Tall for negler nål - enkel
 Den opprinnelige manikyr tiltrekker andres synspunkter. Han kan gjøre noen bildet klarere og attraktiv. For nail art krever litt dyktighet. Men det er de teknikker som ikke krever spesielle ferdigheter eller kunstnerisk talent.
 Den enkleste teknikk av image - Needle gjelder spesielt for nybegynnere. Denne metoden krever ingen spesielle enheter, men det er mange muligheter for kreativitet. Manikyr med en nål - rask negledesign. Den er begrenset bare av fantasien masteren. For å komme i gang, må du forberede de nødvendige materialer og starte prosessen. Det kan lett skape noen subtile detaljer som ikke har kommet ut med en børste. Hvordan lære å lage tegninger på negler nål.

 Tall på negler nål, arbeidsplanen Før du begynner, må du forberede materialer for kreativitet: noen nåler i forskjellige størrelser, lakk forskjellige farger fikse. Begynn med de enkleste anbefalte tegninger, gradvis flytte til mer komplekse.

Tall for negler nål - enkel
 Håndtering av bildet er delt i to faser. Først av alle bildene på neglene nål starter med å blande foundation i to lag. Du kan velge en matt, transparent, skinnende, lys maling, og avhengig av mønster og smak.
 Så, uten å vente for stiftelsen tørker, maling dryppe nål kontrastfarge. For enkelhets skyld kan du stikke den i blyant skifer. Diameteren av nålen avhenger av tykkelsen av linjene i bildet. For sofistikert image krever en tynn nål.

 Tall på negler nål, spiker utvidelser metoder


 Å sette bilder, gjør nålen går lakk og deretter strekke dem i forskjellige retninger. Det er fem grunnleggende metoder for sin strekning.
 • Tall for negler nål - enkel
   Lage bilder på negler nål ordninger er enkle, for eksempel trekke en dråpe hale. For å gjøre dette, sette en nål inn i sentrum av den og begynne å strekke side.

 •  Trekk dråper maling som linjer sjanglet vekselvis opp og ned.

 •  Strekk hver linje i samme retning. I dette tilfellet, kan du eksperimentere. Må komme seg ut tråden. Linjene både rett og buet, du kan også blande farger. Spesielt vakker sommerfugl fløyen vil se laget i denne teknikken.

 •  Lage enkle tegninger på negler nål, utvide et fall i form av et hjerte. Nålen er igjen dyppet i maling, sette et punkt og deretter trekke linjen. Denne metoden bryte hjerter, kan bladene også gjøres med virvler, som fører fra den indre kanten.

 •  Sette noen dråper nål og dra dem gjennom åtte. Sette en dråpe to farger i et rutemønster. Ifølge denne ordningen vil være den perfekte kombinasjonen av gull glitter og hvit. Åtte løp i alle retninger.

 •  Tall for negler nål: noen enkle alternativer


   Figuren "Cat"


  Tall for negler nål - enkel
   Som base bør gjøre en fransk manikyr, som dekker toppen med glitter gjennomsiktig lakk. På en spiker hver hånd bør males katt, og den andre 4-2 print av hans sitater. For å forstå hvordan du gjør dette, er å se fotografier tatt med en nål. Først må du tegne en katt, for eksempel på ringfingeren. Bildet er en nål og sort maling. Katt kan være noe så fancy tilsier. På de andre negler trekke to svart katt sitater spor. Påfør en dråpe mer, rozmazavshy det. Deretter over det å lage tre små poeng. Når bildet har tørket, påfør et lag med klar lakk eller fiksativ.

   Figuren "Bee"


  Tall for negler nål - enkel
   Den grunnleggende rammen for denne manikyr - blå lakk, påføres i to lag. Hvordan lage en tegning på negler nål? Etter påføring av basislaget kan fortsette å trekke bier. Det må vises på tommelen. Først må du lage en krets av celler, deretter beskrive vingene. Etter at kroppen male gul maling, maling striper på toppen, som bier. Vinger male hvit maling og nøyaktig bilde av tynne strimler i dem. På slutten avbildet antenner og brodd. På de andre fingrene skal vises stiplet linje flyr bier. Og linjen på en spiker slutter og en annen begynner på samme sted. Pin framstiller gjennomsiktig lakk.

   Figur "Colorful linjer"


  Tall for negler nål - enkel
   Som grunnlag anvendt sølvmaling. Så svart lakk og maling nål vinkelrette og horisontale rette linjer langs lengden på neglene slik at de overlapper hverandre som i bildet. Trukket slik: to horisontale linjer på toppen, en på bunnen. Også gjelde og vertikale striper. Det neste skritt bør gjøres to kryssende et kors linje nærmere kanten av neglen. Stripene kan være noen kontrastfarge. Manikyr toppdekselet fiksativ i to lag.
   For de som tar sine første skritt kunstnerisk maleri, anbefales det å begynne å utføre tegninger på negler nål, og de enkleste sangene. Veldig imponerende ser hjerter, tusenfryd, sommerfugler, selv flekker, prikker eller linjer.  
  Nail Design hjemme
   En kvinne kledd i siste mote, med elegant frisyre og dyr parfyme toget er utenkelig uten velstelte hender. Erobre mann og få respekt fra kolleger eller venner ut om neglene dine vil se ut som et kunstverk. Bare lat jente vil ikke ta vare på sine hender og forklare denne mangelen på penger til å besøke salongen. Selvrespekt jente vet hva negledesign hjemme ikke verre salong, hvis du gjør det med kjærlighet.
   Men kjærlighet er ikke nok hvis du ikke har en grunnleggende kjennskap til saken og minst et par verktøy. Lag en ekte ornament for fingrene ut, hvis du forstår at hjemme spiker design vil se litt annerledes ut enn hva mesteren vil gjøre, fordi det denne helt arsenal av verktøy. Men du har kunstnerisk smak og et stort ønske, er det tilstrekkelig for å realisere dine drømmer.

   Nail Design hjemme - en stor hobby for kreative natur


  Nail Design hjemme
   Mange kvinner begynne å lure på hvordan å gjøre sine egne hender ikke bare godt vedlikeholdt, men også vakker. Først det har de en hobby, men etter hvert utvikler seg til noe mer. Først det - enkel negledesign, men med en profesjonell påføring av lakk og samme maleri negler awesome bilder, og senere kjøpte et spesielt verktøy, og de er opplært til å bygge spiker akryl formelementer gjør akvarium design.
   Beste interesse for sofistikerte natur kunstnerisk smak engang forestille meg. Du bør ha en stor nok ledig tid til negledesign hjemme ble ikke fulgt raskt og dermed rotete negler, og det vil være en real fiasko - ser ingen vulgær tillatt.

   Nail Design hjemme krever spesialverktøy


   Kan ikke lage et mesterverk, hvis du ikke vil ha minimum antall instrumenter som bør velges svært nøye. Stole på ordet ekspeditør, men la dette kjøpet vil være en spesialitet butikken.
   Negledesign vil ikke fungere hvis du ikke har disse elementene:
 •  Manikyr saks, tang, pinsett;

 •  flere forskjellige pollen godt for negler;

 •  hånd fra den fineste til volumet, flat;

 •  børste med spissen av skummet;

 •  nåler, toothpicks;

 •  gel penner;

 •  neglelakkfjerner;

 •  spiker-base;

 •  Farget og gjennomsiktig lakk;

 •  fikse;

 •  sjablonger med ferdige tegninger;

 •  dekorasjoner - glitter, folie, sand, krystaller, stick tegninger, etc.

 •  Enkel og lett negledesign hjemme - maleri negler   Ved å gi neglene ryddig god form, du ofte forbli fornøyd med resultatet, da disse armene er ikke forskjellig fra hendene til andre jenter og kvinner som har omsorg for dem. Lær å gjøre maleriet - de mest enkle design negler hjemme, så mange bilder som kan bli funnet på World Wide Web.

   Gjør malte negler kommer i mange første forsøk, hvis du lære teknikken der tegningen er opprettet. Fra den valgte prosjektering tegning på negler ut diverse. Det finnes flere alternativer for å tegne mønstre på negler og tær.

   Tegning på negler nål


  Nail Design hjemme
   Det viser seg de mest sofistikerte og originale tegninger. Men for slike fantastiske skjønnheten skjuler en veldig enkel teknikk. Det viktigste punktet: Dette bildet er laget ikke tørket maling, så alle handlinger må være rask. På hovedlinjen eller lakk påføres dråper av male en annen farge.
   Nål skilsmisse gjort forskjellig avhengig av om du ønsker å få et bilde. Mønster dekket fiksativ. Festlig alternativet gir for flere typer lakk og anvende gjennomsiktig lakk topp med paljetter - få chic hjem design negler uanstrengt.

   Tegning på negler børste


  Nail Design hjemme
   Disse opprinnelige tegningene krever at etter påføring av grunnleggende maling - bakgrunnen tok nok tid til polsk er helt tørt. Børster valgt forskjellige tykkelser, avhengig av hva du ønsker å få et resultat. Bildet bør være kald, så du bør bruke lakk mettede farger.
   Valgt sprøytemønsteret bør ikke være tykk for å finne ut ryddig linje. Tette belegg er de som er lagret i lang tid, så alltid se på butikken da han ble løslatt lakk som du ønsker å kjøpe. Tomten for disse bildene kan du velge et stort beløp, men de beste bildene ut hvis du manifestere din egen fantasi. For å hjelpe deg kan komme alle slags tips, selv ornament på bakgrunnsbilde i stuen.

   Fransk manikyr


  Nail Design hjemme
   Lag en fransk manikyr hjemme er ganske enkelt, det er en av de enkleste former for negledesign. French hvordan ulike det kalles, krever tilstedeværelse av bare to innsjøer: hvit og alltid et alternativ: beige, gjennomsiktig, lys rosa. Ingen spesielle verktøy er nødvendig i dette tilfellet, men effekten er fantastisk.
   På disse hendene alle jenter drømmer om å jobbe i kontorer. Anvende den hvite spikeren på enden av en pen halvsirkel og resten dekselet annen form for lakk. På fransk manikyr kan du også sette bilde, og da kan du få en skikkelig festlig negledesign.  
  Яндекс.Метрика