Make-up for runde øyne
 Jenter og kvinner er sjelden fornøyd med sitt utseende, selv om de omkringliggende folk anser det perfekt. Kvinner sex alltid finner seg selv mangler. Men kan med hjelp av sminke visuelt eliminert. Linjal runde øyne og prøve å fikse sminke denne lille ulempen.
 Runde uttrykksfulle øyne selv. Hvis de er riktig korrelert med et ovalt ansikt, trenger du ikke mye korreksjon. De kan være litt touch opp og bringe eyeliner. Imidlertid er en slik manipulasjon ikke alltid nok. Så hvordan gjøre makeup for runde øyne?

 Funksjoner makeup for runde øyne Hovedformålet med Macomb-up for runde øyne - fokus på øvre øyelokk, at de virket mer langstrakt. Således er den grunnleggende manipulering forlenge øyevipper og påføring av en liten pil lengde. Rundhet kan redusere mørke eyeliner og øyenfarger.

Make-up for runde øyne
 Gjør makeup for runde øyne bilder som du kan se i artikkelen bør betraktes som en skygge av hår. Blonde bedre egnet belyst make-up. Øyevipper og det bør være mørkt, men ikke "tung". Brunette anbefales å bruke mørkere nyanser av makeup.
 Det er også viktig å gi riktig form øyenbrynene. De bør gjøre det for smale, litt som strekker seg til brua. Skjemaet må gjenta konturene av skallen. Å runde øyne mer egnet overdrevne øyenbrynene med en sofa.

 Velge makeup nyanser for øyne runde


Make-up for runde øyne
 I etableringen av den Macomb-up viktigste er det riktige valget farger kosmetikk. Eiere konvekse runde øyne oppfordres til å forlate lekkert nyanser og lyse farger, som de visuelt gjøre dem mer fremtredende. Lag makeup for store runde øyne helst med middels og mørke nyanser av farger. De forlenget form, noe som gjør det mer avlang. I tillegg bør du bruke en mørk blyant. Men de svarte makeup artister anbefaler forlatt. Alternativt kan du velge nyanser av brunt, grått, kaffe med melk.
 Den ideelle situasjonen for Macomb round-up palett er varme brune nyanser. Som grunnlag kan du bruke beige skygge. For å gjøre mandelformede brukt rik sjokolade brun farge og blyant, må det understrekes at det ytre hjørnet av øyet og den nedre grensen av flimmerhårene. Blekk brukes klassisk svart eller mørk brun. Valget avhenger av hva som skaper en make-up dag eller kveld. I den første versjonen tillatt lyse, mettede farger.

 Den klassiske versjonen av makeup for runde øyne


Make-up for runde øyne
 Når en person er forberedt på å sminke brukes på øvre øyelokk skyggen av lyse farger. De vil være grunnlaget for den Macomb-up. På det ytre hjørnet pålagt mørkere farger siden midten av øynene på den øvre og nedre øyelokk. Deretter må du nøye skygge skygge. Til den eksterne vinkel gikk mørk trekant.
 For å bli mandelformede øyne endelig brukt en svart blyant eller flytende eyeliner. De trenger å trekke en på den øvre øyelokket ved foten av øyevippene meget tynn linje. Også bør ta med en blyant og bunnen øyelokk. Topplinje liner skal passere fra midten til det ytre hjørnet av øyet, noe som gjør det mer bred. Pilen skal gå utenfor uten. Dette make-up for runde øyne visuelt forlenge dem.
 Den siste etappen make-APU er ileggelse av mascara. Jenter med runde øyne mascara anbefales å male bare de øvre øyevippene. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot deres ytre halvdel. Dette verktøyet ofte brukt til vippene "dratt" opp.
 Lære dette Macomb-up kan enkelt siden det er veldig enkelt. For perfekt utseende må ta hensyn til alle nyansene, skyggen av hår, øyne, hår, etc.

 Video - makeup for runde øyne Make-up for runde øyne video leksjon
Makeup for asiatiske øyne
 Mange folk ikke innser at over ser sjarmerende orientalske modeller, skuespiller gjemmer daglig titanic arbeid. Luksus runde øyne, tykke øyevipper, perfekt kinnben, vakker hud - i dette bildet vi ser dem på forsiden av magasiner, vi liker deres fantastiske makeup for asiatiske øyne Foto beauties av naturlige årsaker misunnelse data. Faktisk er denne utseende - resultatet korrekt deponert kosmetikk.
 Den uvanlige formen på øyet østlige kvinner krever spesiell kunnskap til å bruke konvensjonell kosmetikk ikke bare vakker makeup for asiatiske øyne, men også visuelt endre størrelse på dem, justere noen funksjoner, gjøre utseendet mindre alvorlige.

 Funksjoner makeup for asiatiske øyne


Makeup for asiatiske øyne
 Makeup artister som gjør makeup for asiatiske øyne - uvanlig, mystisk, noe som krever kreativ tilnærming til all den eksotiske utseende. Østlige jenter og kvinner tilfeldigvis har en meget vakker leppe form, uttalte kinnben, men er i sine ytre funksjoner som krever en viss transformasjon:
 •  vippene - ikke lang og svært sjelden;

 •  skrå øyne smal form;

 •  ansiktshuden - gulaktig;

 •  den øvre delen av århundret hengende over løsøre århundre - dette virker hovne øyne, tung.

 • Makeup for asiatiske øyne
   Hvordan kan endre så fantastisk mystiske øyne? Det er to metoder alltid brukes i makeup asiatiske jenter:
   1.Nado få andre til å tro at i deres øyne - stor og rund. Villedende inntrykk ved å tegne imaginære folder for aldre, så det går til visuelt endre høyden av århundret.
   2. I et bevegelig øyelokk lagt lys skygge på det ytre hjørnet - mørk. På deres øyne naturlige form endres ikke, men på denne måten fremhever dybden.

   Makeup for asiatiske Eyes: utvalg av kosmetikk   Sminke noen ganger brukt bare en nyanse og hvis noen - det er alltid gode tilkoblingsmuligheter. Ikke ta røde nyanser for øyne, så de synes ikke syk og hovne. Ideell asiatisk sminke kommer i grønn, brun, perle, beige, mørk grå farger.

   Leppestift - slike flotte lepper blir spurt bare lyse farger. Men for dagtid makeup det vil ikke alltid tillatt, så full av farger bør brukes med forsiktighet i løpet av dagen, det er bedre å bruke naturlige farger.
  Makeup for asiatiske øyne
   Mascara er valgt kun de beste og forlenge effekten. Ikke glem pinsett for øyenvippe curler - for asiatiske jenter er også nødvendig attributt.
   Tinted Cream - Eye makeup for asiatisk umulig uten å tømme enhet. Velg det bør være spesielt forsiktig: karamell, beige, gull, gul-brun farge - alltid litt mørkere enn det egentlig er fargen på ansiktet ditt.
   Blush trenger å markere den fantastiske kinnben, friske opp huden, gjør en person glans. Fargen skal være naturlig, fersken, bronse, plomme.
   Eyeliner - væske eller blyant, farge: svart, brun, blå, lilla. Se bildet makeup for asiatisk Eye contour øye alltid definert som sparer på pidvodtsi ikke.
   Shadows brukes bare kjedelig, og trenger lys og mørke nyanser. Pearl - ser glade fordi deres bruk er mulig bare i sjeldne tilfeller når de er brukt på innsiden av hjørnet av øyet for å gi enkel. Hvilken farge bør skyggene? Smaken bør være basert på personlige preferanser. Vurdere hva som ville være den dagen opsjonen Øst Macomb-up.

   Eye Makeup for asiatiske øyne


  Makeup for asiatiske øyne
   Først samlet alle humper, mørke sirkler. På linje med tone huden med gulaktige betyr, at du kan legge en dråpe rosa fargetone for å oppdatere den. Prypudryuyetsya hud. Øyenbryn - stolthet asiatiske jenter og deres vakre form krever ikke store justeringer heller fremheve dem lett med blyant.

   For dagtid makeup asiatiske øyne blir tatt:


 •  lys gull øyenskygge base;

 •  bronse øye rullende århundre;

 •  brun blyant tynn linje langs kanten av øyevipper utvidet til ytterkanten;

 •  mørk brun øyenskygge langs nedre kant av slag.

 •  Linjene rundt øynene bør være nøye skygge til øynene virket dypt - sørg for å sirkle øynene når du søker om dette nyttig tynn skygge pensel. Ettermiddag øyenskygge er ikke alltid brukt, men eyeliner - er nødvendig. Først curl vippene og deretter påføres to strøk med svart eller brun mascara. Avslutt dagen østlige makeup blush og leppestift bør varme naturlige farger.
   Dette er bare ett av mange mulige alternativ. Rike nyanser kjapt forvandle asiatiske øyne, åpne dem, gjøre dem mye mer. Mange orientalske jenter og kvinner er redd for å eksperimentere, gjør alltid det samme sminke så vel som det kan være forskjellig hver dag, men alltid perfekt konvertering.

   Asian-up (video)   Makeup for asiatisk (video)
  Яндекс.Метрика