Manikyr - bilder på negler
 Visste du at har en lang historie manikyr? Denne gamle prosedyre eksistert i mange land, men det var veldig lik den som holdt moderne kvinner. Våre forfedre elsket mest fargerike manikyr, tegninger på neglene på hender og føtter var de mest levende farger, de er skapt med spesiell maling, som var en del av henna, eggeplommer, vegetabilsk fargestoff. Men det mest utrolige faktum at gull og sølv er også brukt til å dekke spiker.
 Moderne manikyr har flere etapper, men alltid ender likevel påføre lakk på neglene. De fleste av jentene og kvinnene som ikke er nok, så malingen bare fungerer som et bakteppe for en rekke tegninger som understreker sin individualitet og unikhet.

 Casual manikyr, negler bildene som er tilgjengelig for alle


 Sju til ti år siden manikyr med spiker-art, er dette navnet malte negler, var bare tilgjengelig i salonger, sysselsetter håndverkerne som eide natur kunstneriske evner. I de siste årene har teknologien som gjorde det mulig med riktig verktøy og virkemidler for å skape manikyr, negler bilder, selv de som aldri skrøt en skole, gode karakterer i maleriet.

 Treningssentre er fagfolk på feltet, men å lære å bruke den nyeste teknologien, og kan være hjemme, hvis du har den minste kunstnerisk smak og et stort ønske. Hvis du ikke har tid eller penger til å delta mester i manikyr, deretter dekorere hendene selv.

 Utforske hele sekvensen til visse mønstre du kan bruke video, siden internett er nok av pedagogiske videoer. Maling kan ikke bare børster, men bruker det virker malplassert i begynnelsen. Mest kjent var en måte der gjort manikyr, negler bildene nål.

 Hvor skal jeg begynne manikyr, lage tegninger på neglene nål


Manikyr - bilder på negler
 Ikke vær redd for eksperimenter vil være ganske mye tid, og du vil ikke kopiere andres bilde, og vil oppfinne sine egne. I den første etapper manikyr negler bildene gjør det enkleste i form av teknologi, men som vil se flott ut og virkelig profesjonell.
 Hovedverktøyet vil være det mest vanlig synål som skal settes inn for brukervennlighet i skifer blyant i stedet. Fagfolk, selvfølgelig, er dette nål helt annerledes, men vi vil komme og så for første eksperimenter nail art. Hvorfor vil skape et profesjonelt bilde? Og grunnen er at denne metoden ikke kan lage slike subtile mønstre som ikke engang kommer gjennom svært liten pensel.
Manikyr - bilder på negler
 Disse mønstre, ornamenter, blomster, kvister trukket på rå lakk: raske slag gjort riktig skilsmisse. I øyeblikket et enkelt punkt og linje forvandlet til et mesterverk. Sekunder er behov for dette, så du må lære, først, raske og presise bevegelser som er mulig bare på betingelse av at arbeidsplassen er organisert praktisk, vil en god bordlampe sitte komfortabelt.

 Manikyr, tegninger på neglene, nål teknikk trinnvis


 Zaryadzhayemosya godt humør, forberede all nødvendig og fortsette å male et bilde på negler nål. Du må bare lære å gjenta alle trinnene i veiviseren. Minst ti forskjellige bilder bør lære før du våkner opp sansene liker å lage sine egne bilder uten andres ordninger.
Manikyr - bilder på negler
 Lær andres utstyr, tror ikke det er så vanskelig å gjenta en manikyr, til negler bilder bilder vil at tiltak må gjøres skape et mønster. Men det er alltid trinn som alltid er gjentatt:
 •  Negler må renses for gammel maling;

 •  deretter brukt den grunnleggende maling - bakgrunnsbilde for fremtiden;

 •  det er umulig å tørke lakk, raskt sette en dråpe lakk eller mer, som du har forberedt for et mønster;

 •  nål holdt linjen i retning for å få et ønsket mønster;

 •  spiker dekket med gjennomsiktig lakk eller fiksativ.

 •  Mestere råder nybegynnere som prøver hjemme alene gjenta sine tegninger som følger:
 •  må begynne arbeidet alltid med venstre hånd hvis du er høyrehendt, og vice versa, på høyre side, hvis venstrehendt;

 •  for ikke å påvirke de malte negler, må begynne å sette et bilde med lillefingeren;

 •  noen rett og slett tegne en nål inn i blyant, og noen foretrekker å føle tynn nål slik som nærmer seg denne personen;

 •  alle bevegelser nål skal være enkelt, nesten overfladisk, eller veldig lett å ripe og skade neglen.

 •  Noen prøver å gjenta lignende mønstre tannpirker som du ser passer og gjøre. Det viktigste som alle jobbet ut forsiktig, ellers vil det se stygt og vulgært.
  Tegninger på korte negler
   Mange kvinner opplever at dekorere kan bare lange negler, manikyr ellers ikke ville se fint. Det er imidlertid ikke, på korte negler også skape vakre mesterverk. Disse neglene er mest praktisk i hverdagen, er de lettere å vokse, og de passer alle. Sanne tegninger på korte negler gjør komplisert fordi kvinner har liten innsats.
   Ikke lenge manikyr ser flott ut i preparerte kvinnelige penner. Og du kan ikke bare dekke dem med lakk ensformig, men også sette en rekke tegninger for korte negler. I å skape originale bilder fantasi er ubegrenset. Men så lange negler bør nøye velge bilde, ettersom ikke alle ville være hensiktsmessig å se på dem.

   Tegninger på korte negler omsorg i sine valg


  Tegninger på korte negler
   Korte negler bør ikke overbelaste bildet. For eksempel, tegne tre litt bedre i stedet for én stor blomst. Bakgrunnen bør ikke være brun, gul, for mørkt, da disse fargene visuelt utvide negleplaten. Også, ikke velg en lys rød og perlemors maling. Kan forkorte spikeren horisontale striper, vil buck viser motsatt effekt.
   Velg manikyr nødvendig og gitt stil av klær. For eksempel, bildet av virksomheten det bør ikke ha mer enn tre farger av maling. I hverdagen, ville det være upassende masse paljetter, strass, overdreven lysstyrke av farger.
   Gjelder tall for korte negler trenger baserte skjemaer negleplaten. Grafiske mønstre, vil lyse farger ser perfekt i skjemaet med rette ender. Jenter med oval plate fit floral og lett rekkevidde. Det er ønskelig å fortrenge dem i hjørnet av spiker manikyr å se perfekt.

   Tegninger på korte negler: hvordan å velge


   For å få gode bilder på korte negler trenger å følge noen regler og retningslinjer:
 • Tegninger på korte negler
   Utbredt dekkplate av mørkere farger lakk for å gjøre det visuelt smal.

 •  For visuell forlengelse anbefales å sette sentrum vertikale striper.

 •  Tegninger på korte negler har et stort antall linjer og linjer, men ikke horisontalt.

 •  Tegn ønskelig fra kanten av neglene til manikyr sett mer nøye.

 •  Skape et bilde er verdt en plan som vil understreke den mest lønnsomme korte lengden på neglen.

 •  Figurene ønskelig å velge enkle, de er best egnet.

 •  Hvis neglene er svært bredt, anbefales det å holde seg til sidene umalt.

 •  Tegninger på korte negler, noen alternativer   Det er mange bilder for korte negler. Å lære å lage ekte mesterverk manikyr, bør trenes. Start med enkle anbefalte alternativer som rette, bølgete linjer, punkter osv Hvordan lage enkle bilde for korte negler? Vurdere noen alternativer.

   Figuren "Beige"


  Tegninger på korte negler
   Du må først dekke neglene beige maling. Deretter med en nål og hvit akrylmaling nøye tegne en bølgete linje langs kanten av neglen til visuelt forlenge den. Deretter legge til en linje til de tre grener, og kombinerer dem med kanten av neglen. To grener trenger å få kontakt med hverandre og sette prikker. Klar bilde deksel gjennomsiktig lakk eller fiksativ i to lag.

   Figur "Leopard Nails"


  Tegninger på korte negler
   På grunnlag sette spikeren plate - gull lakk. Forbered akrylmaling: svart og blå (eller rosa). Slippe nålespissen i svart maling og sette på spiker fire poeng som dyrets føtter. På neglene bør være flere sitater. For å forstå mer tydelig hvordan å sette det punktet du kan se bilder av malerier på korte negler med leopard print. Når den svarte malingen tørker, sentrum av hver innrykks sitater sette en liten flekk av blå eller rosa igjen. På toppen av en tørket opp bilde dekke fargeløs lakk.

   Figuren "Snowflake"


  Tegninger på korte negler
   Som basislaget er påført Glossy blå eller mørk blå, fortrinnsvis i to lag, gi dem tørre. Med hvit akrylmaling for å trekke tre krysninger av forskjellige størrelser (fra midten av høyre og venstre hjørne). Disse dorisovat kryssende diagonale linjer som går gjennom sentrum av korset. Når akrylmaling tørker, påfør et toppsjikt av fiksativ. I midtpunktet av korset put blestku eller krystaller, sette et lag rettinger.

   Figuren "Karamell"


  Tegninger på korte negler
   Spiker plate dekket med rosa maling ett lag, deretter bruke en annen innretning av gull paljetter. Det neste trinn man må trekke en hvit akrylmaling med en nål trekant, som skal være langstrakt langs spiker. Nær slutten plate å trekke hvit spinnehjul og gjøre pinne. Deretter gul akrylmaling for å legge langs spiker linje. Understreke klar trekant gull paljetter. Pin to lag med fargeløs lakk.
   Utføre bilder på neglene korte nok ikke vanskelig, viktig å følge enkle retningslinjer. Gjennom forsiktig titt vakker manikyr jenta er perfekt.  
  Яндекс.Метрика