Hvordan gjøre håret tykt
 Hver dag vi på TV, fra sidene av populære magasiner ser vakker med elegant tykt hår. De sier at vaske hodet med sjampo kjent at selv etter ett program som gjør håret vakkert, skinnende, sterk volum. De fleste kvinner er å kjøpe en annen shampoo, og resultatet har ikke mottatt. Dette er ikke overraskende, reklame snakker sjelden sannheten.
 Etter påføring av sjampo, balsam, balsam håret blir sunt og tykk. De er i stand til å gi bare visuell effekt. Du kan gjøre håret tykkere? Du kan, hvis du følger visse regler for hårpleie.

 Forlengelse som en måte å gjøre håret tykt


 Denne metoden brukes i tilfelle av at effekten er nødvendig. Hår vokser opp gjennom spesiell termokapsulam som er festet flere hårstrå. Resultatet er en tykk hår. Men hver fjerde måned for å korrigere forlengelse hår.
 Før du bestemmer deg for å gå for denne prosedyren anbefales at du lærer metoden som det er gjort i kabinen. Det er "kald" og "hot" metoder er forskjellige nivåer av helserisiko tråder. Lett betraktet som "hot" i italienske og "kalde" spanske metoder. Noen av disse alternativene gir deg mulighet til å gjøre håret tykt.

 Hvordan lage tykt hår, hodebunnsmassasje


Hvordan gjøre håret tykt
 For hårvekst er svært nyttig massasje som stimulerer blodsirkulasjonen. Med vanlig prosedyre blir tykkere hår. For beste massasje stempel sedertre olje. Det er brukt på huden i en sirkulær bevegelse massasje, holder i 14 minutter og vask av.
 For daglig sjamponering perfekt blanding av lakserolje og borre (5 ml) og sitronjuice (10 ml). Den resulterende væsken hodemassasje. Det anbefales også å gni hodet urte løsning. Rosmarin, salvie, mynte, basilikum, drops 5 lavendel helle to kopper naturlig eple cider eddik. Insister to uker. Deretter fortynnet til 2 ss av den resulterende infusjon gnis inn i huden.

 Hvordan gjør håret tykt: Mat


 For å gjøre håret tykkere behov for å justere kostholdet. Du trenger å inkludere i kosten av friske grønnsaker, som mye vitaminer og mineraler. For eksempel vitamin A (rose, grønne grønnsaker, gulrøtter) gir hårvekst, noe som gjør dem sterkere. Vitamin E (paprika) gjenoppretter strukturen.
 Om vinteren er det tilrådelig å spise fet fisk (sardiner, laks, sild), vegetabilske oljer, nøtter. Disse produkter - en kilde av fettsyrer av hvilke håret opphøre å være tørr og sprø.
 De gunstige effekter på håret og gir havregryn og spinat. De både bidra til å eliminere giftstoffer fra kroppen. I spinat inneholder også folsyre, vitaminer, protein, magnesium, jern, kalium, jod. Spinat kosthold fremmer rot krøller, styrke kapillærer.
 Også tenke på hvordan du gjør håret tykt, husk at sunt hår dag er tilrådelig å drikke mer enn to liter væske. Vann hydrater kroppen innenfra, bidrar til å akselerere veksten av hår, noe som gjør dem klumpete.

 Hvordan lage tykke håret folk rettsmidler


Hvordan gjøre håret tykt
 Den beste måten å øke hårvekst i mange år muligens borre olje. Hvordan å lage tynne håret tykt? For å gjøre dette, gni inn i hodebunnen en liten mengde varmt burdock olje. Hold den på håret i to timer, zamotavshy hodet med et håndkle. Olje anbefales å la over natten for å forbedre helbredende egenskaper.
 Gjør tykt hår, og kan være en maske av kakao. Forbereder den med ett egg, 20 ml yoghurt og 5 gram høykvalitets kakao. Rør blandingen grundig. Deretter dele det inn i fire deler. Først sette en lås på den første delen, den andre gangen i denne lille tørker, deretter den neste delen, etc. Hode polyetylen wrap og topp med et håndkle, hold i 25 minutter.
 Takket mutter maske kan også gjøre håret tykt. I en trebolle nøye slipe pinjekjerner (en liten håndfull), og legger litt vann for å danne en slurry. Deretter skifte masken i en keramisk bolle og satt i 30 minutter i forvarmet ovn. Resultatet skal få melk. Denne lotion gnidd inn i røttene tråder innen to måneder. Denne masken stimulerer hårsekkene. Håret blir tykt og sunt.
Hvordan gjøre håret tykt
 For å legge til volum og krøller passe styrke honning maske. For sin forberedelse bør blandes godt et glass konjakk, et glass honning og 200 gram grovt salt. Masse skift i en glassbeholder for å bli satt i et mørkt sted for to uker. Etter denne tid masken er klar. Sett det på roten av håret, isolert hodet. Holde i 1 time, skyll uten sjampo og varmt vann. Denne masken er anbefalt å bruke i stedet for sjampo. Kurset varer i 2 uker, og i denne tiden vil det være en betydelig effekt: håret vil bli sterk, sunn, tykk.
 Også godt etablert en annen oppskrift honning maske. Bland eggeplomme, 5 ml brandy, 5 g honning, 10 ml burdock olje. Den resulterende blanding ble påført på hodebunnen, dekk med polyetylen. Holde masken i ca 2 timer, deretter vaske håret med sjampo.
 Hvordan gjøre håret tykkere? Du kan bruke gjær maske. Gjær ernære hårsekkene, oppmuntre deres vekst. Bland en skje med gjær, en eggeplomme, legge urte hårfarge. For rød drakt calendula for blondt - kamille, for mørket - eik bark eller Johannesurt. Den resulterende blanding ble satt i en time i et varmt sted for å komme gjær. Deretter legger vekt til 10 dråper eterisk olje (som er mer som det) og skje Burdock olje.
 For håret var tykt må følge alle anbefalinger. Sørg for å justere kostholdet til håret behandles med riktig mengde av mineraler og vitaminer. Det er også ønskelig å gjøre daglig hodemassasje, stimulerer blodsirkulasjonen til trådene blir mer omfangsrike. Det anbefales å ta hensyn til oppskrifter på folk rettsmidler for hår tetthet.  
Echinacea for immunitet

 Generelle karakteristikker av Echinacea purpurea


 Echinacea purpurea - en urteaktig, flerårig plante, som først ble funnet i Nord-Amerika. Derfor, i Echinacea stammen rett, 70-150 cm høy. Enkle blader hun kan være ovale eller, lineær-lansettformede, kantene er taggete kutt. De nederste bladene har lange petioles, og samlet har nesten fastsittende. Echinacea Blomstene er store, lyse, har vanligvis en mørk rød farge, og kan være gul og lilla.
 For hensikten med behandlingen vanligvis brukes røttene av Echinacea, vыkapыvaemыe vanligvis tidlig på våren eller sent på høsten. Røttene grundig vasket, finhakket, tørket i en separat tørketrommel. Også samle kurver med blomsterstander i blomstrende planter. Som stengler og røtter av planter som inneholder sporstoffer av jern og magnesium, aluminium og kalium.

 Der det er aktuelt Echinacea purpurea?


 Fortrinnsvis bruk av Echinacea mest populære i folkemedisinen. En annen lenge vært kjent at stoffer som finnes deri, fremmer raskere heling av riper, samt forbrenninger og sår. Effektivt bruke Echinacea for behandling i kroppen inflammasjon, spesielt i reproduksjonssystemet. Påfør en naturlig medisin og i smittsomme, septik sykdommer. Utvortes bruk solhatt med abscesser og koker, carbuncles, når infiserte, infiserte sår og brannskader fra første til tredje grad. Echinacea Hjelper med gamle, tunge liggesår. Forresten, brannsår, med unntak for terapeutisk effekt, oppdager Echinacea og effektiv smertestillende effekt. Men mer effektivt styrke immunforsvar Echinacea som kan forebygge mange sykdommer.

 Ved hjelp av Echinacea å styrke immunforsvaret


 Under eksperimentet ble det vist at Echinacea tinktur fra den første applikasjon allerede viser dets bakteriostatiske og også fungicide, antivirale egenskaper. På samme tid, det kjemper aktivt mot betennelse. Ja, anstrøk av Echinacea øke leucopoesis bly i beredskap makrofager og aktiverer lymfocytter og granulocytter. Styrking av menneskers immunforsvar, er Echinacea en grønnsak, naturlig stimulator av immunsystemet, mens positivt påvirker nervesystemet og andre systemer i kroppen. Lagt merke til antiallergiske og, adaptogenic egenskapene til anlegget.
 Det er også bevist at Echinacea for immunitet vil fungere like godt for barn, hvis immunforsvaret er ennå ikke helt dannet, og for voksne, og enda eldre. Sistnevnte er spesielt viktig fordi kroppen er i ferd med aldring, og derfor de beskyttende egenskapene til de svake.
 Ja, Echinacea styrker immunforsvaret, viser alle antibakterielle og antivirale egenskaper og handlinger. Echinacea Hjelper mot kulde, hvorfor det skulle være kombinert sammen med vitamin C. Men mer effektive, Echinacea, i dette tilfelle i form av forebygging. Imidlertid, hvis de udøde har begynt, perioden av sykdommen reduseres til det halve.
 Påfør echinacea i perioder med sykdommer som er direkte knyttet til svekkelsen av immunitet. Det kan være kronisk inflammasjon i kroppen, så vel som eksponering for stråling, UV-stråler, medikamenter eller kjemoterapi, destruktive virkning av antibiotika på systemet.
 Solhatt og har antimikrobielle egenskaper, som manifesterer seg i kampen mot streptokokker og stafylokokker reproduksjon, samt E. coli, herpes og influensavirus. Det finnes rapporter som sier at effektiviteten av Echinacea vises og kur revmatisme og prostata, gynekologiske sykdommer, problemer med luftveiene, i sårtilheling som tropiske sår og osteomyelitt, mikrobiell eksem. Som du kan se, er det et effektivt medikament for immunitet i behandlingen av sykdommer av ulik opprinnelse.
 Ofte er echinacea brukes som en rot tinkturer (1: 10) til 70 prosent alkohol. Drikk dette infusjon tar ca 20-30 dråper per én spiseskje vann en halv time før måltider. Insistere på sine egne røtter trenger ca 35 dager. Men du kan kjøpe en ferdig эhynatseynuyu skjær i alle apotek. Det er slikt stoff er veldig billig. Å stimulere kroppens immun, brukte Echinacea komposisjon med andre planter. Ofte er det sikori, bokhvete blomster sådd arter, samt aromatisk tinktur chapolochi. Alle disse komponentene må kombineres i slike andeler: 2 (Echinacea) og 1: 1: 1 (andre komponenter). Drikk 20 dråper i en skje med vann tre ganger om dagen. De fleste slike midler er immune mot en time før måltider. Behandlet behov i gjennomsnitt et par måneder.

 Hva er kontraindikasjoner for behandling solhatt?


 Til tross for at Echinacea styrker immunsystemet, og tilsynelatende, dens fordeler er åpenbare, er det en rekke sykdommer der bruk Echinacea ikke kan. Først av alt, tuberkulose og multippel sklerose, så vel som leukemi og collagenoses. Echinacea er kontra barna til ett år.

 Hvordan bruke solhatt under svangerskapet?


 For god forebygging av influensa i den kjølige sesongen, echinacea trenger for fremtidige moms enn noensinne. Preparater av solhatt kan brukes profylaktisk når sett første tegn på en kald, som fortsatt er på et tidlig stadium kan kureres raskt. Echinacea er nyttig for gravide og når hun søkte om en lang tid antibiotika narkotika, eller hvis bor i strålingsforurensede områdene. I disse tilfellene er Echinacea for immunitet spesielt viktig.
 Det er viktig å si at alle rusmidler, Echinacea - dette er verktøy som ikke er en risiko for misdannelser hos fosteret. Denne informasjonen er bekreftet av medisinske komiteer og organisasjoner.
 Det er ingen tvil om at dette naturlig forberedelse tjent sin rettmessige plass på grunn av sin effektivitet i behandling av komplekse sykdommer av ulike slag. I tillegg, er utvalget av kontraindikasjoner til dette stoffet er så liten som gjør det mulig å kurere mange sykdommer.

 Echinacea for immunitet (video) Videoer om fordelene med solhatt for immunitet
Яндекс.Метрика