Trost i kvinner - årsaker, symptomer, tegn

 Utviklingen av trost i kvinner - symptomer, diagnostikk, behandling


 Sannsynligvis ikke disse jentene som aldri har hatt sykdommen trost. I utgangspunktet, gjær infeksjon i kvinner ikke ansett for å være den mest fryktede sykdom, så vel som trost hos menn. Imidlertid er det mest kjente for den offentlige opinion enn virkeligheten. Moderne reklame som beskriver mye penger yzlechyvayuschye trost, frata mange legebesøk, og ubrukelig. Ingen kan diagnostisere trost selv og oppnevne behandling. Nå er alt i detalj.

 Som begynner å utvikle trost?


 Hvordan skille trost fra andre kvinnesykdommer? Når og hvor tydelig trost hos kvinner? Det er viktig å vite absolutt alle nyanser av sykdommen.
 Det er kjent at den første opptreden av gjærsopper utløse candida (Candida). I dag er denne type sopp er mer enn 150 varianter. Men det viktigste er sopp albicans, som er de utløsende agenter i 95 prosent av alle tilfeller. Imidlertid, i seg selv kan produsere sopp i menneskekroppen er nødvendig antistoffer. Trost - en sykdom som fortsatt fører til endringer i immunforsvaret, og deretter påvirker bestemte systemer. Så, når immunsystemet feil begynner å skje, sopp Candida begynner å vise seg på denne måten. Når epitelceller trenge C. albicans, de forårsake skader og parasitical kjerne og cytoplasma grunn av rusmiddelbruk for vekst. Hvis sopp er epitelceller for lenge, og reprodusere her, kan medisinen ikke i tilstrekkelig grad påvirke soppen i seg selv, som er omgitt av en form av mikrokapsler.
 Sammenlignet med trost seksuelt overførbare sykdommer, bør du si at, i motsetning til sistnevnte, trost kallende mikroorganismer og parasitter, gjær-lignende sopp som finnes i kroppen siden fødselen, og ingen bakterier smittsom natur. Negative handlings sopp - de viktigste årsakene trost i zhenyschyn alle aldre. I tillegg er det andre mulige "provokatører" sykdom. Når en person blir utsatt for store påkjenninger, tretthet, diabetes og vitaminmangel, og andre virkninger, dramatisk svekker det immunsystemet. Deretter begynner en manifestasjon av trost i kvinner som kløe eller utflod. Samme årsak og misbruk av antibiotika eller p-piller, hyppig vaginal skylling. Da Candida sopp er sanne overgripere, provoserte en skarp progresjon av sykdommen.

 Symptomer på trost


 Symptomer på gjær infeksjoner hos kvinner kan være ganske forskjellig, avhengig av art, skjermer og valg. De fleste jenter kjent slags vaginal trost. Det første symptomet på gjær infeksjon på dette - er det veldig skarp og raskt voksende klør, som er nesten konstant. Kløe i perineum og manifestert i skjeden. Naturen av kvinner er at i denne intime deler av kroppen har avgjort mange nerveender som vaginal gjær arter kan føre til mye ubehag. I kløe er hvit, rikelig plakk på vaginalslimhinnen og i alle tilfeller der utvalg i gjær, Otlychaemыe ost tekstur. Dedikert disse kan du ikke se, bare fordi en sterk og plutselig kløe i seg selv krever mer intensiv behandling.
 Smittsomme prosesser er lokalisert, vanligvis i de øvre lag av epitelceller i vagina. På dette stadium kan trost stanse en liten og kan fryse "og i en lang periode, på grunn av det faktum at det er en balanse mellom Candida sopp, som er vanskelig å trenge gjennom de dype lagene separert, og den organisme som harde inhiberer denne funksjonen. Men å helt bli kvitt patogenet kroppen ikke kan. Hvis balansen er brutt, kan det bare to valg - forverring eller full gjenoppretting.

 Trost og seksualitet


 Mange forfattere hevder at 30 til 40 prosent av alle sykdommer som oppstår under samleie, men i motsetning til fakta - 5-20% av seksuelle partnere er bærere av sopp. Forresten, er mer vanlig enn hos menn gjær infeksjon i kvinner. Tvert imot mening. Disse forfatterne kan også si at mange jenter som lider av trost, og ikke seksuelt aktiv. Dette kan inkludere tenåringer og jenter. I 40 prosent av mennene utvikle en gjær infeksjon etter kontakt med den syke, og i tilfelle av kvinner som hadde sex med en tålmodig mann, var denne andelen 80%. Ofte trost kommer med sykdommer i urin-systemet. Det er imidlertid viktig å vite at i tider med sykdom trost, for å utelukke sex for ikke å smitte en partner.

 Former for sykdom trost


 Det er tre hovedtyper av gjær:


 •  Trost uten dens manifestasjoner. I denne formen, er det ingen symptomer, er bildet svak. Imidlertid, hvis gjennomføringen mikrobiologiske forskning, gjær kan finnes. Det bør tas i betraktning som forårsaker trost alltid annerledes, og at kandydanosytelstvo kan også ta mange former. Du må heller ikke utelukke muligheten for overføring gjennom seksuell kontakt.

 •  Akutt trost, otlychymaya svært levende, negativ inflammatorisk mønster, noe som resulterer i rødhet og hevelse, kløe og utslett, som i skjeden, og slimhinnene i vulva. Trost akutt form kan ta et par måneder.

 •  Trost kronisk form, som er forsinket med et par måneder. Symptomene er de samme som i akutt trost.

 •  En spesiell type trost - trost i svangerskapet. Det sies at gravide kvinner sykdommen kan ofte møter enn ikke gravid. Dermed under graviditet, gjær forårsaker en forskyvning av pH i "sur" side, og hormoner. Det er klart at hvis under svangerskapet en kvinne som lider trost, kan sykdommen pass til barnet.

   Diagnostisering og behandling av trost


   Diagnosen er viktig for nøyaktig diagnose, tar hensyn til symptomer på gjær infeksjoner og bekken undersøkelse. Den enkleste måten å identifisere sykdommen - smøre (vaginal) og hans mikroskopi.
   Basert på utstryk og nedsette all nødvendig behandling, som naturligvis må være kompleksitet. Denne eliminering av mulige faktorer forekomst av sykdom og kurere sykdommer.
   Selvfølgelig, skilting av gjær infeksjon i kvinner er forskjellige, og dette betyr at vi ikke skal følge andres behandling av denne sykdommen. Behandlingen bør alltid gis bare av en lege bare introdusert til trekk ved sykdommen, sin gang, gitt alle sine avlinger bakteriologisk natur.
   Første soppdrepende behandling utføres, og deretter begynne å ta skritt som vil forbedre den generelle immunitet. Det kan gis probiotika - spesifikke bakterie medisiner som inneholder levende bakteriekulturer. De vil hindre at den kraftige økningen i slike patogene sopp og seg selv. På dette stadiet, vil legen forskrive legemidler som kan gjenopprette normal surhetsgrad i skjeden.

   Videoer Relaterte trost:   Trost - behandling (video)
  Trost - symptomer og behandling
   Candidiasis eller trost, blir ofte referert til som en sykdom forårsaket av mikroskopiske gjærlignende sopp Candida, påvirker slimhinner og hud av barn, kvinner og menn.
   Disse mikroorganismene i begrensede mengder er stadig til stede i den friske menneskekroppen: hud, mage-tarmkanalen, munn og urinveiene. Når en rekke faktorer sopp og bakterier balanse blir forstyrret, antall candida overvekst begynner, formere seg raskt, noe som fører til sykdom trost.
   Den mest vanlig hos voksne i fertil alder trost oppstår på kjønnsorganene, i hvert fall i tarmen, hals, ytre øret, strupehode (mer vanlig hos menn). Barn under tre år, den vanligste formen for oral sykdom.

   Årsaker til trost


   Noen ganger du ikke kan identifisere den egentlige årsaken til candidiasis, er det umulig å identifisere årsakene til trost. Men det er trygt å si at folk med symptomer på sykdommen svekket immunsystem. Årsakene til dette kan stilles inn.
   Noen er vanlige faktorer som bidrar til utviklingen av trost:
 •  Endokrine sykdommer: hypofunksjon av skjoldbruskkjertelen (hypotyreose), diabetes, stoffskifteforstyrrelser, fedme. For eksempel, i diabetes, urin, samt i blodet, høyt blodsukker, noe som uunngåelig fører til en reduksjon av surhet i vagina. Som igjen er gunstig grobunn for gjær.

 •  Enkelte legemidler, cytostatika, antibiotika, kortikosteroider, som ankommer i menneskekroppen under behandling, bryter flora, forårsaker forekomst av trost. For eksempel ved langvarig behandling med antibiotika, legemet dør ikke bare skadelige, men også gunstige bakterier. Den ødelagte balanse provosere candidiasis.

 •  Kronisk sykdom, vanligvis gastrointestinale og gynekologiske problemer og smittsomme sykdommer - SARS, influensa og andre svekke immunforsvaret.

 •  Endringer i hormonnivåene forbundet med å ta p-piller, graviditet.

 •  Sykdommen smitter gjennom seksuell kontakt, trichomoniasis, HIV, ureaplasmosis, mykoplasmose.

 •  Overført kirurgi, traumer, etseskader.

 •  Årsaken candidiasis, ofte gjentas, etter full helbredelse av sykdommen kan bli seksuell partner som har en gjær infeksjon er asymptomatisk, som oftest oppstår hos menn.

 •  Iført et stramt, undertøy sydd av syntetiske stoffer, øker i hudfolder temperatur og fuktighet, og dermed skape forhold for rask multiplikasjon av soppen.

 •  Iført daglige pads, også i stand til å provosere candidiasis. Candida sopp som finnes i sekreter som kommer inn i legging ut av skjeden, er i perfekte forhold, som begynner å formere seg. Derfor bør daglige elektrodene skiftes flere ganger om dagen.

 •  Hvis du lider av en kronisk form av sykdommen, kan den daglige kosten, som er dominert av søte og rike bakverk skyve forverring.

 •  Kvinner bør huske at gjær bebor mage-tarmkanalen og for ikke å respektere personlige hygienetiltak i løpet av avføring, kan soppen lett komme inn i skjeden, bli en årsak trost tar vaginal sted i skjemaet.

 •  Spedbarn lider av candida, 70% av tilfellene smittet av mor og baby uansett alene eller ved kirurgi, ved keisersnitt.

 •  Symptomer på trost


   Symptomer på gjær infeksjon hos menn ofte manifestert i den inflammatoriske prosessen forårsaket Sandida sopp, slående penishodet og forhuden. Candidainfeksjon er ledsaget av følgende symptomer:
 •  brenning, uutholdelig kløe, rødhet, smerte i hodet av penis;

 •  hevelse i penishodet og forhuden;

 •  på hodet synlige hvite flekker i form av flak tvorozhystыh;

 •  samleie ubehag og smerte;


 •  Symptomer på vaginal candidiasis hos kvinner (den vanligste typen gjær) skiller seg lite fra menn :
 •  kløe, uutholdelig brennende følelse i området av anus og vagina, noe som kan føre til et nervøst sammenbrudd;

 •  rødhet, hevelse, smerter i kjønnsleppene og skjeden;

 •  hvit, grønn eller gulaktig cheesy utflod uten særegen lukt;

 •  ubehag under intimitet;

 •  smertefull vannlating;

 •  Hos kvinner, symptomer på gjær infeksjoner forekommer ofte sju dager før menstruasjon. I allergiske symptomer på kløe og svie mer uttalt. Ubehag forårsaket ubehag, økt varme, spesielt etter bading. Også i kveld, som hindrer avslappende søvn og riktig restitusjon.
   Symptomer på gjær infeksjon som ofte vises i munnen nyfødte og spedbarn - en sopp stomatitt. Det ser ut som en hvit blomst zvurdzhenoho melk på den røde betente slimhinner, noe som kan blø. I dette belegget kan bli sjokkert tilbake språk og hjørnene av munnen hennes, mandlene og svelget.

   Behandling av trost


   Hvis du føler ubehag forårsaket av de ovennevnte symptomene, må du først se en lege. Bare en spesialist, tar de nødvendige testene kan diagnostisere, behandle trost rozpysavshy ordningen.
   Typisk behandling av soppinfeksjon utført i to trinn: identifisere de viktigste faktorene som utløste sykdommen og eliminere dem. Behandling med soppdrepende handling.
   Derfor bare etter undersøkelse av mage-tarmkanalen, immunologiske og endokrinologiske systemer, noe som vil bidra til å fastslå årsaken til candidainfeksjon, kan legen forskrive stearinlys gjær og plukke de nødvendige medisiner. Self-behandling av gjær infeksjon hjemme kan føre til komplikasjoner for at sykdommen vil passere og kroniske. Mange kvinner spør seg selv diagnosen "candidiasis" bare hvit utflod og kløe. Dette synet er feil. Disse symptomene kan være i andre sykdommer, genital herpes, gonoré, bakteriell vaginose, og mange andre. De annonsert på TV-medisiner for å behandle gjær infeksjoner hos kvinner er det ikke. Så før du starter behandling gjær infeksjon, må du installere den utløsende agent.

   Behandling av trost folk rettsmidler


   For å bli kvitt sykdommen så snart som mulig til narkotika i behandling av candidiasis kan legge oppskrifter alternativ medisin.
   Tradisjonelle behandlinger for gjær infeksjoner er delt inn i naturlige antibiotika, antiseptiske midler og immun-modulatorer.
   Den første gruppen omfatter olje løsninger rozanolomы og chlorophyllipt. De liker også potions (01:10) calendula, knopper av poppel, kjøpte bjørk på et apotek eller tilberedt hjemme er behandlet den berørte huden og slimhinnene. Likører kan brukes til skuffer som gjør 15 minutter hver dag. For en prosedyre er nødvendig: kokt vann - 05 liter infusjon - 2 ss. l.

   Ved behandling av trost effektiv bad med havsalt.


   Hvis sykdommen er i en tidlig fase, er det veldig god skylling urt:
 •  2st.l. Calendula, 1 ss Kamille hell 1 liter kokende vann over natten. Før påføring av filteret.

 •  Ta 1 ss. eik bark, kamille blomster, salvie blader, legge til en 3 ss nesle og mix. 2 ss. l. blandingen helle en liter kokende vann over natten. Før vanning avløp.

 •  Behandling av trost (video)   Video - behandling av trost
  Яндекс.Метрика