Makeup for blå øyne
 Kvinner og jenter med ekte blå øyne ikke så mye. Bare en tidel av alle kvinner i verden kan skilte med fantastisk vakre blå øyne. De er tiltrukket av sin unike utseende oppmerksomhet. Hvis dette ble gjort riktig makeup for blå øyne, sjarmen av visningen øker mange ganger.
 Hvordan å gjøre makeup for blå øyne? For å understreke de naturlige gaver kvinner med øynene beste? Ingenting er enklere, og til dag, og for kvelden sminke kan brukes alle de nyeste mote trender, forutsatt at all kosmetikk velges individuelt for en bestemt nyanse av øye alltid på grunnlag av hudfarge og hår.

 Riktig makeup for blå øyne - velg nyanser


 For å gjøre en god makeup for blå øyne trenger ikke å være en sertifisert makeup artist, men det skal forstås at vedkommende påføring av kosmetikk vil hindre fremveksten av en usunn utseende og visuelle økende alder kvinner.
Makeup for blå øyne

 Dersom søker kosmetikk brukt kontraster, er det best å bruke denne pastellfarger. Med høy kvalitet på make-up, gjort gode behovsprøvd merkevarer, du kan alltid bli mye mer vakker og attraktiv.

 Hvilken farge kosmetikk egnet for slående blå øyne:


 •  skygger - Sand, brun, sølv, grå, lys grå, mørk grå, blek grønn, lys grønn, lys lilla, mørk blå, lilla, blå;

 •  SLANGE - Sjokolade, grå, svart;

 •  Tusj - Svart, blå, grå;

 •  leppestift eller gloss - Alle nyanser av rosa, korall, blek rødt.

 •  Blå øyne tilhører den kalde ruten sminke, så alt skyggen bør velges, gitt dette forbeholdet. Øyesminke for blå øyne kan variere hver dag og justeres ved hjelp av skyggene, fordi hver dag vi velger forskjellige nyanser for å oppnå alltid skape et nytt unikt bilde.

   Makeup for blå øyne - understreke den naturlige skjønnheten


   Bare i kombinasjon som anvendt kosmetikk og makeup artist dyktige bevegelser kan oppnås helt skjule alle feilene uthevet utseende og verdighet. De enkleste metodene alltid fungerer godt fleste vil lære våre leksjoner makeup for blå øyne.
  Makeup for blå øyne

   Om sommeren, når huden har allerede brunfarge, kan du trygt bruke brun skygge. Eiere av en lys hudfarge bør unngås, som overdreven bruk kan gjøre deg syk å se på. Dette gjelder også for blå og blå nyanser - de gjør opp for blå øyne jenter med blondt hår modellen vil ikke fungere. Merk: Hvis fargenyanser faller sammen med fargen på øynene dine, for å oppnå sin uttrykksfullhet aldri komme.

   Makeup for blå øyne - det understreker følsomhet, ømhet, deres dybde, ikke glemme den grunnleggende funksjon: å skjule hud feil. Avhengig av alderen av intensiteten av makeup bør være mer eller mindre.

   Som motetrender hverdagen makeup for blå øyne - en naturlig, men det betyr ikke at du kan bruke minst kosmetikk. Når du kommer til fullstendig fravær simulere det med gode utfyllende kosmetikk, så du med rette kalle en profesjonell som kan gjøre en stor makeup for blå øyne, videoer av ulike teknikker du sikker på at dette vil hjelpe.

   Makeup for blå øyne brunetter


  Makeup for blå øyne
   Vinn-vinn-situasjon for jenter med mørkt hår - lære å lage diskret sminke bruker rosa nyanser. Dette makeup for blå øyne brunetter - er enkel nok, men ansiktet jente vil alltid se velstelte og sjarmerende.
   Dette make-up er fint selv forlovede. Siden brude makeup for blå øyne er på hele dagen, bør det være like naturlig for og i dagslys, og i kveldslyset ser like stor.

   Å bli den mest utsøkte og unike brunette:


 •  Renset ansiktet og påført foundation. Grunnlag av en lys beige farge krem ​​påføres huden pene myke bevegelser.

 •  Løser øyenbrynene ved hjelp av en blyant, fargen som faller sammen med fargen på håret ditt, og en liten mengde gel til håret.

 •  Hele området for alltid, men bevegelige deler, ned til øyenbrynene dekket med beige nyanser og rosa - bevegelige øyelokk.

 •  På nedre øyelokk brun blyant trukket subtil kontur på øvre øyelokk - en klar bane som starter fra midten av århundret og ender rundt øynene.

 •  For å oppnå uttrykk - øyevipper bør være lett malt.

 •  Nesten umerkelig rødme, korall, rosa - omrisset kontur i ansiktet, men det skal se naturlig ut.

 •  Ikke glem at leppene ikke skal trekke for se. Vårt mål - å fremheve øynene, valg av leppestift - en avgjørende øyeblikk, bør det være blek rosa, bare gjenta fargen på leppene dine.

 •  Den siste finpussen - sette leppestift på hvit glød. Ikke undervurder dens innvirkning på hele bildet, lepper bevare naturlighet, men utseendet vil bli tiltrukket av den grunn glans.

 •  For ti minutter hver brunette kan slå på den magiske dame som vil alltid prycharovuvaty menn selv i den enorme mengden. Med et lite eksperiment på sitt utseende, vil du lære hvordan du alltid være på topp. Husk at å gjøre makeup for blå øyne, foto bevis, bedre sette mindre blekk enn sine over-ansiktet.

   Makeup for blå øyne blonde


  Makeup for blå øyne
   Hvis du har blondt hår, kan den rosa skygge selv i slike små mengder spille en dårlig spøk. Å se karikatur vei rundt rosa, som portretterer ofte blondiner, prøv å velge en nyanse med bare kaldt palett.
   Relevant og kompetent utvalg eller legge farge blå nesten mørke blå øyne og nydelig nyanse av grått hvis gjort makeup for grå-blå øyne.
   Starte makeup for blå øyne blonde bør være obligatorisk med ansikts rensing og bruk av tone. Uansett blush, pudder og lipgloss, men den grunnleggende makeup vil alltid være en som legger vekt på øynene: skygger, kajal, mascara. Takket være dem, en dag vil du se ut som en ung jente, og en annen - en femme fatale.

   Hvilke bilder du kan opprette en blond med blå øyne:


 •  The Snow Queen - Hjelp blå og hvit perlemors skygge i kombinasjon med blå eyeliner og blå mascara. Eyebrow Pencil er valgt for en bestemt nyanse av blondt hår.

 •  Business - Beige, grå skygge, svart eyeliner og grått blekk skaper et standhaftig stål dame.

 •  Mermaid - Turkis eller lys grønn nyanse av samme farge perle eyeliner. Grønn skygge bør være svært forsiktig med å bruke jenter holubohlazkam, men å skape en festlig kveld makeup for blå øyne - er det ganske passende.

 •  Fatal Beauty - I stil med Smoky øyne. Makeup artister anbefaler ikke bruk av dype svarttoner i dette make-Api og blått vil være svært nyttig selv kombinert med blondt hår. Noen få skarpe linjer med nyanser av blått og bildet er klart, men sørg for at speilet, gjør han ikke gjøre for deg.

 •  Naturen utrustet deg med fabelaktige øyne i takknemlighet for denne generøse gaven du må prøve på disse så ulike, men like flotte bilder som fremhever din unike skjønnhet og sjarm. Ikke vær redd for å eksperimentere, ikke vær redd for å være annerledes hver dag!

   Makeup for blå øyne (video)   Makeup for blå øyne video leksjoner
  Leksjoner makeup for brune øyne
   Brune øyne alltid tiltrukket andres øyne, så jenter bør være spesielt oppmerksom på makeup. Brown-eyed skjønnhet har råd til å bruke på make-up minst én gang, fordi de ser så lys nok. Imidlertid bør søker kosmetikk vurdere noen hemmeligheter. Dette er best lære av makeup for brune øyne.


   Leksjoner makeup for brune øyne - påføre foundation   God makeup vil ikke fungere optimalt uten overlegg basen. Det zamaskuye små hud feil, justere fargen. Takket være korrekt gjennomføring av denne kosmetisk make-up ut perfekt.

   Første person må rengjøres, og deretter bruke krem ​​med matting effekt på huden er ikke skinnende. Neste må du bruke et middel for "perfekt makeup." Han satt på de stedene som hun ønsker å skjule - rynker, mørke ringer under øynene. Etter fatt på anvendelsen av tonebase. For å gjøre dette, bruke en prikk av svamp og fjær massasje linjer. Også betyr å dekke halsen og brystet.

   Leksjoner makeup for brune øyne - eye make-up


  Leksjoner makeup for brune øyne
   For å forstå hvordan du skal velge riktig nyanse bør se et bilde makeup for brune øyne. Mørke øyne skinne lyse perle shimmer gi nyanser skygger. Mer tydelig ser ut gjennom en kompleks blanding av forskjellige farger.
  Leksjoner makeup for brune øyne
   Å skape fargerike make-UBA brune øyne som basisfarger helst brukes er: blå, lys grønn, hvit, krem, blek lilla. For mellomtonene anbefales: fersken, lys blå, ultramarin blå, lilla, myr, grønn, etc. Av mørke brune iris passende mørk lilla og mørk brun farge, og den brune - svart, mørk oliven, mørk blå, lilla.
   Mascara brun-eyed jenter bør velge etter å farge håret. For Blond og halm tråder passe brun mascara. En glohet brunetter anbefales å velge svart. Linjal brune øyne, for det meste med innholdet i de tykke vipper. Derfor er det lurt å sette et verktøy i ett eller to lag. Dessuten kan mørkøyd jenter bruker sminke eyeliner svart eller brun.

   Lessons makeup for brune øyne - Leppestift


  Leksjoner makeup for brune øyne
   Make-up kan ikke fullføres uten å bruke leppestift. Video Tutorials makeup for brune øyne som er verdt en titt fremover tyder på at fargen velges avhengig av hudfarge. Brown-eyed skjønn makeup artister anbefaler å bruke den tradisjonelle brun eller rød leppestift. Brun og mørk, jenter er mer egnet sjokolade eller vin nyanser av leppestift. I svetlokozhem person vil være mer lønnsomt å se blek rosa og korallfarger. Når du velger en leppestift bør vurderes hovedregelen - til "varm" hudfarge er best egnet varme farger, og den "kalde" - selvfølgelig, kaldt.
   Når du velger en leppestift bør ta hensyn til farge håret. Blonde-til-ansikt og rosa korall farge. For honning er anbefalt å velge farger håret oransje eller golden beige leppestift. For å dekke røde hår brune og plomme toner. Brun bør stoppe valg for plomme og mørke røde nyanser.

   Alternativer makeup for brune øyne


   Opp i nyanser av gull


  Leksjoner makeup for brune øyne
   Opprinnelig brukt tonal basis. Da øynene må gjøre eyeliner. Golden shadow sette den på toppen. Deretter male tilførsel av nedre øyelokk. Dette vil bli mer følsomme øyne. Visuelt løft øyelokkene anbefalt å sette gull nyanser på toppen. Slutter med sminke og leppestift naturlig bronzer skygge.

   Lag en lavendel farger


  Leksjoner makeup for brune øyne
   For partier anbefalte lavendel farge. Det er tilrådelig å bruke en rekke nyanser, gjelder lys på øyelokket fra indre hjørne og gradvis skjule skygge på utsiden. Polytrauma lavendel tone bør med sort blekk. Leppestift bør være naturlige farger, og du kan erstatte det lipgloss.

   Make-up i brune toner


  Leksjoner makeup for brune øyne
   Naturlig corrector justere naturlig farge, deretter bruke foundation. Fet svart blyant for å understreke den nedre og øvre øyelokk nær vippene selv. Deretter den øvre og nedre øyelokk gjelder fortsatt brun skygge, skygge dem, og skaper et fokus på de ytre delene. Mer kan sees ved å se video opplærings makeup for brune øyne. Under øyenbrynene trekke den grå-beige blyant, korrigere sin form. Hvite skarpe skygger gjelder fortsatt øyelokk. Forlenge svart blekk dye øyevipper. Lip ønskelig å bruke beige skinnende glans.
   Uansett hvilket alternativ sminke brun-eyed girl valgte å ikke, bør hun husker rett mix og valg av nyanser skygger, mascara og leppestift.

   Video Tutorials makeup for brune øyne   Leksjoner makeup for brune øyne (video)
  Яндекс.Метрика