Make-up for grå øyne
 Grå øyne svært vanlig. Men dette betyr ikke at deres eier vanlig kvinne. For en slik hue iris nødvendig profesjonell make-up som er i stand til å fullstendig endre bildet av jenta, noe som gjør det perfekt. I tillegg kan riktig sminke gjør grå øyne, kjedelig blå, mørk blå eller brun fargetone. Du må velge et fargevalg.
 Serohlazыm skjønn kan bruke nesten hvilken som helst tone farge kosmetikk, men det er lite forbudt. For disse øynene gjøre nesten alle make-up med visse spissfindigheter. Hvordan å gjøre makeup for grå øyne?

 Make-up for grå øyne - valg av farger Til tross for de ulike alternativene Macomb-up for de øynene, må du velge de riktige nyanser av makeup. Andre farger kan gjøre utseendet mer uttrykks eller skremmende.

Make-up for grå øyne
 Den mest ideelle for dette iris er sølv, som avbildet makeup for grå øyne. Det skal legges vekt på naturlig skjønnhet, sminke lage utsøkt. En matt mørk grå toner kan bare brukes i røykfylt make-up og i små mengder, slik at de er i stand til å gjøre utseendet kjedelig og uttrykksløs.
 Eiere kald kolorotypu må velge brun, lilla og rike blå toner. Til mine øyne ser lysere, perfekt mørk brun palett. Å sette av de anbefalte øyne grå-blå tone bleke lekkert nyanser. Det er nødvendig å velge en mørkere farge på to eller tre toner enn iris. Men bruk lyse nyanser av disse palettene er ikke ønskelig, fordi de ser "tung". Jenter med kolorotypom ikke nødvendig å velge sminke for grå øyne grell i lyse farger.
Make-up for grå øyne
 For å varme kolorotypu i kombinasjon med øynene med brune eller gule flekker er best å bruke gull og sjokolade palett. Kan også brukes fersken og beige farge, men i små mengder for å ikke se sliten ut. Du kan også bruke sminke med en kombinasjon av orientalske noen skygger, eliminerer gul og oransje rekkevidde. Utmerket ville se bra makeup for grå øyne mørk blå panel.
 I tillegg makeup artister anbefaler å betale nær oppmerksomhet til øyenbryn og øyenvipper. Farge øyenbrynene grå-eyed damer kan velge hvilken som helst kurs, innenfor rimelighetens grenser. Fremfor alt formen var perfekt, i noen tilfeller er det anbefalt tatoveringen. Farge øyevipper kan være svart eller brun, avhengig av skyggen av hår. Viktigst - malt øyevipper som ser har blitt mer markert som video makeup for grå øyne.
 Som anbefalte eyeliner øyne blå, brun, mørk grå i stedet for den klassiske svart. Valget av nyanser avhengig av fargene i skyggene. Og, skal holdes tynn linje.

 Ban makeup for grå øyne


 Til tross for at universelle grå øyne, er det noen restriksjoner i påføring av dette. Leksjoner makeup for grå øyne forteller om følgende feil i make-Api:
 • Make-up for grå øyne
   Serohlazыm jenter unngått altfor lyse makeup, som det avleder oppmerksomheten fra iris. Som et resultat, blir meningen frastøtende.

 •  I tillegg hverdags makeup for grå øyne ikke inneholde terrakotta og mørk brun. Disse fargene skape inntrykk av gråtende øyne.

 •  Bruken av fett liner er også forbudt, særlig i det nedre øyelokket. Denne teknikken reduserer visuell øye og frata dem deres farge.

 •  Ikke bruk svart eyeliner, spesielt spore øynene hele banen, vil ellers god make-up ikke fungere.

 •  Makeup for blondiner grå øyne


  Make-up for grå øyne
   Blondiner Har tint øyne bør unngå lys palett makeup helst nærmere naturlig. Den naturlige skjønnheten av disse jentene gir fascinerende funksjoner som gir mykhet og renhet av bildet. Makeup for blondiner grå øyne kan gjøre en kvinne forretningskvinne, forsvarsløs dame eller jente.
   Den mest fordelaktig skygge blir blå, grønn, lilla, grå-brun, sølv, rosa og lilla. På kvelden make-Api bør fokusere på pidvodtsi eller skygge. Liner kan velge mørke farger og skygger sølv, blå, rosa eller gull.

   Make-up for grå øyne brunetter


  Make-up for grå øyne
   Jenter med mørkt hår er ideelle himmel-blå, grønn, grå og sølv nyanser. Bare vær forsiktig med oransje og gule farger. Piercing, dype øyne ut med mørk blå skygger. I femme fatale kan konvertere kullsvarte vipper og rødbrun skygge.
   Øyesminke for grå øyne brunetter gjør bruk av nyanser med en metallisk glans. På kvelden versjonen vil se flott gull og svarte farger for å få en luksuriøs og attraktiv make-up. Du kan også velge en brun og røykfylt toner.

   Dagtid og kveld sminke for grå øyne


  Make-up for grå øyne
   Hovedmålet med dagen make-APU er tildelings grå øyne. Første dag makeup for grå øyne innebærer å bruke foundation, så kan du gå videre til å fylle ut skygger. Deretter ble hele overflaten av det øvre øyelokket og under pannen lys skygge anvendt for å være god skygge. Deretter en mørk brun blyant på øyenvippene skal tegne omrisset. For å markere den indre hjørne, haylayterom trukket tick. Deretter malte vippene. Blondiner ikke bruke brun maskara og brunetter - svart.
   Kveld makeup for grå øyne basert på kontrasten av farger. Det mest populære alternativet for denne iris er en kombinasjon av røykfylt og gyllen tone. Opprinnelig søkte på øyelokket basis, deretter skissere en mørk-farget væske. Og selv, tynn linje å spores så nær vippeveksten. Det ender i den ytre delen av øyet. Kommer fra indre hjørne nøye skygge gyllen nyanse. I denne mørkeste fargen skal være først kommer til templet. Til ytterkanten summert røykfylt skygger. Fullfører makeup søker mascara.
   Make-up for grå øyne er ikke vanskelig å utføre, det viktigste - å følge visse regler og ikke bruke forbudte teknikker.

   Video - makeup for grå øyne   Make-up for grå øyne (video tutorial)
  Makeup for brun
   Håret skjønnhet har alltid tiltrukket øyet og fascinere det motsatte kjønn. Og skjønnheten av kvinner er ikke bare en rett linje fra mørkt hår, men også uttrykksfulle øyne, som er en ekte våpen for å vinne menneskenes hjerter. For å understreke den naturlige skjønnheten du må rett makeup for brunetter.
   Foreløpig kan du finne noen kosmetikk - blyanter, mascara, eyeliner, øyenskygge, noe som kan gjøre full appell enda mer interessant og spektakulær. For å gjøre dette vellykket er det viktig å velge en fargepalett basert på hudfarge, øyne og hår. Så, hva makeup passer brunetter?

   Makeup for brunetter - valg av farger


   Brunetter med lyse øyne


  Makeup for brun
   Denne type jenter er anbefalt å velge rolige, dempede nyanser av skygger. Under øyebrynet og på det innerste hjørnet av øyet for å bruke hvit. Blush bør velge en blek fersken, rosa eller beige toner. Å bruke eyeliner brun eller grå. Touche å være svart.

   Brunette med mørke øyne


   Makeup for brune øyne brunetter bør inneholde rike og mettede farger. Lys, pastellfarger som passer dem. Hovedvekten i dette tilfellet bør det være på øynene. Skygger dobbel bruk, er det hjørnet malt lettere, og den ytre delen av øyet mørke farger. Øyevipper er malt kull eller svart blekk. Blush plukke mørk fersken farge. Dersom det er ønskelig, et lite snev opp øyenbrynene, med fokus på spissen og bøying. Lipgloss eller leppestift brukes fersken farge.

   Brunetter med svart hår


   Makeup for brunetter med at hårfarge er å bruke blush, pulver og toner i brun farge. Blush bør være rød, rosa og rød korall. Liner og skygge kan bruke blå, grå, sølv og lilla. På dagtid leppestift bør være rubin, rik rosa, rød-liluvato. Kveld makeup for brunetter tillater skarlagen, rubin, mørk rød leppestift.

   Valget av fundamentet under makeup for brunetter


  Makeup for brun
   Mørk brunette som grunnlag må velge foundation og pudder skygge tobakk, oker eller naturlig brunfarge. Dette make-up gjort i lyse farger. Blush anbefalte rød og rosa korall og mørk fersken. Makeup for brunetter med lys hud basert på fersken og blek rosa. Pulver rødme og valgt i samme nyanse som huden jente.
   Mørkhårede kvinner er mest egnet lys bronse blush og bronse pulver. De vakkert fremheve kinnbena gjør naturlig glød. Dette gjør det mulig å simulere fargen på ansiktet og effektivt bruke smahlyavist hud eller brunfarge. Også egnet fersken og beige-brun farge, men lys rosa og oransje bør unngås.

   Makeup for brunetter - fokus på øyne eller lepper   For Macomb opp øynene først på all øyelokk nødvendig å pålegge lys skygge. Deretter satt på en mørk flytte fra midten av øyelokket til det ytre hjørnet, og deretter langs de indre folder. Da, for å få en god makeup for brunetter, skygger trenger skygge.

  Makeup for brun
   Ferdig sminke krets av samme farge som base. Sett det på det ytre hjørnet av øyet. Dette øyne er lyse og levende. Begrense nøye skygge kontur.
   Make-up bør utføres i en enkelt aksent på øyne eller lepper. Hvis en jente har bevilget først, deretter leppene må søke gjennomsiktig lipgloss eller leppestift pastell skygge. Valg av leppestift for mørkhårete jenter er svært viktig, spesielt når det ble besluttet å bevilge lepper. I kveld variant kan brukes konturen mørkere farge enn leppestift.

   Øyesminke for brun


  Makeup for brun
   Hos kvinner med lysere hud er klart atskilt ruhet og uregelmessigheter. Små feil kan fjernes med foundation eller pudder naturlig farge. Øyesminke for brun bør starte med å korrigere form øyenbrynene. Da øynene hans bleke skygger høydepunkter å fremheve sin skjønnhet. Contour kan gjøre en sølv blyant. Videre under pannen beige farge er brukt, og den bevegelige lokk - lys brun skygge. For daglig make-UBA eventuelt malt vippene. Lipgloss anbefales å bruke gjennomskinnelig eller blek leppestift.

   Kveld makeup for brunetter


  Makeup for brun
   Kveld, som nyttårs makeup for brunetter begynner med stiftelsen. På lokket helst gjelder pulver til skygge oppbevares i lang tid og lå flatt. På mobil øyelokk sette lys skygge. Etter at nålen er gjort klart skyggen av delelinjen. For å gjøre dette, hold den linje langs vippe skygger med en rød fargetone. De bør være to nyanser mørkere enn hoved skygge.
   Deretter blir de øvre og nedre piler, som for å nå skygge pil. Videre bør den øvre linje svakt trukket opp. Etter dart er pålagt, zafarbovuyetsya bein øyelokk hvit, og kvelden sminke for brun klar.

   Bryllup makeup for brunetter


  Makeup for brun
   Dette make-up som brude makeup for brunetter, bør være et avgjørende øyeblikk i øynene. Først må du finne riktige farger, egnet for en bestemt nyanse av hår og øyne. Å sminke gikk myk, anbefaler vi å bruke en mørk brun mascara. Liner på nedre øyelokk bruk er ikke ønskelig, lysstyrken bør konsentreres på toppen av øyet til bildet kom ikke ut vulgær. Bryllup make-up bør gi bruder ømhet.
   Leppestift for brun være pastell eller mettet. For lys hud ved hjelp av rosa perle farge. Mørk dress brunetter, rød, korall, rosa og beige, karamell-beige leppestift. Lepper for en bryllupsfest er ønskelig å dekke silke eller myk skimrende glød. Men eksperimentere med skimrende partikler eller "våt" shine ikke anbefales.
   Makeup for brunetter ikke vanskelig, det viktigste - de grunnleggende retningslinjer for å velge en fargepalett og bruke sminke. Plukk din måte mulig ved eksperimenter.

   Makeup for brunetter (video tutorial)   Video makeup for brunetter
  Яндекс.Метрика