Hvordan øke gel negler hjemme
 Statlige kvinners hender kan fortelle mye om kvinnen selv. Det er derfor viktig at de er godt vedlikeholdt og vakker. Dette gjelder primært negler. De trenger å være sunn og vakker. Dette kan oppnås ved hjelp av gel negler. Gelen vil gjøre dem sterke, stilig og ryddig.
 Prosedyre spiker salonger tilbyr mye. Du kan gjøre det selv og vokse som gel negler hjemme? Ja, selvfølgelig, øke dine negler med gel og kan være deg selv. Prosedyren er ikke veldig komplisert, og kan være et alternativ til å besøke salongen. Gel kapasitet - en av de mest skånsomme måten.
 Den viktigste komponenten øker gel gel. De viktigste fordelene med gel:
 - Pustende og fuktighet;
 - Påvirker ikke utvikling av deres naturlige negler og vekst;
 - Under påvirkning av ultrafiolett lys blir omformet til fast glassaktig belegg;
 - Brukes som et belegg som styrker neglene;
 - Nails, gel påløpt, ha fleksibilitet og ser naturlige ut.
 Spiker gel hjemme
 Fremgangsmåten skiller seg fra eskalerende gel og akryl forlengelse har flere fordeler. Det er helt smertefri og trygg prosedyre ikke forårsaker allergi. Den eneste ulempen - følsomhet overfor temperaturendringer.
 Å øke neglene hjemme trenger du:
 - Modellering gel;
 - Spesial UV lampe;
 - Brush for gel;
 - Tips;
 - TIPS selvklebende;
 - Typsorez;
 - Nail fil;
 - Avfetting;
 - Manikyr.
 Du kan kjøpe ferdige kit spiker i butikken.
 Sekvensen av prosedyrer gel negler
 1. For et godt grep på det øverste laget av materiale håndteres spiker neglefil.
 2. De valgte tips - kunstige negler.
 3. På de indre overflate TIPS sette en liten mengde lim og deretter brukt til spikeren tips og presset i noen sekunder før tørking lim.
 4. Med typsoreza tips er kuttet til lengde, til neglefil behandlet edge kunstige negler gi dem den ønskede formen.
 5. Åpning av gelen og blandes med en børste som skal brukes for å bygge.
 6. Børste skrevet litt gel, som er jevnt fordelt over overflaten av spiker og tips.
 7. For å zatverdne lakk, med håndmalte negler plassert under UV lampe.
 8. Det bør anvendes flere lag, hvert lag tørket under lampe.
 9. Deretter, for å fjerne klebrig lag på overflaten av negler, de håndterer avfettingsmiddel.
 10. Hvis det er ulikhet, en justering negler. Utføres ved hjelp av neglefiler. Deretter sette et lag av gel og obezzhirivatelem.
 11. Neglelakk dekket, en tegning.
 Anbefalinger
 Å bygge vellykket hjemme anbefalt i første gel økende kontakt salongen til fagfolk, der du kan lære alle nyanser og finesser av denne prosedyren.
 Å eksfoliere gel bør ikke brukes til spiker utvidelser håndkrem. Hands of prosedyren bør være forberedt. Negler nøye håndtert neglefil, cuticle narosla ryddet, kanten av negler i form pidstryhayetsya tips.
 Jo flere lag du bruker gel, jo sterkere spiker. Overdreven antall lag gir neglene et unaturlig utseende.
 For å oppnå gode resultater samtidig bygge negler hjemme for å vise nøyaktighet, tålmodighet og streng overholdelse av teknikk.  
Hvor lenge krølle håret?
 Curly - rette, direkte - curl! Og så snart som mulig! Og forsiktig! Og at håret holdt så lenge som mulig! Familiar ønske? De vet alle jenter, uansett farge, lengde, struktur av hår og skjønnhetssalonger på plasseringen av huset hennes. Fordi fantasy raskt krølle håret kommer vanligvis plutselig og like før du forlater huset. I beste fall - natten før en viktig begivenhet der alle frisører er lukket og kan ikke melde seg til master. Det må lage sine egne luksuriøse krøller på hodet eller rampete fjærer. Noen ganger det avhenger av smak og lyst, men oftere - hva som skjer. Til å stole på sjanse, la oss lære sammen raskt krølle håret i stilen vi ønsker. Rask vinke av hår: fordeler og ulemper
 Det første du trenger å ta hensyn til alle som var fast bestemt på å slå så snart som mulig med direkte innehavere av silke tråder krøllete fristerinne, det er umulig å unngå termisk effekt på håret. Hvis du raskt vil krølle håret, og etter dette de beholder sin nye form uansett hvor lenge noe blir nødt til å utsette dem for påvirkning av varme verktøy. Dette, som vi vet, ikke den beste måten påvirker deres helse. Det samme offer i navnet på skjønnhet. Men konklusjonene fra dette kan og bør gjøre følgende:
 1.  Gjøre raske, perms bedre bare når det er absolutt nødvendig (som sa at stemningen og en ny kjole? - Ikke et presserende behov).
   Raskt krølle håret bør være med måte, ikke mer enn et par ganger i måneden, og helst enda mindre.
   Mellom akutt curling hår må bruke medisiner og masker, og mens vinke - termozahysni midler.
   Men, av og store, ingen måte bølge kan ikke anses som helt ufarlig. Uansett, med mer eller mindre fart og intensitet, alle av dem fra permanente "kjemi" myke spoler å påvirke proteinstrukturen i håret, forårsaker den til å forandre seg og forbli i unaturlig tilstand for kroppen din. Så stake ut kursen umiddelbart etter curling hår restaurering. Og, hvis en liten refleksjon ville være så stor en hast kan unngås foretrekker tradisjonelle curlers eller få litt søvn natten med håret flettet flette. Men hvis saken er virkelig en krise og trenger å krølle håret veldig raskt, stille be dem om tilgivelse, takk for din tålmodighet og fortsette med gjennomføringen av en av metodene som er beskrevet i neste avsnitt av artikkelen.
   Metoder rask bølge av hår
   Og stort hår, liten ring - er det nesten klar frisyre. Og jenter, utrustet med naturlig rett hår, de også tillate deg å føle seg merkelig og melodi på en spesiell måte. Sannsynligvis ingen andre enn du vet hva form og størrelse krøller er du best heve sterke sider og skjule feil bare utseendet ditt. Derfor, valg av metode for rask bølge av håret, ta hensyn ikke bare til de nødvendige og tilgjengelige midler for å gjennomføre det, men effekten som det fører. Til perm, til tross for sin hastighet og brukervennlighet uhell forvandlet til skuffelse for deg. Og resten velge på egen hånd, alle metoder testet gjentatte ganger og profesjonelle stylister og bare lyubytelnytsamy prøve forskjellige bilder:
  1.  Elektrobihudi. Avvike fra plast, som måtte gjøre våre bestemødre og provolochno-skum brukes av mødre, spesielt tilstedeværelsen av spesiell oppvarming container. Curler plassert i det, og bare noen få minutters blitt en temperatur som du installerer ved hjelp av knappene på tastaturet container. Vel, frekvensen av oppfølging og dermed hastigheten bølgen avhenger av dine ferdigheter. Vedlikeholde og fikse håret lett elektrobihudi, er deres design spesielt gitt slik at du obpikaly fingre og lider ikke av andre ulemper. Vanligvis papiljotter forskjellige diametre inkludert, slik at du kan velge den mest hensiktsmessige for ulike områder av hodet og hårlengde. Temperaturprofiler avhengig av modellen og deres utvalg er direkte proporsjonal med sin pris. Og du betaler, faktisk, for anledningen ikke å stå ved komfyren over en kjele med kokende vann og flytende det Bobbin. Som en annen mekanisme jukse litt annerledes i alle typer hår curlers. 
    For ytterligere å akselerere prosessen vi anbefaler å fukte håret, bruke dem mousse med en høy grad av fiksering, og deretter plassere hodet elektrobihudi og hurtigtørkende hårføner. Deretter vente noen minutter for å kjøle litt krøller hadde - da etter å ha fjernet curlers danne og de vil holde det lenger protrymayut. For ekstra funksjoner som tilstedeværelsen av ionisering hår og lys sensorer på kroppen av beholderen, så kan du trygt anta markedsføring og ikke betale dem mye oppmerksomhet. Kvaliteten og varigheten vinke de påvirker ikke. Det eneste som er viktig når du velger og bruke elektrobihudi - er diameteren og brukervennlighet. Det første alternativet vurderes i lys av egenskapene til sitt eget hår. Sekund - basert design klemmer og holdere. De skal hjelpe, ikke hindre deg i prosessen med avslutt. Og holde curlers i håret, og etterlater rynker og folder på de ferdige krøller. 
   Hvor lenge krølle håret?

    Plojka. Raskt, bare dårlig - det er tre ord tydelig beskrive perm håret med krølltenger. Hvis noen av dem trenger du ikke noe imot, kan du trygt bruke denne mest populære frisør Termoinstrument. For hjemme bruker du kan kjøpe en curling gjennomsnittlig diameter. Dagens modeller er mer eller mindre bredt, kan ha flere vedlegg, men prinsippet om handlingen i alt om lag en. Netto fuktig hår for styling mousse mette og fordele det jevnt som mulig over hele lengden (hvis du ønsker tilnærmingene av hårrøttene) eller siden midten av lengder og ender til (hvis "Hollywood-stil" krølle nettopp dette området). I mellomtiden Curlers snu og vente på sin oppvarming. Separat ett hårstrå og vekt spiralvikles vekselvis til hver varmeelement. Avhengig av retningen av tråder du få en eller den andre retningen krøller fra ansikt-til-ansikt eller. Smalere strand, jo mer klart det ut av låsen, jo mer - jo mer fri. 
    Å fremskynde prosessen med curling tilnærmingene kan gjøre ganske bred, men samtidig holde curling vertikalt. Men ikke gre håret bare krøllet, ellers alt arbeid vil bli borte, krøller raskt miste sin form og må tilbringe mer tid i sin behandling. Bedre å la håret et par minutter for å kjøle seg ned fra de varme tang, og rist dem forsiktig med fingrene eller en kam form gir lange tenner og sparsom. For å fullføre bølge og fikse håret styling dryss lakk, men beholde en kan på en tilstrekkelig avstand til masse klissete væske er utyazhelylo håret ditt, og ikke gjort dem henge formløse.
    Utyuzhok - Er en av de mest populære hittil virkelig raske verktøy for curling hår. Prinsippet om sin drift er svært lik ved hjelp Curlers beskrevet i forrige avsnitt, men lar ikke holde huset mange forskjellige enheter, noe som begrenser en universell. I tillegg krøllene opprettet med strykejern, er mer naturlig - i henhold til de nyeste trendene. Så hvis du krølle håret ikke mer enn vыpryamlyaete, er det fornuftig å tenke på å kjøpe er stryking. Dessuten er det nødvendig å velge en modell med lange og smale varmeelementer og tilleggsfunksjoner som oppnås gjennom flere ulike dyser. Men uten krøller ut hva som skal være - lett, elastisk, og de fleste krever ikke mye tid å lage.
    Mest forvask eller bare fukte håret, da, som i den forrige saken, sette dem på en myk låseanordning og fordele det jevnt. Hver tråd som til slutt skal bli en curl fra roten eller litt lavere feste til en av varmeelementene og skyver den andre likeretteren. Deretter bevegelsen av hånden som holder utyuzhok, rotere enheten til å låse snudde både komprimerte kniver. Nå, som du gjorde med en papirstrimmel i klasserommet arbeid i grunnskolen, sakte drar en seksjon mellom to plan stryking, ikke for hardt å trykke dem sammen, kan håret slip. På slutten, før låsen er fullt løslatt, sette den i ønsket retning: til person eller fra. Det samme følger alt håret. Til slutt, som vanlig - ta en pause for kjøling og en liten mengde av festelakk. Curling er klar, og du har brukt på det i tretti minutter, ikke mer. 
    Hårføner med diffuser Det er ikke så populær som en annen fem år siden, men er fortsatt et effektivt verktøy for å skape frodige og litt uforsiktig krøller. Det er brukt i vått hår, forsiktig tørket etter vask og håndkle fuktet ukladochnыm mousse med en liten fiksering indeksen. Lange fingre "dyffuzornoy dyser rettet vinkelrett mot hodebunnen, men ikke bruke den. Plasser tørketrommelen så, slå den på høy effekt og minimumstemperaturen og forsiktig rotere pokachyvayuschymy beveger høyre og venstre. Flytter gradvis til en annen del av hodet, flytte fra baksiden (der du vil lage det høyeste beløpet) til templene. Dermed bonus på denne metoden var opprettelsen basal volum, noe som ikke alltid er mulig å oppnå ved hjelp curlers eller Curlers. Så hvis håret mangler volum, prøv raskt krølle håret på den måten.
    Hvis tørketrommelen er ikke komplett dyse-diffuser var eller er tapt, du kan bytte ut kammen. Egnet for en bred pensel eller rund brashynh. Men i dette tilfellet wield tørketrommel vil være mye mindre praktisk, tar kam second hand og vil hindre pent dele håret inn i tråder. Om nødvendig ferdighet i denne konklusjonen trenger du ikke be om hjelp kjæreste eller mor som kan holde hårføneren er inkludert i hodet mens du beveger kam. Etter en bølge av hår kjøre fingrene på begge hender og rist godt mottatt krøller. Så sikre med lakk og vente til den tørker. Hvis du har et valg, velger en spray av fin spray, slik at tråder krøllet bruker apparatet, gå tynn og ikke spenstig, dvs. å øke sin ganske lett.
    Det er alt tilgjengelig hjemme hvor fort curling hår. De er gode når du har det travelt eller hvis bare ønsker å eksperimentere med sin egen måte, uten å bruke mye tid og krefter. Hver av disse metodene skaper legge hodet på en mopp av krøller bare frem til neste sjampo, og frisyrer generelle stabilitets vil avhenge av kvaliteten på brukte kosmetikk. Så hvis din refleksjon i speilet og en ny frisyre du liker, så kanskje det er nyttig å tenke på en mer varig effekt med spesielle salong behandlinger. Men det er et annet emne og en annen prosess. I dag, ønsker vi deg en skjønnhet, god humor og en god kveld nytt bilde krøllete nymfer!  
Яндекс.Метрика