Hvordan gjøre håret tykkere og tykkere hjemme

 Hver jente og kvinne drømmer om en vakker, tykk, sunt og vakkert hår. Derfor fokuserer denne artikkelen om hvordan du gjør håret tykkere hjemme.
 Hvorfor håret ser mindre tett?
 Du må først forstå hvorfor håret virker tykk. Den viktigste faktoren er mengden hår. Alle dette tallet ligger genetisk, men den gjennomsnittlige mengden av hårsekkene på hodet når 100-150000. Hver dag vi faller ca 150 hår. Øke antall follikler er gjennom kirurgi og vanligvis denne metoden er brukt for hårtap. Men det er mulig å redusere mengden av hår som faller. Dette bør fjerne slike negative faktorer som tørking hårføner, vær, stress eller maling. Noen hårsekker er sovende på grunn av oppvåkning kan øke tettheten av håret. Du må bruke spesielle stimulerende medikamenter regelmessig og hodemassasje.
 Hjelper håret ser tykkere sin tykkelse. Jo tykkere hår, jo tykkere håret. Å jobbe med tykt hår, kan du bruke fargeløs henna. Den skaper en fargeløs film på overflaten av håret, for derved å øke sin tykkelse. Tykkelsen av filmen er liten, men hvis du multiplisere det med mengden av hår, får vi en betydelig premie. Flere behandlingsprosedyrer henna i håret ekstra glans og tetthet. Hjemme, kan du bruke en maske med fargeløs henna. Plukk en maske er nødvendig basert på den type hår.
 Gjør tykkere hår kan bidra til å øke hastigheten på deres vekst. Den viktigste grunnen for langsom vekst av hår er ansett å være mangel på B-vitaminer A, E og C. Du kan inkludere i kostholdet følgende produkter:
 • Vitamin  I : Lever, eggeplomme, hele korn, nøtter.
 • Vitamin  Og Grønnsaker og frukt (som persimmon, gulrot).
 • Vitamin  E : Fersk fisk, nøtter, solsikkeolje, solsikkefrø.
 • Vitamin  Fra : Rose, spinat, sitrus.
 I tillegg, som er tilgjengelig over disk klar vitaminer som inneholder den nødvendige dose av vitaminer.
 Folk rettsmidler: hvordan gjøre håret tykkere og tykkere.
 Basert på den klassiske behandling av hår har alltid vært Burdock olje. Det påvirker metabolismen av hodebunnen, øker blodsirkulasjonen, gir næring til hårrøttene og styrker deres struktur. Den mest vanlige oppskrift ved hjelp borre olje er som følger. Vask håret og forsiktig tørke dem med et håndkle. Deretter dele burdock olje inn i tre deler: en del tørke håret ved roten, og resten av distribusjon over hele lengden på håret. Deretter bære en lue på hodet eller en plastpose, vikle et håndkle på toppen. Denne masken bør gjøres 4-5 ganger kurs med pauser i 2-3 uker.
 Du kan også bruke andre folk rettsmidler, restorative skalp. Således, for fremstilling av den neste maske, bland 2 ss. spoon blanding av salvie, mynte og basilikum blader. Tilsett 2 kopper av eple cider eddik og noen dråper lavendelolje. Insister to uker, deretter press blandingen. Gni et verktøy i hodebunnen bør en gang i to uker, ved hjelp av to spiseskjeer. skjeen. Skyll trenger det neste dag. Blandingen bør oppbevares på et mørkt sted.
 Huske om sjampo. Ordinære sjampo kjøpt i butikkene er verktøy for å fjerne skitt og ingen medisinske egenskaper har. Velg profesjonelle sjampo som er nær medisiner.  
Øst makeup for brune øyne
 Orientalske kvinner tiltrekkes øynene av det motsatte kjønn skjønnheten i dine øyne. En viktig rolle i denne spesielle makeup. East Girls kan opprette en sjarm, noe som gir syn skjørhet og eleganse. De foretrekker lyse makeup med saftig og lyse farger.
 Sann østlige makeup passer bare karaoke virkelig sex. Dens viktigste funksjon er det lagt vekt på øynene, noe som gjør dem lyse og uttrykksfulle. Hvordan østlige makeup for brune øyne?

 Øst makeup for brune øyne - valg av farger Før du begynner å bruke sminke øst, er det nødvendig å velge farger til skygge øynene. Brown-eyed jenter passer nesten alle farger, men bør ta hensyn til fargen på iris.

Øst makeup for brune øyne
 Karim øyne med mørke oransje nyanser bør velge fargen indigo til lys gulaktig anbefalte kontrast lilla skygge. Brown-eyed brun ønskelig valg av sølv, svart, brun, fuchsia, mørk brune, gylne toner. Øst makeup for brune øyne blondiner bør bære en lettere paneler, sand, beige, mørk rosa, grønn.
 Øst forbundet med luksus. Fordi sminke er best å velge perle enn matt skygge. De både ser flott alene eller i kombinasjon med strass og paljetter på kjolen.

 Øst makeup for brune øyne - øyenbryn forme


Øst makeup for brune øyne
 Gjør orientalske skjønn starter alltid med riktig øyenbryn forme. De oppfordres til å male blyant eller matte skygger stiplede bevegelser. Å male brukte grå-brun eller mørk grå nyanser. Vekt som må gjøres for å bøye øyenbrynene, men ikke i sin base.
 Eye concealer er brukt. Innvendig hjørne på et bevegelig århundre å velge fargen champagne. Fersken nyanse lage en gradvis overgang til en sjokolade på det ytre hjørnet av øyet. De ga ut krøll området. Deretter forsiktig skygge skygger. Den nedre øyelokk er malt på samme måte. Avslutt østlige makeup for brune øyne kan se hans bilde i avisen, blekk og hjelp eyeliner svart eller mørk brun.
 Til mer lys sminke, bør du bruke en annen ordning. Den innerste hjørnet og under pannen, gjelder hvit skygge. Deretter foreta en gradvis overgang gjennom blå til mørk blå. Sort kan brukes på utsiden sone. En lignende overgang er laget og det nedre øyelokket. Under øyenbryn kan også søke perle. Øyevipper nøye malt.

 Øst makeup for brune øyne - maskiner ytelse


Øst makeup for brune øyne
 Å forstå reglene for å skape bildet, er det anbefalt å se øst for brune øyne makeup tutorial video. Dette make-up er ikke mulig uten å tømme hudfarge. Først renses huden, ta på fuktighetskrem fundament. I den østlige makeup blush farge brukt tanning.
 Du kan deretter fortsette å tegne øyne på arabisk. Utvalgte skygger lå med bred pensel på metodene som er beskrevet ovenfor. Lyse nyanser påføres et tykt lag på øvre øyelokk. Utvendige hjørner er malt mørke eller lyse kontrastfarger. Grensene mellom skyggene bør være nøye skygge.
Øst makeup for brune øyne
 Deretter kan du begynne å bygge vippene. Med svart blekk trenger du for å male de to eller tre øverste lagene å bli mer omfangsrik vipper og uttrykksfulle. For lavere bare ett lag.
 Liner er en stor vekt, som i bildet Oriental makeup for brune øyne. Hun har en klar linje vekst av øyevipper på øvre øyelokk og på bunnen det bør være litt synlig. Øynene bør gis raskosost katt. For å gjøre dette, de ytre hjørnene av en linje liner litt trekke opp. Lines ønskelig skygge ved hjelp av svarte skygger. Denne uttalelsen vil bli dypere.
 Den siste finpussen for å skape denne makeup - myke pastellfarger av leppestift. Leppestift eller gloss bør velge korall eller rosa fargetone. Blush bør være bronse fargetone. Også er det nødvendig å vurdere at den lyse aksent på øynene, bør leppene være nøytrale.
 -

 Øst-up video: Video - østlige makeup for brune øyne
Inngrodde negler - årsaker, symptomer, behandling
 Du må alltid gå i skoene stengt på grunn av det faktum at sidene av stortåen betennelse skjer ofte spiker rygger. Det er frustrerende, men verre er at du er konstant muchytesya fra forferdelige smerter mens du går.
 Når en inngrodd negl, folk selv bli enige om avtalen, men vil heller flykte fra problemer som forstyrrer normalt liv. Å vite hvorfor ingrowing tåneglene, vil du ikke bli overrasket, kan du hjelpe ikke bare seg selv, men også slektninger folk.

 Forhindre inngrodd tånegl


 Kanskje noen synes ikke alvorlig problem før han personlig ikke støter på det. Hvis du liker dette skje, prøv å forstå årsakene til inngrodde negler å igjen ha noen ubehagelige komplikasjoner forekom i store tær.

 Inngrodd tånegl aldri vises hvis du alltid observere god personlig hygiene - engasjert i forebygging: problemet er lettere å forebygge enn å forholde seg til septisk behandling, blødende sår.

 Hvorfor ingrowing tåneglene:


 •  er trange sko;

 •  skoene ikke puste, og ofte svette føtter;

 •  Ikke bruk andres sokker og sko;

 •  mulig at i bassenget eller badekaret du går barbeint;

 •  sengetid bør alltid vaske føttene;

 •  Negler bør ikke være omskåret halvsirkel.

 •  Av overordnet betydning er: hvordan er det du gjør fotpleie på beina? Alle negler bør kuttes rette linjer og hjørner ikke å skjære i huden rundt. Du er ikke i stand til å gjøre det selv, stole på fagfolk og da vil du alltid ha høy kvalitet, ryddig pedikyr og du vet nøyaktig hva du ikke vil ha inngrodde negler til fots.
   Barn bør være fra en tidlig alder for å lære skikkelig trim tåneglene, som denne sykdommen er en arvelig disposisjon. Også lære dem å holde føttene, så problemet kan skyldes traumer.

   Behandling av inngrodde tånegler tidlig


   Du har følgende symptomer: inngrodde negler, men ikke så veldig dypt inn i huden rundt, ingen åpenbare tegn til pus, bare svulmet opp en liten rød overflate på stortåen. Smertene oppstår bare når du berører problemområder, eller når du obuvaete store nok sko. Denne såkalte tidlig stadium når den inngrodde negler ikke er å bringe konstant pinefull smerte.
   Behandling av inngrodde tånegler i en bestemt sak er ganske enkel: gjøre korte bad flere ganger om dagen, og deretter prøve å trimme den inngrodde neglen til fots. Gjør dette bare de mest rene saks eller pinsett. Fortsett prosedyren bør være, så lenge det blir klart at problemet er borte. I fremtiden, prøv å unngå utseendet av re-tenning store tær.

   Hva bad er egnet for behandling av innvokste tånegler:


 •  Ferdig varm løsning med en liten mengde natron og kaliumpermanganat.

 •  Egnet bad - en sterk løsning av salt, være sikker på å varme.

 •  Kamille bad laget av kamille apotek. Tre spiseskjeer rå helle en liter kokende vann. Suppen er dekket lokk i en time, og deretter filtrert igjen og oppvarmet til en temperatur hvor du kan dyppe føttene i det.

 •  Baths hjelpe myke negler, de har fjernet lettere, og er viklet desinfeksjon å oppstå komplikasjoner.

   Hva hvis komplikasjoner av inngrodde tånegler


   Det er mye vanskeligere å ha når inngrodde negler er ikke bare betent og huden rundt blødningen spor av pus. Hvordan bli kvitt inngrodd tånegl? Det viktigste er at gjødsel ikke har ført til utvikling av infeksjon som kan ha alvorlige konsekvenser.
   I tilfelle av gjødsel bør gjelde for såret Vishnevsky salve, salve yhtyolovuyu. De har utmerket antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. For å bøte ikke roztikalosya: sette den første på brettet flere ganger et stykke bandasje og så det bør brukes på såret. Sikker gips og topp med plastfolie.
   Merk: Hvis det ikke er noen forbedring, ikke forvent mirakler, bør umiddelbart gå til klinikken til kirurgen. Surgery - ubehagelig, men i dette tilfellet uunngåelig. Hva vil legen: pasient fjerne spiker, fjerne gjødsel, pålegge smertestillende. Det er ikke det verste: Nå må du kjøre daglig dressing ikke før den nye neglen. En måned eller to vil ende prosedyrer, men spikeren kan nå være på formen før.

   Moderne metoder for å bli kvitt inngrodde tånegler


   Det er en annen metode som er vurdert i moderne medisin mest skånsomme. Kirurgen laser brenner overflødig hud rundt neglen problem og dets fragmenter. Denne sårheling så lenge, men denne metoden er fremdeles å foretrekke. Som om du ikke er redd, men problemet, som du kan se, må vi bestemme hun forsvinner.
   Hvis legen kan be deg om en spesiell enhet - plate fungerer som tannregulering, ikke gi opp. Det er ikke lett, men det vil løse problemet for godt, hvis du har denne tendensen.
   Hvis etter operasjonen spiker vanlig - fortvil ikke: spiker gel hjelper føttene å endre. Og ikke glem om forebyggende tiltak;
  Яндекс.Метрика