Hva makeup børste bedre?
 Hver jente vet at en god makeup trenger ikke bare gode kosmetikk, men også spesielle børster som pålegger make-up. De fleste makeup artister tilby jenter å forlate bruken av konvensjonelle skum applikator som er solgt i et sett med pulver og skygger. De rådes til å melde deg på hendene, så de påvirker det endelige resultatet. Følgelig, makeup børster er og hva er det?

 Hva er makeup børster


 I markedet for kosmetisk tilbehør kan du finne en rekke børster, hver designet for en spesifikk anvendelse av kosmetikk. Hva er makeup børster? Vurdere flere typer:
 •  Børster pulver. Stor og myk løst pudder til enda større for bronse torus er lagt frem, rund litt blush for skyggelegging, med to-tone syntetisk og naturlig bust brukes til flytende kosmetikk, børste, støvkost ren person overflødig pulver.

 •  Børster for fundamenter laget av syntetisk hår, søkte de fundament. Maling-hæler, rund med en kort håndtak, ideelt for løs base.

 •  Maling skyggene er delt inn i flere, stor børste makeup base i henhold skygger av fibre av ulik lengde (for å tegne skygger i hjørnene av øynene og forskjellige nyanser), med kort bust for skyggelegging skygger. I det press århundre shading utført små børster, grensene mellom forskjellige farger fjernet tett.

 •  Rødme børster er kuttet i en vinkel eller avrundede hår. De er litt flaps som hjelper heve kinnbena.

 •  Børster for liner tynne og bøyde, laget av syntetiske stive bust.

 •  Makeup Børster øyenbryn lik ovenfor, men de er laget av hardt naturlig hår. Med disse øyenbryn malt eller dekket dem med voks.

 •  Correctors - liten syntetisk pensel som bruker foundation korrigere huden feil.

 •  Børster Lip presentert som katt språk, leppestift lettere å legge. De brukes for kote lepper.

 •  Makeup Børster - utvalgsregler   Hvordan du finner ut hvilken børste makeup bedre? Du må vite hvordan du skal velge dem. Først av alt må du forstå hvordan de skal brukes. Deretter ta hensyn til materialet i produksjon, størrelsen og hardheten av produktet.

  Hva makeup børste bedre?
   Den viktigste faktor i valg er det materiale som laget hånden. Hva naturlige eller kunstige bust velge "råd" sammensetningen av kosmetikk. Naturlig hår tørrdrakt og nyanser av blush og kunstig flytende sminke (foundation, stiftelse), i motsetning til den første kondenserer minimum produkt.
   Hva makeup børste bedre, proteiner eller sobel? For å besvare dette spørsmålet, er det nødvendig å vurdere egenskapene til pels:
 •  Kolonne sobel og mer elastisk, gylden brun. De er ideelle for å tegne skygger.

 •  Børster pels fiber er glatt og myk, egnet for bruk på sart hud av øyelokkene.

 •  Pels ponni brun, glatt og stram. Disse børster brukes for Macomb-up ansikt og øyne.

 •  Geit pels bølgete, zhorstkuvatyy og surround, svartkrutt vant til.

 •  Deretter kan du gå videre til utvalget pensel størrelse og hardhet. Størrelsen bør passe en bestemt ansikt. Å definere dem, er å ta penselen i hånden, må det være basert på naturlig og behagelig. Dette håret bør ikke være røft og tøft, men det må være fleksibel for å tilpasse seg konturene i ansiktet og øynene.

   Hva trenger makeup børster?


   For å kjøpe disse produktene, bør du vite at er nødvendig for øye makeup børster?
 •  Shadow Brush - grunnlagt, kan det bidra til å gjøre selv komplekse makeup.

 •  Børste Feather nødvendig for effektive graderings skygger. Hvis en jente bruker make-Api mange farger, er det lurt å kjøpe flere data børster.

 •  Kombinasjonsprodukter for øyevipper og bryn. Disse børster makeup vurderinger er bare positivt. De bidra til å gjøre vippene mer tett.

 •  Pensel øyenbryn sette spesielle verktøy for utjevning øyenbryn.

 •  Ved hjelp av en pensel "hæler" er brukt glitrende pudder eller solpudder. Håret skal være myk og lo.

 •  Sponzhyk brukt til å søke flytende makeup.

 •  Leppe børster som brukes til å lage sine konturer og påføre leppestift og gloss.

 •  Makeup artister hevder at selv i hverdagen makeup, bør du bruke profesjonelle verktøy, som for eksempel børster absorbere en liten mengde sminke. Som det fremgår av eksperter, bør alle jenter være minst sju børster.

   Hva makeup børste bedre (video anmeldelse)   Video - valg av børster for makeup
  Kveld makeup for blondiner
   Jente med blondt hår har en mild, spesiell skjønnhet. Høydepunktet på kvelden vil hjelpe til oppredd. Det avslører personlighet, legger mysterium bilde, lysstyrke, legge lyse toner.
   Dette make-up må gjøres med forsiktighet, kan feil ikke unngå. Viktigst - ikke overdriv med sminke, eller ansiktet ser eldre og unaturlig. Vekt anbefales på en ting - øyne eller lepper. Hvordan kvelden sminke blonde?

   Kveld makeup for blondiner - fokus på øynene


   Eksperter anbefaler å utføre kveld makeup for blondiner bilder, som du kan se i artikkelen er å fokusere på øynene. Påføre sminke for å skape en magisk syn - ansvarlig og komplisert prosedyre. Du må også nøye med å velge nyanser skygger, eyeliner og mascara.
   Det er noen generelle regler for blondiner - ikke bruker eyeliner og svart mascara. Det samme kan brukes på øyenbryn blyant. Svart er i stand til å øke bildet, noe som gjør det vulgære. En hovedoppgave Macomb-up understreker naturlig skjønnhet.

   For blondiner basic palett av nyanser for kvelden makeup er rosa, blå, smaragd, fiolett, lilla, sølv. Bør understreke vippekanten og blå blyant lilla væske. Ende kveld øyesminke for blondiner forårsaker brun mascara.

   Kveld makeup for blondiner - fokus på leppene


  Kveld makeup for blondiner
   Hvis den blonde jenta bestemte seg for å fokusere på leppene, bør det bli husket at i dette tilfellet øynene bør males en lysere nyanse skygger. Å isolere leppene trenger lys leppestift. Men også rike nyanser kan være malplassert. Blonde mer egnet følgende farger: burgunder, rød, lys rosa. Ganske godt vil se perle glans leppestift.
   Før påføring av midler som er nødvendig for å skjære rundt konturen av leppene med en blyant, slik at de vil bli mer klart og vil bli tildelt. Deretter børste å påføre leppestift. Ved å opprette kveld makeup for blondiner nødvendig å riktig markere viktige punkter. Hvis forgrunnen lepper, vil øynene til alt ikke glemme. For en spesiell titt rundt dem forårsaker skimrende pulver. Dermed blir øyne tydelig, men vil ikke skille seg ut på bakgrunn av leppene.

   Kveld makeup for blondiner - regler som gjelder


  Kveld makeup for blondiner
   Å sminke gikk feilfri, må du følge noen regler:
 •  Først av alt du trenger for å forberede seg til å møte bruke sminke. For å gjøre dette Corrector og concealer for å rette manglene. Etterfulgt av tone fundament med en lett tekstur som er fast lettsmuldrende pulver i et tynt lag. Videre pulver bør velge en litt flakkende effekt som kom ut matt hud.

 •  Øyenbrynene ved hjelp av en blyant eller skygge for å gi rike farger.

 •  Kveld makeup for blondiner innebærer bruk av lyse farger. Å maksimere avsløre farge, makeup artister anbefaler bruk av våt metode for å bruke skygger. For denne prosedyren til å børste lett fuktet med vann.

 •  For å skape et mer levende bilde leppestift toppdeksel lipgloss.

 •  Øyevipper skal males fra røttene til tuppene veldig nøye. Men bare brukt brunt blekk. Du kan også stikke noen vippene i hjørnet av øyet. Hvordan du gjør det, kan du lære ved å se video kveld makeup for blondiner.

 •  Lag et perfekt bilde av blonde jenta for en kveld utgivelsen av blunk. Viktigst - følge noen retningslinjer og regler. I dette tilfellet, make-up og gode vil tiltrekke øyet.

   Video - kveld makeup for blondiner   Kveld makeup for blondiner (video)
  Kveld makeup for brunetter
   De fleste jenter er sikre på at kvelden makeup for brunetter kan bare være rik og levende, og lyse farger gjør bildet altfor blek. Når du velger farger for make-APU bør huske at spille en viktig rolle nyanser av hår og hud. Så, for å skape et vakkert bilde er det nødvendig å velge riktige farger og dyktige makeup øyne. Det er også viktig å observere prinsippene kveld make-UBA.

   Kveld makeup for brunetter - valg av farger


  Kveld makeup for brunetter
   For slik Macomb-up må søke på nytt fundament, vil han skjule mindre hud ufullkommenhet. Fra ovennevnte er det anbefalt å dekke pulver av samme farge. Blush bør bruke fersken eller korall. For lysere hår rødme rosa dress.
   Av mørke øyne mørkhårede jenter er mer egnet blå, mørk brun, mørk grå, sølv skygge. Eyeliner og mascara anbefales svart. Dette vil tillate å gjøre øynene lysere og understreke sine kutt. Kveld makeup for brunetter med brunt hår bør omfatte bronse, grønn og blå farger. På kvelden make-Api aktivt kan bruke mascara og eyeliner.
  Kveld makeup for brunetter
   For brune øyne er perfekt mørk grå, svart og brune farger. For grå og blå øyne bør foretrekke lilla, grå, sølv og blå fargetoner. Green-eyed brunette kan velge grønne og bronsetoner.
   Kveld makeup for brun bilde, som skal fremme utseende er å bruke leppestift, mørk rød eller rød-rød. Du kan også velge koraller eller mørk rosa leppestift. Fra ovenfor bør det føre til intens glans. Det vil legge til farge og metning leppe volum. Noen mørkhårede skjønn dress og lys leppestift. Men i dette tilfellet, bør make-Api fokusere på øynene. Lepper bør ledes blyant som fremheve sin form.

   Kveld makeup for brunetter   I Riktig makeup vekt utført eller lepper eller øyne. Hvis deres make-up slående, bør leppestift være lettere. For kvelden make-UBA anbefalte superustoychyvыe skygge, mascara og eyeliner.

  Kveld makeup for brunetter
   Påfør skyggen bør prinsippet om kontrast, som video kveld makeup for brunetter. Makeup artister anbefaler iris skygge lignende nyanser. Også du kan bruke skygger forbedre øyenfarge. For eksempel, forbedret gul tone blå. Så du bør bruke en perle eller gull nyanser gul-beige tone. Grønne øyne kan gjøre en lysere rosa-lilla eller rosa-beige farge.
   I hjørnene av øynene sette lyse nyanser, og på utsiden av den mørkere og lyse. Border nødvendig skygge. Konturen av øvre øyelokk anbefales å understreke en tynn linje med eyeliner eller blyant. Nedre ikke avgir eller male på samme måte. Touche bruk forlengelse til vippene ser mer imponerende. Øyenbryn mørke mørkhårete jenter, slik at ingen trenger å farge deres blyant. Kveld makeup for brunetter og så lys ut.

   Regler som gjelder kveld makeup for brunetter


  Kveld makeup for brunetter
   Makeup artister anbefaler skape kveld makeup for brunetter, ordentlig kombinere farger og å fokusere på øynene. Spesielt med antall kosmetikk bør følge de varme brunetter. De er av natur lys, som når et stort antall av kosmetikk kan se for vulgært. Vi må nøye bruke en svart eyeliner og rød leppestift. Men å gjøre make-up, er det verdt å eksperimentere for å finne den mest vinnende måte. Det er også ønskelig å unngå svært blek sminke for å unngå å se blek.
   Kveld make-up bør være lyse, men samtidig lys til mørkhåret jente føle seg trygg og feilfri.
  .
  .

   Video - kveld makeup for brunetter   Kveld makeup for brunetter i samme stil som Jessica Alba (video)
  Яндекс.Метрика