Hvor fort neglene vokser hjemme?
 Vakre velstelte negler alltid gi fullstendighet jente image og tiltrekke seg oppmerksomheten til andre. Meget elegante og stilfulle klær, frisyre zblyaknut hvis stygge negler. Som mote har alltid vært lange negler - påløpte, limes eller naturlig.
 Men stylister anbefaler naturlighet i bildet, så slitasje tilby naturlige negler. Men på grunn av rytmen av moderne liv og husarbeid (renhold, oppvask, etc.), kan ikke hver jente dyrke dine egne negler. Men dette kan oppnås hvis spise riktig, gjør bad og følge noen flere tips. Hvor fort neglene vokser hjemme?

 Negler vokser med vitaminer Lange vakre negler umulig hvis kroppen ikke får de vitaminer og mineraler. De, som alle organ vekst nødvendige næringsstoffer. Med deres mangel på neglene blir sprø, splittelser og pauser. Vurdere de viktigste mineraler og vitaminer for spiker vekst. De kan brukes som gjennom mat, og tilsettes til mat komplekse preparater av deres innhold.

 For å bli sterkere negler, negl sunt, trenger vitamin A (smør, lever, rødt og oransje frukter). B-vitaminer (kjøtt, fisk, kål, eggeplomme, belgfrukter, nøtter, hele korn) leverer byggemateriale - keratin, som er en del av neglen, returnere sunn hudfarge, forbedre deres tilstand.
 Negler kan vokse på grunn av vitamin C (røde frukter, grønnsaker, bær, sitrusfrukter). Som tilleggskraft og deres skjønnhet gjelder vitamin E (mandler, avokado). For den fulle opptaket av kalsium, uten noe som neglene ikke vil vokse, trenger du vitamin D (ost, ost, sjømat).
 Til negler begynte å vokse, bli sterkere, følgende mineraler: kalsium, magnesium, jod, silisium, fluor, jern og sink.

 Negler vokser skuffer hjelpe


 Hvordan å vokse neglene i en uke? For dette formål, i tillegg til næringsstoffene og anbefalte styrke lokalt negleplaten, dvs. for å gjøre badet.
 • Hvor fort neglene vokser hjemme?
   Vegetabilsk olje (mandel, oliven eller sesamfrø) varm, dryppe det inn glyserin og noen dråper jod. I den resulterende løsningen for å holde fingertuppene. Tørk deretter hånd håndkle.

 •  Sitron skåret i to halvdeler. Hånd vask grundig og skyv fingertuppene på hver hånd i halvparten. Hold dem i kjødet minst tre minutter. Gjenta prosessen ofte anbefalt. Grunn sitron negler kan vokse raskt. Etter at smøre hendene nærende krem.

 •  6 ss av kamille helle en kopp kokende vann. Løsningen er å insistere time. Så igjen, hans varme og legge til 9 ss tørr hvitvin. Hendene holder i løsningen for omtrent en halv time. Fremgangsmåten for å utføre daglig i løpet av uken.

 •  I 200 ml varmt vann for å helle en skje med salt og tilsett 5 dråper jod. Spissene av fingrene dyppet i løsningen i 15 minutter. Hvordan du raskt vokse neglene? Denne fremgangsmåten er ønskelig å utføre hver dag.

 •  Vokse negler - tips for å forbedre


   I skuffer anbefales å utføre enkle tips for vidroschuvannya negler
 • Hvor fort neglene vokser hjemme?
   Nær skjellaget bør gjøres daglig massasje som forbedrer blodsirkulasjonen, noe som gjør neglene lenger delaminering.

 •  Husarbeid bør gjøres med hansker til poshkodzhuvalysya negler er ikke påvirket av kjemikalier.

 •  Negler trengte hvile. Så et par uker to ganger i året de er ikke malt.

 •  Vokse negler vil bidra til å pidpylyuvannya. For dette neglefil skal være laget av papir, plast eller glass. Sagen trenger i en retning uten å forstyrre strukturen av spiker.


 •  Gjøre disse enkle retningslinjene regelmessig med hjemmelagde bad, avgrense ditt kosthold eller supplere dietten kompleks vitaminer kan raskt vokse lange vakre negler.
  Styrke negler hjemme
   Naturlig skjønnhet er alltid verdsatt, så naturlige negler er mer etterspurt enn påløpte eller overhead. Hver kvinne ønsker å gjøre dem vakre og holdbare. Men i mange tilfeller er de ødelagte eller sharuyutsya.
   Til negler bli frisk, er balansert kosthold er nødvendig. Men enkelte produkter er mye bedre når den benyttes som et middel for å styrke negler som masker eller skuffer. Også brukes til dette formålet og modellering materialer.

   Styrke negler gjennom kostholdet   Spesiell diett hjelper mette kroppen næringsstoffer som er nødvendige for neglene. Hvilke vitaminer for å styrke negler bør tas? Viktige mineraler kan brukes som en vitaminkomplekser eller får gjennom mat:

 •  Jern er til stede i rødt kjøtt, eggeplommer, belgfrukter, røde frukter og grønnsaker, olje, appelsin, gulrot og bete juice.

 •  Kalsium - meieriprodukter, mandler, dadler, fiken.

 •  Mangan, magnesium - ris, bananer.

 •  Sink - fisk, er det anbefalt å spise minst en gang i uken.

 •  Gelatin er også anbefalt å spise. Det er en del av gelé, syltetøy og gelé.

 •  Styrke negler modellering medisiner


   I tilfelle at jenta var ikke fornøyd med tykkelse, lengde naturlig negleplaten brukes til å styrke negler gel eller akryl. På denne måten vil de være i stand til å overvinne en lengde slik at de brytes ned.
   Opprinnelig spiker må kutte, flenge, og deretter holdt detoxifies akryl. Holder stoffet på neglene om to eller tre uker, og deretter fjerne det, så det blir synlig forskjell mellom det og den naturlige neglen.
   Hvis neglene er skjør, tynn bygge det ikke vil, kan du finne en annen akseptabel løsning - detoxifies Biogel. Denne fremgangsmåten er tilsvarende økning, men uten forlengelse. Biogel er en del av en masse av næringsstoffer. Etter hans søknad er laget ved å tørke lampe med UV-stråler.

   Styrke negler - bad


   Du kan gjøre ikke bare oppstrammende gel, men med bad. De hjelper Nourish negler, styrke dem, noe som gjør det mer sunn og sterk.
 • Styrke negler hjemme
   Bli kvitt skjørhet hjelper følgende oppskrift: varmt vannbad matolje, deretter legge noen dråper av vitamin A og sitronsaft. Baths gjøre to ganger i uken.

 •  Det er best å bruke til dette formålet salt bad til å styrke negler. I varmt vann for å oppløse en halv teskje av havet eller havsalt. Hendene holder det i 20 minutter. For å utføre fremgangsmåten hver dag i minst to uker. Etter dette kurset en måned gjenta.

 •  I et vannbad for å varme to spiseskjeer honning og så mye olivenolje. Deretter legge litt avkjølt blanding av pisket egg, bland godt. Tråkk negler på 15 minutter er ikke mye.

 •  Styrke negler hjemme kan gjøres ved hjelp av gelatin. I et glass med kokende vann oppløse halv teskje gelatin. Når blandingen er avkjølt, slippe inn i hennes hender i 15 minutter. Bruke opp til tre ganger i uken.

 •  Bland like mengder av urter: burdock rot, kamille, johannesurt. To spiseskjeer av blandingen hell kokende vann (1 kopp), forlate. Trykke ned den varme løsningen fingertuppene.

 •  Styrke negler - masker


   Styrke negler hjemme kan gjøres ikke bare gjennom skuffene, men masker negler. Vurdere noen oppskrifter.
 • Styrke negler hjemme
   Olivenolje oppvarmet i et vannbad, og deretter legge til det to dråper jod blandes godt. Det ferdige maske gnidd inn i neglen området. Deretter bruke bomullshansker. Det anbefales å utføre denne prosedyren før sengetid, forble hendene varm hele natten. Selvfølgelig - en gang hver uke.

 •  Det er "ekstrem" oppstrammende - maske med rød pepper som stimulerer deres vekst. Ta en halv teskje av rød pepper (bakken) og bland det med nærende krem ​​for hender. Blandingen blir deretter oppvarmet i et vannbad, settes på klink kolonihtovu region. Etter 15 minutter, skyll. Masken er anbefalt for bruk opp til 1 gang per måned. Jenter med ømfintlig hud bør unngå det.

 •  Naturlig voks smelter, han senket fingertuppene, deretter umiddelbart dyppe dem i kaldt vann. Som et resultat, er fingrene er dekket med et lag av naturlig voks. Det bør stå på hele natten. Påfør to ganger i uken.

 •  Det er mange måter å styrke negler. Det viktigste - ta hensyn til mat, vitaminer. Også ikke glem at næringsstoffer bør komme direkte til plate. Den bruker akryl, Biogel, spiker styrking polsk. Ikke undervurder folk rettsmidler - bad og masker. Dersom tilnærming for å løse dette problemet omfattende, på kort sikt kan gjøre neglene sunne og sterke.  
  Kald på leppene - hvordan blir den behandlet?
   Forkjølelsessår eller kald på leppene skjer nesten hver person. Dette viruset lever i kroppen av mennesker på grunn av det ingen er trygge. Men det viser forkjølelsessår hovedsakelig med svekket immunforsvar. Der er han i leppene som stygge bobler, og dermed ødelegge utseendet.
   Ingen fare kaldt er det ikke, men hvis venstre ubehandlet, kan føre til vanskeligheter som skade kroppen. Derfor er det viktig at de første tegn på sykdommen begynne behandlingen. For tiden er det mange muligheter for å bli kvitt viruset, salver, kremer og folke måter. Hvordan å behandle en kald på leppen?

   Som vises kald på leppene   Sykdommen forårsaker herpes simplex-virus som er til stede i kroppen 95%. Andre mennesker er ikke utsatt for viruset. Det er i tidlig barndom (3-4 år når mors antistoffer opphøre å beskytte barnet) kommer inn i menneskekroppen. Dette skjer hovedsakelig gjennom kyssing en smittet person med spytt.

   Først penetrerer virus i slimhinnene og deretter "sendt" til nerveendene. Med seg stiger den i det område av hodeskallen, som er en kombinasjon av en nerve - trigeminal ganglia. Det er et virus for å aktivere. Sin reaktive starter på lavere immunitet etter: influensa, forkjølelse, stress, følelsesmessige forstyrrelser, tretthet, menstruasjon, urolig mage, sterk UV stråling.

   Kald på leppene - den tradisjonelle behandling


  Kald på leppene - hvordan blir den behandlet?
   Effektiv behandling gir salve for kaldt på leppene. For dette formålet, kan du bruke følgende antivirale legemidler, acyclovir, Fenystyl, Zovirax, Pentsyvyr krem ​​Panavyr. De stopper betennelser, redusere kløe, eliminere smerte, akselerere vev gjenfødelse, forhindre arrdannelse, beskytte huden mot sekundær infeksjon. I aktuell behandling søkt valaciklovir eller aciklovir. Regime som er valgt strengt individ. Før antiviral behandling er ønskelig å velge adaptogens (Immunal, Pantocrine, Ginseng) og multivitaminer. Kvitte seg med kald på leppene, kan du bruke valokordin. De trenger å smøre smertefullt sted

   Kald på leppene - urte


 •  Med calendula petals presse juicen, deretter gni den med vaselin i like mengder, og bare bruke fersk juice. Den resulterende massen er brukt på de berørte områdene.

 •  Meget effektivt middel for forkjølelse på leppene - aloe juice og kalanchoe. Det anbefales å gjelde for viruset.

 •  Celandine kuttet og satt i en kopp solsikkeolje. Spør væske i brann, koke dato. Når suppen er avkjølt, bør det renne. Blandingen blir deretter gjenoppvarmet igjen og tilsett 50 g bivoks. Den mottatte fett til å smøre de berørte områdene.

 •  Fersk eller frossen Viburnum grind. 20 gram av det resulterende puré, helle et glass varmt vann. La stå 15 minutter, kjølig og belastning.

 •  Kald på leppene behandlet bjørk skjær. For sin forberedelse helle 25 gram bjørk knopper glass på 70% alkohol. La virke i 14 dager på et mørkt sted. Klar ekstrakt smøre sår.

 •  Kamille hjelper med fin herpes. Det ikke bare smøre sår området, men ta en slurk tre ganger om dagen til fullstendig gjenoppretting. For å forberede suppen i en kopp kokende vann som oser av urter, dekke. Klar infusjon bør røre med en skje propolis skjær (10%).

 •  Kald på leppene - folke behandlinger


 •  Kald på leppene kan kureres ved vanlig tannkrem som har tørket effekt. Det satte i kløe, fremveksten av bobler.

 •  I naturlig yoghurt skje til å røre kaffe, legge til mix to fedd hvitløk, en skje med honning, en skje med maismel (kan være noe annet). Blandingen ble godt blandet, gni leppene. Etter det tørker, gni en ny batch.

 •  Ved behandling av herpes hjelp te. For denne brygge te-pose i kokende vann. Trekk den ut og la avkjøles litt. Bør bruke våt pose til å plassere problemet ved første tegn på sykdommen. Hold i tjue minutter tre ganger om dagen for å komme seg. Vanligvis etter to dager med sykdom forsvinner.

 •  Vegetabilsk juice gir rask behandling av kaldt på leppene. Klem saften fra rødbeter, epler, gulrøtter og persille tre. Klar til å drikke i løpet av dagen for å ta små mengder.

 •  For å gjøre det smertefulle området kutt løk. Hver påfølgende tid til å klippe det med et enkelt lag og søke på nytt.

 •  Ved første tegn på herpes er anbefalt å bruke deodorant-antiperspirant. Smøre rette bør være regelmessig at regionen ikke vises utslett tørrhet.

 •  Når du er på de første tegnene på en kald lepper bør umiddelbart begynne behandlingen. Alle kan velge et alternativ til tradisjonell eller folkemedisinen for å hjelpe ham å bli kvitt viruset.  
  Яндекс.Метрика