj eller bad, massere føttene, kan du også drikke en kopp kaffe eller sterk te.
 Det bør understrekes at bruk av søt mat, øke opptaket i magen før du drikker alkohol. Derfor bør bruk av kaffe eller te tømme magesekken som forårsaker oppkast.
Hvor raskt edru hjemme

 Hvordan bli edru på lang sikt
 Hvis det var en situasjon som kreves for umiddelbar måte å holde prosessen på en mer tankevekk 30 minutterNødvendige tiltak for å være i stand til å redusere resorpsjon og øke utgangs blanding av alkohol fra kroppen. Dette betyr at du trenger aktiv katarsis. Et minimum av tre enemas å gjøre minst to liter vann. Vann bør være ved romtemperatur.
 Deretter må du gjøre ventrikkelskylling bruker deler av vann til mindre 700 ml vann. Alt du trenger er 5-8 liter vann. Prosessen med alkohol øker hemodialyse ved en spesiell anordning og fremgangsmåte som gjør god intravenøs infusjon.
 Men denne teknikken er bare gjort i en medisinsk sykehus. Men hjemme meget vel være et pust av frisk luft, gå til badstuen eller dampbadet, bruk av vanndrivende medisiner.
 I rollen som diuretika kan bruke mineralvann. Bruken bør være det høyeste beløpet. I å unngå katastrofale konsekvenser ikke anbefalt furosemid.
 Hvis en person er fysisk godt forberedt, gjør det en veldig aktiv trening gitt en stor effekt av å øke svette og puls to ganger.
Hvor raskt edru hjemme

 Etterbehandling og anbefalinger
 Etter operasjonene som utføres protrezvevshey person bør fullføre måte å gi opp fremtidige alkohol og søvn minst tre timer.
 Når det er sagt ofte tankevekkende prosess for hver papir motta svak løsning av ammoniakk. Denne type resept ingen teoretiske ferdigheter og egenskaper som ikke virker. Og på en praktisk metode man snakker i hvilket ville være om effekten av denne fremgangsmåten blir farmasøyter ikke støttet.
 Trezveyuscheho mann skal forlate for å være meningsfylt å gjennomføre en monolog med det som gjør råvarer aritmetikk, husker detalj situasjoner, se etter måter å løse ulike problemer.
Hvor raskt edru?
 Vi alle, ikke er vtrymuyemosya glass overflødig alkohol. Vel vitende om at redusere graden er høyst uønsket og vi noen ganger gjør. Hvorfor blir overrasket når, etter innholdsrik hygget begynner å splitte hodet, kvalme. Hva gjør du hvis du ønsker å gå på jobb, engasjere seg med barn eller umiddelbart returnere kroppen til normal? Du trenger bare å vite hvordan du edru opp raskt. Ansette følgende enkle teknikker kan fort glemme bakrus. Dessverre er det mange ikke vet omfanget. Og med tanke på at alkohol kommer inn i blodet innen 30 sekunder etter at "beslutningen på brystet hans," er forståelig så alvorlige konsekvenser morsom fest. Men dette er popravyma. Nedenfor - tips følgende som du kan edru opp raskt.
 1.  I helseeffekten og ytre miljø. Å være et røykfylt rom er ikke anbefalt - sigarettrøyk øker effekten av alkohol. Og denne kombinasjonen kan dessuten føre til hodepine. Hvis det er mulig, trenger du å komme ut i frisk luft. Men strømmen av oksygen til hver kropp reagerer forskjellig: noen får lettere, andre, derimot, begynner å spy. Vi må ta hensyn til det faktum at den kalde luften, i de fleste tilfeller gir raskere edru. Av samme grunn søvn etter en tung alkohol hygget anbefalt med åpne vinduer.

   Hvis situasjonen med sprit gått så langt som å overvinne følelser av kvalme og beherske seg ikke lenger er mulig, bør du kaste alt gratis. Du har kanskje enda mer stimulering. Å fremskynde brekningsrefleksen, kan du drikke en halvliter på ikke mindre enn varm og litt salt vann. Den samme effekten fører og en kopp svart kaffe i stedet for sukker du trenger å legge salt.

   Det er nødvendig å forhindre dehydrering. Derfor bør du drikke rent vann. Hvis returnerte sent fra en fest, drikk et par glass (mye) vann over natten. Denne tilstanden vil i stor grad rette dagen.

   Normalisere syre-base-balansen i kroppen gjennom lidelse kan, hvis du drikke rent vann i stedet for dette, som legges natron. Forberede det enkelt - en liter vann for å fortynne fordøyd spiseskje med natron.

   Takler oppgaven tankevekkende og hydro mineralvann, for eksempel "Borjomi". En slik overdreven drikking er i stand til å fjerne ubehag i magen, halsbrann og raping ren, håndtere vekten i midten av magesekken.

   Går til sengs, kan du drikke så "Alka Seltzer", eller ta to tabletter av aspirin. I utgangspunktet er det tilsvarende handlingen.

   Kjemper rus, samt dens konsekvenser, og fruktose. Og så om natten ville det være fint å drikke te med honning er rik på fruktose. Og jo mer honning å spise om natten, vil kroppen bli bedre i morgen.

   Lagrer en bakrus og drukket ved sengetid halvliter melk. Dette er et alternativ for de som ikke liker te med honning eller mineralvann.

   Du kan også ta en dobbel dose av vitaminer. Den mest effektive tankevekkende å være C og B6. Med hjelp av medikamenter som aktivert karbon, som voksen bør drikke minst 10 tabletter.

   Du kan også hjelpe en eller annen måte. Og hva om i dårlig forfatning var en? Faktisk kan du hjelpe en annen person. For det første, kan du helle den på hodet kaldt vann. Det er ønskelig, da det strømmet langs ryggraden. Hvis en person er i en tilstand av drikkevann, kan du gi ham et glass kaldt vann, som legges ca 5 dråper ammoniakk eller 20 dråper anstrøk av mynte. Du kan ikke drikke? Klem hendene tett til ørene "offer" og deretter sterkt og raskt gni ørene. Dette vil sikre flyten av blod til hodet og bidra tankevekkende. Du kan også skjule beruset og gi det prospatysya varm - denne metoden hjelper noen.
   Kort sagt, tips om hvordan du kan redusere bakrus eller til og med redusere det til noe - mye. Velg en egnet boks, dessverre, bare ved prøving og feiling. Enda bedre definere mål og prøve å holde seg til det. Dette er ett alternativ, og når kvelden vil være i orden i morgen og hodet vil være frisk.  
Яндекс.Метрика