God makeup for blå øyne
 Virkelig sex med blå øyne er mindre vanlig enn grønn-eyed og brune øyne. Disse øyne har alltid vært betraktet som en luksus. Men de kan ødelegge den naturlige skjønnheten make-apom galt. Å skape en god makeup for blå øyne bilder som du kan se i artikkelen, må du velge riktig fargepaletten skygger, mascara, eyeliner og leppestift. For å skape den perfekte make-APU bør følge noen generelle regler. Bør også ta hensyn til den dagen eller kvelden.

 Fargepaletten er vakker makeup for blå øyne De fleste blåøyde jenter egnet lys rosa, fiolett, gull eller lilla skygge skygger. Også anbefale bruk av sminke eller perle grå-brun. Harmonisk vil se turkise nyanser eller marineblå.

God makeup for blå øyne
 Skape en god makeup for blå øyne i flere farger, er det lurt å følge noen råd.
 Som en base skygge bør bruke lys beige. Mulig alternativ og kombinasjon av golden-hvitt, kremaktig med lignende toner til dem. Gjennomsnittlig tone vil se rosa, lilla, blå, brun, lilla eller grå. Denne mørke skygger for bedre velge sjokolade, svart, lilla eller mørk grønn, men bare i små mengder.
 Husk at varme farger ser flott med blå øyne. Derfor velger mascara, helst holde seg på brun. Den legger shimmer og dybde i bildet. Selv om det er mulig å bruke den sorte.
 Som liner makeup artister anbefaler brun, mørk blå eller mørk grønn enn mørkere tone, vil fargen på iris ser mer mettet. For lysstyrke kan fremheve øyen indre hjørne med hvite nyanser.

 God makeup for blå øyne trinnvis


 For den perfekte make-UBA trenger å vite hvordan du skal bruke god makeup for blå øyne trinn for trinn:
 • God makeup for blå øyne
   Først må du forberede en person: gjelder tone verktøy, låse den med glasur. Kinnene rødme kan identifiseres.

 •  Gjør god form øyenbrynene, om nødvendig, for å bringe dem i blyant.

 •  Deretter bruke en lys tone på innsiden hjørnet av øyet og fjær den til midten.

 •  Gjennomsnittlig tone bør gjelde for det press og midten av århundret. En veldig mørk nyanse - på utsiden hjørnet.

 •  Da alle nyanser skygge. Overgangen skal være naturlig og mykt, som i bildet vakker makeup for blå øyne.

 •  På slutten av øyevipper malt brunt blekk.

 •  Et velvalgt farger er i stand til å fjerne tegn på tretthet. Hvis innsiden av øyet forårsake lyse farger, utseende glans.

   God makeup for blå øyne - dag og natt


   Eye Makeup


  God makeup for blå øyne
   Å sminke kom ut perfekt, er å pre-view video god makeup for blå øyne. Du bør begynne å forberede individer (tonal verktøy, pulver). Deretter satte på utsiden rosa nyanse. På bevegelige deler brukt beige toner.
   Emerald pålegge skygge på den indre halvdelen av øyet. Da deres god skygge til ingen flere konverteringer. På nedre øyelokk på innsiden for å gjøre bot smaragd linje. Innvendig hjørne understreke hvit tone. Øyevipper er malt på begge sider. Slik Macomb-up er anbefalt å sette rødme. Leppeglans brukes.

   Kveld make-up


  God makeup for blå øyne
   God makeup for blå øyne på nyttårs eller annen ferie vil være en viktig faktor i suksessen til jenta. For kvelden Macomb-up er nødvendig for å avgjøre øyet eller leppe vil bli lagt vekt. Hvis leppene, øyet faktisk bruke grå-rosa palett. I nærvær av en liten bronse tanning bør velge farger.
   Å fokusere på lepper bør bruke lys leppestift, tilsvarende de blå øynene. Mulig bruk svart mascara eller eyeliner. På den passende antrekk og noen belysning kveld make-up vil se veldig positivt. For blå øyne velger lilla, lilla, grønn og blå fargetoner.

   God makeup for blå øyne - den grunnleggende forbud


 • God makeup for blå øyne
   I daglig makeup, kan du bruke lyse rosa, røde eller terracotta nyanser, eller vil se kjedelig. Men i kveld make-Api kan de holde pilen.

 •  Ikke ønskelig å bruke slike farger som: mørk grå, svart, sjokoladebrun. Dette make-up og skifte fokus vekk fra det synspunkt oppmerksomhet.

 •  Ikke bruk for mye skygge eller lage tykke piler.

 •  Ikke ønskelig å bruke blå, eller se vil se kjedelig og uttrykksløs. Denne skyggen kan bare brukes i flerfarget make-Api.

 •  Heller dress og grønne skygger.

 •  God makeup for blå øyne utføre enkel, aller viktigst - samsvar med anbefalingene fra forbud og riktig valg av fargepaletter. Utsikten bør være forsiktig. Derfor bør kosmetikk brukes med forsiktighet.

   Video god makeup for blå øyne   God makeup for grå-blå øyne (video)
  Øyesminke for grønne øyne
   Smaragd vakker utsikt kan svimeslå eller kan brenne hvis god dag makeup for grønne øyne ikke ble gjort helt nødvendige skygger. Slik øyet er ofte forskjellig fargetone, og anbefaler bare de samme skygge eyeliner blyanter og mascara for øynene til forskjellige farger vil være galt.
   Hvordan komme grønne-eyed skjønn? Ikke vær redd for å vise fantasi, stadig eksperimentere med fargekombinasjoner, og for å hjelpe dem å bli vår daglige makeup for grønne øyne etapper med alle mulige varianter av nyanser.

   Øyesminke for grønne øyne - magiske og mystiske


  Øyesminke for grønne øyne
   Hva skyggen av dine grønne øyne? Ser i speilet for å vite nøyaktig hvilke farger som passer deg best måte. Dette betyr ikke at du ikke bør eksperimentere, men du bør bruke klare råd. Det er mulig at din hårfarge og hudfarge forandrer seg med alderen passer for deg andre skygger, og ikke de som er anbefalt her.
   Velge riktige farger alltid må forstå at det som ser gunstig effekt på blondiner, kan vi gi råd haired jenter og vice versa. Les nøye daglig makeup for grønne øyne bilde som viser at det er en generell regel for alle nyanser av grønne øyne.

   Prøv å søke makeup bare varme farger hvis du ønsker å se naturlig, men fortsatt mystisk i dagslys.

   Øyesminke for grønne øyne brunetter gode at det kan gjøres i løpet av minutter. Naturen utrustet dem sjelden gave - ser flott ut selv med en liten mengde kosmetikk: ingen grunn til å sette skygger, kan du bare bruke mascara og kjerre, men de vil se like attraktive og feminine. En blondine med noen skygger vil se blek, så de daglig makeup for grønne øyne lyse å gjøre, men som det kan virke betente øyne.

   Øyesminke for mørke grønne øyne


  Øyesminke for grønne øyne
   Brenning grønn utsikt kan bare være i naturbrunetter, mørkegrønne øyne - meget sjelden og vakker. Malakitt eller smaragd hue bør vektlegge bare mørke skygger. Hvilken farge de kan være? Nesten hvem som helst, men mer fordelaktig å bruke en mørk grå (grafitt) serie.
   Hvis du vil at øynene dine virker dypere - ikke vær redd for å bruke de mørke nyanser selv på dagtid. På kontoret som sminke ikke akseptert, og du bestemmer deg for å erstatte grafitt skyggen av sølv. Det synes å være lik i fargen, men med skygger du få ganske dim visning. Dine mørke øyne krever mer. Se etter brun palett perfekt med mørk grønn, er det mulig at det vil være best for deg å få et godt resultat på dagtid makeup for grønne øyne.

   Øyesminke for grønne øyne med gylne striper


  Øyesminke for grønne øyne
   Gul-grønne øyne make-up kalles klassisk. Det er faktisk den vanligste grønn øyenfarge i våre jenter. Ved nærmere undersøkelse av tomten er en daglig makeup for grønne øyne, videoen viser tydelig at iris er ikke uniform: det er flekker av gult og beige, lys brun. Men fra en avstand - er dette kattens øye: Sjarmerende og mystisk.
   Hva du trenger å gjøre for å ikke gå seg vill tigrish se? Ikke bruk mer levende nyanse enn din grønn-gule øyne. Utsikten blir mystiske skygger av grått og gjennomtrengende legge grønn eyeliner. Hvis en jente ønsker å se ut som en mild katt, hennes - oransje og murstein skygge for et lyst bilde - lilla og rosa.

   Øyesminke for grønne øyne med blå eller grå overløp


  Øyesminke for grønne øyne
   For å understreke det naturlige mykhet og enkel grå-grønn eller grønn-blå øyne, jenter og kvinner har dem, bør du unngå skarpe kontraster og mer sannsynlig å bruke bare de lyse skygger og eyeliner. Øyesminke for grønne øyne og blonde shatenok, og de mest lykkelige eier av nyanser, kan skygger inkluderer: lilla, fersken, lys grå, krem ​​og hvit.
   Vanligvis make-up serien anbefales ikke grønne green-eyed kvinner, men hvis du har øyne og grå fargetone, kan du prøve å lage makeup med en lys grønn gjennomsiktige skygger. Hvis du ikke ønsker å dimme dine vakre øyne, jeg aldri bruker altfor mørke skygger.

   Øyesminke for rack-grønne øyne


  Øyesminke for grønne øyne
   Disse øyne kan kalles en mutter, og de er enda mer brunt enn grønt. Eiere firkantet grønn utsikt må nøye velge kosmetikk. Sjokolade, brun, lilla nyanser gjør det vanskelig, med strålende vil det slå inn i en ekkel skitten brun. Hjelp til gull og terracotta skygge, brun eyeliner og svart mascara.
   Hvis du ikke ønsker å bli betraktet som en stolt og arrogant, alltid forsiktig kald palett. Lær hvordan du skal fremheve den varme og mystikk til din velvalgte grønne øyne makeup.

   Eye Makeup for grønne øyne (video tutorial)   Eye Makeup for grønne øyne (video)
  Яндекс.Метрика