God makeup for brune øyne
 De viktigste makeup brune øyne - med forsiktighet fargepalett. En god måte å lage enkle, det er viktig dyktig utførelse. Det bør fremheve den naturlige skjønnheten av jenta og gjøre krydret aksent. Og for en god make-up nok til å gjøre bare noen få slag rett.
 Brown-eyed jenter kan bruke en rekke alternativer og stiler, bruke skygge, eyeliner, mascara. Å skape en god makeup for brune øyne, bør du vite hvilke regler som gjelder skygge, mascara og teknikk Macomb-up.

 God makeup for brune øyne - maskiner søker mascara og skygge Makeup vil bare være bra hvis hun er riktig nyanse og påfør mascara. Disse to er de viktigste kosmetikk i make-Api, som de danner grunnlaget for bildet.

 Putting skygger er uavhengig av de valgte fargene, det viktigste - samsvar med instruksjoner:
 • God makeup for brune øyne
   Bruk først en applikator for å legge alle øyelokk lyse nyanser. Helst de markere det indre hjørnet av øyet til øye var åpen.

 •  Flere mørke skygger utenfor yttersiden av århundret. Liten børste skyggen deres til bunnen av nesen.

 •  Mørk kan påføres på det nedre øyelokket med en tynn børste.


 • God makeup for brune øyne
   For å lage sminke kan du bruke flere nyanser av skygger, og skaper en myk overgang fra en farge til en annen. Ved anvendelsen av skygger for å skape en vakker makeup for brune øyne, bilder av noe som kan bli tvunnet i artikkelen, er det viktig å riktig kombinere farger å lage rette linjer og god skygge skygger. Når skyggelegging må være grenser mellom nyanser. Bør også følge hovedregelen - basisfargen er brukt først.
   Brown-eyed girl tenker om å bruke mascara. Noen makeup artister si at dette ikke er nødvendig, som øyevippene, for det meste svart og tykk. Andre insisterer på å bruke mascara. Så, i dette tilfellet en kvinne bestemmer om hun trengte hennes egen.
   Hvis du bruker mascara bør følge noen regler:
 •  Ikke bruk et verktøy for å øke, som de tykke øyevipper det danner klumper.

 •  Før du påfører mascara pulver kan vippene, så vil de se lenger.

 •  Påfør nok betyr ett eller to lag.

 •  God makeup for brune øyne stadier


   Riktig Macomb-up makeup bør brukes i etapper. Vurdere en god makeup for brune øyne trinn for trinn:
 • God makeup for brune øyne
   Først, rense og fukte huden, med særlig vekt på øyepartiet.

 •  Slik justerer hudtonen justeringsverktøy bruk.

 •  Den neste fasen innebærer belegg de bevegelige øyelokk base farge skygger. En ekte helst dekorere lysere nyanse. Hvordan du gjør det - ser bra makeup for brune øyne video. Øyenskygge og farget blekk på metoden ovenfor.

 •  Deretter kan du bruke blush og lip makeup leppestift eller gloss.

 •  God makeup for brune øyne - error


   Brown-eyed girl å sminke var den ideelle, bør unngå følgende feil:
 •  Bruke oransje nyanser.

 •  Rosa nyanser for øyne kan brukes, men bare med forsiktighet fordi de kan skape effekten av hevelse.

 •  Lilla farger for å forbedre brune øyne gule notater og utheve proteiner yellow øyeeplet.

 •  Alternativer vakker makeup for brune øyne


   Alternativ 1


  God makeup for brune øyne
   Børste for make-APU satt på øvre øyelokk brune skygger, like over bretten. Deretter børste, svamp til det ytre hjørnet av senteret av det øvre øyelokket lå svart, noe som skaper en overgang mellom to nyanser. Til god makeup for brune øyne var mer lys, bør du bruke under buen av øyenbryn fargetone skyggen av champagne. Alle farger er nøye skygge. Så svart vanntett blyant for å tegne piler. Øyenvippe fargestoff svart blekk.

   Alternativ 2


   Hvit perlemors skygge satt på øyelokkene. De har også malt i bue øyenbrynene. Deretter må du sette på hjørnet av øyet med en fet svart prikk med skygge eller liner. Fjær pusse henne øyevipper topplinjevekst innen midten av århundret. Ved slutten av det lys opp Macomb brukt fersken eller rosa rødme og sort mascara. Lipgloss gjennomsiktig anbefales.

   Alternativ 3


  God makeup for brune øyne
   For å gjøre dette, bruke sminke brunt og beige skygge bedre å velge matte. På den nedre og øvre øyelokk pålegge beige farge. Da gjelder brun på de ytre hjørnene av øynene, litt berøre bevegelige øyelokk. For å oppnå en jevn overgang fra lys til mørk fargetone er anbefalt. Så en svart blyant eyeliner eller summeres ytterhjørner, som på bildet vakker makeup for brune øyne. Øyevipper er malt med ett lag med mascara. For dette kan du bruke noen makeup nyanser skygger, men bare én fargeskala.

   Alternativ 4


  God makeup for brune øyne
   Dette makeup er best egnet for kvelden anledninger, for eksempel, for det nye året. I denne situasjonen er den mest hensiktsmessige løsningen en kombinasjon av lilla bronse, beige nyanser av hvitt. Først bruke en base høydepunkt. Da skinner lyse farger malt plass under pannen og indre hjørne. Fra utsiden hjørne til midten av det øvre øyelokket innføre en mørk farge. Skygger nøye skygge. Lavere øyelokk understreke den samme nyanse roztushuvavshy linje langs vippe vekst. God makeup for det nye året som slutter å bruke mascara og eyeliner. Liner er valgt avhengig av fargen på skygger. Det er nødvendig å øke vippelinjen, konturen skygge. Blekk brukes bare svarte i to lag lagret sikksakk bevegelser.
   Ved hjelp av de ovennevnte anbefalinger for å bruke mascara, skygger, inkrementell teknikk i brun-eyed girl vil nødvendigvis god makeup. For en endring i måten kan du bruke alternativene som tilbys av Macomb-up.

   God makeup for brune øyne video leksjon   Video - vakker makeup for brune øyne
  Bryllup makeup for brune øyne
   Brud på hennes bryllup drøm å se fantastisk, tiltrekke øyet. Derfor er det ikke nødvendig med makeup vielsen dette. Det bør være spektakulært, uttrykksfull og vakker. Ved Macomb-up må komme med ansvar og leseferdighet å markere sine styrker og ikke miste individualitet.
   Hovedfargepalett suppleres toner, egnet for klær, tilbehør og floral komposisjoner. Vi bør ikke glemme at brun øyenfarge er lys. Komme opp og trene på vei til behovet for noen feiring. Hvordan brude makeup for brune øyne?
   -

   Bryllup makeup for brune øyne - velg en fargepalett av skygger   Hovedfargen for bryllupet Macomb-up brun-eyed jenter er hvite. Også, bryllup makeup for brune øyne bilde, som kan finnes i artikkelen kan inneholde andre farger: lyseblå, koraller, krem, elfenben. Velg farger anbefalt av øyenfarge brud.

  Bryllup makeup for brune øyne
   Det bør bemerkes at denne makeup må utføres på kontrasten. Å skape det perfekte, bronse, brun, svart, gull, sand, fiolett, grå nyanser. Fargevalget for brune øyne nesten ingen begrensninger. Derfor valg av farger for make-up er ganske stor.
   Hvis øynene er en liten jente med gule slutninger, så det bør legges til paletten lilla toner. Hvis du går inn i den oransje nyanser, er det anbefalt å bruke blå. Bryllup makeup for øye mutter tillater bruk av nyanser av rosa, men med en blyant eller en tilførsel av svart farge. Også med iris vil blande i pearl farge som avbildet bryllup makeup for brune øyne.

   Bryllup makeup for brune øyne - velg mascara og leppestift


  Bryllup makeup for brune øyne
   Jenter med mørke øyne er mørke elskerinne tykke øyevipper, og dermed med mascara oppfordres til å være forsiktige. Først av alt bør du velge vanntett, forlengelses midler. Maling vippene helst sparsom til ingen klumper vises. Som for farge, den svarte drakten brunetter og blondiner og brunette - brun.
   Leppestift bør velges i henhold til den generelle bryllup stil. For mild, romantisk brud dress beige, fersken og rosa leppestift. På toppen av det, kan du bruke en gjennomsiktig gloss. Bruden-stil stein dame bør bruke mørk rød eller rosa-brun nyanse, spesielt disse fargene passer brunetter. Hvordan å sette en make-up, kan du se video bryllup makeup for brune øyne.

   Bryllup makeup for forskjellige hårfarger


   Makeup for blondiner


  Bryllup makeup for brune øyne
   For bryllup make-UBA Blondes bør velge lilla, blå og rosa skimrende skygge. Disse nyanser perfekt for en romantisk og feminin bilde. De øvre øyevippene malt i to lag, og den nedre. Hvis under øynene mørke sirkler, er det best ikke å male de nederste vippene.

   Makeup for rødhårede


   På mobil øyelokk gjelder nyanser av sølv under øyenbrynene - blek rosa. Utvendig hjørne er malt brun og den interne skyggen te rose. All nødvendig skygge skygge for å fjerne skarpe overganger. Øyevipper forlengelse dye blekk.

   Makeup for mørk-haired jenter


  Bryllup makeup for brune øyne
   Bryllup makeup for brune øyne brunetter bruder bør inneholde rik gressletter, brun, skimrende gull skygge. De lyse fargene er anbefalt å bruke en våt applikator for innvendige hjørner, gradvis gjøre dem mørkere eksternt. Mørkhårede jenter unngått lysegule nyanser som gir bildet av smerte.
   Ovennevnte regler vil bidra til å oppfylle brude makeup for brune øyne vakker brud og dronningen av kvelden. Fremfor alt, understreket makeup den fordeler, ulemper jente skjul.

   Video bryllup makeup for brune øyne   Bryllup makeup for brune øyne video leksjon
  Яндекс.Метрика