Kveld makeup for grå øyne
 Grå øyne møte mange jenter, men dette betyr ikke frata dem deres naturlige attraktivitet. Netto grå kan sees bare i enkelte mennesker, de har ofte en rekke flekker av grønt, blått og brunt. Avhengig av vær, humør, kan sesongen skygge variere fra blek blå til metallic. Til visningen var attraktiv, bør du lære hvordan du gjør make-up for festligheter. Hvordan kvelden sminke for grå øyne?

 Kveld makeup for grå øyne - valg av fargepalett


 Valget av skygge for Macomb opp avhenger av hårfarge. Blonde jenta kan velge naturlige farger - sand, beige. De gjør en sjarmerende og skånsom måte. Brunette bruker noen farger unntatt plomme, blå og gul. Grå-eyed det smukke kjønn kan bruke gråtoner, men bare med forsiktighet for å ikke se falmet.

 Kveld makeup for grå øyne innebærer bruk av lyse farger. Så du kan prøve alle kombinasjoner av dristige farger for å finne en måte som passer best for en bestemt jente. For eksempel vil se store glitrende blå og rik blå toner.

Kveld makeup for grå øyne
 For grå-blå øyne bør bruke mørk blå farge kombinert med en blå blyant. Grå-grønne øyne er anbefalt å understreke nyanser av grønt. Av mørk hud perfekt sjokolade farge med en kobber glans. Et ideelt valg for grå øyenskygge vil være med en metallisk glans. For varme hudtoner egnet sand, beige, gull og karamell farge.
 Ser flott kveld makeup for grå øyne bilde som er anbefalt å se fremover i lilla toner. Denne fargen ser bra ut med grå øyne. Dette make-up vil ikke gå ubemerket hen. Violet streker naturlig skygge øyne. En lignende effekt vil skape purpur og vin skygge.

 Grunnleggende regler kveld makeup for grå øyne


 • Kveld makeup for grå øyne
   Gjør kvelden sminke for grå øyne, husk at du ikke kan bruke for mye svart eyeliner.

 •  Jenter med lys grå øyne bør være forsiktig med mørke skygger, eller ser kan være skjemmende.

 •  Hvis du trenger å gjøre grå øyne mørkere da den brukes skygge litt lysere nyanse av iris.

 •  Serohlazыm kvinner bruker ikke rosa skygge, eyeliner eller blyant samt visningen vil se betent. I tillegg er det ikke tilrådelig å velge samme nyanse av farge øyne. Rødlig trenger ikke å sette denne visningen var ikke gjørmete og utydelig.

 •  Hvordan kvelden sminke for grå øyne


   For å skape en god make-up, som avbildet kveld makeup for grå øyne, trenger du ikke bare å gjelde kosmetikk, men også skape vakre bryn. Vurdere tre alternativer for kvelden make-APU:
 • Kveld makeup for grå øyne
   Pålegge mobil øyelokk gull skimrende skygge og under pannen - lys sølv. Bretten, er ytre hjørne og en tredjedel av det nedre øyelokk malt matt mørkegrå. Touche i to eller tre lag.

 •  Bevegelig lokk fylt med lavendel skygger. Brett og ytre hjørnet bør trekke blå. Da øynene summert blå blyant eller eyeliner. Øyevipper er malt svart eller blått blekk.

 •  Under øyenbryn pålegge lys skygge, og den øvre øyelokk - metallisk grå. Brett otenyaetsya matt grå tone. Mer flytende eyeliner trukket piltastene til litt utenfor kanten av øyenvippene.

 •  For å lage en god kveld make-APU for skyggen øynene kan bruke noen enkle alternativer. Det viktigste - valg av farger. Anvendelsen av reglene vil bidra til å skape en attraktiv makeover.

   Kveld makeup for grå øyne (video)   Kveld makeup for grå øyne (video tutorial)
  Hvordan å behandle SARS i svangerskapet

   I livet er det tider da være en klebrig wicket forventningsfull mamma, zastudzhuyetsya og følge syk. Når riktig diagnostisert Resultatet er en helt vellykket healing. ARI (akutt luftveisinfeksjon) - den vanligste sykdommen blant alle katarr infeksjoner. Men uansett hva behandlingen skal være effektiv, må du forstå hva det er og hvordan å behandle SARS under svangerskapet. Dermed virusinfeksjon, komme inn i våre organer begynner med lynets hastighet spredt bakterier over hele kroppen og ødelegge immunceller. For ytre tegn, først infisert person begynner å oppleve svakhet i kroppen, lett ubehag, nesetetthet og feber.

   Farene ved SARS gravid kvinne


   Hvis SARS dukket opp i de første ukene av svangerskapet, kan komplikasjoner utvikle graviditet. I de fleste tilfeller fremtidig moms klarer å fange en kald i begynnelsen av svangerskapet, ved påvirkning av mikroorganismer på utvikling av embryo er meget stor og farlig. SARS i svangerskapet trimester 1 - et svært vanlig fenomen, og det er veldig farlig. Men denne gangen lagt, og begynne å utvikle grunnleggende organer og systemer i fremtiden mann! Mer på video.

   SARS Forebygging


  Hvordan å behandle SARS i svangerskapet

   Hva ville liksom beskytte seg mot sykdommen må forhindres, spesielt i årstider når det er kaldt å unngå er ikke alle råd til. SARS forebyggende metoder er forskjellige, for eksempel vaske hendene ofte med desinfeksjonsmidler, ved hjelp av salver som ikke tillater viruset å trenge inn i luftveiene, og selvfølgelig, bør i alle vordende mor under graviditet unngå overfylt. Bare ikke hindre hyppig lufting huset, vil våt rengjøring hindre spredning av huset ditt virusinfeksjon. Og hvis noe skjer at noen rundt deg er syk, er det nødvendig å minimere kontakt med pasienten.

   Effekt av intrauterin infeksjon på barns utvikling


   Hvordan kan påvirke helsen til SARS under svangerskapet? Chill i første trimester av svangerskapet er farlig av det faktum at det er ekstremt vanskelig å bli behandlet, vil du ikke være i stand til å ta de fleste medisiner.

   Avhengig av hvor svangerskapet er en kvinne, er virkningen av viruset annerledes. Selv om fremtidige mødre sykdom forårsaket av et virus er ikke farlig, kan SARS tidlig i svangerskapet være livstruende og barnehelse.
   Hvis du blir syk med SARS i første trimester av svangerskapet, kan virusinfeksjon påvirke fosteret og forårsake abort eller påvirke utviklingen av grunnleggende ufødte barnet og deretter føre til misdannelser.
   Like før fødselen, kan SARS true barnet hva han født med svekket immunforsvar og er ikke sunt. SARS i svangerskapet trimester 2 og SARS i graviditet trimester 3 ikke så full av komplikasjoner, men dette betyr ikke at det skal stå uten riktig behandling. Andre viktige detaljer i videoen.

   Virkningene av SARS


   SARS under svangerskapet reduserer immunitet. Dette faktum kan føre til tilbakefall av kroniske sykdommer - revmatisme, kronisk lungebetennelse, nyrebekkenbetennelse, kolecystitt, dysenteri, toksoplasmose og andre, samt forekomsten av sekundære bakterielle komplikasjoner, så er det viktig å beskytte deg selv gravid kvinne og hvis det fortsatt du er syk, på tid og på riktig måte starte behandlingen.

   Hvordan å behandle SARS under svangerskapet, de mest effektive tiltakene


  Hvordan å behandle SARS i svangerskapet

   Vi på det sterkeste oppfordre deg, i tilfelle sykdom ikke til selvmedisinering og ta kontakt med en kvalifisert lege. Fordi bare han kan diagnostisere og behandle SARS fortelle hva graviditet som ikke vil skade deg og din baby. Etter at legen levert diagnose og reseptbelagte legemidler, kan du hjelpe kroppen din komme seg raskere.
   Vi vurdere metoder som er svært populære og viktigst effektiv og sikker behandling av SARS for barnet og dets mor.

   Rennende nese, dens symptomer og behandling.


   H og smork - en av de vanligste symptomene på SARS. Under den akutte sykdom, betyr rhinitt ikke tillate luft å sirkulere naturlig, fører til en mangel på oksygen til fosteret. Derfor trenger tid til å gjøre vårt ytterste for å sikre at pusten skulle bli jevn og uhindret. En effektiv behandling for SARS er en løsning av vann, noe som er en 1: 1 blanding av aloe juice og begrave nesen i 3 til 5 ganger om dagen. Også egnet løsning i et halvt glass med varmt vann en teskje salt, og dette salt-løsning med en pipette til å dryppe inn i nesen. I tillegg er de gunstige virkninger av å inhalere essensielle oljer, slik som eukalyptus, salvie, appelsin eller sitron. Med kjøpet av medisiner, spesialister foreskrive medisiner forventningsfull mødre "Pinosol", "Sinupret" komponenter er laget av trygge og naturlige ingredienser er "Aqua Maris" og ikke uviktig.

   Folk rettsmidler for behandling av sår hals


   Når de første symptomene på SARS, for eksempel når en sår hals, er en utmerket måte av varm melk med honning eller smør. Mer å bli kvitt betennelsen, skyll urteteer, for eksempel kamille feltet, salvie, mynte, calendula. Disse urtene kan kjøpes på apotek. Viktig når sykdommen er det faktum at føttene skal være varm, dvs. varme ullsokker. Ta en badstue eller rozparyuvaty føtter under graviditet anbefales ikke.

   Minking av hoste


  Hvordan å behandle SARS i svangerskapet

   Hvis derimot, viste det seg at hosten ikke gir deg ikke hvile dag eller natt, samtidig dra nytte av innånding. Under innånding oppspytt, som godt fast i bronkiene, og utvannet kommer naturlig. For å bli helbredelsesprosessen så snart som mulig i aroma lampe innpodet noen få dråper av essensielle oljer som salvie, eukalyptus, sitron. Innånding av damp forventningsfull mor begynner å føle henne føle seg bedre. Men hvis noe i ditt hjem er det ingen lampe, ikke bli opprørt. Det kan bruke verktøy som ikke er utsatt for høye temperaturer. I et fartøy kan helle kokende vann og oppløses i det urter eller oljer. Denne prosedyren er ideell for moms venter babyen. For par som hjelper kurere ett av symptomene på SARS, samt heie.

   Temperatur og metoder for å håndtere det


   Med en svak økning i temperatur, for eksempel opp til 38 grader, må legene ikke anbefale den til å skyte ned. Siden celle immunitet på denne tiden bekjempelse av infeksjon. Hvis likevel steg temperaturen over 38 grader, bør du ta eddik og fortynne det i forholdet 1: 5 og lage en rubbing. I tillegg vil lime og bringebær te øker svetting og bidra til å senke temperaturen.
   En viktig faktor i behandlingen av SARS og rask utvinning for gravide kvinner er bruken av dietten rikelig drikke. Maksimalt effektiv i dette tilfellet vil være te med honning og sitron juice med bær tyttebær med sukker, lime og kamille kjøttkraft, te med bringebærsyltetøy og nype sirup eller dets bær - utmerket middel for å fjerne viruset.

   Kontraindikasjon


   Gravide kvinner som har klart uttrykt patologi samt fremtidige mødre, som er allergiske mot komponentene som var ovenfor bør nøye følge dette rådet, men det er best å oppsøke en spesialist. Følge våre anbefalinger til nederlag SARS vil ikke gjøre store problemer. Med våre råd, kan du bringe øyeblikk av fullstendig gjenoppretting. Og selvfølgelig, er det best ikke å såre, så vil jeg hjertelig ønsker!  
  Яндекс.Метрика